2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ay evet bende birde su basladi. Ayak tabanlarim agriyor. Nedenki ne ki acaba. Yemek yaparken fln basliyor tum gece

Vajinismusunun nedeni fiziksel değil psikolojikse yaparsın canım ben de vajinismus idim kızımı normal doğurdum
Gercektenmi bilmiyorum psikolojikmi fizikselmiydi doktorla evde dilatör vs tedavisiyle duzeldim cok sukur ama şimdi ara verildi kara kara dusunuyorum acaba yapabilirmiyim diye psikolojik heralde bakalım artik saglikli dogumlar yapalimda bizde bebekte saglikli olsunda sezeryan normal epidural farketmez

Doğrudur cnim zor olur tabi çocuğu doğurmak zaten zar zor ilişki oluyor ay birde bebek dogacsk Allahyardimciniz olsun doktor öneriyor mu bu sorunu olan kişiye sezeryeni yoksa size mu bağlı bu
Gitiigim hic bi doktor bisey demedi sadece en son doktorum seker ve tansiyon sınirda boyle gider artis olursa yani normal dogum zor olur zaten dedi baskada bisey denmedi henuz

Sagol cnm öyle yapayim olmadi kuruyemiş cig badem alayım onlardan yiyeyim findik ve ceviz tuketiyorum ama badem hic tuketmiyorum aklimda olsun ya ben aliskinim acliga hamilelik oncesi polikistikten dolayi bebek olsun diye cok dikkat ettim yanj tecrubeliyim ama korkum bebek gelişmezse ufak kalirsa diye

Sağlıcakla gelsinler de inşallah canım dediğin gibi hiç bir önemi yok nasıl olduğu

Evet tüm vücut genel anestezi oluyor. Belimde de sorun olduğu için epidural fln veremezler heralde.

Ekim annelerinden covıt aşısı olmayan varmıdır ?
Ben olmadım canım, doğumdan sonra olacağım inşallah

Kızlar kıyafet eksiğiniz varsa Trendyoldaki ebebek indirimi çok uyguna geliyor bu arada haberiniz olsun. Ben dayanamayıp aldım bir şeyler, bugün de geldi hepsi çok güzel görünüyor

Cnm sen tecrubelisin dogum sonrasi cıkışta ne giyilmeli hamile pantolonu giyilebilirmi yoksa illa elbisemi olmalı
Elbiseli gecelik giyinmiştim ben normal doğum olduğu için alttan muayene vs açısından rahat oldu bi de şekerim tansiyonum düşmüştü diye sonda takılmıştı ayağa kalkmayayım diye o yönden de etekli iyi olmuştu pantolonlu pijamalar da sorun olmaz aslında

Ben de aşı olmadım canım .Lekelenmelerim vardı .O yüzden düşük riski falan olur diye hiç yanaşmadım .Ben de doğumdan sonra hemen olucam .
Ayrıca kızlar ya sürekli bir şey yiyesim var 2 gündür.Sinir bozucu bir durum

Canım bu son zamanlar hiç doymak bilmiyor insan . Ilk hamilelegimde öyledi sofradan kalmak gelmiyordu içimden

Normal yapamam diye dusunuyorum o sebepten keşke o kdr cesur olabilseydim ama malesef keyfide dgl bazilari keyfi diye beni elestiriyo cevrem ama bilemiyorum bakalım vajinusmus geecirenlerin normal dogum sanmıyorum yapabilsin
Milletin ne dedigine hic bakma istersen keyfi de sezeryan olabilirsin kimseyi ilgilendirmez
Ekim annelerinden covıt aşısı olmayan varmıdır ?
Ben olmadim

Ay ben de yiyemiyorum. Yesek bi sorun yemesek ayrı bir sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…