Ay evet bende birde su basladi. Ayak tabanlarim agriyor. Nedenki ne ki acaba. Yemek yaparken fln basliyor tum geceAl benden de o kadar soranlara Ekim'de diyorım 2 ay kaldı felan diyom her gün o son 2 ay geçmiyor gelmiyor takıldım kaldım sanki son 2 yıldır hamileymisim gibi bi ağırlık üstümde yürürken ödem den dolayı zemine değil de süngere basıyormuşum gibi pufidik bir haldeyim . Hee birde yerden bişey almaya on defa düşünğyom ayağımla iteliyom felanAllah'ım hayırlısıyla sağ salim alaydık bebişleri kucagımıza . Sonra da zaten lohusa gıybetleri yaparız sütün geldi gitti yok sizinki de kolik oldu mu gazı napcaz Boyle bebek uyumuyor emzik hangisini tuttu ha birde kızlar doğum sonrası süt koruması felan diye birşey yok hemen arkasına hamiş kalmayın dikkat edin
Gercektenmi bilmiyorum psikolojikmi fizikselmiydi doktorla evde dilatör vs tedavisiyle duzeldim cok sukur ama şimdi ara verildi kara kara dusunuyorum acaba yapabilirmiyim diye psikolojik heralde bakalım artik saglikli dogumlar yapalimda bizde bebekte saglikli olsunda sezeryan normal epidural farketmezVajinismusunun nedeni fiziksel değil psikolojikse yaparsın canım ben de vajinismus idim kızımı normal doğurdum
Gitiigim hic bi doktor bisey demedi sadece en son doktorum seker ve tansiyon sınirda boyle gider artis olursa yani normal dogum zor olur zaten dedi baskada bisey denmedi henuzDoğrudur cnim zor olur tabi çocuğu doğurmak zaten zar zor ilişki oluyor ay birde bebek dogacsk Allahyardimciniz olsun doktor öneriyor mu bu sorunu olan kişiye sezeryeni yoksa size mu bağlı bu
Sagol cnm öyle yapayim olmadi kuruyemiş cig badem alayım onlardan yiyeyim findik ve ceviz tuketiyorum ama badem hic tuketmiyorum aklimda olsun ya ben aliskinim acliga hamilelik oncesi polikistikten dolayi bebek olsun diye cok dikkat ettim yanj tecrubeliyim ama korkum bebek gelişmezse ufak kalirsa diyeYa bana saçma geldi akşam 9.30da kesmek, valla ben yatmadan önce acıktıysam bi şeyler atıştırıyorum. Daha çok badem ya da beyaz leblebi yiyorum biraz. Zor gelmezse yoğurt gibi bi şey.
Sen bi sor bence, bana gereksiz aç kalıyorsun gibi geldi
Sağlıcakla gelsinler de inşallah canım dediğin gibi hiç bir önemi yok nasıl olduğuGercektenmi bilmiyorum psikolojikmi fizikselmiydi doktorla evde dilatör vs tedavisiyle duzeldim cok sukur ama şimdi ara verildi kara kara dusunuyorum acaba yapabilirmiyim diye psikolojik heralde bakalım artik saglikli dogumlar yapalimda bizde bebekte saglikli olsunda sezeryan normal epidural farketmez
Evet tüm vücut genel anestezi oluyor. Belimde de sorun olduğu için epidural fln veremezler heralde.Tüm vücut demi bencede olyle yap bazen epidural olan belden aşağı vurulan iğneler sinire seni gelebiliyor birde birkaç gün bel kalça ağrısı yapıyor yurumeme bencesen genel yap birde o acıyı çekme canım
Ben olmadım canım, doğumdan sonra olacağım inşallahEkim annelerinden covıt aşısı olmayan varmıdır ?
