Cok gecmiş olsn canımCanım dahiliye doktoru beni çok korkuttu ama kadın doğum uzmanım herhangi bir şeye engel olmadığını söyledi senin gibi, en kötü trombosit verilirmiş veya kortizona başlanırmış son ay.
Teşekkür ederim kızlar bu arada, çok şükür bir sıkıntı yok. Çok ciddi bir düşme olmadığı sürece sorun olmuyormuş ama yine de ilk 24 saat dikkat etmek lazımmış. Korkusu bile yetiyor gerçekten, Allah inşallah bir daha yaşatmaz.
Ya geceliği hastanede giycem. Hastane sıcak oluyor zaten. Bir de serum falan uzun kollu kullanışlı olmaz normal doğumda nasıl oluyor bilmiyorum ama sezeryanda serum ve sonda olayı olduğu için kısa kollu gecelik daha kullanışlı olur. Loğusa pijamalarım gri renkti o yüzden pijama almayacağım sadece gecelik alacağım. Kızımda doğumdan çıkınca dandik bir gecelik giymiştim bütün fotolarım o genelikle. Dünyanın parasını verip aldığım loğusa pijamalarını hastaneden çıkarken giydim o yüzden bu defa güzel bir gecelik alayım dedim normalde hep spor şeyler severim ama bu geceliğe taktım kafayı diğer dantelliler hoşuma gitmiyorAma ekimde kasimda bunları giyebilir miyiz bilmiyorum ben ya. Ben de kısa kollu alayım diyorum ama havalar şimdiki gibi olmaz muhtemelen, kararsız kaldim
Kız dün gece varya kalçalarım öyle bir ağrıyordu ki anlatamam oksursem , otursam sağa sola dönsem ağrıyordu yerimden kalkamadım eni sonunda magnezyum tekrar içip yattım gece 3 tü kalktım ev ye gittim ay ne zor ya yatak tan kalkmak işkenceHaftalarda ilerledi artık Ekim başı arkadaşlar nasıl hissediyorsunuz ?ekim başı arkadaşların imzasında 33. Hafta yazıyor
Evet canım, ekstra periferik yayma diye bir tahlil daha verdim 1 hafta sonra çıkacak sonuçları. Ona göre daha net konuşulabilir dedi dahiliyeci ama kadın doğum doktorum direkt normal doğuma engel değil dedi. Yine bu konuda da doktordan doktora görüş farkı olabilir belki, bilemedim.Sevindim canim gozun aydin.
Plt degeri dusuklugunde mi ? Takip ettigim bir instgram fenomeninin plt dusuklugu sebebi ile planli sezeryan olmustu diye hatirliyorum
Hiç bulamazsam buna bakayım güzelmiş. Benim begendigimin çok benzerini çıkarmış aynı marka ama dantelini değiştirmiş o kadar güzel durmuyor benim begendigim de eski olduğu için yok kendi sitesinde bileGuzelmis begendim buna benzer suwen de bir model var ama suan beden sikintisi var.
Suwen Kadın Ekru Mia Hamile / Lohusa Gecelik Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Istersen ona benzer bakBu canım. Eski bir modeli ama ben çok beğeniyordum. Pahalı ama başka bir şey almayacağım için almaya karar verdim şimdi de bulamıyorum.
Kızlar beyazda kararli misiniz gerçekten
He ya hiç mi bunları düşünmüyorsunuz kızlar rezillikKızlar beyazda kararli misiniz gerçektenya kanamamiz geçerse bunlara
Ya bunu gördüm şimdi bunu üretmeye başlamış çok benziyor ama öbürü gibi durmuyor sanki. Ablam istanbulda bakacak bakalım. Bulamazsa alternatif bu ya da suwen olacak herhalde
Aksama kadar yatakta oturuyon zaten gecelik belinde kalıyor geçemez. Kalkınca da depend giyiyorsun 1 gece altı üstü geçerse de kısmetKızlar beyazda kararli misiniz gerçektenya kanamamiz geçerse bunlara
Kızlar beyazda kararli misiniz gerçektenya kanamamiz geçerse bunlara
Ya ben tamamen fotograf amacli ariyorumHe ya hiç mi bunları düşünmüyorsunuz kızlar rezillik
4 saat sıkıntı değil canım onun bunun ne söylediğine bakmaKızlar bende annemde kalma şartı ile doğumu memleketimizde yapmaya karar verdim. Kvnin evi malum kalabalık, gelen giden olur (kendisi kimseyi kabul etmem diyor ama) bende rahat edemem diye annemde kalırsam doğumdan sonra, doğuma memlekete gidelim dedim. Biraz mırın kırın etti kv ama kararlıydım,birşey diyemedi.
Şimdi sorum şu. Biz izne 15-20 Eylül arası çıkacağız. 36.haftanın sonu yani 37.haftaya denk geliyor. 4 saat araba yolculuğu yapmam gerekecek, Amasya ve Ankara arası o kadar sürüyor. Bol bol mola veriyoruz, onda sıkıntı yok. Haftam ilerde olduğu için korkuyorum açıkçası, yolda birşey olur mu, doğum başlar mı falan diyeeşim de korkma birşey olmaz, başlasa bile hep büyük il ve ilçelerden geçiyoruz, bir hastaneye giriveririz, çocuk hemen doğmuyor ya diyor. O da haklı ama bende korktum biraz. Bu haftalarda 4 saat yolculuk sıkıntı mı?
