- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Çok güzelmiş canım. Bende açık ton çok seviyorum ama hiç kullanışlı olmadi .genede bitane açık bitane koyu renk aldim
Tahmin ettim çekmediğini canım.Mai-sitarem internet çekmedi mesajım gelmemiş canım dediğin gibi kızımdaki kadar çok alınacak yok o yüzden rahatım 2 hastane çıkışı 2 normal takım, bez, mendil gibi şeyler alacağım küvet beşik puset bebek arabası gibi şeyler zaten var kızımın küçülenlerinden uyacak bir iki parça şey de var battaniye alacağım bi de kızımınkiler hep pembe kendime de lohusa takımı ve külot bez alacağım aslında bi gün avm ye gitsem e bebekten filan hemen halledebileceğim şeyler de muhtemelen internetten alırım
Gebeliğin son zamanı nerden bulaştı bize şu enfeksiyon anlayamadım bi sağ salim doğursak da minnoşlarımızı inşallah rahatlasak
Kız emin misin çiş olduğundan dikkat et belki üsuttun normsl yani bende de oluyor herşey normal birsekilde tuvslst geliyor skaince gidiyorum tuvalete tam pantolany acıyorum indircem diom csmasiri damlatiyorumKızlar nasılsınız... Altıma Çişimi kaçırıyorum Hapşırınca veya çok sıkışınca günde 4 defa iç çamaşırı değiştiriyorum
Allah Allah neden acabaKızlar nasılsınız... Altıma Çişimi kaçırıyorum Hapşırınca veya çok sıkışınca günde 4 defa iç çamaşırı değiştiriyorum
Eminim Çiş olduğunaKız emin misin çiş olduğundan dikkat et belki üsuttun normsl yani bende de oluyor herşey normal birsekilde tuvslst geliyor skaince gidiyorum tuvalete tam pantolany acıyorum indircem diom csmasiri damlatiyorumanlamadım ne aceln var vlzaten geldim 5 sn beklese necolacak bebek de idrar torbasına yattiysa normal canım kaçırmak bende bazen günde iki defa değiştirdiğim oluyor csmasiri
Kegel egzersizi yapmayı deniyeceğim.Allah Allah neden acabakaslarınız mı işlevini yerine getirmiyor acaba ? Kegel egzersizleri yapabilirsiniz
İdrar torbamın üzerinde debelendiğine eminim...Canim bendede ayni sorun var. Muhtemelem idrar torbasina baski oldugu icin zlar nasılsınız... Altıma Çişimi kaçırıyorum Hapşırınca veya çok sıkışınca günde 4 defa iç çamaşırı değideğiştiriyorum
Z sağlıcakla inşallah canım valla zor zamanlar iyice ağırlaştı minnoslar yoruluyorum eski enerjim yok hiçBen de şu beyaz dantelli olanları beğeniyorum ama kararsızım koyu mu alsam diye.
Tahmin ettim çekmediğini canım.
Ben çoğunu hatta nerdeyse hepsini internetten aldım, birde arkadaşlarım aldı valla zahmet edip düşünmüşler
Şu an doğsa her şeyi hazır çok şükür
Benim önceden de bu sıkıntım vardı ya her 3 4 ayda bir enfeksiyon oluyorum. Kan ilacı, antibiyotik, B12 iğnesi vs. kullanıyordum. Soruyorum her defasında bünyen zayıf diyorlar. Ne yapsam fayda etmedi canım alıştım artık sadece gebelikte keşke olmasaydı bebek için. İnşallah canım hayırlısıyla son güne kadar bişey olmadan sağlıklıca doğurabilsek başka bişey istemiyorum
Ben de kaçıracak gibi oluyorum iyice büyüdü zipirlar baskı yapıyorlarKızlar nasılsınız... Altıma Çişimi kaçırıyorum Hapşırınca veya çok sıkışınca günde 4 defa iç çamaşırı değiştiriyorum
Evet bende bunu çok duydum almayı düşünmüyorum dikişlere değebiliyormuş diyorlardıYoutube de bir dogum sonrasi hastane cantasi hazirlayan birinin videosunu izledim ne gerekli ne gereksiz gibi.
Sezeryan oldugum icin hastane depend kullanmama izin vermedi dedi. Hava almayip terleme yapabilir sezeryan yeri zarar gorebilir diye dedi. Normal camasir ve ped kullandim dedi ama boyle bir zarari olabilir mi ki sizce
Kızım olsaydı adını Çiçek koyacaktık .
Ay kız evet bende diyorum niye oluyor hep yemekler mi yapiyir dedim bilemedim gerçekten bebeğim bu aralar hep yukarıda diyafram i n orda kaburgalrima giriyor sert vuruyorSon zamanlarda mide bulantısı yanması geri dönüyormuş çocuk dönünce de ayaklarını mideye dayayabiliyormus sanırım
Benim siparişlerde hazır KV den iki hastane çıkışı istedik onlardaswc beğen dedi hangisini yollayalım diye , sectiklerimKızlar e bebekte 5 li hastane cıkısı 30-40 tl arasıihtiyacı olan bakabılir 2 tane aldım 2 tane daha almadıgıma pişmanım toplamda yenı dogan 3 takım kıyafet var yeter mi acaba ya
8 tane cıt cıtlı zıbın aldım
3 tane yenı dogan takım 5 li
4 tane üst 0-3 aylık lcwdan
2 tane alt daha ne alınmalı acaba
birde hastane cantasına 10 lu takım değilde 5 li takımın yanına müslin battanıye alıp koysam olur mu? Şu trendyolda 4 kat muslın var ya onlardan alsam
Aklım karmakarısık kızlar ya sıfırdan duzenlerın Rabbım yardımcısı olsnAbısınden besık bebek arabası yatak müslin vs var onun için bu kısmı teget gecebıldm en azından
Ama ilk başlarda çok olurdu bilemiyorum son aylarda fazlaolmaSi lazım Ken az oldu dmekki pozisyon U değiştiro diye fazla olmuyorEminim Çiş olduğunaSen gene az değiştiriyormuşsun
Kegel egzersizi yapmayı deniyeceğim.
