2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Benimde öyle göğüslerim yumuşadı ilk 3 aya göre ama hala ağır, bu çok normal . İlk aylar çok fazla hormon vücuda yüklendipi için öyleydi. Şimdi artık vucut alıştı. Benim göbeğim ayaktayken yukarda gibi ama sırt üstü uzanınca göbek deliğim ve üstü bomboş. Belkü çok kilo almadığımdandır . Birde benim bebeğün başı aşagıyı zorlayıp rahim boyunu kısalttığı için doktor 2 hafta evvel erken doğum olmasın diye progestan vermişti. Ondan da kaynaklanıyor olabilir benimki

Tekme zannediyorum ama sanırım bu dediğin hıçkırık. Aynı yere 5 6 kere vuruyor, dışarıdan da belli oluyor :)
Yani benim 5 6 kez degilde 30 40 sefer gibi dusun pit pit nabiz atmasi gibi
Bebek bu haftalarda donebiliyormus canim belki kafasi fln oradadir.
Birde gogus dolgunlugu icin gecen gun bir arkadas da sornustu. Tanimlamak gerekirse bingil bingil

Kizlar sizin bebeklerde hickiriyor mu ?
Yani herhalde hickirik bu yoksa ayni yere ayni tempoda vurmaz herhalde. Nabiz atmasi gibi
Hıçkırık canım o ben de artık hissediyorum hıçkırıklarını dönme , tekmeleme hareketinden Farklı ritmik nabız atışı tarzında dediğin gibi

Ona dikkat edeceğin bakalım bu gecede nasıl olacak.
Sağ ol canım, hepimiz inşallah güzel bir şekilde atlatırız ve bebeklerimize kavuşuruz.

Bir sene ara vermeden tüp bebek yaptım ilki tutmadı ikincisi tuttu ama peş peşe yaptım birde o dönemlerde de hep yedim içtim yattım pandemide girince malum ilk dönem ekmekler pizzalar ramazanda 10 kilosu oradan
Doğrudur canım şükür geldin buralara kadar inslalah devam eder kucağına alırsın bebeği

İnşallah canım duzelirsin doğuma yürüyerek gidersin bebeğini rahatlıkla kucağına alırsın peki doğum nasıl olacak belli mu
Canim maalesef düzelmedi. Wcye gidemiyorum. Ördek kullanıyorum 5 haftadır.isyirahatle düzelecek diyorlar. Umarim doğuma yürüyerek gidebiliri

Anneniz için çok geçmiş olsun. Bende daha önce yoktu gebeliğe bağlı çıkıyormuş. Güzel düşün iyi düşün bebiş doğana kadar sessizliğin kıymetini bil:) uyumaya çalış doğumdan sonra yoğun bir dönem bizi bekliyor:)

Kızlar benim bebek elektrik süpürgesi sesini çok seviyor. Süpürgeyi açıyorum pıt pıt vurmaya başlıyor tekmeyi, kapatınca susuyor belki de anne kapat şunu uyuyamıyorum diyordur, rahatsız oluyordur resmen bu gün bana süpürge yaptırmadı ya, sesi duydukca kafasını kasığıma doğru bastırdı sürekli, popoyu da çaprazından pörtletiyor, yamuluyor karnım

94le tup bebek hamile kaldım. Ayağa kalkamadım için tartilamadim
hiç üzme kendini, kilon zaten fazlaymış, o yüzden kilo verdiysen de bu senin için daha iyi olmuştur, ve merak etme bebek kilosunu almıştır. Ben son doktora gittiğimde pek kilo almadığımı söyledim (70'ten 73'e çıktım sadece), bana daha iyi dedi, senin aldığın kiloyla bebeğin aldığı kilonun bir bağlantısı yok dedi. O yüzden üzme kendini, vitaminlerini al, sağlıklı beslen yeter

Öğretmen arkadaşlar okulların açılması için verilen tarih kesinleşti mi ya da sizce açılacak mı 6 Eylül'de içerden bilgi var mı? :)

Hayır canım 32.haftada doktoruna gidip raporunu alıyorsun işyerine veriyorsun o kadar sonrada sigorta doğuma kadar kısmını doğum yaptıktan sonra paranı yatırıyor senin adına doğumdan sonraki kalan raporunda doğum yaptıktan sonra alıyorsun o kadar yeni değişiklikler olmaysa benim öyle oldu

Çok teşekkür ederim canım iki seneden fazla oldu ameliyat olalı ablam da öyle diyor şimdi keyfini çıkar doğunca görürsün. ikinci üniversiteyi okuyorum son sınıftayım stajım var bakalım nasıl olacak bebekle gerçekten yoğun bir dönem olacak

32+0 da bi gideceğim bakalım doktora nasıl oluyormuş net öğrenmiş olurum teşekkürlerrr

Bende aynı durumdayım canım, lisans tamamlama okuyorum, son sınıfa geçtim staj var, ne yapacağım bilmiyorum

Bende aynı durumdayım canım, lisans tamamlama okuyorum, son sınıfa geçtim staj var, ne yapacağım bilmiyorum
İnşallah staj yaptığımız yer anlayış gösterir ya işimiz zor olacak gerçekten. Benim kv bakarım diyor da küçücük bebek bensiz olur mu bilemiyorum şehir değiştirdim yoksa çalıştığım rehabilitasyon merkezinden ayrılmasaydım orada yapardım, kabul ederlerdi. Bakalım ne yapacağız canım

Çocuk gelişimi mi okuyorsun sende canım? Eğer öyleyse sanırım daha önce sigortalı çalıştıysan onu belgeleyip muaf oluyorsun diye biliyorum, yanlış bilmiyorsam eğer. Auzefteyim ben İstanbul Üni. Sende ordaysan eğer şartları Bi araştır canım.
Benimde olduğum şehirde kimsem yok. Bende muaf olabilirsem olacağım, yoksa bir sene ara vermeyi düşünüyorum

Kızlar bu ara vitaminleri, demir ilacımı falan aksatmıştım bayağı. Kan sonucum çıkmış, kanın 10a düşmüş çok düşük, sabah akşam iç kan ilacını sakın aksatma dedi
Açlık kanım da düşük çıktı, çok aç kalmamaya dikkat et dedi.
İdrarda her zamanki gibi enfeksiyon var, benle kanka oldular artık gitmiyorlar bol su iç, bir hafta sonra bakalım yine, geçmezse ilaç yazarız dedi hemşire.

Ay imzasinda 33.hafta yazanlari gorunce bi garip oluyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…