Inşallah olmamıştır canım. Canım ilk oğlumda 0 değerle ben doğuma girdim gebelige bagli oldugu icin sorun olmuyoTahliller için sabahtan beri hastanedeyim neyse ki karaciğerde sorun yokmuş. Sağlık ocağında yapılan testlerde kan beklediği için yanlış çıkabiliyormuş. Trombositim 100 çıktı ama doktor daha düşerse 32. haftadan sonra kortizon vereceğini söyledi, doğumda sorun olurmuş
Hastaneden çıkıp karşıdan karşıya geçeren de bastığım yer ıslakmış, ayağım kayınca gelen arabanın önüne düştüm birden. Allahtan adam yavaş geliyordu, nasıl korktum anlatamam dizimi de vurmuşum nasıl düştüm anlamadım bile. Şimdi kadın doğum doktoruna gidiyorum kontrol ettirmek için inşallah bir şey olmamıştır dua edin kızlar lütfenn
Ay hiç sorma, etrafım felaket tellalı dolu yaCanım senin çevrende de bazıları var ki maşallah alacakaranlık kuşağı gibi, kimsenin ağzından hayır çıktığı yokDaha önce de doğum konusunda böyle acayip acayip şeyler söylemişlerdi sanki. Edirne’den Ağrı’ya katır üstünde gitmiyorsun sonuçta, sallama bu kadar insanları, klimalı arabada çok uzun olmayan bir sürede gideceksin zaten. Belin mi ağrıdı yatır koltuğu geriye, istediğin zaman da mola ver yürü bitti gitti. Bebek bu kötü hikayelerden daha çok strese giriyordur öyle düşün. Eşin de haklı, acil bir şey olursa da artık her yer hastane, bir şekilde ulaşırsınız hiç merak etme
İnşallah canım ya, Allah kolay hayırlı doğumlar nasip etsin hepimizeCanım benim ilk oğlumda ilk doğumda suyum geldi sancim başladı hastaneye 2 saat uzakliktaydi ama genede gittimhastaneye gidince 8 saat sonra doğum yaptım. Korkma allahın izniyle hiç bir şey olmaz
Aslında böyle şeyleri hiç kafama takmam ama hafta ilerleyip zaman yaklaşınca, birde etrafımda insanlar sürekli olumsuz konuşunca ister istemez kafama takıyorum ya. Kimse de cesaret verip güzel konuşmuyor ki. Doğum anılarını anlatırken bile herkes şöyle acı çektim, böyle öldüm, bu kadar sancıdan kıvrandım filan diye anlatıyor. Kafama takılıyor istemeden de olsaCanım boşuna stres yapıyorsun doğum sancıları dizi filmlerdeki gibi çığlık çığlığa başlayan hemen hastaneye yetişmen gereken bir durum değil ilk doğumlar genelde 12 saat civarı sürüyor gece 3te başladı sancılarım ilk başta belde sızı adet sancısı kıvamında oluyor dayanılmayacak boyutta değil ki sabah 9da hastaneye yattım daha 2 cm idi açılmam akşam üzeri 16.30 da doğurdum yaklaşık 14 saat sürdü sancıların başlayıp doğumun gerçekleşme aralığı ki nasip olursa ikinci doğumum olacak sancılarım 5 dakikaya düşmeden hastaneye gitmeyi düşünmüyorum
İnşallah sıkıntısız giderim ya. Eşimde 18 saat vandan geldin sapasağlamsın, 4 saatten birşey olmaz diye cesaret veriyor ama gelde anne yüreğime anlat işteBana sezaryen sonrası hastane depend vermıstı canım neden oyle bısey oldu ki şaşırdım bndeİlk gün kanaması bıraz fazla oluyo 3. Gunden sonra ped rahat kullanılıyo
Güle güle kullan canım
Yuksek bel cok rahat oluyobı sure alıskanlık yaptı o kadar rahat olmustu ki dogum sonrası hemen bırakamadım
Kısıden kısıye değişir canım ama en fazla 2-3 gün zor gecıyo sonrası kolay sadece destek alarak oturup kalkmam gerekıyo ve gece yataktan bebek agladığında panık yapıp hızlıca kalkmamanyapmıslıgm var 1 gun agrıdı sadece dıkısımjn bı ucu sonra gecti
çok iyi düşünmüşsün canım cunku annenın yatacagı odak cok kucuk ve kullanılmayan esyalar prada demıstın bebk dogduktan sonra tasınmak daha zor olur hem tebdıli mekanda ferahlık vardır en sevdıgım sey tasınmak
Gönlünü ferah tut canım bebiş hemen dogmuyo ve 36-37 arası zaten izne cıkmıs olacaksn ola ki acıl bı durum oldu inan dogum 10 kusur saat suruyosancı basladı düzene girdi 5 dakıkaya düştü diyesiye epeyce bakıt gecıyo:)
Ankara da hangı dr u tercıh ettın?
