Baya baya iletişime geçmişsiniz sizO yukarıda csnim sen benim haftalara gelsen hissedersin vucudunu küçük sert yerler denk geliyor sanırım ayakları, onları tutmaya çalışıyorum elliorum kaçıyor ama kafa oldimu kaçmıyor okşuyorum bazen sırtını dönüyor orta karnım sert bölgesi geliyir anlıyorum sırtı artık karnım yamuk oluyor hareketlerinden
Birde artık tam sesleri duyuyor konuşuyorum hareket ediyor sağa sola vuruyor bende onunla eşlik ediyorum ben vurdum mu oda vuruyor ben dursam bekliyor
Sezeryen ise yüksek bel iç Csmaasır olabilir bence bende rahatsız olmuştum dikis üstüne geliyordu diye bazen tam indiriyordim kilodu değmesin diye bol olanlari yukarı çekiyordumIç çamaşırda yüksek bel olmaması mı gerekir acaba?
Ama çok özlemişim kız bunları ilk kızım sağ oslun çok yaşattı bize onları ikinci kız hep yattı bizi korkuttu hiç hafeket etmezdiBaya baya iletişime geçmişsiniz siz
Sezeryan olacak yüksek bel alıyım o zamanSezeryen ise yüksek bel iç Csmaasır olabilir bence bende rahatsız olmuştum dikis üstüne geliyordu diye bazen tam indiriyordim kilodu değmesin diye bol olanlari yukarı çekiyordum
Ben de ismiyle seslenince hemen harekete geçiyorO yukarıda csnim sen benim haftalara gelsen hissedersin vucudunu küçük sert yerler denk geliyor sanırım ayakları, onları tutmaya çalışıyorum elliorum kaçıyor ama kafa oldimu kaçmıyor okşuyorum bazen sırtını dönüyor orta karnım sert bölgesi geliyir anlıyorum sırtı artık karnım yamuk oluyor hareketlerinden
Birde artık tam sesleri duyuyor konuşuyorum hareket ediyor sağa sola vuruyor bende onunla eşlik ediyorum ben vurdum mu oda vuruyor ben dursam bekliyor
Ben isim bulamadim söylemiyom babası sağ olsun bulamadı ona hep yakışıklı oğlum ela gözlüm beyaz tenli oğlum diyorumBen de ismiyle seslenince hemen harekete geçiyorsürekli ismini söylediğim için aşina mi oldu adına acaba diye düşünüyorum. Benim karnım da yamuluyor
Bende öyle düşünüyorum benimkiler şuan bol aslında hamilelikte göbek çıkınca darlari giymedim bol aldım belki onlar i kullanirim rahatsız etmezler bence görürsem bulursam alırım birkaç tane yüksek belSezeryan olacak yüksek bel alıyım o zaman
Valla herkes de bize ne güzel bebeğiniz sarışın yeşil gözlü olacak falan diyor. Eşimle çok benziyoruz biz çünkü, ten rengi göz rengi vs. Ama ben çok da emin olmayın diyorum, Allah'ın işi çok farklı da doğabilir yaniBen isim bulamadim söylemiyom babası sağ olsun bulamadı ona hep yakışıklı oğlum ela gözlüm beyaz tenli oğlum diyorumsiparişi verdim şimdiden
Babası ela gözlü ya ben kahverengi kızlar bana çekmiş isitorum oğlan da babasina çeksin
Böyle diye diye bir sürpriz yapıp kıllı Recep İvedik gibi kaşları birleşik çıkmasın
Birde geçen ay komşum sezeryen odlu belden aşağı uyutildu dedim sonda işi nasıl oldu bnaa dedi iğne yapmadan önce yaptılar canım çok acıdı o takılı iken yanma olmuş iğneyi vurunca hissetmesiSezeryan olacak yüksek bel alıyım o zaman
Ama karı koca aynı olduğunuz için şansınız bence varValla herkes de bize ne güzel bebeğiniz sarışın yeşil gözlü olacak falan diyor. Eşimle çok benziyoruz biz çünkü, ten rengi göz rengi vs. Ama ben çok da emin olmayın diyorum, Allah'ın işi çok farklı da doğabilir yanimesela annem esmer ben sarışınım
Bilmiyorum ki doktorumuza güveniyoruz artık orda söylerim dediğin gibi olursa aklıma gelirseBirde geçen ay komşum sezeryen odlu belden aşağı uyutildu dedim sonda işi nasıl oldu bnaa dedi iğne yapmadan önce yaptılar canım çok acıdı o takılı iken yanma olmuş iğneyi vurunca hissetmesi
