Benimde öyle göğüslerim yumuşadı ilk 3 aya göre ama hala ağır, bu çok normal . İlk aylar çok fazla hormon vücuda yüklendipi için öyleydi. Şimdi artık vucut alıştı. Benim göbeğim ayaktayken yukarda gibi ama sırt üstü uzanınca göbek deliğim ve üstü bomboş. Belkü çok kilo almadığımdandır . Birde benim bebeğün başı aşagıyı zorlayıp rahim boyunu kısalttığı için doktor 2 hafta evvel erken doğum olmasın diye progestan vermişti. Ondan da kaynaklanıyor olabilir benimkiKizlar size bisey soracağım, hatta iki
1. Göbeğim normalden aşağı indi sanki bi kac gündür dışarıdan da farkediliyor sizin de öyle mi
2. Gebelikle birlikte oluşan Göğüslerimdeki dolgunluk kaybolmaya başladı
Var mıdır hikmetini bilen
Yani benim 5 6 kez degilde 30 40 sefer gibi dusun pit pit nabiz atmasi gibiTekme zannediyorum ama sanırım bu dediğin hıçkırık. Aynı yere 5 6 kere vuruyor, dışarıdan da belli oluyor :)
Bebek bu haftalarda donebiliyormus canim belki kafasi fln oradadir.Kizlar size bisey soracağım, hatta iki
1. Göbeğim normalden aşağı indi sanki bi kac gündür dışarıdan da farkediliyor sizin de öyle mi
2. Gebelikle birlikte oluşan Göğüslerimdeki dolgunluk kaybolmaya başladı
Var mıdır hikmetini bilen
Hıçkırık canım o ben de artık hissediyorum hıçkırıklarını dönme , tekmeleme hareketinden Farklı ritmik nabız atışı tarzında dediğin gibiKizlar sizin bebeklerde hickiriyor mu ?
Yani herhalde hickirik bu yoksa ayni yere ayni tempoda vurmaz herhalde. Nabiz atmasi gibi
Ona dikkat edeceğin bakalım bu gecede nasıl olacak.Evetgünde iki üç kez hıçkırık tutuyor, bir dakika falan devam ediyor. Ben birşeyler yediğim zaman daha çok oluyor dikkat ediyorum da. O da hızlı hızlı yiyeyim bana kalmasın diye uğraşırken hıçkırık oluyor heralde
Canım soğuk alıyorsa vücudun ondan da karnın şişmiş olabilir. Bilirsin kendini yani üşüyünce gaz olur ya o da şişkinlik yapar. Allah yardımcın olsun canım şifa versin inşallah
Doğrudur canım şükür geldin buralara kadar inslalah devam eder kucağına alırsın bebeğiBir sene ara vermeden tüp bebek yaptım ilki tutmadı ikincisi tuttu ama peş peşe yaptım birde o dönemlerde de hep yedim içtim yattım pandemide girince malum ilk dönem ekmekler pizzalar ramazanda 10 kilosu oradan
Canim maalesef düzelmedi. Wcye gidemiyorum. Ördek kullanıyorum 5 haftadır.isyirahatle düzelecek diyorlar. Umarim doğuma yürüyerek gidebiliri
Anneniz için çok geçmiş olsun. Bende daha önce yoktu gebeliğe bağlı çıkıyormuş. Güzel düşün iyi düşün bebiş doğana kadar sessizliğin kıymetini bil:) uyumaya çalış doğumdan sonra yoğun bir dönem bizi bekliyor:)Kızlar sağ olun. Valla anlamadım karnımda şiş bugün sanki iki kat arttı. Bebeğin kafasını midemin altında hissediyorum sonra yanlara doğru, aşağıya baskı yapıyor mesaneye doğru, içeriyi mi kontrol ediyor ne yapıyor bilmiyorum kasılıyorum. Birde kanama geçirmiştim daha önce 17.haftada bişey olacak diye telaş da yapıyorum.
Zaten gittim doktora enfeksiyon var diye antibiyotik verdi. O mu zorluyor diye düşünüyorum hani temizliyor falan ama karnım niye şiş şu an 9 aylık gibiyim. Normalde gören hamile olduğumu söyleyince anlıyor. Üşütme de yapar mı acaba, gece üstümü hiç örtmüyorum, bi askılıyla uyuyorum cam çerçeve hep açık, birde acayip soğuk su içiyorum hayatımda bu kadar su içtiğimi hatırlamıyorum. Canım su çekiyor resmen.
Böbrek genişlemesi şüphesi daha evli değilken vardı, annem böbrek ameliyatı oldu tek böbreği alındı tümör nedeniyle. Bu yüzden doktoru hepimizin bakılmasını istedi o zaman çok az var denilmişti. Daha sonra gittiğimde yok denildi. Enfeksiyon sürekli oluyorum. Çok zor zamanlar geçiriyorum gerçekten.
