2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ayyy erkenci bir minik kuş. Rabbim hayırlısını versin canım benim hakkınızda ikinizde sağlıklı olun inşallah

İçim rahatladı yoksa iki hafta hiç beslememişim diye hayıflandım hep sağlıkla gelsinler inşallah anneliğin telaşı işte

Ayy Rabbim vaktinde gelmesini nasip etsin bende heycanlandım şimdi iyi haberlerini alalım inşallah

Aa allah yardimcin olsun canim vakti zamaninda gelsin bebis insallah. Saglikla sihhatle

Bende 84 oldum kilolu hamile kalmak sorun oldu birazcık

Ben de fotolarda güzel çıksın diye istiyorum sırf yani özel bir foto çekimi olmayacak ama en çok foto ilk gün doğumdan çıkınca çekiiyor o yüzden hem benim hem bebegin ilk kıyafeti güzel olsun istiyorum. Elbise benim de aklıma gelmedi değil ama emzirme işi sıkıntı elbisede

Suyun gelmediyse sorun yok durdururlar canım doğumu

Ev hanımıyım canım, öğretmen de sayılırım ama çalışmıyorum
Benimde daha hazır değil. Yıkanıp ütülenecek filan çok iş var.
Ayy Allah yardımcın olsun canım ya. Bizim topik miydi başka mıydı bilmiyorum, okumuştum bir yerde. Birisi 2 santim açıklıkla birkaç ay gezdiğini ve sonra normal doğurduğunu yazıyordu. Takip edilince risk oluşturmayabiliyor yani, inşallah sende de sıkıntı olmaz. Akıntı dışında başka belirtin var mıydı?

Kızlar günaydın.
Dünden beri acayip kasılıyorum, belime vuruyor sancı. Rahim büyüdüğü için olabilir mi ya da yalancı sancı vs. Kalkıp gezince daha iyiyim. Altıma doğru baskı çok yoğun, çok sıkışıyorum tuvalete, gidiyorum affedersiniz çok azıcık sonra bir daha. Birde enfeksiyon ilacı kullanıyorum acaba o da yapar mı ?
Dün akşam yürüyüşe çıktım baskı yaptığı için hemen geri dönmek zorunda kaldım, yürüyüşlerim de yavaşladı, kaplumbağa hızında hareket ediyorum. Bunlar normal mi daha erken değil mi

Gunaydin canim sanciyi bilmiyorum ama yuruyusten dondugum zamanlar benimde oldu. Oyle bir sertlesip kasilma oluyorduki adimlarim max 2 cm seklinde olmustu. Bazen de altta daha fazla baski oluyor. Ama bugunlerde artik yururken de sertlesip kasiliyor gibi sanki. Ama durumunu sen daha iyi bilirsin cok siddetliyse veya surekli devam ediyorsa doktorunu bilgilendirebilirsin

Canım benimde ara sıra böylr kasılma, ağrı tarzı oluyor, dinlenince geçiyor. Dün bende biraz uzun yürüyüş yaptım, çok kasımı karnım taş gibi oldu, biraz soluklanınca geçti. İki adım atsam nefes nefese kalıyorum resmen.

Gunaydin kızlar. Bugun itibariyle yatak istirahatinde 5. Haftami bitirdim. 26. Haftaya kadar 3 kg almıştım ama bu yatak istirahatinde kg verdigimi hissediyorum. Bacaklarım inceldi. Kalcam küçüldü. Dogumdan, hamile kaldığım kg dan da zayıf cikicam.İnsan kendi vücudunu biliyor.cuma kontrolüm var, umarım bebeğimin kg su iyidir.

canım kaç kiloyla hamile kaldın? eğer kilolu idiysen, doktorlar hamileyken kilo vermeni destekliyorlar.
şu anda tartıldın mı evde?

Inş erkenden olmaz canım. Zaten ordaki stresle daha açılman olmaz hastaneden çıkarsan insAllah hemen hazırlığını yaparsın.

Bende sandım çalışan bayan misin izin günü falan yazınca hayırlısı inşallah mesleğini de yaparsın

Ay kız Allah korusun daha minnacık bebiş ya bende bu aralar korkuyorum geçen gece bel kalça ağrısı çektim dün gece de bebek sanırım baş aşağı durmuştu sürekli vsjinam da baskı vardı birde oralarda oynama vardı korktum ya suyum gelir diye artık yürüyüşlerin penguen gibi düzeltmeyi yorum sürekli öyle yürüyorum bacaklar hafif açık pişik olmuş gibi bilmiyorum ya sürekli altta oynuyor dün gecedn beri bakalım bugün nasıl geçecek
Rabb'im bebeğine şifa veridn inşallah erken gelmesin daha vakti vsr bizi bekleyin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…