2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Inşallah olmamıştır canım. Canım ilk oğlumda 0 değerle ben doğuma girdim gebelige bagli oldugu icin sorun olmuyo

Ay hiç sorma, etrafım felaket tellalı dolu ya bir tane güzel fikir veren, cesaretlendiren yok valla öyle yapıcam artık ya, arabaya doğuracak halim yok ya, illaki dayanırım
Canım benim ilk oğlumda ilk doğumda suyum geldi sancim başladı hastaneye 2 saat uzakliktaydi ama genede gittim hastaneye gidince 8 saat sonra doğum yaptım. Korkma allahın izniyle hiç bir şey olmaz
İnşallah canım ya, Allah kolay hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize vandan gelirken de 18 saat çok stres oldum birşey olacak diye, o zamanda bebek strese girer hareket etmez vs diye korkutmuşlardı, fırıl fırıldı şükür bebiş
Aslında böyle şeyleri hiç kafama takmam ama hafta ilerleyip zaman yaklaşınca, birde etrafımda insanlar sürekli olumsuz konuşunca ister istemez kafama takıyorum ya. Kimse de cesaret verip güzel konuşmuyor ki. Doğum anılarını anlatırken bile herkes şöyle acı çektim, böyle öldüm, bu kadar sancıdan kıvrandım filan diye anlatıyor. Kafama takılıyor istemeden de olsa
İnşallah sıkıntısız giderim ya. Eşimde 18 saat vandan geldin sapasağlamsın, 4 saatten birşey olmaz diye cesaret veriyor ama gelde anne yüreğime anlat işte
Koru da duygu Altan var ona gideceğim büyük ihtimalle canım.
Canım çok geçmiş olsun geçen bende düşmüştüm o aklıma geldi, anlıyorum ne kadar korktuğunu. Ama inşallah sağlamdır bebişin, hiç korkma lütfen. Güzel haberini bekliyoruz

İzne ayrılmak için mi rapor canım ? Tek hekim raporu yeterli diye biliyorum neyi sorun yapacaklar yasal hakkın
Ah canım inşallah ciddi bir şey yoktur köydeyim internet çekmiyor göremiyorum çoğu mesajı bi arkadaşın alıntısında gördüm bizi de haberdar et kanaman vs olmadıysa inşallah bir sıkıntı olmaz canım

Uzun zamandır beğendiğim bir loğusa gecelik vardı. Sanırım marka o modeli üretmeyi bıraktı internette tek bir sitede buldum kshop diye ona da güvenemiyorum bir de sadece 40 bedeni var. Önceki gebelikte aynı markanın loğusa pijamasini almıştım 38 bedendi. Baska da beğenemedim. Nedense bu defa beyaz gecelik istiyorum anlamsız bir şekilde.

Olabilir doktor ve alet farklıysa farklı ölçüm yapabilir bi uzunluk ölçüp bi sayı ile çarpıyorlar o nedenle olmuştur iki doktorun ölçtüğü yer farklıdır
İnşallah ondandır ayy hiç bakamamışım bebişime diye hayıflandım hep

Kızlar bugün hastaneye gittim 15 gün önce 1060 gr olan bebiş şimdi 1170 olmuş 15 günde 100 gr almış az değilmi farklı hastanelerde muayene oldum ondan mı acaba boyuda hiç uzamamış
Hastane farkıdır canım bana geçen biri 1.500 dedi 2 gün sonra da 1.300 dediler hem de aynı hastanede

Ah canim ya cok gecmis olsun merak etme birsey oalmamistir ama o endise ve stres yeter. Guzel haberlerini bekliyorum.
Kızlar bugün hastaneye gittim 15 gün önce 1060 gr olan bebiş şimdi 1170 olmuş 15 günde 100 gr almış az değilmi farklı hastanelerde muayene oldum ondan mı acaba boyuda hiç uzamamış
Olcumle alakali ya doktorlar bazen dikkatsiz olcebiliyo. Bende gecen haftalarda 3 haftada 2 cm uzadi diyince esimle baya sasirmistik normali bu mu diye. 2 hafta sonra 4 cm uzamisti. Bazen benim doktorum ayni yeri tam denk getiremedigi icin bir iki defa olcuyor. Zaten gr hesabinida o girdigi olculere gore kapladigi kutleye bakarak hesapliyorlar.
Gorsel nasildi canim varmi foto

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin

Nasıl oldun iyi misin?

Reactions: The
Inşallah olmamıştır canım. Canım ilk oğlumda 0 değerle ben doğuma girdim gebelige bagli oldugu icin sorun olmuyo

Canım dahiliye doktoru beni çok korkuttu ama kadın doğum uzmanım herhangi bir şeye engel olmadığını söyledi senin gibi, en kötü trombosit verilirmiş veya kortizona başlanırmış son ay.

Teşekkür ederim kızlar bu arada, çok şükür bir sıkıntı yok. Çok ciddi bir düşme olmadığı sürece sorun olmuyormuş ama yine de ilk 24 saat dikkat etmek lazımmış. Korkusu bile yetiyor gerçekten, Allah inşallah bir daha yaşatmaz.

Sevindim canim gozun aydin.

Plt degeri dusuklugunde mi ? Takip ettigim bir instgram fenomeninin plt dusuklugu sebebi ile planli sezeryan olmustu diye hatirliyorum

Hiç endişe etme canım
Devlet hastanesıne gidiyorum bebegım 2-3gun önde kendı dr uma gıdıyorm 3-4 gun gerıde
Hatta gecenlerde acıle gitmiştim takıplı oldugum hastanede dr um değil baska bı kdoğumcu nobetcıydı o ölctü kendı odasında 2 gun buyuk cıktı yarısı gun dr um baktı 5 gun kucuk Agla agla içim sisti meger cıhazdan kaynaklıymıs dr’um öyle dedi üzüldüğümle kaldım

Geçmiş olsun canım Rabbim beterinden korusun. Umarım bebeğe birley olmamıştır.

Şükür canım gelmiş geçmiş olsun dikkat et kendine canım

Yeni gördüm mesajını, Çok şükür ki birşey olmamış

Bu canım. Eski bir modeli ama ben çok beğeniyordum. Pahalı ama başka bir şey almayacağım için almaya karar verdim şimdi de bulamıyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20210710-115023_Google.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 73
Bu canım. Eski bir modeli ama ben çok beğeniyordum. Pahalı ama başka bir şey almayacağım için almaya karar verdim şimdi de bulamıyorum.
Ama ekimde kasimda bunları giyebilir miyiz bilmiyorum ben ya. Ben de kısa kollu alayım diyorum ama havalar şimdiki gibi olmaz muhtemelen, kararsız kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…