2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Mai-sitarem internet çekmedi mesajım gelmemiş canım dediğin gibi kızımdaki kadar çok alınacak yok o yüzden rahatım 2 hastane çıkışı 2 normal takım, bez, mendil gibi şeyler alacağım küvet beşik puset bebek arabası gibi şeyler zaten var kızımın küçülenlerinden uyacak bir iki parça şey de var battaniye alacağım bi de kızımınkiler hep pembe kendime de lohusa takımı ve külot bez alacağım aslında bi gün avm ye gitsem e bebekten filan hemen halledebileceğim şeyler de muhtemelen internetten alırım
Gebeliğin son zamanı nerden bulaştı bize şu enfeksiyon anlayamadım bi sağ salim doğursak da minnoşlarımızı inşallah rahatlasak

Çok güzelmiş canım. Bende açık ton çok seviyorum ama hiç kullanışlı olmadi .genede bitane açık bitane koyu renk aldim
Ben de şu beyaz dantelli olanları beğeniyorum ama kararsızım koyu mu alsam diye.
Tahmin ettim çekmediğini canım.
Ben çoğunu hatta nerdeyse hepsini internetten aldım, birde arkadaşlarım aldı valla zahmet edip düşünmüşler
Şu an doğsa her şeyi hazır çok şükür
Benim önceden de bu sıkıntım vardı ya her 3 4 ayda bir enfeksiyon oluyorum. Kan ilacı, antibiyotik, B12 iğnesi vs. kullanıyordum. Soruyorum her defasında bünyen zayıf diyorlar. Ne yapsam fayda etmedi canım alıştım artık sadece gebelikte keşke olmasaydı bebek için. İnşallah canım hayırlısıyla son güne kadar bişey olmadan sağlıklıca doğurabilsek başka bişey istemiyorum

Kızlar nasılsınız... Altıma Çişimi kaçırıyorum Hapşırınca veya çok sıkışınca günde 4 defa iç çamaşırı değiştiriyorum
Kız emin misin çiş olduğundan dikkat et belki üsuttun normsl yani bende de oluyor herşey normal birsekilde tuvslst geliyor skaince gidiyorum tuvalete tam pantolany acıyorum indircem diom csmasiri damlatiyorum anlamadım ne aceln var vlzaten geldim 5 sn beklese necolacak bebek de idrar torbasına yattiysa normal canım kaçırmak bende bazen günde iki defa değiştirdiğim oluyor csmasiri

Canim bendede ayni sorun var. Muhtemelem idrar torbasina baski oldugu icin zlar nasılsınız... Altıma Çişimi kaçırıyorum Hapşırınca veya çok sıkışınca günde 4 defa iç çamaşırı değideğiştiriyorum

Eminim Çiş olduğuna Sen gene az değiştiriyormuşsun
Allah Allah neden acaba kaslarınız mı işlevini yerine getirmiyor acaba ? Kegel egzersizleri yapabilirsiniz
Kegel egzersizi yapmayı deniyeceğim.
İdrar torbamın üzerinde debelendiğine eminim...

Z sağlıcakla inşallah canım valla zor zamanlar iyice ağırlaştı minnoslar yoruluyorum eski enerjim yok hiç
Kızlar nasılsınız... Altıma Çişimi kaçırıyorum Hapşırınca veya çok sıkışınca günde 4 defa iç çamaşırı değiştiriyorum
Ben de kaçıracak gibi oluyorum iyice büyüdü zipirlar baskı yapıyorlar

Evet bende bunu çok duydum almayı düşünmüyorum dikişlere değebiliyormuş diyorlardı

Kızım olsaydı adını Çiçek koyacaktık .

Son zamanlarda mide bulantısı yanması geri dönüyormuş çocuk dönünce de ayaklarını mideye dayayabiliyormus sanırım
Ay kız evet bende diyorum niye oluyor hep yemekler mi yapiyir dedim bilemedim gerçekten bebeğim bu aralar hep yukarıda diyafram i n orda kaburgalrima giriyor sert vuruyor bu haftalarda bebeklerin yeri çok dar olduğu için istemeden kaburgalar a vuruyor ağrıtıyor amasuan benimki yan yatmış karnım yandan genişlemiş. Sağ taraftan hızlı vuruyor kaburgalarıma birde yukarı uzanmış yeri dar ssnirm
Benim siparişlerde hazır KV den iki hastane çıkışı istedik onlardaswc beğen dedi hangisini yollayalım diye , sectiklerim
10lu hastane çıkışı 1paket
5li hastane çıkışı 1paket
5li çıtçıtlı uzun kollu atlet renkli
2takim alt üst takım
2 takım tulum fermuarlı çıtçıtlı

