- 14 Mart 2021
- 116
- 169
- 18
- 33
Resim ekler gibi ekleyebilirsin sanırım resim işaretine tıkla galeriden videolara gidip ekleyebilirsin sanırım boyutu kabul ediyorsaKızlar buraya albümümden video ekleyebiliyormuyum nasıl oluyor oluyorsa da
1 inci sınıf için uygun görürseniz. Tabi ilkokula gitmesi daha iyiAmin canım inşallahseneye ilkokula göndermeyin düşünüyorum ama bakalım duruma göre tabi 2 yıl anaokulu sıkabilir sanki
Memlekette hastane ve doktor ayarladım canım, burda da randevu aldım ilk kez gideceğim bakalım 19unda.En iyisi kontrolde doktoruna sormak memlekette de doktorun hastanen var mıydı?
Sıcaktan fazlasıyla bunalmış, heyecanlı ve btiaz kaygı doluyumHaftalarda ilerledi artık Ekim başı arkadaşlar nasıl hissediyorsunuz ?ekim başı arkadaşların imzasında 33. Hafta yazıyor
Eşimde aynı şeyleri söylüyor ama ne bileyim, stres kapladı içimi düşündükçe. Normalde soğuk kanlıyımdır ama haftalar ilerledikçe panik başladı nasıl olacak diyeBen de 35 haftaya yakın uçağa bineceğim havada olmak daha kötü sanırım:)
İlk doğumsa eşinin dediği gibi hemen doğmuyor ve il ilçelerden geçiyorsan sorun olmaz bence. Birde farzedelim suyun geldi panik yapma öyle arkadaşımın suyu geldiğinde doktoru eve yolladı duş al gel diye:)
Ama elbette doğumun beklendiği bir zamanda risk midir risktir göze alıp çıkmam gerek yola. 4 saat idare edilir bir süre gibi geliyor bana
O da öyle diyor. Doğuracağın yoksa da doğuracaksın, ağzından hayırlı birşey çıksın diyorBencede eşinin dediği gibi canım hiç birşey olmaz Allah’ın izniyle stres yapma. Doğuracağın yoksa da doğurursun
Herkesin mecburiyet durumları farklı canım sonuçta, senin durumun da zormuş. Takmamak elimde olsa keşke bende takmam, ne güzel, Allah yardımcımız olsunHerhalde bu tarz durumlara mecbur insanlar sizler kadar takmıyor, istese de takamıyor , misal ben37 haftaya kadar her iki üç haftada bir surekli 6-7 saat yolculuk yapmak zorundayım. Yani çok da stres olmamak lazım diye düşünüyorum
Ay öyle olumsuz şeyler söyleyenler var ki, ister istemez endişe ediyorum ya. Yok gitme doğurursun, yok arabada sallantıdan doğurursun, bebek strese girer bilmem ne. Beni de strese sokuyorlarCanım 4 saat hem de arabayla bir şey değil bence, hiç düşünme bile sıkıntısını. Otobüs gibi istediğin zaman inemeyeceğin, rahat edemeyeceğin yolculuk sıkıntı oluyor yoksa arabada bir sorun olmaz.
Benim arkadaşım 40. haftada yazlığa gitti mesela, sabah suyu gelince geri döndüler. Akşama kadar parka gitti, gezdi, hazırlandı vs ertesi gün sabaha karşı anca doğurdu
Canım bazı devlet okulları özelden de iyi, o yüzden önce devlet okullarını araştırın bence. Yeğenim 2 sene anaokuluna gitti bu sene ilkokula başlayacak, gittikleri hep devletti. Bir önceki anaokulunda sinema odası, atlı karınca filan vardı meselaBizim apartmanın altında da özel anaokulu vardı, tam merdiven altı yerler gibi hem çocuklar bir iki göz odada bir şeyler yapmaya çalışıyordu hem de dünyanın parasını istiyorlardı. Çevredeki özeller bu ayardaysa iyi bir devlete vermek daha mantıklı ama çeşitli kurslar vs bir sürü imkanı olan iyi bir özel imkanlarınız dahilindeyse de o en güzeli tabii.
Canım ne alaka, dünyanın en rutin alınan raporlarından biri. Kadın doğum uzmanından alıyorsun, heyete filan gerek yok. Hastane bünyesinde alman gerekiyor diye biliyorum sadece, özel muayenehanedeki doktordan aldığın raporu saymıyorlar sanırım o kadar.kızlar merhabalar ,
Çalışan anneler için 32.haftada alınan 4 aylık rapor hakkında bilgisi olan var mıdır ? Kesinlikle geçerliliği oluyor mu problem çıkabiliyor mu ? iş yeri muhasebemle görüştüm de heyet vs gerekebiliyor sistemde görünmesi lazım sıkıntı çıkabiliyor biraz sıkıntılı bir iş dedi ama hiç fikrim yok.