İnşallah guzel haberlwrle gelirsin canımYarın kontrolüm var kızlar şimdiden heyecan bastı
Canım benim kız senin oğlundan 1yil 2 ay büyük caraamba kaydını yapacam 1. Sınıfa gidiyor geç olmaz mı kız yoksa birkaç aydan dolayı mi ksybetti 1 .sinifiBenimde oğlum anaokuluna gidecek bu yıl 16.11.2016 doğumlu geçen yılda yazdırmıştık pandemi nedeniyle yollamadım bu yıl yine aynı okula gidecek montessori eğitimi veren devlet anaokulu. Özele gerek yok bence sizinle aynı fikirdeyim
Tuhaf rüyalar aleminde olmamamız haftamız gereği normalmiş kızlarbknz Kağan kocatepenin haftalık videoları
Geçmiş olsun canım şükür birşeyin çıkmadı Allah korumuş canım siziTahliller için sabahtan beri hastanedeyim neyse ki karaciğerde sorun yokmuş. Sağlık ocağında yapılan testlerde kan beklediği için yanlış çıkabiliyormuş. Trombositim 100 çıktı ama doktor daha düşerse 32. haftadan sonra kortizon vereceğini söyledi, doğumda sorun olurmuş
Hastaneden çıkıp karşıdan karşıya geçeren de bastığım yer ıslakmış, ayağım kayınca gelen arabanın önüne düştüm birden. Allahtan adam yavaş geliyordu, nasıl korktum anlatamam dizimi de vurmuşum nasıl düştüm anlamadım bile. Şimdi kadın doğum doktoruna gidiyorum kontrol ettirmek için inşallah bir şey olmamıştır dua edin kızlar lütfenn
Bence csnim ultrasondan ultrasona fark var maşallah benim ki büyük ama sizinkiler küçük olmasına rağmen kilosu iyi ben şüphe ediyorum niye kilo almıyor hep ben alıyorumKızlar bugün hastaneye gittim 15 gün önce 1060 gr olan bebiş şimdi 1170 olmuş 15 günde 100 gr almış az değilmi farklı hastanelerde muayene oldum ondan mı acaba boyuda hiç uzamamış
Foto için beyaz kıyafet iyi bebeğin cinsiyeti nedir kız ona göre de alabilirsin pembe yada mavi deYa ben tamamen fotograf amacli ariyorumyani foto cekinirken giyicem sadece oyle dusunun. Ama siyah ve lacivert disinda hepsi ztn gostercekki
Sadece foto icin de dunya para vermek istemiyorum. Acaba diyorum beyaz elbise mi alsamsonra diyorum ki emin ol elbise giyebilirsin sacmalama
Merhaba 2 doz biontech aşısıni hamileyken mi olduniz acaba?Keşke biontech olsaydınız, sinovac ın koruyuculuğu pek yok delta varyantına karşı. Ben 2 doz biontech oldum
Yok canım Türkiye şartlarında kaybetmedi hatta istesem seneye de anasınıfına yollama hakkım var ama düşünmüyorum.4 saat sıkıntı değil canım onun bunun ne söylediğine bakmabol giyin naylon ter yapan kiyafetler giyinme rahat ol suyunu ilacını iç hayırlısı bakalım annen bir yandan daha iyi bakar sana KV gil zaten kalabalık neyine mirin kırın ediyor inşallah güzel geçer yolculuk , sen cslisiyor musun ev hanımı misin
İnşallah guzel haberlwrle gelirsin canım
Canım benim kız senin oğlundan 1yil 2 ay büyük caraamba kaydını yapacam 1. Sınıfa gidiyor geç olmaz mı kız yoksa birkaç aydan dolayı mi ksybetti 1 .sinifi
Allah razı olsun normalmiş demek sıkıntı yok bizde
Geçmiş olsun canım şükür birşeyin çıkmadı Allah korumuş canım sizi
Bence csnim ultrasondan ultrasona fark var maşallah benim ki büyük ama sizinkiler küçük olmasına rağmen kilosu iyi ben şüphe ediyorum niye kilo almıyor hep ben alıyorumşuan 86 oldum az kaldı 90 a inşallah geçmem 90 i şuan 10 kg aldım insalalh bebeğe gidiyordur kilolar
Hayırlısı. Bakalım zaten bizimkide belli değil once birkaç bakacaklar gelişimine cocukslrla nasıl konuşacak mi uyum saglar mi bir eksiği olursa. Yine yollarlaR ana sinifina ,, inşallah uyum sağlarYok canım Türkiye şartlarında kaybetmedi hatta istesem seneye de anasınıfına yollama hakkım var ama düşünmüyorum.
İnşallah uyum sağlarHayırlısı. Bakalım zaten bizimkide belli değil once birkaç bakacaklar gelişimine cocukslrla nasıl konuşacak mi uyum saglar mi bir eksiği olursa. Yine yollarlaR ana sinifina ,, inşallah uyum sağlargitsin okula
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?