Cnm sen tecrubelisin dogum sonrasi cıkışta ne giyilmeli hamile pantolonu giyilebilirmi yoksa illa elbisemi olmalıSağlıcakla gelsinler de inşallah canım dediğin gibi hiç bir önemi yok nasıl olduğu
Ben olmadim cnm etkilerini bilemedigimden 29 haftamdayim insallah ihtiyacim olmazEkim annelerinden covıt aşısı olmayan varmıdır ?
Elbiseli gecelik giyinmiştim ben normal doğum olduğu için alttan muayene vs açısından rahat oldu bi de şekerim tansiyonum düşmüştü diye sonda takılmıştı ayağa kalkmayayım diye o yönden de etekli iyi olmuştu pantolonlu pijamalar da sorun olmaz aslındaCnm sen tecrubelisin dogum sonrasi cıkışta ne giyilmeli hamile pantolonu giyilebilirmi yoksa illa elbisemi olmalı
Ben olmadimEkim annelerinden covıt aşısı olmayan varmıdır ?
Olmadım canımEkim annelerinden covıt aşısı olmayan varmıdır ?
Bende henüz olmadım, yan etkileri bebek üzerinde ne derece olur kimse bilmiyor. Riske atmak istemedim. doğumdan sonra olurum.Ekim annelerinden covıt aşısı olmayan varmıdır ?
Son zamanlarda dikkat etmeye başladım canım, son iki üç haftadır falanönce nabız atıyor sandım, baktım bir iki dakika sonra durdu, yarım saat sonra tekrar başladı. O zaman emin oldum.
Bazen çabuk geçiyor, bazen yıllardır sürüyor gibi geliyor ya bana daama bakıyorum da 32 olmuşum bile
Canım bende
lökosit(0-5) 43 hpf
Eritrosit (0-5) 3 hpf
Bakteri (0-50) 21 hpf yazıyor.
Hemşire baktı telefonda konuştuk, biraz enfeksiyon gözüküyor kaşıntı yanma var mı dedi yok dedim. Bol bol su iç, bir hafta sonra bir daha bakalım dedi.
Bana komik geliyor ya, hıçkırık bitince sinirleniyor heralde tekme atıyor birde
Ne kadar doğru bilmiyorum ama sınavlar da yüz yüze olacak falan yazmışlar, kimileri de vaka sayılarına göre yine online yapabilirler yazmış. Bakalım napcaz hayırlısı
Valla var kuzum ya. Bazen siyah çamaşır giyince bakıyorum bembeyaz akıyor, bazen sarı. Kurtulamadım bir türlü enfeksiyondan.
Canım bu son zamanlar hiç doymak bilmiyor insan . Ilk hamilelegimde öyledi sofradan kalmak gelmiyordu içimdenBen de aşı olmadım canım .Lekelenmelerim vardı .O yüzden düşük riski falan olur diye hiç yanaşmadım .Ben de doğumdan sonra hemen olucam .
Ayrıca kızlar ya sürekli bir şey yiyesim var 2 gündür.Sinir bozucu bir durum
Benee henüz olmadım, doğumdan sonra olucam inşallahEkim annelerinden covıt aşısı olmayan varmıdır ?
Milletin ne dedigine hic bakma istersen keyfi de sezeryan olabilirsin kimseyi ilgilendirmezNormal yapamam diye dusunuyorum o sebepten keşke o kdr cesur olabilseydim ama malesef keyfide dgl bazilari keyfi diye beni elestiriyo cevrem ama bilemiyorum bakalım vajinusmus geecirenlerin normal dogum sanmıyorum yapabilsin
Ben olmadimEkim annelerinden covıt aşısı olmayan varmıdır ?
Ay ben de yiyemiyorum. Yesek bi sorun yemesek ayrı bir sorunBen de aşı olmadım canım .Lekelenmelerim vardı .O yüzden düşük riski falan olur diye hiç yanaşmadım .Ben de doğumdan sonra hemen olucam .
Ayrıca kızlar ya sürekli bir şey yiyesim var 2 gündür.Sinir bozucu bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?