inş cok guzel ve kolay gecer dogumlarımız
Canım çok geçmiş olsunTahliller için sabahtan beri hastanedeyim neyse ki karaciğerde sorun yokmuş. Sağlık ocağında yapılan testlerde kan beklediği için yanlış çıkabiliyormuş. Trombositim 100 çıktı ama doktor daha düşerse 32. haftadan sonra kortizon vereceğini söyledi, doğumda sorun olurmuş
Hastaneden çıkıp karşıdan karşıya geçeren de bastığım yer ıslakmış, ayağım kayınca gelen arabanın önüne düştüm birden. Allahtan adam yavaş geliyordu, nasıl korktum anlatamam dizimi de vurmuşum nasıl düştüm anlamadım bile. Şimdi kadın doğum doktoruna gidiyorum kontrol ettirmek için inşallah bir şey olmamıştır dua edin kızlar lütfenn
İzne ayrılmak için mi rapor canım ? Tek hekim raporu yeterli diye biliyorum neyi sorun yapacaklar yasal hakkınkızlar merhabalar ,
Çalışan anneler için 32.haftada alınan 4 aylık rapor hakkında bilgisi olan var mıdır ? Kesinlikle geçerliliği oluyor mu problem çıkabiliyor mu ? iş yeri muhasebemle görüştüm de heyet vs gerekebiliyor sistemde görünmesi lazım sıkıntı çıkabiliyor biraz sıkıntılı bir iş dedi ama hiç fikrim yok.
Ah canım inşallah ciddi bir şey yoktur köydeyim internet çekmiyor göremiyorum çoğu mesajı bi arkadaşın alıntısında gördüm bizi de haberdar et kanaman vs olmadıysa inşallah bir sıkıntı olmaz canımTahliller için sabahtan beri hastanedeyim neyse ki karaciğerde sorun yokmuş. Sağlık ocağında yapılan testlerde kan beklediği için yanlış çıkabiliyormuş. Trombositim 100 çıktı ama doktor daha düşerse 32. haftadan sonra kortizon vereceğini söyledi, doğumda sorun olurmuş
İnşallah ondandır ayy hiç bakamamışım bebişime diye hayıflandım hepOlabilir doktor ve alet farklıysa farklı ölçüm yapabilir bi uzunluk ölçüp bi sayı ile çarpıyorlar o nedenle olmuştur iki doktorun ölçtüğü yer farklıdır
Hastane farkıdır canım bana geçen biri 1.500 dedi 2 gün sonra da 1.300 dediler hem de aynı hastanedeKızlar bugün hastaneye gittim 15 gün önce 1060 gr olan bebiş şimdi 1170 olmuş 15 günde 100 gr almış az değilmi farklı hastanelerde muayene oldum ondan mı acaba boyuda hiç uzamamış
Kızlar bugün hastaneye gittim 15 gün önce 1060 gr olan bebiş şimdi 1170 olmuş 15 günde 100 gr almış az değilmi farklı hastanelerde muayene oldum ondan mı acaba boyuda hiç uzamamış
Ah canim ya cok gecmis olsun merak etme birsey oalmamistir ama o endise ve stres yeter. Guzel haberlerini bekliyorum.Tahliller için sabahtan beri hastanedeyim neyse ki karaciğerde sorun yokmuş. Sağlık ocağında yapılan testlerde kan beklediği için yanlış çıkabiliyormuş. Trombositim 100 çıktı ama doktor daha düşerse 32. haftadan sonra kortizon vereceğini söyledi, doğumda sorun olurmuş
Olcumle alakali ya doktorlar bazen dikkatsiz olcebiliyo. Bende gecen haftalarda 3 haftada 2 cm uzadi diyince esimle baya sasirmistik normali bu mu diye. 2 hafta sonra 4 cm uzamisti. Bazen benim doktorum ayni yeri tam denk getiremedigi icin bir iki defa olcuyor. Zaten gr hesabinida o girdigi olculere gore kapladigi kutleye bakarak hesapliyorlar.Kızlar bugün hastaneye gittim 15 gün önce 1060 gr olan bebiş şimdi 1170 olmuş 15 günde 100 gr almış az değilmi farklı hastanelerde muayene oldum ondan mı acaba boyuda hiç uzamamış
Gorsel nasildi canim varmi fotoUzun zamandır beğendiğim bir loğusa gecelik vardı. Sanırım marka o modeli üretmeyi bıraktı internette tek bir sitede buldum kshop diye ona da güvenemiyorum bir de sadece 40 bedeni var. Önceki gebelikte aynı markanın loğusa pijamasini almıştım 38 bedendi. Baska da beğenemedim. Nedense bu defa beyaz gecelik istiyorum anlamsız bir şekilde.