Bunlar hediye gelecek bana kargo ile
Benim alacaklarım
Lansinoh meme ucu çıkarıcı pompa
Emzik, biberon Biri su için biri süt için
Ped
Pijama takımı 1 adet bol önü düğmeli model düşünüyorum
Kalın birtane battaniye (hastane setinde ince var gerek yok almaya )
Bende 3,6 ay arası takımlar Alaçam 2 tane diğerleri küçük fazla var zaten
Lansinoh krem alırım meme ucu için
1 paket bebek sütü ne olur ne olmaz kalsin
Bebek bezi babydream ve ıslak mendili
Musli bezi
Alt üst kıyafet götürürüm bir takım bol karnımı sgritmayan eşofman altı
Bilmiyorum daha aklımda var şu kargolar geldin ona göre eksikleri Alaçam aldıkları numaraları kaç aylık bilmiyorum yeni doğan demiştim
Ona göre eksikleri Alaçam
Bebek pusetini de götürcem
Diğer kızımdan kalan kremler pudralar var yaglarvar birde tulumlar kıyafetler beyaz siyah giri olanları kimseye vermedim renkli olanları komşuya veridm kız çocuğu oldu diye. Onları yıkarım birde diğerlerini de ona göre fazlaalmam eksikleri bakarım gözden geçiririm sanırım 2 hafta sonra başlarım bunları almaya kargo gelsin de

Eminim Çiş olduğuna Sen gene az değiştiriyormuşsun

Kegel egzersizi yapmayı deniyeceğim.

İdrar torbamın üzerinde debelendiğine eminim...
Ama ilk başlarda çok olurdu bilemiyorum son aylarda fazlaolmaSi lazım Ken az oldu dmekki pozisyon U değiştiro diye fazla olmuyor

Allah Allah neden acaba kaslarınız mı işlevini yerine getirmiyor acaba ? Kegel egzersizleri yapabilirsiniz
Gerçekten faydası var kegel in gebelikten önce baya yapmistim belkide o yüzden vajina kasları guclesmis kaçırmıyom pek.

Reactions: The
Daha bebeklerin yeri çok dar degildir bence. Gerçi senin haftan bana göre daha büyük ama yine de çoğu bebeğin 38-39-40 ta doğduğunu düşünürsek daha epey buyuyecekler

Gerçekten faydası var kegel in gebelikten önce baya yapmistim belkide o yüzden vajina kasları guclesmis kaçırmıyom pek.
Ben de hep yapıyorum ve etkisi olduğunu düşünüyorum canım. Bende de herhangi bir kaçırma durumu yok ve doğumda da inşallah kolay açılmasını umuyorum bu egzersizler sayesinde

Ben de hep yapıyorum ve etkisi olduğunu düşünüyorum canım. Bende de herhangi bir kaçırma durumu yok ve doğumda da inşallah kolay açılmasını umuyorum bu egzersizler sayesinde
İnşallah canım istediğin gibi doğum olur

Reactions: The
Daha bebeklerin yeri çok dar degildir bence. Gerçi senin haftan bana göre daha büyük ama yine de çoğu bebeğin 38-39-40 ta doğduğunu düşünürsek daha epey buyuyecekler
Bilmiyorum kız oyleyaziyordu benim haftalarda bebekler yan dönüyor uzanıyor yerleri bu haftalar dar olabilir iyuzden kaburgalarinizi böbreklerini Z i agriitabilir dedi şuan tamtepeye çıkmış diyaframın orda iki gogusarasi dik oturuyorum kendimi yayssm nefes alamıyorum

Benimde göğüs altım dolu artık hissediyorum otururken eskiden böyle değildi hafiften rahatsızlık veriyor

O yukarıda csnim sen benim haftalara gelsen hissedersin vucudunu küçük sert yerler denk geliyor sanırım ayakları , onları tutmaya çalışıyorum elliorum kaçıyor ama kafa oldimu kaçmıyor okşuyorum bazen sırtını dönüyor orta karnım sert bölgesi geliyir anlıyorum sırtı artık karnım yamuk oluyor hareketlerinden
Benimde göğüs altım dolu artık hissediyorum otururken eskiden böyle değildi hafiften rahatsızlık veriyor
Birde artık tam sesleri duyuyor konuşuyorum hareket ediyor sağa sola vuruyor bende onunla eşlik ediyorum ben vurdum mu oda vuruyor ben dursam bekliyor

Iç çamaşırda yüksek bel olmaması mı gerekir acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…