2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ne zevk alıyorlar milletin bebeğini emzirmeye ya hayret bir şey. Hakikaten sapitmis mi ne

En nefret ettiğim şey benim de başıma gelmişti milletle sonra zorunlu süt anne muhabbetlerine giriyoruz

En nefret ettiğim şey benim de başıma gelmişti milletle sonra zorunlu süt anne muhabbetlerine giriyoruz
Sizden habersiz emzirdiler mi ?

Ya ben sevmiyorum haberli olsada nasil diyim Allah tabiki mecbur birakmasin ama herhalde ömür boyu konusmam boyle birseyde. Bana direk sapkinlik olarak geliyor.

Cok net hatirlamasam da bir arkadasimin kayinvalidesi cocuk emmek istedi diye kendi gogsunu vermis eltisinin cocuguna

Normal canım benim heryer karardı. Doğumdan bir süre sonra hepsi geçiyor

İnşallah geçer canım. Göğüs uclari falan da renk değiştirdi de o kadar rahatsız etmiyordu, koltuk altı ediyor ama
Aynı durum bendede var . Göğsümun her tarafı karardı. Normalde çok beyaz tnliyim . Ilk doğumdada böyle olmuştu

Reactions: The

Evet yakın arkadaşım ben iki dk wc ye gidip geldiğimde çocuğumu emziriyordu. Durumu izah ettim bir daha olmadı ama hala o hareketi unutamıyorum.

Yani kendi çocuğuda vardı 2 yaşında emzirdiği sapıklıktan değil ama cahillikten bunun ki.

Ne zevk alıyorlar milletin bebeğini emzirmeye ya hayret bir şey. Hakikaten sapitmis mi ne

Bende hiç sevmem bu durumu dertleri ne gizlice yapacağına izin al ne olacak eltime söyledim oda kızdı niye arkamdan yapıyor diye muhatap olmadı onunla kız zaten salak bu görümce utanmıyor amcalarınin babasının yaninda erkek kardeşlerinin yanında çocuğun U emzirir memeleri dışarda Allah'ın bir kulu demiyor ayıptır diye KV bile demiyor ben şişme dedim ben utandım onun yerine o ortamda eşim dedi boşver cahil işte ne doyum bu yaştaki kadına kaç çocuklu

Açıkçası bana çok çirkin geliyor bu durum. Emziriyorum diye memeleri salmak ne bileyim. Tabi herkesin kendi kültürü, mahremi ama benim çevremde de çok var. Eşimin ablası falan da takmıyor eşimin yanında emziriyor, eşim direk ortamdan gidiyor. Yani utanma falan kalkıyor mu emzirmeye başlayınca anlamadım ben , normal zamandan ne farkı var aynı meme işte

Kızlar, ben çok düşündüm ve taşınmaya karar verdim, bir ara yazmıştım, şimdiki evim çok küçük diye. Yürek mi yedim, delirdim mi bilmiyorum ama bu evde olmayacak gibi hissediyorum. Siz ne dersiniz? Çok iyi taşınma firması bulup, neyse parası verip her şeyi onlara yaptırmayı düşünüyorum, bir de annem gelir yardıma, bir de temizlikçi kadınım var ondan yardım isterim diye düşündüm. Umarım doğru şeyi yapıyorumdur. Bu küçücük evde lohusa depresyonuna girmekten korkuyorum, annem eşim ben, şimdiden eşimin her hareketi batıyor bana.

Bende utanırım kimsenin yanında emzirmem bilmiyorum ya bizim toplumda ülkede hoş değil ama başka ülkeler bunu normal goruyot medelaornek vereyim Almanya'da yım başı kapalı bir kadın otobüsdeyim falzla kalabalık degildi ama memesini çıkardı emzirdi bebeği bende gördüm yani hiç gizlemedi saklamadi bazılarına normal geliyir .daha önceden kuzen e dedim burda nasıl diye tepki falan , bana dedi emzirebilirsinn ama u ört yine ben yinede dışarda olsam örtü ile idare etmem yapamam. Ya . Her ülkenin bakış açısı farklı tabi bazı kültür de farklı

Reactions: The
Canım sen daha iyi bilirsin sonuçta bebek de gelecek çok küçükse değiştirin imkanın zamanın varsa bulun güzel ev inşallah güzel geniş bir ev bulursunuz zor tsbi bebek gelecek ev dar lohusaha halinle hep kavgasını edersin bence şimdiden yap daha dogurmadn

Ben de erken dogurmusum bebek de kocaman kafasi var minicik vucudu war kimseye benzemiyor. Seninkine benzer ruya gordum moralim de bozuluyo bi de. Ruya de gec diyorum kendime
O ne oyle yaa. Hic anlam weremedim amac ne ne alaka? Ayy lutfen boyle seyler gelmesin basimiza
Cnm belli ki sen bunu kafana cok takmisin. Nasil mutlu olcaksan nasil rahat etceksen oyle yap. En ii kendini sen bilirsin sonucta.

Amin inşallah canım başımıza gelmez bu sorun
Sanırım son ayları böyle gecircez saçma sapan rüyalarla

Ya bana da cok igrenc geliyor bazisi emzirceksin basinda bekliyor mesela, bazisi şak diye tamamini aciyor konusmaktan bebegi emziremiyor bebek kucaginda gogus acik anneme kayinvalideme odadan cikin emzircem demek nasil olur acaba ? Kayinvalidem konusuurda konusur gervi aman utancak ne var bunda vs diye
Hatirliyorum seni canim demekki baya bunaldin hakkinda hayirlisi olsun degistir tebdili mekanda ferahlkk vardir insana batmaya baslayinca gecmiyor cunku tasinmazsan eger diger turlu cocuk olunca tasinmak isteyeceksin

Canım taşınmaya karar verdiysen en mantıklısı bir nakliye şirketinden yardım alman. Hem başlarında durursun, özenlice taşırlar eşyalarını. Hemde haftan iyice büyümeden, bebekte doğmadan taşınırsan daha iyi olur. İçine nasıl sinecekse öyle yap. Hoşuna gitmeyen bir evde huzurun da olmaz canım. Hakkında hayırlısı olsun, Allah kolaylık versin

Kızlar bende annemde kalma şartı ile doğumu memleketimizde yapmaya karar verdim. Kvnin evi malum kalabalık, gelen giden olur (kendisi kimseyi kabul etmem diyor ama) bende rahat edemem diye annemde kalırsam doğumdan sonra, doğuma memlekete gidelim dedim. Biraz mırın kırın etti kv ama kararlıydım,birşey diyemedi.

Şimdi sorum şu. Biz izne 15-20 Eylül arası çıkacağız. 36.haftanın sonu yani 37.haftaya denk geliyor. 4 saat araba yolculuğu yapmam gerekecek, Amasya ve Ankara arası o kadar sürüyor. Bol bol mola veriyoruz, onda sıkıntı yok. Haftam ilerde olduğu için korkuyorum açıkçası, yolda birşey olur mu, doğum başlar mı falan diye eşim de korkma birşey olmaz, başlasa bile hep büyük il ve ilçelerden geçiyoruz, bir hastaneye giriveririz, çocuk hemen doğmuyor ya diyor. O da haklı ama bende korktum biraz. Bu haftalarda 4 saat yolculuk sıkıntı mı?

Ya böyle insanlarla da uğraşması çok yorucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…