Ay öyle olumsuz şeyler söyleyenler var ki, ister istemez endişe ediyorum ya. Yok gitme doğurursun, yok arabada sallantıdan doğurursun, bebek strese girer bilmem ne. Beni de strese sokuyorlar
Hayir oyle bir durum yok siz raporu aliyorsunuz zaten.kızlar merhabalar ,
Çalışan anneler için 32.haftada alınan 4 aylık rapor hakkında bilgisi olan var mıdır ? Kesinlikle geçerliliği oluyor mu problem çıkabiliyor mu ? iş yeri muhasebemle görüştüm de heyet vs gerekebiliyor sistemde görünmesi lazım sıkıntı çıkabiliyor biraz sıkıntılı bir iş dedi ama hiç fikrim yok.
Canım benim ilk oğlumda ilk doğumda suyum geldi sancim başladı hastaneye 2 saat uzakliktaydi ama genede gittimMemlekette hastane ve doktor ayarladım canım, burda da randevu aldım ilk kez gideceğim bakalım 19unda.
Sıcaktan fazlasıyla bunalmış, heyecanlı ve btiaz kaygı doluyumne kadar araştırıp öğrensem de acaba şöyle mi olacak, böyle mi olacak diye ufak ufak tırsıyorum ama merakla da bekliyorum bakalım
Eşimde aynı şeyleri söylüyor ama ne bileyim, stres kapladı içimi düşündükçe. Normalde soğuk kanlıyımdır ama haftalar ilerledikçe panik başladı nasıl olacak diye
O da öyle diyor. Doğuracağın yoksa da doğuracaksın, ağzından hayırlı birşey çıksın diyor
Herkesin mecburiyet durumları farklı canım sonuçta, senin durumun da zormuş. Takmamak elimde olsa keşke bende takmam, ne güzel, Allah yardımcımız olsun
Ay öyle olumsuz şeyler söyleyenler var ki, ister istemez endişe ediyorum ya. Yok gitme doğurursun, yok arabada sallantıdan doğurursun, bebek strese girer bilmem ne. Beni de strese sokuyorlar
Canım benim ilk oğlumda ilk doğumda suyum geldi sancim başladı hastaneye 2 saat uzakliktaydi ama genede gittimMemlekette hastane ve doktor ayarladım canım, burda da randevu aldım ilk kez gideceğim bakalım 19unda.
Sıcaktan fazlasıyla bunalmış, heyecanlı ve btiaz kaygı doluyumne kadar araştırıp öğrensem de acaba şöyle mi olacak, böyle mi olacak diye ufak ufak tırsıyorum ama merakla da bekliyorum bakalım
Eşimde aynı şeyleri söylüyor ama ne bileyim, stres kapladı içimi düşündükçe. Normalde soğuk kanlıyımdır ama haftalar ilerledikçe panik başladı nasıl olacak diye
O da öyle diyor. Doğuracağın yoksa da doğuracaksın, ağzından hayırlı birşey çıksın diyor
Herkesin mecburiyet durumları farklı canım sonuçta, senin durumun da zormuş. Takmamak elimde olsa keşke bende takmam, ne güzel, Allah yardımcımız olsun
Canım boşuna stres yapıyorsun doğum sancıları dizi filmlerdeki gibi çığlık çığlığa başlayan hemen hastaneye yetişmen gereken bir durum değil ilk doğumlar genelde 12 saat civarı sürüyor gece 3te başladı sancılarım ilk başta belde sızı adet sancısı kıvamında oluyor dayanılmayacak boyutta değil ki sabah 9da hastaneye yattım daha 2 cm idi açılmam akşam üzeri 16.30 da doğurdum yaklaşık 14 saat sürdü sancıların başlayıp doğumun gerçekleşme aralığı ki nasip olursa ikinci doğumum olacak sancılarım 5 dakikaya düşmeden hastaneye gitmeyi düşünmüyorumKızlar bende annemde kalma şartı ile doğumu memleketimizde yapmaya karar verdim. Kvnin evi malum kalabalık, gelen giden olur (kendisi kimseyi kabul etmem diyor ama) bende rahat edemem diye annemde kalırsam doğumdan sonra, doğuma memlekete gidelim dedim. Biraz mırın kırın etti kv ama kararlıydım,birşey diyemedi.
