2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar buraya da sorayım bu haftalarda ağrısı olup alttan muayene olan var mı parmakla açılmasına bakılan? Ultrason da ağrın var dedi muayene oldum ama açılmam yoktu Toco da sancı da çıkmadı ama eve geldiğimde beri kasılmam oluyor ve alttan yumruk şeklinde ağrım var

Cok gecmiş olsn canım

Ama ekimde kasimda bunları giyebilir miyiz bilmiyorum ben ya. Ben de kısa kollu alayım diyorum ama havalar şimdiki gibi olmaz muhtemelen, kararsız kaldim
Ya geceliği hastanede giycem. Hastane sıcak oluyor zaten. Bir de serum falan uzun kollu kullanışlı olmaz normal doğumda nasıl oluyor bilmiyorum ama sezeryanda serum ve sonda olayı olduğu için kısa kollu gecelik daha kullanışlı olur. Loğusa pijamalarım gri renkti o yüzden pijama almayacağım sadece gecelik alacağım. Kızımda doğumdan çıkınca dandik bir gecelik giymiştim bütün fotolarım o genelikle. Dünyanın parasını verip aldığım loğusa pijamalarını hastaneden çıkarken giydim o yüzden bu defa güzel bir gecelik alayım dedim normalde hep spor şeyler severim ama bu geceliğe taktım kafayı diğer dantelliler hoşuma gitmiyor

Reactions: The
Haftalarda ilerledi artık Ekim başı arkadaşlar nasıl hissediyorsunuz ? ekim başı arkadaşların imzasında 33. Hafta yazıyor
Kız dün gece varya kalçalarım öyle bir ağrıyordu ki anlatamam oksursem , otursam sağa sola dönsem ağrıyordu yerimden kalkamadım eni sonunda magnezyum tekrar içip yattım gece 3 tü kalktım ev ye gittim ay ne zor ya yatak tan kalkmak işkence ben bu ağrıyı ilk defa ilk kızimi normal doğum yaptıktan sonra yaşamıştım 1 hafta smasukur sabah uyandım bitmişti ağrı

Çok heyecanlıyım ya az kaldı 10 günü içinden çıkarsam 43 gün kalıyor hayırlısı bakalım birde mide yanmalrim gece oluyor hergin değil ama oldu mu da ağrısı kötü soğuk sütle idare ediyorum

Sevindim canim gozun aydin.

Plt degeri dusuklugunde mi ? Takip ettigim bir instgram fenomeninin plt dusuklugu sebebi ile planli sezeryan olmustu diye hatirliyorum
Evet canım, ekstra periferik yayma diye bir tahlil daha verdim 1 hafta sonra çıkacak sonuçları. Ona göre daha net konuşulabilir dedi dahiliyeci ama kadın doğum doktorum direkt normal doğuma engel değil dedi. Yine bu konuda da doktordan doktora görüş farkı olabilir belki, bilemedim.

Kızlar beyazda kararli misiniz gerçekten ya kanamamiz geçerse bunlara

He ya hiç mi bunları düşünmüyorsunuz kızlar rezillik
Ya ben tamamen fotograf amacli ariyorum yani foto cekinirken giyicem sadece oyle dusunun. Ama siyah ve lacivert disinda hepsi ztn gostercekki

Sadece foto icin de dunya para vermek istemiyorum. Acaba diyorum beyaz elbise mi alsam sonra diyorum ki emin ol elbise giyebilirsin sacmalama

4 saat sıkıntı değil canım onun bunun ne söylediğine bakma bol giyin naylon ter yapan kiyafetler giyinme rahat ol suyunu ilacını iç hayırlısı bakalım annen bir yandan daha iyi bakar sana KV gil zaten kalabalık neyine mirin kırın ediyor inşallah güzel geçer yolculuk , sen cslisiyor musun ev hanımı misin
Yarın kontrolüm var kızlar şimdiden heyecan bastı
İnşallah guzel haberlwrle gelirsin canım
Canım benim kız senin oğlundan 1yil 2 ay büyük caraamba kaydını yapacam 1. Sınıfa gidiyor geç olmaz mı kız yoksa birkaç aydan dolayı mi ksybetti 1 .sinifi
Tuhaf rüyalar aleminde olmamamız haftamız gereği normalmiş kızlar bknz Kağan kocatepenin haftalık videoları
Allah razı olsun normalmiş demek sıkıntı yok bizde
Geçmiş olsun canım şükür birşeyin çıkmadı Allah korumuş canım sizi
Kızlar bugün hastaneye gittim 15 gün önce 1060 gr olan bebiş şimdi 1170 olmuş 15 günde 100 gr almış az değilmi farklı hastanelerde muayene oldum ondan mı acaba boyuda hiç uzamamış
Bence csnim ultrasondan ultrasona fark var maşallah benim ki büyük ama sizinkiler küçük olmasına rağmen kilosu iyi ben şüphe ediyorum niye kilo almıyor hep ben alıyorum şuan 86 oldum az kaldı 90 a inşallah geçmem 90 i şuan 10 kg aldım insalalh bebeğe gidiyordur kilolar

Foto için beyaz kıyafet iyi bebeğin cinsiyeti nedir kız ona göre de alabilirsin pembe yada mavi de
Bence birdaha giyemeyecegin kıyafete o kadar para verme iyi düşün karar ver

Yok canım Türkiye şartlarında kaybetmedi hatta istesem seneye de anasınıfına yollama hakkım var ama düşünmüyorum.

Yok canım Türkiye şartlarında kaybetmedi hatta istesem seneye de anasınıfına yollama hakkım var ama düşünmüyorum.
Hayırlısı. Bakalım zaten bizimkide belli değil once birkaç bakacaklar gelişimine cocukslrla nasıl konuşacak mi uyum saglar mi bir eksiği olursa. Yine yollarlaR ana sinifina ,, inşallah uyum sağlar gitsin okula

Galiba aranızda ilk doğuran ben olucam

Akşamüzeri akıntım var diye öylesine geldim, 3 cm açıklığım varmış sancı görünmüyor ama rahim ağzı yumuşamış. Oğluşumun ciğeri gelişsin diye iğne yaptılar. Daha zıbın bile almadım, adına bile karar veremedik şoklardayım hastanede yatıyorum, umarım daha da açılmaz da evime geçebilirim.

Bu arada yattığımdan beri 10 doğum oldu galiba burda. Kadınların sesleri ürküttü beni birazcık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…