- 5 Ekim 2017
- 2.437
- 3.524
- 133
Ayyy erkenci bir minik kuş. Rabbim hayırlısını versin canım benim hakkınızda ikinizde sağlıklı olun inşallahGaliba aranızda ilk doğuran ben olucam
Akşamüzeri akıntım var diye öylesine geldim, 3 cm açıklığım varmışsancı görünmüyor ama rahim ağzı yumuşamış. Oğluşumun ciğeri gelişsin diye iğne yaptılar. Daha zıbın bile almadım, adına bile karar veremedik şoklardayım hastanede yatıyorum, umarım daha da açılmaz da evime geçebilirim.
Bu arada yattığımdan beri 10 doğum oldu galiba burda. Kadınların sesleri ürküttü beni birazcık.
İçim rahatladı yoksa iki hafta hiç beslememişim diye hayıflandım hep sağlıkla gelsinler inşallah anneliğin telaşı işteHiç endişe etme canım
Devlet hastanesıne gidiyorum bebegım 2-3gun önde kendı dr uma gıdıyorm 3-4 gun gerıde
Hatta gecenlerde acıle gitmiştim takıplı oldugum hastanede dr um değil baska bı kdoğumcu nobetcıydı o ölctü kendı odasında 2 gun buyuk cıktı yarısı gun dr um baktı 5 gun kucukAgla agla içim sisti meger cıhazdan kaynaklıymıs dr’um öyle dedi üzüldüğümle kaldım
Ayy Rabbim vaktinde gelmesini nasip etsin bende heycanlandım şimdi iyi haberlerini alalım inşallahGaliba aranızda ilk doğuran ben olucam
Akşamüzeri akıntım var diye öylesine geldim, 3 cm açıklığım varmışsancı görünmüyor ama rahim ağzı yumuşamış. Oğluşumun ciğeri gelişsin diye iğne yaptılar. Daha zıbın bile almadım, adına bile karar veremedik şoklardayım hastanede yatıyorum, umarım daha da açılmaz da evime geçebilirim.
Bu arada yattığımdan beri 10 doğum oldu galiba burda. Kadınların sesleri ürküttü beni birazcık.
Aa allah yardimcin olsun canim vakti zamaninda gelsin bebis insallah. Saglikla sihhatleGaliba aranızda ilk doğuran ben olucam
Bende 84 oldum kilolu hamile kalmak sorun oldu birazcık4 saat sıkıntı değil canım onun bunun ne söylediğine bakmabol giyin naylon ter yapan kiyafetler giyinme rahat ol suyunu ilacını iç hayırlısı bakalım annen bir yandan daha iyi bakar sana KV gil zaten kalabalık neyine mirin kırın ediyor inşallah güzel geçer yolculuk , sen cslisiyor musun ev hanımı misin
İnşallah guzel haberlwrle gelirsin canım
Canım benim kız senin oğlundan 1yil 2 ay büyük caraamba kaydını yapacam 1. Sınıfa gidiyor geç olmaz mı kız yoksa birkaç aydan dolayı mi ksybetti 1 .sinifi
Allah razı olsun normalmiş demek sıkıntı yok bizde
Geçmiş olsun canım şükür birşeyin çıkmadı Allah korumuş canım sizi
Bence csnim ultrasondan ultrasona fark var maşallah benim ki büyük ama sizinkiler küçük olmasına rağmen kilosu iyi ben şüphe ediyorum niye kilo almıyor hep ben alıyorumşuan 86 oldum az kaldı 90 a inşallah geçmem 90 i şuan 10 kg aldım insalalh bebeğe gidiyordur kilolar
Ben de fotolarda güzel çıksın diye istiyorum sırf yani özel bir foto çekimi olmayacak ama en çok foto ilk gün doğumdan çıkınca çekiiyor o yüzden hem benim hem bebegin ilk kıyafeti güzel olsun istiyorum. Elbise benim de aklıma gelmedi değil ama emzirme işi sıkıntı elbisedeYa ben tamamen fotograf amacli ariyorumyani foto cekinirken giyicem sadece oyle dusunun. Ama siyah ve lacivert disinda hepsi ztn gostercekki
Sadece foto icin de dunya para vermek istemiyorum. Acaba diyorum beyaz elbise mi alsamsonra diyorum ki emin ol elbise giyebilirsin sacmalama
Suyun gelmediyse sorun yok durdururlar canım doğumuGaliba aranızda ilk doğuran ben olucam
Evet, ikincisini 1 ay önce oldumMerhaba 2 doz biontech aşısıni hamileyken mi olduniz acaba?
Ev hanımıyım canım, öğretmen de sayılırım ama çalışmıyorum4 saat sıkıntı değil canım onun bunun ne söylediğine bakmabol giyin naylon ter yapan kiyafetler giyinme rahat ol suyunu ilacını iç hayırlısı bakalım annen bir yandan daha iyi bakar sana KV gil zaten kalabalık neyine mirin kırın ediyor inşallah güzel geçer yolculuk , sen cslisiyor musun ev hanımı misin
İnşallah guzel haberlwrle gelirsin canım
Canım benim kız senin oğlundan 1yil 2 ay büyük caraamba kaydını yapacam 1. Sınıfa gidiyor geç olmaz mı kız yoksa birkaç aydan dolayı mi ksybetti 1 .sinifi
Allah razı olsun normalmiş demek sıkıntı yok bizde
Geçmiş olsun canım şükür birşeyin çıkmadı Allah korumuş canım sizi
Bence csnim ultrasondan ultrasona fark var maşallah benim ki büyük ama sizinkiler küçük olmasına rağmen kilosu iyi ben şüphe ediyorum niye kilo almıyor hep ben alıyorumşuan 86 oldum az kaldı 90 a inşallah geçmem 90 i şuan 10 kg aldım insalalh bebeğe gidiyordur kilolar
Benimde daha hazır değil. Yıkanıp ütülenecek filan çok iş var.Kıyafetleri benim gibi hazır olmayanlar varsa bi an önce halledin kızlarbenimkiler baza altından üstüne çıktılar onda bile yoruldum göbekle rahat oturamıosun eğil. Kalk. Zor oluyo yıkayıp ayıracam sadecee 1, 2 takım hastane çıkışı yetecek fazlasıyla kıyafetimiz Varmış zaten.
