2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım merak ettim seni son durum nedir nasılsın

Depend Külot şeklinde ped. İlk doğumda çok işime yaramıştı iç çamaşırı giymedim hatta yanlardan yırtıp atıyorsun çok büyük kolaylık yine alıcam bende
Aa snladim evet biliyorum ondan sadece adını bilmiyordum depend olduğunu evet ben onu sancı cerkekn suyum patladığında da gitmiştim giydirdiler rahat tsbi ilk iki gün sonrası az geliyo kanamalar

Sekee takibi yapan arkadaslarim 2 saat yemek yemediniz yarim bardak sut ictiniz diyelim sekeri yukseltirmi

Eklentiler

• Screenshot_20210809-163632_Trendyol.webp
    29 KB · Görüntüleme: 49
Bunu aldim cnm ben

Eklentiler

• Screenshot_20210809-163632_Trendyol.webp
    29 KB · Görüntüleme: 55

Eklentiler

• 917D240A-DD04-499C-A6DA-3405FE960003.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 52
Bende süt korur dedim 6 ay adet olmadım son iki ay lekeli gördüm azar azar amayine de hep test yaptırdım negatif olurdu eni sonunda hamile kaldım kızım 8 aylıkken e zaten dedik olursa dageldin hiç korunmsdik çünkü oluruna bırakmıştım herşeyi kismet

Bunu aldim cnm ben
Bunu nerden aldın canım, set şeklimde olması güzelmiş gerçekten.
Bende ebebekten ekteki çanta var, bu oluyor mu? Anne bebek çantası tam olarak ne oluyor?
Evet aynen bu Her yerde başka bişi yazıyolar ismine, en son aklımda kalanı yazdım
Merhaba kızlar selamlar, 30 haftalığım yavaştan alışverişlere başladım. Emzik kullanımıyla ilgili neler düşünüyorsunuz merak ettim. Herkesin farklı bir düşüncesi var
Canım izlediğim gebe okulu eğitimlerinde genel olarak sürekli verilmemesi, verilecekse de sadece uyku zamanı emzik verilmesi tavsiye edildi. Bir de bazı bebekler memeye aşırı düşkün oluyormuş, biraz onları rahatlatmak için de verebilirsiniz diyorlardı. Ben de bu şekilde yapmaya çalışacağım ama bebek ne ister tabii o ayrı bir konu. Küçük yeğenim 1,5 senedir asla emzik almadı, ne verseler öğürdü, hep annesini emzik olarak kullandı mesela. Emzik konusu da biraz kısmet gibi

Bir de emzik verince çocuğun memeden soğuyacağını çok düşünmüyorum açıkçası, çevremde hiç öyle örnek görmedim diyeyim daha doğrusu. Tüm arkadaşlarımın bebekleri hem annelerini emdi hem de sakinleşmek için emzik kullandılar, bir sorun da olmadı hiç.

Benim de planım nasipse bu bebe 8-9 aylık olunca 2. bebeğin çalışmalarına başlamak canım yaa ama bir yandan da çok mu zor olur diye korkuyorum Yaş farkı az olup beraber büyümeleri daha iyi gibi geliyor bana, büyütürken zorlanırım belki ama sonra rahat ederim diyorum. Gerçi hele bir şu sağlıkla doğsun da yine bakarız
Ben sırt çantası şeklinde olanları daha kullanışlı buluyorum canım
Kesinlikle canım, omuz çantaları şeklinde olanlara bakmıyorum bile. Zaten normalde de artık sırt çantası takmaya başladı, onun rahatlığı hiçbir şeyde yok.

Trendyoldan aldim canım. Ling atamadım sayfanin

Sayfanin ismi stylo cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…