2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ast alt önemli canım allah korusun gebelik kolestezı olabilir dr ona göre ilaç verir

İşe yaramasına sevindim. Aklınıza gelebilecek tüm bebek malzemeleri var bizde nesilden nesile geçiyor inanın çoğu hiç kullanılmıyor. Boşuna evde kalabalık. Bu arada korse soranlar vardı owli var bende ilk doğumdan sonra almıştım ama çok kalın haziranda doğum yapınca pek kullanışlı olmadı. Şimdi doğum ekimde olacağı için belki işe yarar. Sezeryandan sonra çok sıkmayan bir korseye ihtiyaç oluyor rahat yürüyebilmek için ben babamin bel korsesini kullandım 1 hafta, sonra 2 hafta kadar da arkadaş medikal bir korse verdi onu kullandım. Ilk zamanlar onlar daha kullanışlı oluyor.

Banada doktorum 32 de ayrıl çalışma dedi bende ayrılacağım izne

Anladım canım Şimdi idari izindeyim ama zaten yaz Tatilindeyiz. Bana doktor r direk izne ayrıl 32 den sonra çalışma dedi 32.33. 34.haftam yaz tatili içinde kalıyor okul olmadığı için çalışabilir alsam da işe yaramayacak 35 ten sonra da çalışmam artık vakalar yine arttı ilkokuldayım son zamanları riske atamam. En iyisi 32 de doğum öncesi 8 haftalık izni başlatmak..

Ast alt önemli canım allah korusun gebelik kolestezı olabilir dr ona göre ilaç verir
Canım doktor da sordu el ayak içlerinde kaşıntın var mı diye “Yok” dedim, bir ara çok kaşıntım oluyordu ama genel vücudumda o da denize gidiyoruz güneşten diye önemsemedim. Onun dışında sıkıntım yok, inşallah önemli bir şey değildir.
Haklısın canım en sağlamı o aslında. Ben de 32’de mi ayrılsam diye düşünüyorum ama en azından 1 maaş daha alayım diyorum. Hala tam karar verebilmiş değilim, bakalım o zamanki duruma bağlı artık.

Hakkımızda en hayırlısı canım Vakalar artmışken hiç riske gerek yok bence

Benimde alerjiden dolayı kaşıntım vardı, baktı. Avuç içi ve ayak tabanında da kaşıntı var mı diye sordu. Karaciğer kaynaklı olabilir belki, gebelik kolestazından şüphelenebilir miyiz diye ama bir sıkıntım yok karaciğerle ilgili.
Ayrıca gebelik kolestazından bahsetti ihmal etmeyin arkadaşlar bu olasılığı.

Erkek bebekleri olacak anneler .. isimlere karar verdinizmi biz hala bulamadık ne çok zor ya
Bizim daha doğmadan belliydi. Herkes erkek olacak gözüyle bakıyordu. Tahminler doğru çıktı aramızda eşimle kız olursa ben erkek olursa o diye anlaşmıştık. Sonuç olarak baba kararını daha önceden vermişti. Ben de beğendim. Biraz alttan işlemiş olabilirim.
Adımız Mehmet Altuğ olacak inşallah kapı süsümüz, takı yastığımız da hazır

Kaşıntı ve karaciğer enzim yüksekliği çok önemli. Kendinizi o anlamda takip edin. Gebeliğin ilk başında su çiçeği gibi kabarmıştım erken olmasına rağmen kolestazdan şüphelendiler. Aynı tip kaşıntı idi duramıyordum. Meğerse vücudum gebeliği alerjik bir şey sanmış bir kaç hafta sonra alışmıştı

Özellikle 25. Haftadan sonra görülen bir durummuş, eğer ki yükselirse erken doğuma alarak hem sizi hem bebeği korurlar.

Hakkımızda en hayırlısı canım Vakalar artmışken hiç riske gerek yok bence
Ben her türlü idari izinli olduğum için evdeyim canım ondan uzatabilirim muhtemelen Ama işe gitseydim 32’de rapor alabilirdim çünkü bizimki yüz küsür kişinin çalıştığı açık ofis ve hiçbiri maske takmıyordu
.

Valla kızlar hiç aklıma gelen bir ihtimal değildi, doktor da muhtemelen hemen evham yapmayayım diye söylemedi direkt. Pazartesi ilk saate aldım randevumu inşallah öyle bir şey değildir, sağolun bilgilendirdiğiniz için

Ins sutun gelmesinde emzirmede sorun yasamayiz da evimizde odamizda kendi kendimize emziririr bebekleri
Yilmiycaz sonuna kadar dogru bildigimizin pesinden gitcez. Sacma sapan seyler soylediklerinde 30 yil oncesi gibi degil diyorum ben. Allah yardimcimiz olsun hepimizin
Bebek arabasi aldigimiz gun gorumcem acelesi mi vardi dedi. Sanki kendileri aliyor. Anlamiyorum hangi kafadalar

Benimde elim ayağım kaşınmıyordu kolların vücudum kaşınıyodu hatta psikolojik demiştim ama alt ast yüksek çıktı idrardada protein vardı tansiyonda çıkınca 3 gün içinde doğuma aldılar. Benim ikiz gebelikti 33 haftalık doğdular çok şükür iyiler. Yine aynısı olır diye korkuyorum

Ay benim kv tepemde bekliyordu. Yok fışkırması lazımmış, yok birini emerken diğerinden süt gelmeliymiş deli etmişti beni

Ilk oğlum mehmet . Altugla çok uyumlu olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…