Ay ben de yiyemiyorum. Yesek bi sorun yemesek ayrı bir sorun
Bende şeker de var .İstediğimi de yiyemiyorum .Nasıl zor .İnşallah geçici bir süreçtir.Mutfağı gezip gezip gelip tekrar oturuyorum .Canım bu son zamanlar hiç doymak bilmiyor insan . Ilk hamilelegimde öyledi sofradan kalmak gelmiyordu içimden
Bendede şeker var ya . Ama arada kaçamak yapıyorum dayanamıyorum çünküBende şeker de var .İstediğimi de yiyemiyorum .Nasıl zor .İnşallah geçici bir süreçtir.Mutfağı gezip gezip gelip tekrar oturuyorum .
Canım merak ettim seni son durum nedir nasılsınGaliba aranızda ilk doğuran ben olucam
Akşamüzeri akıntım var diye öylesine geldim, 3 cm açıklığım varmışsancı görünmüyor ama rahim ağzı yumuşamış. Oğluşumun ciğeri gelişsin diye iğne yaptılar. Daha zıbın bile almadım, adına bile karar veremedik şoklardayım hastanede yatıyorum, umarım daha da açılmaz da evime geçebilirim.
Bu arada yattığımdan beri 10 doğum oldu galiba burda. Kadınların sesleri ürküttü beni birazcık.
O kaçamaklar bende de var ya .Yani hafta çok ilerledikçe vücut daha fazla enerji istiyor sanırım .Bendede şeker var ya . Ama arada kaçamak yapıyorum dayanamıyorum çünkü
Sağlıcakla içinde uyutmak nasip olsun inşallah canım güle güle kullanınKızlar beşiğimiz geldi bugün, inşallah kurulacak babamızı bekliyoruz
Aa snladim evet biliyorum ondanDepend Külot şeklinde ped. İlk doğumda çok işime yaramıştı iç çamaşırı giymedim hattayanlardan yırtıp atıyorsun çok büyük kolaylık yine alıcam bende
Teşekkür ederim canım inşallahSağlıcakla içinde uyutmak nasip olsun inşallah canım güle güle kullanın
Kızlar anne bebek çantası alan var mı? Ebebek’tekilere bakıyordum ama instagramda karşıma şu site çıktı, desenleri çok tatlıKararsız kaldım nasıl bir şey almak lazım, bilemiyorumm.
Lal Baby | Bebek Çantası, Bebek Kangurusu, Termal Çanta
Kızlar anne bebek çantası alan var mı? Ebebek’tekilere bakıyordum ama instagramda karşıma şu site çıktı, desenleri çok tatlıKararsız kaldım nasıl bir şey almak lazım, bilemiyorumm.
Bunu aldim cnm benKızlar anne bebek çantası alan var mı? Ebebek’tekilere bakıyordum ama instagramda karşıma şu site çıktı, desenleri çok tatlıKararsız kaldım nasıl bir şey almak lazım, bilemiyorumm.
Bende ebebekten ekteki çanta var, bu oluyor mu? Anne bebek çantası tam olarak ne oluyor?Kızlar anne bebek çantası alan var mı? Ebebek’tekilere bakıyordum ama instagramda karşıma şu site çıktı, desenleri çok tatlıKararsız kaldım nasıl bir şey almak lazım, bilemiyorumm.
Bu oluyor işte canımBende ebebekten ekteki çanta var, bu oluyor mu? Anne bebek çantası tam olarak ne oluyor?
Bende süt korur dedim 6 ay adet olmadım son iki ay lekeli gördüm azar azar amayine de hep test yaptırdım negatif olurdu eni sonunda hamile kaldım kızım 8 aylıkken e zaten dedik olursa dageldin hiç korunmsdik çünkü oluruna bırakmıştım herşeyi kismetAl benden de o kadar soranlara Ekim'de diyorım 2 ay kaldı felan diyom her gün o son 2 ay geçmiyor gelmiyor takıldım kaldım sanki son 2 yıldır hamileymisim gibi bi ağırlık üstümde yürürken ödem den dolayı zemine değil de süngere basıyormuşum gibi pufidik bir haldeyim . Hee birde yerden bişey almaya on defa düşünğyom ayağımla iteliyom felanAllah'ım hayırlısıyla sağ salim alaydık bebişleri kucagımıza . Sonra da zaten lohusa gıybetleri yaparız sütün geldi gitti yok sizinki de kolik oldu mu gazı napcaz Boyle bebek uyumuyor emzik hangisini tuttu ha birde kızlar doğum sonrası süt koruması felan diye birşey yok hemen arkasına hamiş kalmayın dikkat edin
Ben sırt çantası şeklinde olanları daha kullanışlı buluyorum canımKızlar anne bebek çantası alan var mı? Ebebek’tekilere bakıyordum ama instagramda karşıma şu site çıktı, desenleri çok tatlıKararsız kaldım nasıl bir şey almak lazım, bilemiyorumm.