Hayırlısıyla bir şu süreç bitse hepimiz rahatlasak. Her an bebeğe bişey olacak korkusuyla yaşıyorum
hiç üzme kendini, kilon zaten fazlaymış, o yüzden kilo verdiysen de bu senin için daha iyi olmuştur, ve merak etme bebek kilosunu almıştır. Ben son doktora gittiğimde pek kilo almadığımı söyledim (70'ten 73'e çıktım sadece), bana daha iyi dedi, senin aldığın kiloyla bebeğin aldığı kilonun bir bağlantısı yok dedi. O yüzden üzme kendini, vitaminlerini al, sağlıklı beslen yeter94le tup bebek hamile kaldım. Ayağa kalkamadım için tartilamadim
Hayır canım 32.haftada doktoruna gidip raporunu alıyorsun işyerine veriyorsun o kadar sonrada sigorta doğuma kadar kısmını doğum yaptıktan sonra paranı yatırıyor senin adına doğumdan sonraki kalan raporunda doğum yaptıktan sonra alıyorsun o kadar yeni değişiklikler olmaysa benim öyle oldukızlar merhabalar ,
Çalışan anneler için 32.haftada alınan 4 aylık rapor hakkında bilgisi olan var mıdır ? Kesinlikle geçerliliği oluyor mu problem çıkabiliyor mu ? iş yeri muhasebemle görüştüm de heyet vs gerekebiliyor sistemde görünmesi lazım sıkıntı çıkabiliyor biraz sıkıntılı bir iş dedi ama hiç fikrim yok.
Çok teşekkür ederim canım iki seneden fazla oldu ameliyat olalıAnneniz için çok geçmiş olsun. Bende daha önce yoktu gebeliğe bağlı çıkıyormuş. Güzel düşün iyi düşün bebiş doğana kadar sessizliğin kıymetini bil:) uyumaya çalış doğumdan sonra yoğun bir dönem bizi bekliyor:)
32+0 da bi gideceğim bakalım doktora nasıl oluyormuş net öğrenmiş olurum teşekkürlerrrHayır canım 32.haftada doktoruna gidip raporunu alıyorsun işyerine veriyorsun o kadar sonrada sigorta doğuma kadar kısmını doğum yaptıktan sonra paranı yatırıyor senin adına doğumdan sonraki kalan raporunda doğum yaptıktan sonra alıyorsun o kadar yeni değişiklikler olmaysa benim öyle oldu
Bende aynı durumdayım canım, lisans tamamlama okuyorum, son sınıfa geçtim staj var, ne yapacağım bilmiyorumÇok teşekkür ederim canım iki seneden fazla oldu ameliyat olalıablam da öyle diyor şimdi keyfini çıkar doğunca görürsün. ikinci üniversiteyi okuyorum son sınıftayım stajım var bakalım nasıl olacak bebekle gerçekten yoğun bir dönem olacak
İnşallah staj yaptığımız yer anlayış gösterir ya işimiz zor olacak gerçekten. Benim kv bakarım diyor da küçücük bebek bensiz olur mu bilemiyorumBende aynı durumdayım canım, lisans tamamlama okuyorum, son sınıfa geçtim staj var, ne yapacağım bilmiyorum
Çocuk gelişimi mi okuyorsun sende canım? Eğer öyleyse sanırım daha önce sigortalı çalıştıysan onu belgeleyip muaf oluyorsun diye biliyorum, yanlış bilmiyorsam eğer. Auzefteyim ben İstanbul Üni. Sende ordaysan eğer şartları Bi araştır canım.İnşallah staj yaptığımız yer anlayış gösterir ya işimiz zor olacak gerçekten. Benim kv bakarım diyor da küçücük bebek bensiz olur mu bilemiyorumşehir değiştirdim yoksa çalıştığım rehabilitasyon merkezinden ayrılmasaydım orada yapardım, kabul ederlerdi. Bakalım ne yapacağız canım
Amin inşallah canımDoğrudur canım şükür geldin buralara kadar inslalah devam eder kucağına alırsın bebeği
Ay imzasinda 33.hafta yazanlari gorunce bi garip oluyorummKızlar bu ara vitaminleri, demir ilacımı falan aksatmıştım bayağı. Kan sonucum çıkmış, kanın 10a düşmüş çok düşük, sabah akşam iç kan ilacını sakın aksatma dedi
Açlık kanım da düşük çıktı, çok aç kalmamaya dikkat et dedi.
İdrarda her zamanki gibi enfeksiyon var, benle kanka oldular artık gitmiyorlarbol su iç, bir hafta sonra bakalım yine, geçmezse ilaç yazarız dedi hemşire.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?