- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Günaydın canım çok teşekkür ederim sorduğun için kayınvalidemler yazın İzmir’den köylerine geçiyor burda da evleri var sıcaktan kaçmak için köydeyiz kayınvalidemlerde internet edge çekiyor zor girebiliyorum o yüzden yazamıyorum bu hafta dönüyorum nasipse sen nasılsın ?U UcanSupurge canım nerelerdesin? bayağıdır göremedim seni burada, nasılsın merak ettim.
Tamamen aynı yalnızlıgın içindeyimBen daha hiç bir şey almadım, kızımın sadece bir anne yanı beşiği var, onu da hala kutudan çıkarıp kurmadık, inşallah iyidir. internetten siparişlerime inşallah bu haftasonu başlayacağım, hafta içi çalıştığım için fırsatım olmuyor. O kadar gözümde büyüyor ki anlatamam… bir de fiziksel olarak gidip bebek arabası puset bakmak istiyorum.
bütün alışveriş hazırlık her şey annelerin üstünde, yani bizde öyle en azından, eşimin hiç katkısı yok. Annem ve kayınvalidemin de pek alakası yok, açıkçası ben güçlü değil şimdiden yorgun ve endişeli hissediyorum
Ne değişik insanlar var yaAy benim kv tepemde bekliyordu. Yok fışkırması lazımmış, yok birini emerken diğerinden süt gelmeliymiş deli etmişti beni
Bişey kalmamış bez deterjan depend marketlerde de oluyor oradan kolayca alırsın.Tamamen aynı yalnızlıgın içindeyimİşten cıkıp fırsat bulursam alısverıse gecıyorm ve topluca tasıyabıleceğim kadarını alıp cıkıyorm benı bunun bekledıgını bıldıgımden bebeğimi öğrendiğimden beri maaşımdan belli bi bütceyi ayırmıstm onu tuketene kadar devam:)) mesela herseyi aldım nerdeyse sadece bez depend ve camasır deterjanı kaldı sayılır bunları alalım dıyorm cevabım alırız acelesi yok boşver görmezden gel bu miniği cok bekledım bu tarz olaylara takılıp bebişimi de kendjmle beraber üzmemek için kendıme en etkılı telkinim BOŞVERRR
Ne değişik insanlar var ya
Dogumumda annem ve eşim vardı hemsıre bebeği nasıl emzırmem gerektıgını anlattı ögretti beraber emzırdık sonrasında eşim annem ve kardesım harıcınde kımse emzırırken görmedıkayınvalıdemın veya bır baskasının yanında bebiş emmek isterse musait oda varsa gecıyodum yoksa emzırme ortusuyle koseye cekılıp hatta hafıf arkamı döner poz emzırıyodum yüz bulamadı sanırım bakmaya ama kılosunu arada gönderme yapıyodu
E bebekte alt pijamalarda da indirim vardı bak istersen Allah güzel sağlıklı günler de kullanmayı nasip etsinKızlar e bebekte 5 li hastane cıkısı 30-40 tl arasıihtiyacı olan bakabılir 2 tane aldım 2 tane daha almadıgıma pişmanım toplamda yenı dogan 3 takım kıyafet var yeter mi acaba ya
8 tane cıt cıtlı zıbın aldım
3 tane yenı dogan takım 5 li
4 tane üst 0-3 aylık lcwdan
2 tane alt daha ne alınmalı acaba
birde hastane cantasına 10 lu takım değilde 5 li takımın yanına müslin battanıye alıp koysam olur mu? Şu trendyolda 4 kat muslın var ya onlardan alsam
Aklım karmakarısık kızlar ya sıfırdan duzenlerın Rabbım yardımcısı olsnAbısınden besık bebek arabası yatak müslin vs var onun için bu kısmı teget gecebıldm en azından
Günaydın canım bayağıdır görmeyince bi ara hastanedeydin nasıl oldun diye merak ettim. Iyiyim ben de çok şükür.Günaydın canım çok teşekkür ederim sorduğun için kayınvalidemler yazın İzmir’den köylerine geçiyor burda da evleri var sıcaktan kaçmak için köydeyiz kayınvalidemlerde internet edge çekiyor zor girebiliyorum o yüzden yazamıyorum bu hafta dönüyorum nasipse sen nasılsın ?
Ona da bakaym hemen canımE bebekte alt pijamalarda da indirim vardı bak istersen Allah güzel sağlıklı günler de kullanmayı nasip etsin
Ben bı tane aldım son ayda alacağım dedim ama dayanamadımBirde lohusa takımını ınternetten alıp guzeldı diyen arkadasım varsa bızı bı linkleyebılir mi
Belden ayarlamalı nasıl oluyor?Güle güle kullan.çok güzel.Ben bı tane aldım son ayda alacağım dedim ama dayanamadımBirde Effortun 4 lü olanlarından bakacağım.
Aldığım bu, çok iyi kumaşı esnek, hafif , biraz kalın,beğendim. Zaten Ekimde olacak ne kalın ne de ince olmasına gerek var. Belden ayarlamalı alt pijaması.