Bunu nerden aldın canım, set şeklimde olması güzelmiş gerçekten.Bunu aldim cnm ben
Evet aynen buBende ebebekten ekteki çanta var, bu oluyor mu? Anne bebek çantası tam olarak ne oluyor?
Canım izlediğim gebe okulu eğitimlerinde genel olarak sürekli verilmemesi, verilecekse de sadece uyku zamanı emzik verilmesi tavsiye edildi. Bir de bazı bebekler memeye aşırı düşkün oluyormuş, biraz onları rahatlatmak için de verebilirsiniz diyorlardı. Ben de bu şekilde yapmaya çalışacağım ama bebek ne ister tabii o ayrı bir konu. Küçük yeğenim 1,5 senedir asla emzik almadı, ne verseler öğürdü, hep annesini emzik olarak kullandı mesela. Emzik konusu da biraz kısmet gibiMerhaba kızlar selamlar, 30 haftalığımyavaştan alışverişlere başladım. Emzik kullanımıyla ilgili neler düşünüyorsunuz merak ettim. Herkesin farklı bir düşüncesi var
Benim de planım nasipse bu bebe 8-9 aylık olunca 2. bebeğin çalışmalarına başlamak canım yaa ama bir yandan da çok mu zor olur diye korkuyorumBende süt korur dedim 6 ay adet olmadım son iki ay lekeli gördüm azar azar amayine de hep test yaptırdım negatif olurdu eni sonunda hamile kaldım kızım 8 aylıkken e zaten dedik olursa dageldin hiç korunmsdik çünkü oluruna bırakmıştım herşeyi kismet
Kesinlikle canım, omuz çantaları şeklinde olanlara bakmıyorum bile. Zaten normalde de artık sırt çantası takmaya başladı, onun rahatlığı hiçbir şeyde yok.Ben sırt çantası şeklinde olanları daha kullanışlı buluyorum canım
Trendyoldan aldim canım. Ling atamadım sayfaninBunu nerden aldın canım, set şeklimde olması güzelmiş gerçekten.
Evet aynen buHer yerde başka bişi yazıyolar ismine, en son aklımda kalanı yazdım
Canım izlediğim gebe okulu eğitimlerinde genel olarak sürekli verilmemesi, verilecekse de sadece uyku zamanı emzik verilmesi tavsiye edildi. Bir de bazı bebekler memeye aşırı düşkün oluyormuş, biraz onları rahatlatmak için de verebilirsiniz diyorlardı. Ben de bu şekilde yapmaya çalışacağım ama bebek ne ister tabii o ayrı bir konu. Küçük yeğenim 1,5 senedir asla emzik almadı, ne verseler öğürdü, hep annesini emzik olarak kullandı mesela. Emzik konusu da biraz kısmet gibi
Bir de emzik verince çocuğun memeden soğuyacağını çok düşünmüyorum açıkçası, çevremde hiç öyle örnek görmedim diyeyim daha doğrusu. Tüm arkadaşlarımın bebekleri hem annelerini emdi hem de sakinleşmek için emzik kullandılar, bir sorun da olmadı hiç.
Sayfanin ismi stylo cnmBunu nerden aldın canım, set şeklimde olması güzelmiş gerçekten.
Evet aynen buHer yerde başka bişi yazıyolar ismine, en son aklımda kalanı yazdım
Canım izlediğim gebe okulu eğitimlerinde genel olarak sürekli verilmemesi, verilecekse de sadece uyku zamanı emzik verilmesi tavsiye edildi. Bir de bazı bebekler memeye aşırı düşkün oluyormuş, biraz onları rahatlatmak için de verebilirsiniz diyorlardı. Ben de bu şekilde yapmaya çalışacağım ama bebek ne ister tabii o ayrı bir konu. Küçük yeğenim 1,5 senedir asla emzik almadı, ne verseler öğürdü, hep annesini emzik olarak kullandı mesela. Emzik konusu da biraz kısmet gibi
Bir de emzik verince çocuğun memeden soğuyacağını çok düşünmüyorum açıkçası, çevremde hiç öyle örnek görmedim diyeyim daha doğrusu. Tüm arkadaşlarımın bebekleri hem annelerini emdi hem de sakinleşmek için emzik kullandılar, bir sorun da olmadı hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?