2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
3.trimester döneminde 1. Si gibi olabiliyormuş baş dönmesi kusma tiksinme vs....
Evet ya bende bugün fark ettim koku hassasiyet im yumurta yapizorudum kokusu geldi kusacak gibi oldum kendimi tuttum hayır dedim oldu bitti gitti o günler yine istemiyorum o koku sorununu

3.trimester döneminde 1. Si gibi olabiliyormuş baş dönmesi kusma tiksinme vs....
Canım en azından 3. trimesterde “Neyse 2 ay kaldı” filan diyebiliyoruz, tek tesellim o İlk aylar gerçekten kabustu ama, önümdeki zaman bir ömür gibi geliyordu... Şükür ki zaman çabuk geçiyor, bir bakmışız bebişleri kucağımıza almışız bile

Pamuklu nefes aldiginda sikinti olmaz herhalde. Depend belki kismi pamuklu degilmi acaba ben urunu hic gormedim cunku
Insallahbu gebelikten sonra yine mastit olmam dasurekli banyo yapmak xzorunda kalmam çok terlemistim usumustum diğer doğumda sütüm göğsümde kaldığı için çok çektim hep duş aldım bebek benden rahatsız olmasın terden dolayı hergun bazen iki günde bir 5 dj suyun altına gidip duş aldım amahep su kaçtı dikişleri enfeksiyon apse oldu zor iyileşti kurudu yara

Evet ya bende bugün fark ettim koku hassasiyet im yumurta yapizorudum kokusu geldi kusacak gibi oldum kendimi tuttum hayır dedim oldu bitti gitti o günler yine istemiyorum o koku sorununu
Malesef 3.trimester de de oluyor... Neyse yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik az daha sabırlı olmamız lazım

İnşallah aynen son 2 ay kaldı inşallah sular seller gibi akar zamanda evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alırız... Göğüsümde kızımı emzirirken görmeyi hayal ediyorum rabbimin izni ile...

Malesef 3.trimester de de oluyor... Neyse yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik az daha sabırlı olmamız lazım
Şükür ya Rabb'im geldik vallahi artık 8 .ayın icindetim Rabb'im kısmet eder inşallah cabucsk su 6 hafta geçerde kavusurum bebeğime hergun değişik rüyalar görüyorum o gün gelsin diye kafam bilinç altı hep rüyalarim tuhaf hepaglamali sevinçten yada üzüntüden dahabebek gelmeden kafa gidecek vbu. Gidişle

Rabbim sağlıkla kavuştursun... Rüyalarımda aptal saptal şeyler bende görüyorum İyice sapıttım bende

Rabbim sağlıkla kavuştursun... Rüyalarımda aptal saptal şeyler bende görüyorum İyice sapıttım bende
Amin inşallah canım kavuşuruz hepimiz sen nasıl görüyorsun ki benimkiler hep erken dogurmusum ben evdeyim bebek hastanede yada dogurmusum süt veritorum çirkin bebek ben diyorum bu benim mi bebek yanlislik olmasın bir ara daha gördüm aynı eşime benziyordu dedim tıpkı babası

Seninkisi benim gördüğüm rüyalar yanında gene iyi... Bebek buluyorum yolda veya annesi bana bırakıp gidiyor ablam gelip çocuğa sahip çıkmaya calısıyor kavga ediyorum annesi bana bıraktı diye

Seninkisi benim gördüğüm rüyalar yanında gene iyi... Bebek buluyorum yolda veya annesi bana bırakıp gidiyor ablam gelip çocuğa sahip çıkmaya calısıyor kavga ediyorum annesi bana bıraktı diye
Ne komik acaba bebek doğunca ne yapacaksın çok mu üzerinde durcan izin verir misin ailen yakınların alsın sevsin tutsun yoksa uzak mı tutarsin
Ben ilk dogumda kızımı vermek istemiyordum KV evine götürsün

KV banaderdi ne olacak göturüm sevsin dedesi görsün getiririz bende diyordum yok daha küçük cocukalr gelir birşey yapar günahdir Allah korusun birşey olsaben ne yaparım KV bana ne diyeceğini bilemezdi Eltim de derdi görmemişim kızı olmuş birakmiyor sevek evimize goturek sonradan alıştım izin veridm bebek buyidukce mi

