- 22 Aralık 2019
- 1.258
- 842
- 73
- 34
Bende korkaklik var ya nazdan ziyade vajinusmus gecirmemden anlayin artikİşte fazla hareketsizlik te iyidegil canım yavaş yavas kucuk küçük yürüyüş hareket yap hem bağırsakların çalışsın gaz sorunun olmasın gözünü korkutma kız sadece acele etme benim gibi ayaklanmaya herkesin gerçekten bünyesine göre değişiyor benim Eltim 1.5 ay yatakta kaldı uzandı KV görümce hizmetcisiydi sonraki diğer doğumlarda 1 hafta sonra ayaklandı artık kim onun başını çekecek kim peşinden koşacak çok naz yaptı ilk dogumda ama şeyini çıkardı ya 1.5 ay
Aklimda olsun bunlarBana sezaryen sonrası hastane depend vermıstı canım neden oyle bısey oldu ki şaşırdım bndeİlk gün kanaması bıraz fazla oluyo 3. Gunden sonra ped rahat kullanılıyo
Güle güle kullan canım
Yuksek bel cok rahat oluyobı sure alıskanlık yaptı o kadar rahat olmustu ki dogum sonrası hemen bırakamadım
Kısıden kısıye değişir canım ama en fazla 2-3 gün zor gecıyo sonrası kolay sadece destek alarak oturup kalkmam gerekıyo ve gece yataktan bebek agladığında panık yapıp hızlıca kalkmamanyapmıslıgm var 1 gun agrıdı sadece dıkısımjn bı ucu sonra gecti
çok iyi düşünmüşsün canım cunku annenın yatacagı odak cok kucuk ve kullanılmayan esyalar prada demıstın bebk dogduktan sonra tasınmak daha zor olur hem tebdıli mekanda ferahlık vardır en sevdıgım sey tasınmak
Gönlünü ferah tut canım bebiş hemen dogmuyo ve 36-37 arası zaten izne cıkmıs olacaksn ola ki acıl bı durum oldu inan dogum 10 kusur saat suruyosancı basladı düzene girdi 5 dakıkaya düştü diyesiye epeyce bakıt gecıyo:)
Ankara da hangı dr u tercıh ettın?
inş cok guzel ve kolay gecer dogumlarımız
Annelik endişesi sebebiyle hepimiz biraz öğreniyoruz artık bunları. :) Geçmiş olsun inşallah bi daha olmaz.Çok doğru düşünüyorsun canım. İdrar testlerimde enfeksiyon görünüyordu bol suyla hallet diyordu. Ne zaman ki kültürde üreme oldu hemen enfeksiyon kliniğine yönlendirdi ve antibiyotik başlattı.
Kissen korkuyorsan doğumu nasıl yapacan belki mi sezeryen olacağım yoksa sen bu kafa ile normali yapar misn bilemiyorumBende korkaklik var ya nazdan ziyade vajinusmus gecirmemden anlayin artikustelik yaşimda 30 kucukte degilim yani ama korkunca iste halbuki biseyi yokmuşta iste bilincaltimi dogumada var o korku insallah gececek eni sonu dogacak insallah saglikla dogsunda erken olmasinda
Canım biliyorsun bende de şeker var, ama doktor aç yatma, yatmadan önce bi şeyler atıştır demişti bana, yoğurt filanKizlar benim tansiyonum 13 8 yani yuksek degil ama sınırda doktor artabilir dedi dikkat ediyorum tabi daha onceki doktorum regnesis vermisti regnesisin icindede iyot var acaba tansiyonumu arttirirmi sizce doktora soramiyorum eski doktir verdigi icin ve kullandigim için tripli oluyolwr malum bi de demir hapi 80mg magnezyum ve d vitamini kullaniyorum diyetteyim şekerden dolayı suyum fazla cikti diye bi de ama çok acıkıyorum doymuyorum hic bayagi ac yatiyorum acaba cocuk buyuyo ondanmi vitaminlerdenmi bi de ben ac kaliyosam bebek beslenebilirmi demir vs vitamin aldigim icin
Kız depend nedirBana sezaryen sonrası hastane depend vermıstı canım neden oyle bısey oldu ki şaşırdım bndeİlk gün kanaması bıraz fazla oluyo 3. Gunden sonra ped rahat kullanılıyo
Güle güle kullan canım
Yuksek bel cok rahat oluyobı sure alıskanlık yaptı o kadar rahat olmustu ki dogum sonrası hemen bırakamadım
Kısıden kısıye değişir canım ama en fazla 2-3 gün zor gecıyo sonrası kolay sadece destek alarak oturup kalkmam gerekıyo ve gece yataktan bebek agladığında panık yapıp hızlıca kalkmamanyapmıslıgm var 1 gun agrıdı sadece dıkısımjn bı ucu sonra gecti
çok iyi düşünmüşsün canım cunku annenın yatacagı odak cok kucuk ve kullanılmayan esyalar prada demıstın bebk dogduktan sonra tasınmak daha zor olur hem tebdıli mekanda ferahlık vardır en sevdıgım sey tasınmak
Gönlünü ferah tut canım bebiş hemen dogmuyo ve 36-37 arası zaten izne cıkmıs olacaksn ola ki acıl bı durum oldu inan dogum 10 kusur saat suruyosancı basladı düzene girdi 5 dakıkaya düştü diyesiye epeyce bakıt gecıyo:)
Ankara da hangı dr u tercıh ettın?
