2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar merhaba 30. Haftamdayım
Perşembe günü mutfakta kombinin altında küçük böcekler gördüm sonra araştırdım kuş bitiymiş. Ve sadece evin orasinda var. Neyse ilaç aldı eşim sıktı kokusu yoktu ertesi gün geçmemişti ve apartman görevlisi geldi kombinin dışarı borusuna kus yuva yapmış gitmiş ve bitler kalmış boşluktan eve girmiş adam da tekrar ilaçladi bu arada ben direk dışarı çıktım iki saat sonra geldik eşim tekrar temizledi ben balkonda oturdum sonra çıktık evden ama korkuyorum bebegime azda olsa soluduğum böcek ilacı zarar verdi mi diye lütfen yardımcı olun birşeyler diyin

Benim sütüm vardı ama delikleri açık değildi bebek çekmiyor su yalvardım ona hazır süt verin diye vermediler inat ettiler kendi sütünü içirt diye zavallı yavrum o sarilikla 2 gün hastanede ksldik düşmedi sarılığı evde veridm sütten deidm toparlansin ancak göğüs uclsrim açıldı yaralar geçti şükür memeyi de red etmedi

Oyuzden bu gebelikte yanımda mama biberon götürcem necolur ne olmaz aç kalmasin icmesede birşey olmaz küçük paket alırım mamayı herturlu biter

Merhaba canım,Bence zarar vermez ya balkonda hava aldınız birde sonrası evden çıktınız mide bulantısı baş ağrısı yoksa sıkıntı yoktur demejki

Var mı baş ağrısı kusma falan baş donmesi

Canım endişe etme, hiçbir şey olmaz Allahın izniyle. Zaten bol bol hava almışsın, anlık soluma ile birşey olmaz diye düşünüyorum. Bizde yeni taşındık biliyorsunuz, eşim 1 hafta önce ocağın gaz bağlantısını yapmıştı, doğalgaz lı. Bu gün beyaz eşyayı kurmaya gelen adam kapıdan girer girmez evde yoğun gaz kokusu var almıyor musunuz diye sordu. Gram koku almadık hiçbirimiz, gidene kadar ne annem ne kv, nede eşimle ben. Bu gün doğalgaz bakımına aradım hemen gelip baktılar, gerçekten ocakta gaz kaçağı varmış. Yani bir haftadır gaz soluyormuşuz haberimiz yok. Sürekli uyku hali, baş ağrısı varsı birde. Cam pencere açık sürekli, geceleri kapatıyoruz sadece. Evde kedim var birde düşünvanayı kapattık hemen yarın gelip yapacaklar. Bir haftadır gaz solumamıza rağmen bebişim hareketli çok şükür. Seninki de iyidir canım endişe edip strese sokma kendini

Evet pompa yaparak süt çekmek iyi değil bir yandan bebek her ne kadar meme ucunu ağzına alsa o meme hem uyarılıyor hemde hormonlar çalışır salgılanıyor sütun çoğalır bebeğin o meme ile ilgilenmesi lazim her nekadar pompa ile saatlerce çeksek azıcık CC çıkıyor ama bebek emse daha iyi olur sabırla göreceğiz inşallah emerler ihtiyacımız olmaz hiç birine

Geçmiş olsun canım şükür sıkıntınız olmamış

Ay benim kv tepemde bekliyordu. Yok fışkırması lazımmış, yok birini emerken diğerinden süt gelmeliymiş deli etmişti beni
Kız uyuz oluyorum ya böyle düşünenlere benim KV de hep der ben 7 çocuğu mu sadece kendi sütümi veridm içtiler dio hazır süt vermemis hep kendini over derdi mama almayalım hep anne sütü verelim kafayı yiyelim meme ucu yaraları normal bende çok çektim diuo ama yine veridm dio bizim zamanimizda bu mmeme uçları mi vardı krem mi vardı dio lohusa halimle güzle morel veriyordu sağ olsun

Bir haftadır tatlı tatlı uyuyorum birde gündüzleri, o kadar uykuyu nasıl uyuduğumu da anlamadım burnum hassastır normalde ama hiç koku almadım. Allah adamdan razı olsun, kurtardı bizi
Amin vallahi Allah razı olsun baygınlık mi geçirdin kız acaba o kokular içinde derin uykular şükür sıkıntı yokmuş bebek hareket ediyor

Amin vallahi Allah razı olsun baygınlık mi geçirdin kız acaba o kokular içinde derin uykular şükür sıkıntı yokmuş bebek hareket ediyor
Valla hem sıcak hem gaz heralde kısa kısa bayıldım mı ne yaptımsa Bi yattı mı saatlerce uyanmıyordumşükür iyiyiz ama Rabbim hepimizi korusun

Valla hem sıcak hem gaz heralde kısa kısa bayıldım mı ne yaptımsa Bi yattı mı saatlerce uyanmıyordumşükür iyiyiz ama Rabbim hepimizi korusun
Olabilir canım şükür kazasız belasız atlattiniz verilmissadakaniz varmiskiz vsllahigecen gün de dedim üzerinde nazar mı var ne yere kaza yaptınız yere düştün o hamile halinle birde bu gaz sorunu Rabb'im hayırlara vesile etsin verilmiş sadakaniz var göz nazar. Var dikkat edin

Var üstümüzde göz, nazar birşeyler de Rabbim korudu şükür ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…