Ooo maşallah ben heralde bi hafta 10 gun korkumdan kimildiyamam diyorum ne kdr gozumde buyutmuşsem demek doktorda cok önemli bakalim daha saglikla dogsunlarda

Ooo maşallah ben heralde bi hafta 10 gun korkumdan kimildiyamam diyorum ne kdr gozumde buyutmuşsem demek doktorda cok önemli bakalim daha saglikla dogsunlarda
İşte fazla hareketsizlik te iyidegil canım yavaş yavas kucuk küçük yürüyüş hareket yap hem bağırsakların çalışsın gaz sorunun olmasın gözünü korkutma kız sadece acele etme benim gibi ayaklanmaya herkesin gerçekten bünyesine göre değişiyor benim Eltim 1.5 ay yatakta kaldı uzandı KV görümce hizmetcisiydi sonraki diğer doğumlarda 1 hafta sonra ayaklandı artık kim onun başını çekecek kim peşinden koşacak çok naz yaptı ilk dogumda ama şeyini çıkardı ya 1.5 ay

İyi yapmışsın bence küçücük çocuğu ne münasebet evine goturecekmis sevmek isteyen gelsin sevsin gitsin

Kızlar koltuk altı kararması yaşayan oldu mu ya? Hamilelikten mi diyorum yoksa kalıcı bir şey mi . Ne sebep oldu onu da anlamadım ama hiç hoş durmuyor. Eskiden koltuk altim temizse rahatlıkla yukarı kaldırabilirdim yani anormal bir renk geçişi olmazdı ama şu an temizse bile rengi koyu duruyor

Yalnız değilsin kusma konusunda

Oluyormuş hormon değişikliğinden.
Bir arkadaşım söyledi karbonat ve limonla yıkayabilirsin bir de farmasinin bu beyazlatma serisi var yıllar evvel güneşten dolayı renk eşitsizlikleri vardı baya iyi gelmişti ona da iyi gelir diye düşünüyorum.

Reactions: The
Ben kendi kendime bakıcam yardımcım yok malesef.. Covid den dolayı kimse nin kucağına vermek istemem açıkcası... Covid geçer ozaman herkes sever

Ben kendi kendime bakıcam yardımcım yok malesef.. Covid den dolayı kimse nin kucağına vermek istemem açıkcası... Covid geçer ozaman herkes sever
Bende sen gibiyim cnim ikinci cocuktahix kimsem yoktu eşim tek vardı o ameliyatlı halimle bakmakzor oldu ev işi yemek falan derken erken atıldım ise bu bebiş de de yine yalnızız akraba eş dost yok hepsi Türkiye'de ben uzakta bakalım nasıl olacak 3 cocukla sana anlattığım mesele 2015 yılı di ilk kizimda oldu şimdi koronavarzaten en iyisi yalnız büyütmek misafir kabul etmemek

İyi yapmışsın bence küçücük çocuğu ne münasebet evine goturecekmis sevmek isteyen gelsin sevsin gitsin
Öyle vallahi birde ilk çocuk heyecani kimsele paylaşmak istemedim eşimin ailesi alt üst oturduğumuz için hep evlerine götürmek istediler birde eltimde doğum yapmıştı 50 günlük bebek hep kafamda di acaba benden izinsiz habersiz cocugma sütünü verir mi en sevmediğim şey izinsiz yapmaları görümcem rltimin oğluna yapardı izin istemeden almadan gizlice keyfince emzirdi sapitmis mi ne

Sevmesinler ya minicik cocugu off ben kiskancam galiba ya. Herkes ten degil ama sacma sapan sevcek kisilerden ki biliyorum off ya
Evet canim hamilelikte oluyormus. Sonra geciyormus
Ay pis sapik herhalde ben kiyameti koparirim oyle birsey olsa duysam. Hic haz etmem bir arkadasimda eltisinin cocuguna vermisti haberli habersiz hatirlamiyorum ama buyuk tepki vermistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…