Ay korkuyorum kız bize de öyle yapmasınlar ben diyecem uyutsunlar tam sonra sonda taksinlar inşallah beni kirmazlar
Çok yakıyormus sonda idrar yerini inşallah istediğimiz gibi olurBilmiyorum ki doktorumuza güveniyoruz artık orda söylerim dediğin gibi olursa aklıma gelirse
Bende cok korkuyorum şu sonda meselesindende dikislerdende komple korkuyorum vajinusmus gecirdim bi de insallah rahat olur hepimizinÇok yakıyormus sonda idrar yerini inşallah istediğimiz gibi olur
Vsllahi gorecegiz inşallah istediğimiz gibi olur uyuttuktan sonra taksinlar sonda yi inşallahBende cok korkuyorum şu sonda meselesindende dikislerdende komple korkuyorum vajinusmus gecirdim bi de insallah rahat olur hepimizin
Aklimda olsun bunlar yuruyus yapilmali denmisti bana ama bakalim insallah dikislerde sorun olmaz iltihap vs ya kimini duyuyorum sezeryan olmuş 1 haftada duzeldim diyo kimi 40 gunde kimi aylar gecti duzelemedim diyo yani insan korkuyo biraz bizimkide rast gider insallah başka ne diyelim bu arada uyutmuyomus cogu hastanr artik belden uyusturuyomuşVsllahi gorecegiz inşallah istediğimiz gibi olur uyuttuktan sonra taksinlar sonda yi inşallahdikişler zaten ilk 3 gün çok ağrır sonra yavaş yavaş azalır ama hareketlerimizi dikkat et.ek lazım uzun yuruyus ayakta beklemek hemen ağrı yapar iyuzden uzancaz yan yatmacaz dar giyinmecez
Pamuklu nefes aldiginda sikinti olmaz herhalde. Depend belki kismi pamuklu degilmi acaba ben urunu hic gormedim cunkuIç çamaşırda yüksek bel olmaması mı gerekir acaba?
Yürüyüş yapılır kan dolaşımı için kanın çıksın diye gaz sıkıntın ilmasin diye ama ben çok yürüdüm ilk 2 haftada birde merdiven indim çıktım 4. Kata hep ağrı olduAklimda olsun bunlar yuruyus yapilmali denmisti bana ama bakalim insallah dikislerde sorun olmaz iltihap vs ya kimini duyuyorum sezeryan olmuş 1 haftada duzeldim diyo kimi 40 gunde kimi aylar gecti duzelemedim diyo yani insan korkuyo biraz bizimkide rast gider insallah başka ne diyelim bu arada uyutmuyomus cogu hastanr artik belden uyusturuyomuş
Canım ben de Kegel egzersizini önerecektim, faydası oluyor bence. Ben çok şiddetli kustuğum birkaç seferde yaşadım o olayı, hatta 2 gün önce de içtiğim bir şey dokunup kusunca yine öyle oldu, insanın çok canı sıkılıyor gerçekten.Kızlar nasılsınız... Altıma Çişimi kaçırıyorum Hapşırınca veya çok sıkışınca günde 4 defa iç çamaşırı değiştiriyorum
Benim dikişlerin ucundan diğer ucuna yani dikişin başı ve sonunda doktor dikerken 5 cm kadar ip bırakmıştı misina ipi gibi sonradan eriyen düşen dikişler işte ben birgün dantelli çamaşır giymiştim meğer ipin ucu dantelin içine girmişti bende çamaşırı indirim derken dikiş ipi biraz çekildi takılmıştı ordA çok ağrı yaptıPamuklu nefes aldiginda sikinti olmaz herhalde. Depend belki kismi pamuklu degilmi acaba ben urunu hic gormedim cunku
3.trimester döneminde 1. Si gibi olabiliyormuş baş dönmesi kusma tiksinme vs....Canım ben de Kegel egzersizini önerecektim, faydası oluyor bence. Ben çok şiddetli kustuğum birkaç seferde yaşadım o olayı, hatta 2 gün önce de içtiğim bir şey dokunup kusunca yine öyle oldu, insanın çok canı sıkılıyor gerçekten.
Bu arada 7. ayda hala kusabilmem apayrı bir konu gerçi ama neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?