İdrar torbamın üzerinde debelendiğine eminim...
Gerçekten faydası var kegel in gebelikten önce baya yapmistim belkide o yüzden vajina kasları guclesmis kaçırmıyom pek.Allah Allah neden acabakaslarınız mı işlevini yerine getirmiyor acaba ? Kegel egzersizleri yapabilirsiniz
Daha bebeklerin yeri çok dar degildir bence. Gerçi senin haftan bana göre daha büyük ama yine de çoğu bebeğin 38-39-40 ta doğduğunu düşünürsek daha epey buyuyeceklerAy kız evet bende diyorum niye oluyor hep yemekler mi yapiyir dedim bilemedim gerçekten bebeğim bu aralar hep yukarıda diyafram i n orda kaburgalrima giriyor sert vuruyorbu haftalarda bebeklerin yeri çok dar olduğu için istemeden kaburgalar a vuruyor ağrıtıyor amasuan benimki yan yatmış karnım yandan genişlemiş. Sağ taraftan hızlı vuruyor kaburgalarıma birde yukarı uzanmış yeri dar ssnirm
Benim siparişlerde hazır KV den iki hastane çıkışı istedik onlardaswc beğen dedi hangisini yollayalım diye , sectiklerim
10lu hastane çıkışı 1paket
5li hastane çıkışı 1paket
5li çıtçıtlı uzun kollu atlet renkli
2takim alt üst takım
2 takım tulum fermuarlı çıtçıtlı
Bunlar hediye gelecek bana kargo ile
Benim alacaklarım
Lansinoh meme ucu çıkarıcı pompa
Emzik, biberon Biri su için biri süt için
Ped
Pijama takımı 1 adet bol önü düğmeli model düşünüyorum
Kalın birtane battaniye (hastane setinde ince var gerek yok almaya )
Bende 3,6 ay arası takımlar Alaçam 2 tane diğerleri küçük fazla var zaten
Lansinoh krem alırım meme ucu için
1 paket bebek sütü ne olur ne olmaz kalsin
Bebek bezi babydream ve ıslak mendili
Musli bezi
Alt üst kıyafet götürürüm bir takım bol karnımı sgritmayan eşofman altı
Bilmiyorum daha aklımda var şu kargolar geldin ona göre eksikleri Alaçam aldıkları numaraları kaç aylık bilmiyorum yeni doğan demiştim
Ona göre eksikleri Alaçam
Bebek pusetini de götürcem
Diğer kızımdan kalan kremler pudralar var yaglarvar birde tulumlar kıyafetler beyaz siyah giri olanları kimseye vermedim renkli olanları komşuya veridm kız çocuğu oldu diye. Onları yıkarım birde diğerlerini de ona göre fazlaalmam eksikleri bakarım gözden geçiririm sanırım 2 hafta sonra başlarım bunları almaya kargo gelsin de
Ben de hep yapıyorum ve etkisi olduğunu düşünüyorum canım. Bende de herhangi bir kaçırma durumu yok ve doğumda da inşallah kolay açılmasını umuyorum bu egzersizler sayesindeGerçekten faydası var kegel in gebelikten önce baya yapmistim belkide o yüzden vajina kasları guclesmis kaçırmıyom pek.
İnşallah canımBen de hep yapıyorum ve etkisi olduğunu düşünüyorum canım. Bende de herhangi bir kaçırma durumu yok ve doğumda da inşallah kolay açılmasını umuyorum bu egzersizler sayesinde
İnşallah canım hepimizin gönlüne göre olur inşallahİnşallah canımistediğin gibi doğum olur
Bilmiyorum kız oyleyaziyordu benim haftalarda bebekler yan dönüyor uzanıyor yerleri bu haftalar dar olabilir iyuzden kaburgalarinizi böbreklerini Z i agriitabilir dediDaha bebeklerin yeri çok dar degildir bence. Gerçi senin haftan bana göre daha büyük ama yine de çoğu bebeğin 38-39-40 ta doğduğunu düşünürsek daha epey buyuyecekler
Benimde göğüs altım dolu artık hissediyorum otururken eskiden böyle değildi hafiften rahatsızlık veriyorBilmiyorum kız oyleyaziyordu benim haftalarda bebekler yan dönüyor uzanıyor yerleri bu haftalar dar olabilir iyuzden kaburgalarinizi böbreklerini Z i agriitabilir dedişuan tamtepeye çıkmış diyaframın orda iki gogusarasi dik oturuyorum kendimi yayssm nefes alamıyorum
Birde artık tam sesleri duyuyor konuşuyorum hareket ediyor sağa sola vuruyor bende onunla eşlik ediyorum ben vurdum mu oda vuruyor ben dursam bekliyorBenimde göğüs altım dolu artık hissediyorum otururken eskiden böyle değildi hafiften rahatsızlık veriyor
Iç çamaşırda yüksek bel olmaması mı gerekir acaba?Youtube de bir dogum sonrasi hastane cantasi hazirlayan birinin videosunu izledim ne gerekli ne gereksiz gibi.
Sezeryan oldugum icin hastane depend kullanmama izin vermedi dedi. Hava almayip terleme yapabilir sezeryan yeri zarar gorebilir diye dedi. Normal camasir ve ped kullandim dedi ama boyle bir zarari olabilir mi ki sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?