2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bende 84 oldum kilolu hamile kalmak sorun oldu birazcık
Öyle ya şuan yine benim iyi 10 kg almışım ama 90 olacak bu gidişle o rakam büyük sldigim kilo miktarı değil hakkımızda hayırlısı sen. Hamilelikten önce ilaç mı kullandın onlsrdakilo yapıyor

Hadi cabucak gecsin zaman senin icin canim. Hersey yolundadir merak etme. Icini ferah tut

Kız aynı ben anlamadım ne oluyor bana kaç gündür yasamadigim ağrıları yaşadım ya bel kalça ağrısı yuyuyememek sağa sola yatmak işkence yataktan kalkamıyorum
İki haftadır kasılmalarım azalmıştı çok magnezyum içiyordum diye ama bu aralar yine sertleşti karnım sonradan yavaş yavaş düzeldi bebek kafasına gorebir yukarda bir aaagidabir yan duruyor dönüp dolasiyor ,ama gece sanırım vajinanin dibinde bekliyor baskı yapıyor gece göbek aşağıda gündüz bebek yukarıda nefes alamıyorum yukarıda diye
Gece aaagida baskı oldu dün gece çok ağrı yaptı sağa sola dönemedim bacak aram ağrıdı vuruyordu aşağıya tuvalete gidiyorum idrarim yarıda kalıyor gelmiyor ikinmak da istemiyorum odaya gidiyotum bakıyorum 10 dj sonra geliyor haydi kalk git yine tuvalete bu sefer oluyor bitiyor şuan sabah yukarda Allah yardımcımız olsun ya az kaldı sabretsinler birazcık
Bugün de doktora gidecek misn kontrole
Bence bebek buyuyir artık kendini hazirlamaya çalışıyor sağı solu geziyor bakıyor etrafa yeri belki dar ağrı ysoiyor yada pozisyonu değişik ki size ağrı yapıyor

Günaydın canım inşallah iyidir bebeğin suyu kilosu az almissin kilo , belin kalça bacak sgrilarin nasıl şimdi düzeldi mj

Benim ilk çocuğumda alttan bu haftalarda bakıldı ama 40.haftada doğdum sıkıntı olmadı. Ama ağrı işini bilmiyorum hatırlamıyorum da

Mai-sitarem bel ağrısından doktora gittim birde idrar dediğiniz gibi çok az ve sık geliyordu. Böbreklerime falan bakıldı ultrasonla, benim böbreğimde gebeliğe bağlı genişleme çıktı. Çocuk büyüdükçe baskıdan dolayı ağrı artarmış ve tedavisi yok doğumdan sonra geçmesini bekliyorum.
Bel ağrısı olanlar bu olabilir ya da enfeksiyon.

Sağlık olsun canım şükür haftası çok küçük değil sağlıcakla gelsin minnoşun
Almıştır bebek bi şekilde canım sen de Doğumdan sonra toparlanırsın Allah’ın izniyle

Kizlar sizin bebeklerde hickiriyor mu ?
Yani herhalde hickirik bu yoksa ayni yere ayni tempoda vurmaz herhalde. Nabiz atmasi gibi
Benimki hickiriyor ayni tempoda tekmeden ve dönmelerden daha hafif ve ritmik bir kıpırtı hissediyorum bence cok sevimli

Kızlar sağ olun. Valla anlamadım karnımda şiş bugün sanki iki kat arttı. Bebeğin kafasını midemin altında hissediyorum sonra yanlara doğru, aşağıya baskı yapıyor mesaneye doğru, içeriyi mi kontrol ediyor ne yapıyor bilmiyorum kasılıyorum. Birde kanama geçirmiştim daha önce 17.haftada bişey olacak diye telaş da yapıyorum.

Zaten gittim doktora enfeksiyon var diye antibiyotik verdi. O mu zorluyor diye düşünüyorum hani temizliyor falan ama karnım niye şiş şu an 9 aylık gibiyim. Normalde gören hamile olduğumu söyleyince anlıyor. Üşütme de yapar mı acaba, gece üstümü hiç örtmüyorum, bi askılıyla uyuyorum cam çerçeve hep açık, birde acayip soğuk su içiyorum hayatımda bu kadar su içtiğimi hatırlamıyorum. Canım su çekiyor resmen.
Böbrek genişlemesi şüphesi daha evli değilken vardı, annem böbrek ameliyatı oldu tek böbreği alındı tümör nedeniyle. Bu yüzden doktoru hepimizin bakılmasını istedi o zaman çok az var denilmişti. Daha sonra gittiğimde yok denildi. Enfeksiyon sürekli oluyorum. Çok zor zamanlar geçiriyorum gerçekten.
Hayırlısıyla bir şu süreç bitse hepimiz rahatlasak. Her an bebeğe bişey olacak korkusuyla yaşıyorum

Kizlar size bisey soracağım, hatta iki
1. Göbeğim normalden aşağı indi sanki bi kac gündür dışarıdan da farkediliyor sizin de öyle mi
2. Gebelikle birlikte oluşan Göğüslerimdeki dolgunluk kaybolmaya başladı

Var mıdır hikmetini bilen

Öyle ya şuan yine benim iyi 10 kg almışım ama 90 olacak bu gidişle o rakam büyük sldigim kilo miktarı değil hakkımızda hayırlısı sen. Hamilelikten önce ilaç mı kullandın onlsrdakilo yapıyor
Bir sene ara vermeden tüp bebek yaptım ilki tutmadı ikincisi tuttu ama peş peşe yaptım birde o dönemlerde de hep yedim içtim yattım pandemide girince malum ilk dönem ekmekler pizzalar ramazanda 10 kilosu oradan

Sebebini bilmiyorum ama bazen benimde aşağı iniyor ve gögüslerimde yumuşadı

Kizlar sizin bebeklerde hickiriyor mu ?
Yani herhalde hickirik bu yoksa ayni yere ayni tempoda vurmaz herhalde. Nabiz atmasi gibi
Evet günde iki üç kez hıçkırık tutuyor, bir dakika falan devam ediyor. Ben birşeyler yediğim zaman daha çok oluyor dikkat ediyorum da. O da hızlı hızlı yiyeyim bana kalmasın diye uğraşırken hıçkırık oluyor heralde
Canım soğuk alıyorsa vücudun ondan da karnın şişmiş olabilir. Bilirsin kendini yani üşüyünce gaz olur ya o da şişkinlik yapar. Allah yardımcın olsun canım şifa versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…