Benimkide öyle esmerim bide nerdeyse siyaha dönecekİnşallah geçer canım. Göğüs uclari falan da renk değiştirdi de o kadar rahatsız etmiyordu, koltuk altı ediyor ama
En iyisi kontrolde doktoruna sormak memlekette de doktorun hastanen var mıydı?Kızlar bende annemde kalma şartı ile doğumu memleketimizde yapmaya karar verdim. Kvnin evi malum kalabalık, gelen giden olur (kendisi kimseyi kabul etmem diyor ama) bende rahat edemem diye annemde kalırsam doğumdan sonra, doğuma memlekete gidelim dedim. Biraz mırın kırın etti kv ama kararlıydım,birşey diyemedi.
Şimdi sorum şu. Biz izne 15-20 Eylül arası çıkacağız. 36.haftanın sonu yani 37.haftaya denk geliyor. 4 saat araba yolculuğu yapmam gerekecek, Amasya ve Ankara arası o kadar sürüyor. Bol bol mola veriyoruz, onda sıkıntı yok. Haftam ilerde olduğu için korkuyorum açıkçası, yolda birşey olur mu, doğum başlar mı falan diyeeşim de korkma birşey olmaz, başlasa bile hep büyük il ve ilçelerden geçiyoruz, bir hastaneye giriveririz, çocuk hemen doğmuyor ya diyor. O da haklı ama bende korktum biraz. Bu haftalarda 4 saat yolculuk sıkıntı mı?
Haftalarda ilerledi artık Ekim başı arkadaşlar nasıl hissediyorsunuz ?Kızlar bende annemde kalma şartı ile doğumu memleketimizde yapmaya karar verdim. Kvnin evi malum kalabalık, gelen giden olur (kendisi kimseyi kabul etmem diyor ama) bende rahat edemem diye annemde kalırsam doğumdan sonra, doğuma memlekete gidelim dedim. Biraz mırın kırın etti kv ama kararlıydım,birşey diyemedi.
Şimdi sorum şu. Biz izne 15-20 Eylül arası çıkacağız. 36.haftanın sonu yani 37.haftaya denk geliyor. 4 saat araba yolculuğu yapmam gerekecek, Amasya ve Ankara arası o kadar sürüyor. Bol bol mola veriyoruz, onda sıkıntı yok. Haftam ilerde olduğu için korkuyorum açıkçası, yolda birşey olur mu, doğum başlar mı falan diyeeşim de korkma birşey olmaz, başlasa bile hep büyük il ve ilçelerden geçiyoruz, bir hastaneye giriveririz, çocuk hemen doğmuyor ya diyor. O da haklı ama bende korktum biraz. Bu haftalarda 4 saat yolculuk sıkıntı mı?
Ben de 35 haftaya yakın uçağa bineceğim havada olmak daha kötü sanırım:)Kızlar bende annemde kalma şartı ile doğumu memleketimizde yapmaya karar verdim. Kvnin evi malum kalabalık, gelen giden olur (kendisi kimseyi kabul etmem diyor ama) bende rahat edemem diye annemde kalırsam doğumdan sonra, doğuma memlekete gidelim dedim. Biraz mırın kırın etti kv ama kararlıydım,birşey diyemedi.
Bencede eşinin dediği gibi canım hiç birşey olmaz Allah’ın izniyle stres yapma. Doğuracağın yoksa da doğurursunKızlar bende annemde kalma şartı ile doğumu memleketimizde yapmaya karar verdim. Kvnin evi malum kalabalık, gelen giden olur (kendisi kimseyi kabul etmem diyor ama) bende rahat edemem diye annemde kalırsam doğumdan sonra, doğuma memlekete gidelim dedim. Biraz mırın kırın etti kv ama kararlıydım,birşey diyemedi.
