2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Sen çalışıyor muydun canım yanlış mı hatırlıyorum, ikinci çocuk için izin alabilecek misin ard arda olunca ben Allah nasip ederse bu çocuktan sonra baya titiz korunmak istiyorum ya , aksi halde memur bile olsam sıkıntı bence

Senin attığın çantalar kol çantası gibi geldi de ondan söyledim canım

Haftada bir neden canım , inşallah sıkıntısız geçer stres yapma kendine :) 34. Hafta daha çok erken

Sırt çantaları da var

Canım çalışıyorum da şu an idari izindeyim, doğum izni başlamadan da istifa edicem zaten işyerim İstanbul’da ben başka şehirdeyim artık. Hazır evdeyken çocukları aradan çıkarıp büyüteyim diyorum Bakacak kimsemiz yok, olsa bile benim çok veresim yok çocuğu kimseye, o yüzden şimdilik böyle düşündüm. Zaten 11 yıldır çalışıyorum yoruldum biraz da ara vereceğim inşallah.

Yalnız asıl memurken peş peşe çocuk çok mantıklı, bizim ofiste birkaç kişi öyle yaptı, bir arkadaş arada birkaç gün gelip tekrar doğum iznine gitmişti mesela Tabii Allah gerçekten isteyene istediği zamanda versin yoksa çok zorr

Anladim canım ben de İstanbul'dayım bakacak kimsem yok açıkçası, üst üste iki çocuk bilemiyorum, Allah isteyene nasıp etsin

Canım sezeryanmi . Neden bu kadar erken nst bağlıyor
Geçen düştüğümde beni de Nst’ye sokmuşlardı, o zaman doktorun asistanı 34. haftadan sonra artık her hafta Nst’ye gireceğimi söylemişti canım bana da. Normalde ne kadar sıklıkla giriliyor ki, ben de hiç bilmiyorum.

Anladim canım ben de İstanbul'dayım bakacak kimsem yok açıkçası, üst üste iki çocuk bilemiyorum, Allah isteyene nasıp etsin
Aman bakacak kimse yoksa boşver zaten, çalışırken çok zor bir şey o, hele ki İstanbul’da. Benim dediklerimin hep anneleri vardı yanlarında, hiç gözleri arkalarında kalmıyordu o yüzden

Benim doktorum nst sordum en erken 37 dedi . Gece N kapıda bi hastası 39 haftalik hamileydi oda ilk kez daha o gün nst girmiş doktor gerek yok demiş

Canım hamileligi zor valalhi kız hep istiyot oynamak dışarı çıkmak kucak istiyor babaya gitmiyor benden ilgi bekliyor çok yoruyor beni yani tek dileğim bebek doğdun rahatlayım çok yorucu ya hamilelik iyi düşün bence o ayda başlarsan denemeye belki 2.3. ayda tutarsa hiç değilse belki 1 yasikda Ken hamile kalırsın 8 aylık bana zor oldu şuan bunlsr zor daha bunun doğsan sonrası var ne olacak bilmiyorum daha mı zor olur Allah'tan kreşe yolladım o kreşe gidecek sanrim bebek de 1 hafta sonra doğar öğlen 2 ye kadar tek kalırız sonra onlar bana kız gelir okuldan hiç değilse dinlenirim biraz onalr yokken bebekle ilgileniri

Aman bakacak kimse yoksa boşver zaten, çalışırken çok zor bir şey o, hele ki İstanbul’da. Benim dediklerimin hep anneleri vardı yanlarında, hiç gözleri arkalarında kalmıyordu o yüzden
Onlar şanslı bizde de kimse yok esim sağ olsun yardımcı olacsk oda olmasa ise gitseydi akşam eve gelseydi kafayı yerdim kız 3 çocukla git gel getir götür okula zor olurdu.
Allah'tan eşim şuan çalışmıyor dil kursuna gidiyor öğrenene kadar çalışmayı düşünmüyor o zamana kadar cocukalr büyür toparlanır hayırlısı ile eşimde öğlen okulu 1 de bitiyor 2 de evde olurlar

Yok canım dogurmazsin hayırlısı gelsin inşallah eşin daha var vaktin günümüz aynı. Birde hafta da 1 e düşmesi süper aklın kalmaz bebekte öğrenirsin durumunu 20 gün çabuk geçer kız onun içinde stres yapma iyi olun

Benim doktorum nst sordum en erken 37 dedi . Gece N kapıda bi hastası 39 haftalik hamileydi oda ilk kez daha o gün nst girmiş doktor gerek yok demiş
Çok saçma ya ben de ilk kızımda 35
. Haftada iken nst ye girdim hdevlet hastanesidi aradan 6 yıl geçti ve hala böyleyse zor kadinalrin işi .sonuçta ağrılar oluyor onlar çok rahat nst yaptırmıyor neyi bekliyorlar sa zaten birde ben 1 defa yapmıştım nst yo 2. Ciyi ise doğum günü geldiğinde yapmıştım bu kadar ilgisizler sağ olsunlar

Canım bende özele gidiyorum ama doktor öyle söyledi. Çatı muanesini sordum 37 haftada yaparız demişti

2.doğum da çatı muayenesi yaparlar mı acabaa kızlar ilki normal doğumdu, 2.cide düşük yaptığım dada normal oldu aklıma takıldı

Canım bende özele gidiyorum ama doktor öyle söyledi. Çatı muanesini sordum 37 haftada yaparız demişti
Yabancı ülkede ne güzle 25. Haftada başladım iki haftada bir nst şükür yok sancı inslalah bizim ülkemiz de konuda ilerler

Hayrlısıyla gunler cabuk gecsin önce eşinize sonra bırlıkte yavrunuza kavusun inşaAllah

Neden o kadar gec ki? Bnde 33-34 te girecekmişim simdiye kadar da 2 kez agrı sebebıyle girmişliğim var Sadece kalp dopler takılmadı 31 den once bebeğin kalp atısını bulmak zor oluyo bebek cabuk dönüyo diye:)) sizin sezaryen mı ondan m ıstemedi dıyeceğim ama toko sadece dogum sancısı hakkında değil bebeğin iyilik durumu hakkında da bılgi verıyo, şaşrdım

Merhaba
merhaba beni de listeye ekler misiniz rica etsem? Sat 08.01.2021 beklenen dogum tarihi 15.10.2021 bebeğim kız yaşım 24

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…