2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Baya baya iletişime geçmişsiniz siz

Iç çamaşırda yüksek bel olmaması mı gerekir acaba?
Sezeryen ise yüksek bel iç Csmaasır olabilir bence bende rahatsız olmuştum dikis üstüne geliyordu diye bazen tam indiriyordim kilodu değmesin diye bol olanlari yukarı çekiyordum

Baya baya iletişime geçmişsiniz siz
Ama çok özlemişim kız bunları ilk kızım sağ oslun çok yaşattı bize onları ikinci kız hep yattı bizi korkuttu hiç hafeket etmezdi çok istiyordumeket etsin görelim diye şükür oğlum anasını kirmyo , benimki iletişime geçiyor sağ olsun doğumdan sonra sanırım bana bağlı olacsk bu gidişle hemen tanır

Ben de ismiyle seslenince hemen harekete geçiyor sürekli ismini söylediğim için aşina mi oldu adına acaba diye düşünüyorum. Benim karnım da yamuluyor

Ben de ismiyle seslenince hemen harekete geçiyor sürekli ismini söylediğim için aşina mi oldu adına acaba diye düşünüyorum. Benim karnım da yamuluyor
Ben isim bulamadim söylemiyom babası sağ olsun bulamadı ona hep yakışıklı oğlum ela gözlüm beyaz tenli oğlum diyorum siparişi verdim şimdiden

Babası ela gözlü ya ben kahverengi kızlar bana çekmiş isitorum oğlan da babasina çeksin

Böyle diye diye bir sürpriz yapıp kıllı Recep İvedik gibi kaşları birleşik çıkmasın

Sezeryan olacak yüksek bel alıyım o zaman
Bende öyle düşünüyorum benimkiler şuan bol aslında hamilelikte göbek çıkınca darlari giymedim bol aldım belki onlar i kullanirim rahatsız etmezler bence görürsem bulursam alırım birkaç tane yüksek bel

Valla herkes de bize ne güzel bebeğiniz sarışın yeşil gözlü olacak falan diyor. Eşimle çok benziyoruz biz çünkü, ten rengi göz rengi vs. Ama ben çok da emin olmayın diyorum, Allah'ın işi çok farklı da doğabilir yani mesela annem esmer ben sarışınım

Sezeryan olacak yüksek bel alıyım o zaman
Birde geçen ay komşum sezeryen odlu belden aşağı uyutildu dedim sonda işi nasıl oldu bnaa dedi iğne yapmadan önce yaptılar canım çok acıdı o takılı iken yanma olmuş iğneyi vurunca hissetmesi

Ay korkuyorum kız bize de öyle yapmasınlar ben diyecem uyutsunlar tam sonra sonda taksinlar inşallah beni kirmazlar

Ama karı koca aynı olduğunuz için şansınız bence var bizim yok ben esmer eşim kumral kızlar hep beyaz tenli doğdu kahverengi gözlü

Bakailm bu nasıl cikacsk surpriz benim anne de yeşil gözlü beyaz babam esmer ela karışımı birşey sadece benim küçügum çekmiş anneye beyaz tenli yeşil gözlü digerlerimiz kahve gözlü olduk 3 beyaz tenli 3 esmer

Bilmiyorum ki doktorumuza güveniyoruz artık orda söylerim dediğin gibi olursa aklıma gelirse

Bende cok korkuyorum şu sonda meselesindende dikislerdende komple korkuyorum vajinusmus gecirdim bi de insallah rahat olur hepimizin
Vsllahi gorecegiz inşallah istediğimiz gibi olur uyuttuktan sonra taksinlar sonda yi inşallah dikişler zaten ilk 3 gün çok ağrır sonra yavaş yavaş azalır ama hareketlerimizi dikkat et.ek lazım uzun yuruyus ayakta beklemek hemen ağrı yapar iyuzden uzancaz yan yatmacaz dar giyinmecez

Aklimda olsun bunlar yuruyus yapilmali denmisti bana ama bakalim insallah dikislerde sorun olmaz iltihap vs ya kimini duyuyorum sezeryan olmuş 1 haftada duzeldim diyo kimi 40 gunde kimi aylar gecti duzelemedim diyo yani insan korkuyo biraz bizimkide rast gider insallah başka ne diyelim bu arada uyutmuyomus cogu hastanr artik belden uyusturuyomuş

Yürüyüş yapılır kan dolaşımı için kanın çıksın diye gaz sıkıntın ilmasin diye ama ben çok yürüdüm ilk 2 haftada birde merdiven indim çıktım 4. Kata hep ağrı oldu
Yani kisa yuruysler iyi uzun yürüyüşler kötü merdiven çıkmak

Benimde 10 günde kötü agrialr geçti hatta 3. Günde eve geldim 5.gunde bulaşık yıkadım evi süpürdü
fazla egilmedn fazla ayakta kalmadan

Kızlar nasılsınız... Altıma Çişimi kaçırıyorum Hapşırınca veya çok sıkışınca günde 4 defa iç çamaşırı değiştiriyorum
Canım ben de Kegel egzersizini önerecektim, faydası oluyor bence. Ben çok şiddetli kustuğum birkaç seferde yaşadım o olayı, hatta 2 gün önce de içtiğim bir şey dokunup kusunca yine öyle oldu, insanın çok canı sıkılıyor gerçekten.

Bu arada 7. ayda hala kusabilmem apayrı bir konu gerçi ama neyse

Pamuklu nefes aldiginda sikinti olmaz herhalde. Depend belki kismi pamuklu degilmi acaba ben urunu hic gormedim cunku
Benim dikişlerin ucundan diğer ucuna yani dikişin başı ve sonunda doktor dikerken 5 cm kadar ip bırakmıştı misina ipi gibi sonradan eriyen düşen dikişler işte ben birgün dantelli çamaşır giymiştim meğer ipin ucu dantelin içine girmişti bende çamaşırı indirim derken dikiş ipi biraz çekildi takılmıştı ordA çok ağrı yaptı birdaha giymwdim onu takı dikişler eriyip düşene kadar ama birturlü düşmedi erimesi kopmadı o dikiş kendim makasla birazkisalttim sonra doktora muaneye gidince oda dikişin dibinden kesti

3.trimester döneminde 1. Si gibi olabiliyormuş baş dönmesi kusma tiksinme vs....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…