inş cok guzel ve kolay gecer dogumlarımız
Olsun canim istesigi kadar trip atsin sor. Veya instgramda begendigin kadin dogum.uzmanlarina yazabilirsin onlarda cevap veriyor.Kizlar benim tansiyonum 13 8 yani yuksek degil ama sınırda doktor artabilir dedi dikkat ediyorum tabi daha onceki doktorum regnesis vermisti regnesisin icindede iyot var acaba tansiyonumu arttirirmi sizce doktora soramiyorum eski doktir verdigi icin ve kullandigim için tripli oluyolwr malum bi de demir hapi 80mg magnezyum ve d vitamini kullaniyorum diyetteyim şekerden dolayı suyum fazla cikti diye bi de ama çok acıkıyorum doymuyorum hic bayagi ac yatiyorum acaba cocuk buyuyo ondanmi vitaminlerdenmi bi de ben ac kaliyosam bebek beslenebilirmi demir vs vitamin aldigim icin
Allah kötü şeylerle tecrübe ettirmesin inşallah. :) İnşallah olmaz bir dahaAnnelik endişesi sebebiyle hepimiz biraz öğreniyoruz artık bunları. :) Geçmiş olsun inşallah bi daha olmaz.
Bende öyleyim canım bu gebelik biraz heyecan veriyor korku veriyo erkenden hissediyorum doğum sgrilisrini yalancı kasılmaları benim de en korktuğum şey bebeğim gelişmeden doğum olması dusediyirum sabrediyirumKorkuuuuuuu tabii ki heyecan endise stres
Vaktinde gelcekmi eksikler yetiscekmi sanciyi anlayabilcemmi ne olcak ne bitcek ayy
Kız bende 30 a kadar öyle deridm hiç zaman geçmiyor diyeYa nesi cabuk geciyor ben bir asirdir hamileyim
Bende yiyorum yogurt ama diyetisyen 9 bucuk son olarak vermis ben uyuyorum 12 1 acıkıyorum nası başedcem bunla yaa cok acıkıyorumCanım biliyorsun bende de şeker var, ama doktor aç yatma, yatmadan önce bi şeyler atıştır demişti bana, yoğurt filan
Yok hamurişini kestim tam bugday ekmegi yiyorum ama galiba cok yemeye alisti bunyem istiyo surekli gece yemek yerdim sürekli çünküOlsun canim istesigi kadar trip atsin sor. Veya instgramda begendigin kadin dogum.uzmanlarina yazabilirsin onlarda cevap veriyor.
Nasil ac yatiyorsun. 2 saatte bir yemek yiyormusun ? Bana dahiliye uzmani oyle soyledi. Mesela doymadin 2 yumurta yiyebilirsin. 2 parca tavukla doymadin 3 parca ye demisti. Yaninda salata yogurt veya corba 1 dilim tambugday ekmegi ile. Yogurt yanina meyve. Veya meyve yersen yanina kuruyemis yediginde tokluk suresi uzuyor.
Ani seker dusmesi olup acikman icin acaba hamurisi un seker li bsyler mi tuketiyorsun.
Eger ara ogun yaparsan cok acikma olmuyor sanki. Ben ogut atladigim zaman cok yiyorum doymak bilmiyorum mesela
Normal yapamam diye dusunuyorum o sebepten keşke o kdr cesur olabilseydim ama malesef keyfide dgl bazilari keyfi diye beni elestiriyo cevrem ama bilemiyorum bakalım vajinusmus geecirenlerin normal dogum sanmıyorum yapabilsinKissen korkuyorsan doğumu nasıl yapacan belki mi sezeryen olacağım yoksa sen bu kafa ile normali yapar misn bilemiyorum
Ya bana saçma geldi akşam 9.30da kesmek, valla ben yatmadan önce acıktıysam bi şeyler atıştırıyorum. Daha çok badem ya da beyaz leblebi yiyorum biraz. Zor gelmezse yoğurt gibi bi şey.Bende yiyorum yogurt ama diyetisyen 9 bucuk son olarak vermis ben uyuyorum 12 1 acıkıyorum nası başedcem bunla yaa cok acıkıyorum
Doğrudur cnim zor olur tabi çocuğu doğurmak zaten zar zor ilişki oluyor ay birde bebek dogacsk Allahyardimciniz olsun doktor öneriyor mu bu sorunu olan kişiye sezeryeni yoksa size mu bağlı buNormal yapamam diye dusunuyorum o sebepten keşke o kdr cesur olabilseydim ama malesef keyfide dgl bazilari keyfi diye beni elestiriyo cevrem ama bilemiyorum bakalım vajinusmus geecirenlerin normal dogum sanmıyorum yapabilsin
Ben de ya hic geçmiyor sanki vakitYa nesi cabuk geciyor ben bir asirdir hamileyim
Al benden de o kadar soranlara Ekim'de diyorım 2 ay kaldı felan diyom her gün o son 2 ay geçmiyor gelmiyor takıldım kaldım sanki son 2 yıldır hamileymisim gibi bi ağırlık üstümde yürürken ödem den dolayı zemine değil de süngere basıyormuşum gibi pufidik bir haldeyim . Hee birde yerden bişey almaya on defa düşünğyom ayağımla iteliyom felanYa nesi cabuk geciyor ben bir asirdir hamileyim
Depend Külot şeklinde ped. İlk doğumda çok işime yaramıştı iç çamaşırı giymedim hattaKız depend nedirbilmiyorum aynen çok mantıklı konuştun ilk 3 gün ağrılı olur
Vajinismusunun nedeni fiziksel değil psikolojikse yaparsın canım ben de vajinismus idim kızımı normal doğurdumNormal yapamam diye dusunuyorum o sebepten keşke o kdr cesur olabilseydim ama malesef keyfide dgl bazilari keyfi diye beni elestiriyo cevrem ama bilemiyorum bakalım vajinusmus geecirenlerin normal dogum sanmıyorum yapabilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?