- 27 Şubat 2021
- 204
- 149
- 33
- 25
Aslında bende öyle kontrollü vermeyi düşünüyorum ama olaylar nasıl gelişir bebişin canı nasıl kullanmak ister herşey doğaçlama gelişiyor sanırımCanım izlediğim gebe okulu eğitimlerinde genel olarak sürekli verilmemesi, verilecekse de sadece uyku zamanı emzik verilmesi tavsiye edildi. Bir de bazı bebekler memeye aşırı düşkün oluyormuş, biraz onları rahatlatmak için de verebilirsiniz diyorlardı. Ben de bu şekilde yapmaya çalışacağım ama bebek ne ister tabii o ayrı bir konu. Küçük yeğenim 1,5 senedir asla emzik almadı, ne verseler öğürdü, hep annesini emzik olarak kullandı mesela. Emzik konusu da biraz kısmet gibi
Bir de emzik verince çocuğun memeden soğuyacağını çok düşünmüyorum açıkçası, çevremde hiç öyle örnek görmedim diyeyim daha doğrusu. Tüm arkadaşlarımın bebekleri hem annelerini emdi hem de sakinleşmek için emzik kullandılar, bir sorun da olmadı hiç.
Minik geldıgınde bı daha konusalımBenim de planım nasipse bu bebe 8-9 aylık olunca 2. bebeğin çalışmalarına başlamak canım yaa ama bir yandan da çok mu zor olur diye korkuyorumYaş farkı az olup beraber büyümeleri daha iyi gibi geliyor bana, büyütürken zorlanırım belki ama sonra rahat ederim diyorum. Gerçi hele bir şu sağlıkla doğsun da yine bakarız
Kesinlikle canım, omuz çantaları şeklinde olanlara bakmıyorum bile. Zaten normalde de artık sırt çantası takmaya başladı, onun rahatlığı hiçbir şeyde yok.
Oğluma vermıstmAslında bende öyle kontrollü vermeyi düşünüyorum ama olaylar nasıl gelişir bebişin canı nasıl kullanmak ister herşey doğaçlama gelişiyor sanırımbirde yeğenimde gözlemlediğim(benim ilk ) hayat kurtarıcı olabiliyor öteki türlüsü dediğin gibi anne emziğe dönüşüyor. Çene yapısına zararlı diyolar o düşündürüyor, yoksa emzik olmaya razı olurum
Philips bakıyordum bende , onu önerdiler. Hemen bibs araştırmasına girişiyorumOğluma vermıstmdr da 2 yasına kadar sorun olmaz verebılırsn demişti ve sadece emzıkle sakınlesıyodu şimdiden emzık alma telasına düştüm bibs alıcam inşaAllah:) ama her emzıgı de tutmuyolar bıraz sans işi inş ilk denemede tutar
Ben bebek kabul ederse vercem emzik. 2 yasindan sonra agiz dis gelisimini etkiliyomus. Ozellikle geceleri vermenin iyi oldugu yonundeydi okuduklarim. Tabi bu da kader kismet cogu cocuk emzik almiyorMerhaba kızlar selamlar, 30 haftalığımyavaştan alışverişlere başladım. Emzik kullanımıyla ilgili neler düşünüyorsunuz merak ettim. Herkesin farklı bir düşüncesi var
6-7 marka değiştirdikPhilips bakıyordum bende , onu önerdiler. Hemen bibs araştırmasına girişiyorumBuaralar araştırmaktan beynim sulandı, hangisi en iyidir hangisi uygundur
Kız ağırlaşıyoruz artık tabanlar çekmez oldu bizi birde kan dolaşımı bebek büyüdükçe de artıyor ondan çabuk yoruluyoz nefes nefese kalıyoz felan ..Ay evet bende birde su basladi. Ayak tabanlarim agriyor. Nedenki ne ki acaba. Yemek yaparken fln basliyor tum gece
Emzik candır hayat kurtarıcı gece uykusu herşeydir . Kızımda o kadar rahattım ki misss gibi insallah bu kızıma da vercem emziği sonra bıraktırmasını düşünme bırakıyorlar 2 yaşından önce bıraktı emziğinşn içine çay çörek otu taneleri at yerdeki karıncaları göster ayyy böcekler girmiş buna amann felan ağzını yer şimdi bunlar annecim piss olmuş atalım dedik birdaha istemedi çok şükürBen bebek kabul ederse vercem emzik. 2 yasindan sonra agiz dis gelisimini etkiliyomus. Ozellikle geceleri vermenin iyi oldugu yonundeydi okuduklarim. Tabi bu da kader kismet cogu cocuk emzik almiyor
Ben olmadımEkim annelerinden covıt aşısı olmayan varmıdır ?
