2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Merhaba kızlar 31haftalık hamileyim ve bikini bölgemin üst tarafı çatlamış baya ve çatlamaya dewam ediyor norml mi bu ya kimi ünsan bebek yerleşince olur diyor acaba erken doğum belirtisi mi ilk bebeğim diye bi bilgim yok siz değerli annelerime sorayım dedim sizinde çatladımı

Aslında bende öyle kontrollü vermeyi düşünüyorum ama olaylar nasıl gelişir bebişin canı nasıl kullanmak ister herşey doğaçlama gelişiyor sanırım birde yeğenimde gözlemlediğim(benim ilk) hayat kurtarıcı olabiliyor öteki türlüsü dediğin gibi anne emziğe dönüşüyor. Çene yapısına zararlı diyolar o düşündürüyor, yoksa emzik olmaya razı olurum

Minik geldıgınde bı daha konusalım
Aslında beraber buyumesı ıyı 2-3 yıl zor sonra rahat edıyosn ama aile yakınındaysa cesaret edilir ilk yıl epeyce yoruyo minikler
Oğluma vermıstm dr da 2 yasına kadar sorun olmaz verebılırsn demişti ve sadece emzıkle sakınlesıyodu şimdiden emzık alma telasına düştüm bibs alıcam inşaAllah:) ama her emzıgı de tutmuyolarbıraz sans işi inş ilk denemede tutar

Philips bakıyordum bende , onu önerdiler. Hemen bibs araştırmasına girişiyorumBuaralar araştırmaktan beynim sulandı, hangisi en iyidir hangisi uygundur

Merhaba kızlar selamlar, 30 haftalığım yavaştan alışverişlere başladım. Emzik kullanımıyla ilgili neler düşünüyorsunuz merak ettim. Herkesin farklı bir düşüncesi var
Ben bebek kabul ederse vercem emzik. 2 yasindan sonra agiz dis gelisimini etkiliyomus. Ozellikle geceleri vermenin iyi oldugu yonundeydi okuduklarim. Tabi bu da kader kismet cogu cocuk emzik almiyor

Philips bakıyordum bende , onu önerdiler. Hemen bibs araştırmasına girişiyorumBuaralar araştırmaktan beynim sulandı, hangisi en iyidir hangisi uygundur
6-7 marka değiştirdik chicco philips wee nuk vs sonra dedıler seffaf emzık dedık tamam onu da alalım yok olmadı
Eşime gebelık haberını verırken bebedor emzık almısrım:)) onu verdık veeeeeee bingo
Zor işler

Ay evet bende birde su basladi. Ayak tabanlarim agriyor. Nedenki ne ki acaba. Yemek yaparken fln basliyor tum gece
Kız ağırlaşıyoruz artık tabanlar çekmez oldu bizi birde kan dolaşımı bebek büyüdükçe de artıyor ondan çabuk yoruluyoz nefes nefese kalıyoz felan ..

Ben bebek kabul ederse vercem emzik. 2 yasindan sonra agiz dis gelisimini etkiliyomus. Ozellikle geceleri vermenin iyi oldugu yonundeydi okuduklarim. Tabi bu da kader kismet cogu cocuk emzik almiyor
Emzik candır hayat kurtarıcı gece uykusu herşeydir . Kızımda o kadar rahattım ki misss gibi insallah bu kızıma da vercem emziği sonra bıraktırmasını düşünme bırakıyorlar 2 yaşından önce bıraktı emziğinşn içine çay çörek otu taneleri at yerdeki karıncaları göster ayyy böcekler girmiş buna amann felan ağzını yer şimdi bunlar annecim piss olmuş atalım dedik birdaha istemedi çok şükür

Kesinlikle ara vermeden yap ikisi beraber arka arkaya büyür çıkarlar diğer türlü ara verince gerçekten zor oluyor

Ben ebebeğin grisini aldım, üzerinde baby mom yazan. Ablam da onu almıştı, o önerdi. Kızı 2 yaşında hala kullanıyor canım.
Şimdi baktım da 150 lira olmuş. Ben 79du aldığımda.

Son düzenleme:
İlk hamileliğimde çatladı ama zamanında doğdu erken değil bence kafana takma o cildinin gerilmesindendir

Ben kampanyadan aldım 100 TL alışverişe 30 TL di çanta
Benim aldığım bu. Onları biliyorum denk geldi, ablam özellikle bundan al deyince bildiği vardır dedim, iki çocuk büyüttü bununla canım. Bayağıda geniş içi.

Eklentiler

• Screenshot_20210812-082157.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 59
Merhaba benim Bu haftadan itibaren kontrollerim haftada 1 e düştü. 23 ünde de ilk nst ye gircem çok heyecanlıyım. Alacaklarım bitti yıkayıp ütüleme diğer şeyleri de temizleyip yerleştirme aşamasındayım bu hafta sonuna kadar hastane çantamı da yapacağım inş. eşim askere gitti bedelli olarak cuma günü 34. Haftaya giriyorum umarım o gelmeden doğurmam çok korkuyorum

Benim aldığım bu. Onları biliyorum denk geldi, ablam özellikle bundan al deyince bildiği vardır dedim, iki çocuk büyüttü bununla canım. Bayağıda geniş içi.
Benimkisi biraz farklı bu modelden değil
Panik yapma canım stres erken doğumu tetikler inşallah herşey yolunda gider

Hiç strese girme canım, Allahın izniyle zamanında sağlıkla doğurursun maşallah herşeyin de tamam mış ne güzel

Canım sezeryanmi . Neden bu kadar erken nst bağlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…