Şimdi sorum şu. Biz izne 15-20 Eylül arası çıkacağız. 36.haftanın sonu yani 37.haftaya denk geliyor. 4 saat araba yolculuğu yapmam gerekecek, Amasya ve Ankara arası o kadar sürüyor. Bol bol mola veriyoruz, onda sıkıntı yok. Haftam ilerde olduğu için korkuyorum açıkçası, yolda birşey olur mu, doğum başlar mı falan diyeeşim de korkma birşey olmaz, başlasa bile hep büyük il ve ilçelerden geçiyoruz, bir hastaneye giriveririz, çocuk hemen doğmuyor ya diyor. O da haklı ama bende korktum biraz. Bu haftalarda 4 saat yolculuk sıkıntı mı?
Bana sezaryen sonrası hastane depend vermıstı canım neden oyle bısey oldu ki şaşırdım bndeYoutube de bir dogum sonrasi hastane cantasi hazirlayan birinin videosunu izledim ne gerekli ne gereksiz gibi.
Sezeryan oldugum icin hastane depend kullanmama izin vermedi dedi. Hava almayip terleme yapabilir sezeryan yeri zarar gorebilir diye dedi. Normal camasir ve ped kullandim dedi ama boyle bir zarari olabilir mi ki sizce
Güle güle kullan canımÜrünüm geldi çok memnunum. Kumaşı duruşu çok güzel. Aynı markanın farklı modelleri de var. Bayıldım. Güzel günlerde giyelim insallahSuwen Laila Maskulen Pijama Takımı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Suwen Laila Maskulen Pijama Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Yuksek bel cok rahat oluyoIç çamaşırda yüksek bel olmaması mı gerekir acaba?
Kısıden kısıye değişir canım ama en fazla 2-3 gün zor gecıyo sonrası kolay sadece destek alarak oturup kalkmam gerekıyo ve gece yataktan bebek agladığında panık yapıp hızlıca kalkmamanAklimda olsun bunlar yuruyus yapilmali denmisti bana ama bakalim insallah dikislerde sorun olmaz iltihap vs ya kimini duyuyorum sezeryan olmuş 1 haftada duzeldim diyo kimi 40 gunde kimi aylar gecti duzelemedim diyo yani insan korkuyo biraz bizimkide rast gider insallah başka ne diyelim bu arada uyutmuyomus cogu hastanr artik belden uyusturuyomuş
Kızlar, ben çok düşündüm ve taşınmaya karar verdim, bir ara yazmıştım, şimdiki evim çok küçük diye. Yürek mi yedim, delirdim mi bilmiyorum ama bu evde olmayacak gibi hissediyorum. Siz ne dersiniz? Çok iyi taşınma firması bulup, neyse parası verip her şeyi onlara yaptırmayı düşünüyorum, bir de annem gelir yardıma, bir de temizlikçi kadınım var ondan yardım isterim diye düşündüm. Umarım doğru şeyi yapıyorumdur. Bu küçücük evde lohusa depresyonuna girmekten korkuyorum, annem eşim ben, şimdiden eşimin her hareketi batıyor bana.
Gönlünü ferah tut canım bebiş hemen dogmuyo ve 36-37 arası zaten izne cıkmıs olacaksn ola ki acıl bı durum oldu inan dogum 10 kusur saat suruyoKızlar bende annemde kalma şartı ile doğumu memleketimizde yapmaya karar verdim. Kvnin evi malum kalabalık, gelen giden olur (kendisi kimseyi kabul etmem diyor ama) bende rahat edemem diye annemde kalırsam doğumdan sonra, doğuma memlekete gidelim dedim. Biraz mırın kırın etti kv ama kararlıydım,birşey diyemedi.
Şimdi sorum şu. Biz izne 15-20 Eylül arası çıkacağız. 36.haftanın sonu yani 37.haftaya denk geliyor. 4 saat araba yolculuğu yapmam gerekecek, Amasya ve Ankara arası o kadar sürüyor. Bol bol mola veriyoruz, onda sıkıntı yok. Haftam ilerde olduğu için korkuyorum açıkçası, yolda birşey olur mu, doğum başlar mı falan diyeeşim de korkma birşey olmaz, başlasa bile hep büyük il ve ilçelerden geçiyoruz, bir hastaneye giriveririz, çocuk hemen doğmuyor ya diyor. O da haklı ama bende korktum biraz. Bu haftalarda 4 saat yolculuk sıkıntı mı?