Kesinlikle ara vermeden yap ikisi beraber arka arkaya büyür çıkarlar diğer türlü ara verince gerçekten zor oluyorBenim de planım nasipse bu bebe 8-9 aylık olunca 2. bebeğin çalışmalarına başlamak canım yaa ama bir yandan da çok mu zor olur diye korkuyorumYaş farkı az olup beraber büyümeleri daha iyi gibi geliyor bana, büyütürken zorlanırım belki ama sonra rahat ederim diyorum. Gerçi hele bir şu sağlıkla doğsun da yine bakarız
Kesinlikle canım, omuz çantaları şeklinde olanlara bakmıyorum bile. Zaten normalde de artık sırt çantası takmaya başladı, onun rahatlığı hiçbir şeyde yok.
Haklisin cnm çok haklisinMilletin ne dedigine hic bakma istersen keyfi de sezeryan olabilirsin kimseyi ilgilendirmez
Ben olmadim
Ben ebebeğin grisini aldım, üzerinde baby mom yazan. Ablam da onu almıştı, o önerdi. Kızı 2 yaşında hala kullanıyor canım.Kızlar anne bebek çantası alan var mı? Ebebek’tekilere bakıyordum ama instagramda karşıma şu site çıktı, desenleri çok tatlıKararsız kaldım nasıl bir şey almak lazım, bilemiyorumm.
Lal Baby | Bebek Çantası, Bebek Kangurusu, Termal Çanta
Aynısını aldım bende bordo gibi rengiBende ebebekten ekteki çanta var, bu oluyor mu? Anne bebek çantası tam olarak ne oluyor?
Ben kampanyadan aldım 100 TL alışverişe 30 TL di çantaBen ebebeğin grisini aldım, üzerinde baby mom yazan. Ablam da onu almıştı, o önerdi. Kızı 2 yaşında hala kullanıyor canım.
Şimdi baktım da 150 lira olmuş. Ben 79du aldığımda.
İlk hamileliğimde çatladı ama zamanında doğdu erken değil bence kafana takma o cildinin gerilmesindendirMerhaba kızlar 31haftalık hamileyim ve bikini bölgemin üst tarafı çatlamış baya ve çatlamaya dewam ediyor norml mi bu ya kimi ünsan bebek yerleşince olur diyor acaba erken doğum belirtisi mi ilk bebeğim diye bi bilgim yok siz değerli annnelerime sorayım dedim sizinde çatladımı
Benim aldığım bu. Onları biliyorum denk geldi, ablam özellikle bundan al deyince bildiği vardır dedim, iki çocuk büyüttü bununla canım. Bayağıda geniş içi.Ben kampanyadan aldım 100 TL alışverişe 30 TL di çanta
Benimkisi biraz farklı bu modelden değilBenim aldığım bu. Onları biliyorum denk geldi, ablam özellikle bundan al deyince bildiği vardır dedim, iki çocuk büyüttü bununla canım. Bayağıda geniş içi.
Panik yapma canım stres erken doğumu tetikler inşallah herşey yolunda giderMerhaba benim Bu haftadan itibaren kontrollerim haftada 1 e düştü. 23 ünde de ilk nst ye gircem çok heyecanlıyım. Alacaklarım bitti yıkayıp ütüleme diğer şeyleri de temizleyip yerleştirme aşamasındayım bu hafta sonuna kadar hastane çantamı da yapacağım inş. eşim askere gitti bedelli olarak cuma günü 34. Haftaya giriyorum umarım o gelmeden doğurmam çok korkuyorum
Hiç strese girme canım, Allahın izniyle zamanında sağlıkla doğurursunMerhaba benim Bu haftadan itibaren kontrollerim haftada 1 e düştü. 23 ünde de ilk nst ye gircem çok heyecanlıyım. Alacaklarım bitti yıkayıp ütüleme diğer şeyleri de temizleyip yerleştirme aşamasındayım bu hafta sonuna kadar hastane çantamı da yapacağım inş. eşim askere gitti bedelli olarak cuma günü 34. Haftaya giriyorum umarım o gelmeden doğurmam çok korkuyorum
Canım sezeryanmi . Neden bu kadar erken nst bağlıyorMerhaba benim Bu haftadan itibaren kontrollerim haftada 1 e düştü. 23 ünde de ilk nst ye gircem çok heyecanlıyım. Alacaklarım bitti yıkayıp ütüleme diğer şeyleri de temizleyip yerleştirme aşamasındayım bu hafta sonuna kadar hastane çantamı da yapacağım inş. eşim askere gitti bedelli olarak cuma günü 34. Haftaya giriyorum umarım o gelmeden doğurmam çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?