Herhalde bu tarz durumlara mecbur insanlar sizler kadar takmıyor, istese de takamıyor , misal benKızlar bende annemde kalma şartı ile doğumu memleketimizde yapmaya karar verdim. Kvnin evi malum kalabalık, gelen giden olur (kendisi kimseyi kabul etmem diyor ama) bende rahat edemem diye annemde kalırsam doğumdan sonra, doğuma memlekete gidelim dedim. Biraz mırın kırın etti kv ama kararlıydım,birşey diyemedi.
Evet yaa ben çok heyecanlanıyorum zaman ilerledikçeHaftalarda ilerledi artık Ekim başı arkadaşlar nasıl hissediyorsunuz ?ekim başı arkadaşların imzasında 33. Hafta yazıyor
Galiba son haftalarda hava yolları doktor raporu falan istiyor, öyle bir şey duymuştum. Gidip uçağın kapısından dönmek olmasın bi bakmak lazımBen de 35 haftaya yakın uçağa bineceğim havada olmak daha kötü sanırım:)
İlk doğumsa eşinin dediği gibi hemen doğmuyor ve il ilçelerden geçiyorsan sorun olmaz bence. Birde farzedelim suyun geldi panik yapma öyle arkadaşımın suyu geldiğinde doktoru eve yolladı duş al gel diye:)
Ama elbette doğumun beklendiği bir zamanda risk midir risktir göze alıp çıkmam gerek yola. 4 saat idare edilir bir süre gibi geliyor bana
Bnm de kızım başlıcak bu sene anaokuluna gidip görüştük devlet anaokulu okul yeni yapılmıs temizdi tanıstık vs yani özelde daha rahat ederim tam gün olur vs servisi vs maddi yönden sıkıntınız olmuyorsa özelde ilgi vs daha çok oluyor tabi. İngilizce eğitim artık kreşlerde bile veriliyor cocuklara renkler sayılar vs.özelin imkanları daha iyidir yüzme kurs etüt neler var onlara da bakın derim .evimize yakın öğlenci olarak yazdırdık kardeşini hem kıskanmasın hem de kızım kreşten dolayı çok seviyor öğrtemen arkadas sınıf ortamı vs .18.07.17 doğumlu sizinki ne kadarlıkKızlar oğlum bu sene anaokuluna baslicak . Ben devlet anaokulu düşünüyorum hem birinci siniftada o okulda devam eder diye . Eşimde anaokulu için özele gitsin daha 1 inci sınıf için iyi eğitim alır diyo. Sizce çok bi fark olurmu . Fikirlernize ihtiyacım var
Canım 4 saat hem de arabayla bir şey değil bence, hiç düşünme bile sıkıntısını. Otobüs gibi istediğin zaman inemeyeceğin, rahat edemeyeceğin yolculuk sıkıntı oluyor yoksa arabada bir sorun olmaz.Kızlar bende annemde kalma şartı ile doğumu memleketimizde yapmaya karar verdim. Kvnin evi malum kalabalık, gelen giden olur (kendisi kimseyi kabul etmem diyor ama) bende rahat edemem diye annemde kalırsam doğumdan sonra, doğuma memlekete gidelim dedim. Biraz mırın kırın etti kv ama kararlıydım,birşey diyemedi.
Canım bazı devlet okulları özelden de iyi, o yüzden önce devlet okullarını araştırın bence. Yeğenim 2 sene anaokuluna gitti bu sene ilkokula başlayacak, gittikleri hep devletti. Bir önceki anaokulunda sinema odası, atlı karınca filan vardı meselaKızlar oğlum bu sene anaokuluna baslicak . Ben devlet anaokulu düşünüyorum hem birinci siniftada o okulda devam eder diye . Eşimde anaokulu için özele gitsin daha 1 inci sınıf için iyi eğitim alır diyo. Sizce çok bi fark olurmu . Fikirlernize ihtiyacım var
Evet 28-35 arası rapor gerekiyor. Hatırlatma için teşekkür ederimEvet yaa ben çok heyecanlanıyorum zaman ilerledikçesürekli hayal kuruyorum, inşallah yolunda gider her şey.
