2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
U UcanSupurge canım nerelerdesin? bayağıdır göremedim seni burada, nasılsın merak ettim.
Günaydın canım çok teşekkür ederim sorduğun için kayınvalidemler yazın İzmir’den köylerine geçiyor burda da evleri var sıcaktan kaçmak için köydeyiz kayınvalidemlerde internet edge çekiyor zor girebiliyorum o yüzden yazamıyorum bu hafta dönüyorum nasipse sen nasılsın ?

Tamamen aynı yalnızlıgın içindeyimİşten cıkıp fırsat bulursam alısverıse gecıyorm ve topluca tasıyabıleceğim kadarını alıp cıkıyorm benı bunun bekledıgını bıldıgımden bebeğimi öğrendiğimden beri maaşımdan belli bi bütceyi ayırmıstm onu tuketene kadar devam:)) mesela herseyi aldım nerdeyse sadece bez depend ve camasır deterjanı kaldı sayılır bunları alalım dıyorm cevabım alırız acelesi yok boşver görmezden gel bu miniği cok bekledım bu tarz olaylara takılıp bebişimi de kendjmle beraber üzmemek için kendıme en etkılı telkinim BOŞVERRR
Ay benim kv tepemde bekliyordu. Yok fışkırması lazımmış, yok birini emerken diğerinden süt gelmeliymiş deli etmişti beni
Ne değişik insanlar var ya
Dogumumda annem ve eşim vardı hemsıre bebeği nasıl emzırmem gerektıgını anlattı ögretti beraber emzırdık sonrasında eşim annem ve kardesım harıcınde kımse emzırırken görmedı kayınvalıdemın veya bır baskasının yanında bebiş emmek isterse musait oda varsa gecıyodum yoksa emzırme ortusuyle koseye cekılıp hatta hafıf arkamı döner poz emzırıyodum yüz bulamadı sanırım bakmaya ama kılosunu arada gönderme yapıyodu

Kızlar e bebekte 5 li hastane cıkısı 30-40 tl arası ihtiyacı olan bakabılir 2 tane aldım 2 tane daha almadıgıma pişmanım toplamda yenı dogan 3 takım kıyafet var yeter mi acaba ya
8 tane cıt cıtlı zıbın aldım
3 tane yenı dogan takım 5 li
4 tane üst 0-3 aylık lcwdan
2 tane alt daha ne alınmalı acaba
birde hastane cantasına 10 lu takım değilde 5 li takımın yanına müslin battanıye alıp koysam olur mu? Şu trendyolda 4 kat muslın var ya onlardan alsam
Aklım karmakarısık kızlar ya sıfırdan duzenlerın Rabbım yardımcısı olsn Abısınden besık bebek arabası yatak müslin vs var onun için bu kısmı teget gecebıldm en azından

Bişey kalmamış bez deterjan depend marketlerde de oluyor oradan kolayca alırsın.

E bebekte alt pijamalarda da indirim vardı bak istersen Allah güzel sağlıklı günler de kullanmayı nasip etsin

Günaydın canım bayağıdır görmeyince bi ara hastanedeydin nasıl oldun diye merak ettim. Iyiyim ben de çok şükür.
iyi olmuş senin içinde sıcak her taraf, dinlenmiş oldun

Birde lohusa takımını ınternetten alıp guzeldı diyen arkadasım varsa bızı bı linkleyebılir mi
Ben bı tane aldım son ayda alacağım dedim ama dayanamadım Birde Effortun 4 lü olanlarından bakacağım.
Aldığım bu, çok iyi kumaşı esnek, hafif , biraz kalın,beğendim. Zaten Ekimde olacak ne kalın ne de ince olmasına gerek var. Belden ayarlamalı alt pijaması.

Belden ayarlamalı nasıl oluyor?Güle güle kullan.çok güzel.

Günaydın canım bayağıdır görmeyince bi ara hastanedeydin nasıl oldun diye merak ettim. Iyiyim ben de çok şükür.
iyi olmuş senin içinde sıcak her taraf, dinlenmiş oldun
Epey serin o yönden çok rahatım hastaneden sonra sıkıntı yaşamadık şükür devam etmedi ishal kusma köy serin diye kızım biraz üşüttü iyiyiz elhamdulillah sen nasılsın? baya tamamlamışsın alışverişlerini ben daha hiç bir şey almadım köyden dönünce hepsini sipariş vereceğim artık

Çok geçmiş olsun
Ben de iyi olmaya çalışıyorum canım alerji, enfeksiyon onlarla uğraşıyorum ama elhamdülillah daha iyiyim. Benim ishal ve kusma enfeksiyondan oluyormuş.
Evet bi tek 4'lü lohusa takım kaldı. Bebeğin her şeyi tamam. Ben son ana bırakmayı sevmiyorum canım uykularım kaçıyor, düşünmekten yatamıyorum, telaşa kapılıyorum her an doğuma hazır olmalıyım ki rahat edeyim.
Kızından vardır eksikleri tamamlarsın sen de, daha tecrübeli olduğun için hızlı hızlı alırsın

Ikiz gebeliklerde gorulme sikligi daha cokmus cnm. Ins bu sefer olmaz. Idrarda protein ne kadar cikmisti hatirliyo musunuz? Benim de son idrar tahlilinde eser miktarda cikti. Takipte kalcaz dedi doktor
Gecmis olsun cnm. Allah korumus sizi ve bebisi

Youtube de bir dogum sonrasi hastane cantasi hazirlayan birinin videosunu izledim ne gerekli ne gereksiz gibi.

Sezeryan oldugum icin hastane depend kullanmama izin vermedi dedi. Hava almayip terleme yapabilir sezeryan yeri zarar gorebilir diye dedi. Normal camasir ve ped kullandim dedi ama boyle bir zarari olabilir mi ki sizce

Çok güzelmiş canım. Bende açık ton çok seviyorum ama hiç kullanışlı olmadi .genede bitane açık bitane koyu renk aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…