Aqua baskılı lohusa pijama takımı 18046
Aqua 18046 Lohusa Pijama TakımıSitemizdeki tüm ürünler orjinal olup ambalajında yada kutusunda gelmektedirwww.filizicgiyim.com
Teşekkür ederimBelden ayarlamalı nasıl oluyor?Güle güle kullan.çok güzel.
GüzelmişTeşekkür ederimiçinde delikli lastiği var canım birde düğme belin genişliğine göre ayarlıyorsun.
Epey serin o yönden çok rahatım hastaneden sonra sıkıntı yaşamadık şükür devam etmedi ishal kusma köy serin diye kızım biraz üşüttü iyiyiz elhamdulillah sen nasılsın? baya tamamlamışsın alışverişlerini ben daha hiç bir şey almadım köyden dönünce hepsini sipariş vereceğim artıkGünaydın canım bayağıdır görmeyince bi ara hastanedeydin nasıl oldun diye merak ettim. Iyiyim ben de çok şükür.
iyi olmuş senin içinde sıcak her taraf, dinlenmiş oldun
Çok geçmiş olsunEpey serin o yönden çok rahatım hastaneden sonra sıkıntı yaşamadık şükür devam etmedi ishal kusma köy serin diye kızım biraz üşüttü iyiyiz elhamdulillah sen nasılsın? baya tamamlamışsın alışverişlerini ben daha hiç bir şey almadım köyden dönünce hepsini sipariş vereceğim artık
Çok geçmiş olsun
Ben de iyi olmaya çalışıyorum canım alerji, enfeksiyon onlarla uğraşıyorum ama elhamdülillah daha iyiyim. Benim ishal ve kusma enfeksiyondan oluyormuş.
Evet bi tek 4'lü lohusa takım kaldı. Bebeğin her şeyi tamam. Ben son ana bırakmayı sevmiyorum canım uykularım kaçıyor, düşünmekten yatamıyorum, telaşa kapılıyorumher an doğuma hazır olmalıyım ki rahat edeyim.
Kızından vardır eksikleri tamamlarsın sen de, daha tecrübeli olduğun için hızlı hızlı alırsın
Ikiz gebeliklerde gorulme sikligi daha cokmus cnm. Ins bu sefer olmaz. Idrarda protein ne kadar cikmisti hatirliyo musunuz? Benim de son idrar tahlilinde eser miktarda cikti. Takipte kalcaz dedi doktorBenimde elim ayağım kaşınmıyordu kolların vücudum kaşınıyodu hatta psikolojik demiştim ama alt ast yüksek çıktı idrardada protein vardı tansiyonda çıkınca 3 gün içinde doğuma aldılar. Benim ikiz gebelikti 33 haftalık doğdular çok şükür iyiler. Yine aynısı olır diye korkuyorum
Gecmis olsun cnm. Allah korumus sizi ve bebisiCanım endişe etme, hiçbir şey olmaz Allahın izniyle. Zaten bol bol hava almışsın, anlık soluma ile birşey olmaz diye düşünüyorum. Bizde yeni taşındık biliyorsunuz, eşim 1 hafta önce ocağın gaz bağlantısını yapmıştı, doğalgaz lı. Bu gün beyaz eşyayı kurmaya gelen adam kapıdan girer girmez evde yoğun gaz kokusu var almıyor musunuz diye sordu. Gram koku almadık hiçbirimiz, gidene kadar ne annem ne kv, nede eşimle ben. Bu gün doğalgaz bakımına aradım hemen gelip baktılar, gerçekten ocakta gaz kaçağı varmış. Yani bir haftadır gaz soluyormuşuz haberimiz yok. Sürekli uyku hali, baş ağrısı varsı birde. Cam pencere açık sürekli, geceleri kapatıyoruz sadece. Evde kedim var birde düşünvanayı kapattık hemen yarın gelip yapacaklar. Bir haftadır gaz solumamıza rağmen bebişim hareketli çok şükür. Seninki de iyidir canım endişe edip strese sokma kendini
Çok güzelmiş canım. Bende açık ton çok seviyorum ama hiç kullanışlı olmadi .genede bitane açık bitane koyu renk aldimBen bı tane aldım son ayda alacağım dedim ama dayanamadımBirde Effortun 4 lü olanlarından bakacağım.
Aldığım bu, çok iyi kumaşı esnek, hafif , biraz kalın,beğendim. Zaten Ekimde olacak ne kalın ne de ince olmasına gerek var. Belden ayarlamalı alt pijaması.
Aqua baskılı lohusa pijama takımı 18046
Aqua 18046 Lohusa Pijama TakımıSitemizdeki tüm ürünler orjinal olup ambalajında yada kutusunda gelmektedirwww.filizicgiyim.com
Birde lohusa takımını ınternetten alıp guzeldı diyen arkadasım varsa bızı bı linkleyebılir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?