Galiba son haftalarda hava yolları doktor raporu falan istiyor, öyle bir şey duymuştum. Gidip uçağın kapısından dönmek olmasın bi bakmak lazım
Benimde oğlum anaokuluna gidecek bu yıl 16.11.2016 doğumlu geçen yılda yazdırmıştık pandemi nedeniyle yollamadım bu yıl yine aynı okula gidecek montessori eğitimi veren devlet anaokulu. Özele gerek yok bence sizinle aynı fikirdeyimKızlar oğlum bu sene anaokuluna baslicak . Ben devlet anaokulu düşünüyorum hem birinci siniftada o okulda devam eder diye . Eşimde anaokulu için özele gitsin daha 1 inci sınıf için iyi eğitim alır diyo. Sizce çok bi fark olurmu . Fikirlernize ihtiyacım var
2 sene özel kreşe gitti ama gerçekten çok artisi yok ingilizce din eğitimi falan vardı yemek falan vardı. Benimki 2016 mayıs doğumlu. Bakalım yakınımda bir devlet anaokulu var ön kayıt yaptım 16 sında arıcaklar insAllah hayırlısı olurBnm de kızım başlıcak bu sene anaokuluna gidip görüştük devlet anaokulu okul yeni yapılmıs temizdi tanıstık vs yani özelde daha rahat ederim tam gün olur vs servisi vs maddi yönden sıkıntınız olmuyorsa özelde ilgi vs daha çok oluyor tabi. İngilizce eğitim artık kreşlerde bile veriliyor cocuklara renkler sayılar vs.özelin imkanları daha iyidir yüzme kurs etüt neler var onlara da bakın derim .evimize yakın öğlenci olarak yazdırdık kardeşini hem kıskanmasın hem de kızım kreşten dolayı çok seviyor öğrtemen arkadas sınıf ortamı vs .18.07.17 doğumlu sizinki ne kadarlık
Bi tane özele on kayıt yaptırdım. Sonrası bi yakınım cok ders varsa çocuğu 1 inci sınıftan soğutur . O yüzden açıkçası devlet istiyorum hemde birinci sınıfa o okulda baslicak yabancik çekmez diye . Gerçekten özeller para tuzağıCanım 4 saat hem de arabayla bir şey değil bence, hiç düşünme bile sıkıntısını. Otobüs gibi istediğin zaman inemeyeceğin, rahat edemeyeceğin yolculuk sıkıntı oluyor yoksa arabada bir sorun olmaz.
Benim arkadaşım 40. haftada yazlığa gitti mesela, sabah suyu gelince geri döndüler. Akşama kadar parka gitti, gezdi, hazırlandı vs ertesi gün sabaha karşı anca doğurdu
Canım bazı devlet okulları özelden de iyi, o yüzden önce devlet okullarını araştırın bence. Yeğenim 2 sene anaokuluna gitti bu sene ilkokula başlayacak, gittikleri hep devletti. Bir önceki anaokulunda sinema odası, atlı karınca filan vardı meselaBizim apartmanın altında da özel anaokulu vardı, tam merdiven altı yerler gibi hem çocuklar bir iki göz odada bir şeyler yapmaya çalışıyordu hem de dünyanın parasını istiyorlardı. Çevredeki özeller bu ayardaysa iyi bir devlete vermek daha mantıklı ama çeşitli kurslar vs bir sürü imkanı olan iyi bir özel imkanlarınız dahilindeyse de o en güzeli tabii.
Aynen canim ya bakalım haklarında hayırlısı olsun insaallahBenimde oğlum anaokuluna gidecek bu yıl 16.11.2016 doğumlu geçen yılda yazdırmıştık pandemi nedeniyle yollamadım bu yıl yine aynı okula gidecek montessori eğitimi veren devlet anaokulu. Özele gerek yok bence sizinle aynı fikirdeyim
Aynen canım Rabb'im başımıza getirmesin inşallahYa böyle insanlarla da uğraşması çok yorucu
Amin canım inşallahAynen canim ya bakalım haklarında hayırlısı olsun insaallahseninki iki sene gidicek sanırsam anaokuluna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?