Ayy Allah yardımcın olsun canım ya. Bizim topik miydi başka mıydı bilmiyorum, okumuştum bir yerde. Birisi 2 santim açıklıkla birkaç ay gezdiğini ve sonra normal doğurduğunu yazıyordu. Takip edilince risk oluşturmayabiliyor yani, inşallah sende de sıkıntı olmaz. Akıntı dışında başka belirtin var mıydı?Galiba aranızda ilk doğuran ben olucam
Aç git canım bende geçen hafta gittim ç@ gel demişti ebeYeni aile hekimine kan vermeye gideceğim de kızlar, ben kan vermeyelim bayağı oldu, unutmuşum valla. Aç mı gitmem lazım, kahvaltı yapsam birşey farkeder mi?
Öyle yapayım o zaman canım nolur nolmaz. Bir gün kaybetmeyelim boşuna.Aç git canım bende geçen hafta gittim ç@ gel demişti ebe
İki kez
Gunaydin canim sanciyi bilmiyorum ama yuruyusten dondugum zamanlar benimde oldu. Oyle bir sertlesip kasilma oluyorduki adimlarim max 2 cm seklinde olmustu. Bazen de altta daha fazla baski oluyor. Ama bugunlerde artik yururken de sertlesip kasiliyor gibi sanki. Ama durumunu sen daha iyi bilirsin cok siddetliyse veya surekli devam ediyorsa doktorunu bilgilendirebilirsinKızlar günaydın.
Dünden beri acayip kasılıyorum, belime vuruyor sancı. Rahim büyüdüğü için olabilir mi ya da yalancı sancı vs. Kalkıp gezince daha iyiyim. Altıma doğru baskı çok yoğun, çok sıkışıyorum tuvalete, gidiyorum affedersiniz çok azıcık sonra bir daha. Birde enfeksiyon ilacı kullanıyorum acaba o da yapar mı ?
Dün akşam yürüyüşe çıktım baskı yaptığı için hemen geri dönmek zorunda kaldım, yürüyüşlerim de yavaşladı, kaplumbağa hızında hareket ediyorum. Bunlar normal mi daha erken değil mi
Canım benimde ara sıra böylr kasılma, ağrı tarzı oluyor, dinlenince geçiyor. Dün bende biraz uzun yürüyüş yaptım, çok kasımı karnım taş gibi oldu, biraz soluklanınca geçti. İki adım atsam nefes nefese kalıyorum resmen.Kızlar günaydın.
Dünden beri acayip kasılıyorum, belime vuruyor sancı. Rahim büyüdüğü için olabilir mi ya da yalancı sancı vs. Kalkıp gezince daha iyiyim. Altıma doğru baskı çok yoğun, çok sıkışıyorum tuvalete, gidiyorum affedersiniz çok azıcık sonra bir daha. Birde enfeksiyon ilacı kullanıyorum acaba o da yapar mı ?
Dün akşam yürüyüşe çıktım baskı yaptığı için hemen geri dönmek zorunda kaldım, yürüyüşlerim de yavaşladı, kaplumbağa hızında hareket ediyorum. Bunlar normal mi daha erken değil mi
canım kaç kiloyla hamile kaldın? eğer kilolu idiysen, doktorlar hamileyken kilo vermeni destekliyorlar.Gunaydin kızlar. Bugun itibariyle yatak istirahatinde 5. Haftami bitirdim. 26. Haftaya kadar 3 kg almıştım ama bu yatak istirahatinde kg verdigimi hissediyorum. Bacaklarım inceldi. Kalcam küçüldü. Dogumdan, hamile kaldığım kg dan da zayıf cikicam.İnsan kendi vücudunu biliyor.cuma kontrolüm var, umarım bebeğimin kg su iyidir.
Inş erkenden olmaz canım. Zaten ordaki stresle daha açılman olmaz hastaneden çıkarsan insAllah hemen hazırlığını yaparsın.Galiba aranızda ilk doğuran ben olucam
Kıyafetleri benim gibi hazır olmayanlar varsa bi an önce halledin kızlarbenimkiler baza altından üstüne çıktılar onda bile yoruldum göbekle rahat oturamıosun eğil. Kalk. Zor oluyo yıkayıp ayıracam sadecee 1, 2 takım hastane çıkışı yetecek fazlasıyla kıyafetimiz Varmış zaten.
Bende sandım çalışan bayan misin izin günü falan yazınca hayırlısı inşallah mesleğini de yaparsınEv hanımıyım canım, öğretmen de sayılırım ama çalışmıyorum
Benimde daha hazır değil. Yıkanıp ütülenecek filan çok iş var.
Ayy Allah yardımcın olsun canım ya. Bizim topik miydi başka mıydı bilmiyorum, okumuştum bir yerde. Birisi 2 santim açıklıkla birkaç ay gezdiğini ve sonra normal doğurduğunu yazıyordu. Takip edilince risk oluşturmayabiliyor yani, inşallah sende de sıkıntı olmaz. Akıntı dışında başka belirtin var mıydı?
Ay kız Allah korusun daha minnacık bebişGaliba aranızda ilk doğuran ben olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?