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versinTahliller için sabahtan beri hastanedeyim neyse ki karaciğerde sorun yokmuş. Sağlık ocağında yapılan testlerde kan beklediği için yanlış çıkabiliyormuş. Trombositim 100 çıktı ama doktor daha düşerse 32. haftadan sonra kortizon vereceğini söyledi, doğumda sorun olurmuş
Nasıl oldun iyi misin?Tahliller için sabahtan beri hastanedeyim neyse ki karaciğerde sorun yokmuş. Sağlık ocağında yapılan testlerde kan beklediği için yanlış çıkabiliyormuş. Trombositim 100 çıktı ama doktor daha düşerse 32. haftadan sonra kortizon vereceğini söyledi, doğumda sorun olurmuş
Inşallah olmamıştır canım. Canım ilk oğlumda 0 değerle ben doğuma girdim gebelige bagli oldugu icin sorun olmuyo
Sevindim canim gozun aydin.Canım dahiliye doktoru beni çok korkuttu ama kadın doğum uzmanım herhangi bir şeye engel olmadığını söyledi senin gibi, en kötü trombosit verilirmiş veya kortizona başlanırmış son ay.
Teşekkür ederim kızlar bu arada, çok şükür bir sıkıntı yok. Çok ciddi bir düşme olmadığı sürece sorun olmuyormuş ama yine de ilk 24 saat dikkat etmek lazımmış. Korkusu bile yetiyor gerçekten, Allah inşallah bir daha yaşatmaz.
Hiç endişe etme canımKızlar bugün hastaneye gittim 15 gün önce 1060 gr olan bebiş şimdi 1170 olmuş 15 günde 100 gr almış az değilmi farklı hastanelerde muayene oldum ondan mı acaba boyuda hiç uzamamış
Geçmiş olsun canım Rabbim beterinden korusun. Umarım bebeğe birley olmamıştır.Tahliller için sabahtan beri hastanedeyim neyse ki karaciğerde sorun yokmuş. Sağlık ocağında yapılan testlerde kan beklediği için yanlış çıkabiliyormuş. Trombositim 100 çıktı ama doktor daha düşerse 32. haftadan sonra kortizon vereceğini söyledi, doğumda sorun olurmuş
Şükür canım gelmiş geçmiş olsun dikkat et kendine canımCanım dahiliye doktoru beni çok korkuttu ama kadın doğum uzmanım herhangi bir şeye engel olmadığını söyledi senin gibi, en kötü trombosit verilirmiş veya kortizona başlanırmış son ay.
Teşekkür ederim kızlar bu arada, çok şükür bir sıkıntı yok. Çok ciddi bir düşme olmadığı sürece sorun olmuyormuş ama yine de ilk 24 saat dikkat etmek lazımmış. Korkusu bile yetiyor gerçekten, Allah inşallah bir daha yaşatmaz.
Yeni gördüm mesajını, Çok şükür ki birşey olmamışCanım dahiliye doktoru beni çok korkuttu ama kadın doğum uzmanım herhangi bir şeye engel olmadığını söyledi senin gibi, en kötü trombosit verilirmiş veya kortizona başlanırmış son ay.
Bu canım. Eski bir modeli ama ben çok beğeniyordum. Pahalı ama başka bir şey almayacağım için almaya karar verdim şimdi de bulamıyorum.Ah canim ya cok gecmis olsun merak etme birsey oalmamistir ama o endise ve stres yeter. Guzel haberlerini bekliyorum.
Olcumle alakali ya doktorlar bazen dikkatsiz olcebiliyo. Bende gecen haftalarda 3 haftada 2 cm uzadi diyince esimle baya sasirmistik normali bu mu diye. 2 hafta sonra 4 cm uzamisti. Bazen benim doktorum ayni yeri tam denk getiremedigi icin bir iki defa olcuyor. Zaten gr hesabinida o girdigi olculere gore kapladigi kutleye bakarak hesapliyorlar.
Gorsel nasildi canim varmi foto
Ama ekimde kasimda bunları giyebilir miyiz bilmiyorum ben ya. Ben de kısa kollu alayım diyorum ama havalar şimdiki gibi olmaz muhtemelen, kararsız kaldimBu canım. Eski bir modeli ama ben çok beğeniyordum. Pahalı ama başka bir şey almayacağım için almaya karar verdim şimdi de bulamıyorum.
Guzelmis begendim buna benzer suwen de bir model var ama suan beden sikintisi var.Bu canım. Eski bir modeli ama ben çok beğeniyordum. Pahalı ama başka bir şey almayacağım için almaya karar verdim şimdi de bulamıyorum.
Hastane ici sicak olur canim zaten emzirmeden dolayi terlenirAma ekimde kasimda bunları giyebilir miyiz bilmiyorum ben ya. Ben de kısa kollu alayım diyorum ama havalar şimdiki gibi olmaz muhtemelen, kararsız kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?