2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
İnşallah canım bir sıkıntı çıkmaz doğuma kadar Allah büyük canım
Nasıl yiyo kız hızlı hızlı ağzını mi açıyor sen yemek yerken onun ağzına mı düşüyor anne kuş ve yavrusu gibi mi kızım bana dio anne bebek nasıl yemek yiyo bende diyorum kızım şimdi yemek yediğimde oda agizni açıyor hemen onunda ağzına yemek giriyor yemeğini öyle yiyor
Bizimkide saçımı kuruttugumds fön makinası sesine tepki veriyor
Ay imzasinda 33.hafta yazanlari gorunce bi garip oluyorumm
Niye kız iyi mi kötü mü demek istedin az kaldı sabret seni de göreceğiz inşallah ay bende öyleydim ya nezamsn 30 U gorecem de geçecem de diyordum şükür geldik

Korkuuuuuuu tabii ki heyecan endise stres

Vaktinde gelcekmi eksikler yetiscekmi sanciyi anlayabilcemmi ne olcak ne bitcek ayy

Ay imzasinda 33.hafta yazanlari gorunce bi garip oluyorumm
İmzada 33 yazıyor ama 32+3üm canım ne çabuk geçiyor zaman, daha dün gibi test yaptığım zamanlar. Şimdi doğuma gün sayıyoruz hep beraber.
Valla özellikle yemek yerken hıçkırık tutuyor, tül yemekleri kapıyor benim canavar

Hıçkırıgi ne zaman hissetmeye başladın canım, ben öyle bir şey ayırt edemiyorum

Ya nesi cabuk geciyor ben bir asirdir hamileyim

Canım sana bi bilgi vereyim. Ben geçen gün idrar tahlili yaptırdım dahiliyeci enfeksiyon var antibiyotik kullanman lazım dedi kendi doktoruma sonucu gönderdim idrar kültürü istedi onu yaptırdım ve onda bakteri üreme olmadı yazıyor yani enfeksiyon yokmuş. Senin de belki öyle bi durumdur hamilelikte lökosit seviyesi çok yüksek değilse hemen enfeksiyon var denmiyormuş halbuki dahiliye doktoru var antibiyotik iç demişti. Yani kültür testi yapmanı öneriyorum ben orda belki de çıkmayacak bi şey.

Ben de auzefdeyim canım. Biliyorsundur İstanbul üni. hep sıkıntı çıkarıyor kabul etmeyebilirler bi bahane bulup.
Kimsenin olmaması kötü ya. En azından ikinci dönem staj az daha büyümüş olurlar biri olsaydı yanında idare edecek.
Bu enfeksiyon deli ediyor beni. Her gittiğimde çıkıyor. Bu kez almayayım antibiyotik mecbur artık dedi. Azosilin verdi. Daha önce kullandın mı bilmiyorum, idrarı turuncu yapıyor.
Ben de eritrosit ve epitelde yüksek çıkıyor. Zaten kanda da enfeksiyon var
Benim doktor da antibiyotik kullanman hamilelikte iyi değil ama enfeksiyon da hem sana hem bebeğe zararlı kullanmazsan ilerler dedi. Aslında ben de dahiliye doktorunun değilde kadın doğumcunun bunu değerlendirmesini doğru buluyorum.

Mecburen sezaryen olacak. Ben genel anestezi istiyorum
Tüm vücut demi bencede olyle yap bazen epidural olan belden aşağı vurulan iğneler sinire seni gelebiliyor birde birkaç gün bel kalça ağrısı yapıyor yurumeme bencesen genel yap birde o acıyı çekme canım

Bende de hıçkırık olayı hep var üst üste atar üzülüyom ona nasıl canı acıyor dur bikmistir

Bende de vardı onlar. Ama dediğim gibi bence bir eşik var onu aşınca ve idrar kültüründe üreme olunca antibiyotik gerekiyor hamilelere. Tıbbi bilgim yok tabii yanlış da yönlendirmek istemem ama birisi bol sıvı alımıyla düzelebilecek gibi diğeri antibiyotikle düzelen şeklinde bir ayrım var diye düşünüyorum.

Hmm vaktiyle sağlıkla kavusursunuz inşaAllah

Canım bende başlarda ayırt edemedim hiç hep sağ yada solda ufak ufak tekme gibi atardı bende sanardim oynuyor tekme atıyor hiç mi yorulmuyor derdim 1 dk sürerdi bence sen de ilerleyen zmaanlarda hissedersin time hareketleri ile karıştırabilir sin bu durumu

Canım ne kadar yaparsan yap akinti varsa hep enfeksiyon çıkar doktorum öyle dedi

Son zamanlarda dikkat etmeye başladım canım, son iki üç haftadır falan önce nabız atıyor sandım, baktım bir iki dakika sonra durdu, yarım saat sonra tekrar başladı. O zaman emin oldum.
Ya nesi cabuk geciyor ben bir asirdir hamileyim
Bazen çabuk geçiyor, bazen yıllardır sürüyor gibi geliyor ya bana da ama bakıyorum da 32 olmuşum bile
Canım bende
lökosit(0-5) 43 hpf
Eritrosit (0-5) 3 hpf
Bakteri (0-50) 21 hpf yazıyor.
Hemşire baktı telefonda konuştuk, biraz enfeksiyon gözüküyor kaşıntı yanma var mı dedi yok dedim. Bol bol su iç, bir hafta sonra bir daha bakalım dedi.
Bende de hıçkırık olayı hep var üst üste atar üzülüyom ona nasıl canı acıyor dur bikmistir
Bana komik geliyor ya, hıçkırık bitince sinirleniyor heralde tekme atıyor birde
Ne kadar doğru bilmiyorum ama sınavlar da yüz yüze olacak falan yazmışlar, kimileri de vaka sayılarına göre yine online yapabilirler yazmış. Bakalım napcaz hayırlısı
Canım ne kadar yaparsan yap akinti varsa hep enfeksiyon çıkar doktorum öyle dedi
Valla var kuzum ya. Bazen siyah çamaşır giyince bakıyorum bembeyaz akıyor, bazen sarı. Kurtulamadım bir türlü enfeksiyondan.

O kadar çok su içiyorum ki daha önce de içiyordum günde 3- 4 litre rahat yani. Önceden de vardı bu bende sürekli yenileniyor. Her kan idrar verdiğimde çıkıyor bir icmesem ikincisine mecbur içiyorum.

O kadar çok su içiyorum ki daha önce de içiyordum günde 3- 4 litre rahat yani. Önceden de vardı bu bende sürekli yenileniyor. Her kan idrar verdiğimde çıkıyor bir icmesem ikincisine mecbur içiyorum.
Geçmiş olsun kronikleşmiş su da içmesen demek ki daha şiddetli olacakmış allah korusun. Tabii ki mecbur kalınca içmek lazım çocuğa enfeksiyon geçmesinden daha iyi.

Yetısmeyen covıt aşısımı

Çok doğru düşünüyorsun canım. İdrar testlerimde enfeksiyon görünüyordu bol suyla hallet diyordu. Ne zaman ki kültürde üreme oldu hemen enfeksiyon kliniğine yönlendirdi ve antibiyotik başlattı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…