Bende nişanım gelınce gitmeseydım keske dıyorm ama bebegımın haftası buyktu nısanın geldıgı geceden bı oncekı gun dr la yarısı sabah erkenden yatıs yapılması içim sözlesmiştikCanım boşuna stres yapıyorsun doğum sancıları dizi filmlerdeki gibi çığlık çığlığa başlayan hemen hastaneye yetişmen gereken bir durum değil ilk doğumlar genelde 12 saat civarı sürüyor gece 3te başladı sancılarım ilk başta belde sızı adet sancısı kıvamında oluyor dayanılmayacak boyutta değil ki sabah 9da hastaneye yattım daha 2 cm idi açılmam akşam üzeri 16.30 da doğurdum yaklaşık 14 saat sürdü sancıların başlayıp doğumun gerçekleşme aralığı ki nasip olursa ikinci doğumum olacak sancılarım 5 dakikaya düşmeden hastaneye gitmeyi düşünmüyorum
Ben hastanede çok darlanmıştım sürekli nst takılı hareketim kısıtlı bi yudum su içmeme izin vermiyorlar ebeler sürekli başımda kolumda serum suni sancı veriliyorBende nişanım gelınce gitmeseydım keske dıyorm ama bebegımın haftası buyktu nısanın geldıgı geceden bı oncekı gun dr la yarısı sabah erkenden yatıs yapılması içim sözlesmiştiknişan geldi 2 cm uzunca sure sunı sancı 8 saatin sonunda hala gelmemıstı mınık
anladım ben hiç bilmiyorum muhasebede öyle diyince anlayamadım.Canım ne alaka, dünyanın en rutin alınan raporlarından biri. Kadın doğum uzmanından alıyorsun, heyete filan gerek yok. Hastane bünyesinde alman gerekiyor diye biliyorum sadece, özel muayenehanedeki doktordan aldığın raporu saymıyorlar sanırım o kadar.
4 aylık rapor dediğin 32. haftada doğum iznine çıkacaksın diye anlıyorum değil mi? 32’de izne çıksan da, 37’ye kadar uzatsan da aynı işlem, sıkıntılı bir şeyi yok.
Ben aventinkini aldım iki göğsümdede yarılma vardı. Emzirmek işkence gibiydi. 5 gündür kullanıyorum biri kapandı diğeride kapanmak üzere. Artık acımıyor + süt topluyorum.Chicco Göğüs Kalkanı 2'li Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Kizlar dun konusuluyordu. Bu gogus ucu kalkanjndan baya olumlu yorum var hem gogus ucu cikarmaya yariyormus hemde yara olmasini onluyormus kiyafetle de temasi kestigi icin baya kisi memnun kalmis. Link ekledim ama oldumu bilmiyorum. Ust kapagi takincada sizan sut orada birikiyormus. Daha uygun fiyatlisi da var hatta mycey diye bir marka sanirim. Gumus kapaktan daha iyi tarzi yorumlar var
Tahliller için sabahtan beri hastanedeyim neyse ki karaciğerde sorun yokmuş. Sağlık ocağında yapılan testlerde kan beklediği için yanlış çıkabiliyormuş. Trombositim 100 çıktı ama doktor daha düşerse 32. haftadan sonra kortizon vereceğini söyledi, doğumda sorun olurmuş
Hastaneden çıkıp karşıdan karşıya geçeren de bastığım yer ıslakmış, ayağım kayınca gelen arabanın önüne düştüm birden. Allahtan adam yavaş geliyordu, nasıl korktum anlatamam dizimi de vurmuşum nasıl düştüm anlamadım bile. Şimdi kadın doğum doktoruna gidiyorum kontrol ettirmek için inşallah bir şey olmamıştır dua edin kızlar lütfenn
Tahliller için sabahtan beri hastanedeyim neyse ki karaciğerde sorun yokmuş. Sağlık ocağında yapılan testlerde kan beklediği için yanlış çıkabiliyormuş. Trombositim 100 çıktı ama doktor daha düşerse 32. haftadan sonra kortizon vereceğini söyledi, doğumda sorun olurmuş
Hastaneden çıkıp karşıdan karşıya geçeren de bastığım yer ıslakmış, ayağım kayınca gelen arabanın önüne düştüm birden. Allahtan adam yavaş geliyordu, nasıl korktum anlatamam dizimi de vurmuşum nasıl düştüm anlamadım bile. Şimdi kadın doğum doktoruna gidiyorum kontrol ettirmek için inşallah bir şey olmamıştır dua edin kızlar lütfenn
Olabilir doktor ve alet farklıysa farklı ölçüm yapabilir bi uzunluk ölçüp bi sayı ile çarpıyorlar o nedenle olmuştur iki doktorun ölçtüğü yer farklıdırKızlar bugün hastaneye gittim 15 gün önce 1060 gr olan bebiş şimdi 1170 olmuş 15 günde 100 gr almış az değilmi farklı hastanelerde muayene oldum ondan mı acaba boyuda hiç uzamamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?