Hoşbuldum teşekkürler ilk gebeliğim bu arada onu belirtmemişimMerhaba canım hayırlı olsun, aramıza hoşgeldin
Benimde 2 değer normal 2 değer yüksek dendi.endokrine gideceğim.galiba diyet başlancakEvet şeker çıktı canım ama normal açlık tokluk şekerim iyi çıkıyor
Inş canim. Ilk oğlumda devlete gittim ben ordada yanılmıyorsam 37 38 haftalarda nst girmiştimYabancı ülkede ne güzle 25. Haftada başladım iki haftada bir nst şükür yok sancıinslalah bizim ülkemiz de konuda ilerler
Benimki Normal cani m . Her doktor demek farklı yapiyo. Ben şimdi 34 haftada gitcem bakalım o zman ne dicek . Zaten gittigim zaman detayli Her şeye bakıyo sanirsam gerek duyduğu zman nst taktirirNeden o kadar gec ki? Bnde 33-34 te girecekmişim simdiye kadar da 2 kez agrı sebebıyle girmişliğim varSadece kalp dopler takılmadı 31 den once bebeğin kalp atısını bulmak zor oluyo bebek cabuk dönüyo diye:)) sizin sezaryen mı ondan m ıstemedi dıyeceğim ama toko sadece dogum sancısı hakkında değil bebeğin iyilik durumu hakkında da bılgi verıyo, şaşrdım
Hoşgeldin cnm . Ben geçen hafta doktoruma çatı muanesini sordum en erken 37 yaparız. Erken yapıp bebeği doğuma detiklemeyelim dediMerhaba kızlar ben de 31 haftalık kızıma hamileyim.ilk hamileliğim 24 yasındayım. Normal dogum istedigimi doktorum biliyor şuan cok şükür Bi sorun yok her şey normal için uygun. Çatı muayenesi falan ne zaman yapılıyor ve kesin olarak doguma ne zaman karar veriliyor. Bursa da Gülin Okan a gidiyorum cok memnunum kliniği var, baglı oldugu hastane çekirge doruk. Hastaneyi bu kontrolüm de soracağım neye göre hastane secmem gerekiyo? Doktorum zaten Baska hastane de olsa gelecek dogumu a o girecek inşallahbu konuda bilgim yok geç mi kaldım neye göre araştırayım siz ne yaptınız merak ediyorum yanıtlarsanız sevinirim. Allah hepimize kolay hayırlı dogum nasip etsin inşallah
Ay okuyunca ben bile heyecanlandimMerhaba benim Bu haftadan itibaren kontrollerim haftada 1 e düştü. 23 ünde de ilk nst ye gircem çok heyecanlıyım. Alacaklarım bitti yıkayıp ütüleme diğer şeyleri de temizleyip yerleştirme aşamasındayım bu hafta sonuna kadar hastane çantamı da yapacağım inş. eşim askere gitti bedelli olarak cuma günü 34. Haftaya giriyorum umarım o gelmeden doğurmam çok korkuyorum
Merhaba canim hosgeldin. Benim de ilk dogumum olacak kismetse bu sebeple pek yardimci olamiyorum cunku doktorum hastanede calisiyor. En onemli olan sanirim yenidogan unitesi olmasi hastanenin Bursada zaten olmayan cok azdir herhalde. Tip merkezi olarak gecenlerde olmayabilir. Cati muayenesini sanirim genel olarak 37 de yapiyorlar. 35 veya 36 dan sonra sanci kontrolu icin haftabir nst baglaniyor sanirim. Normal olacagi zaman herhalde sonuna kadar bekleniyor sanci acilma ve su gelmesi gibi. Ancak bebegin pozisyonu ve hareketlerine gore sezeryan karar verebiliyor sanirim.Merhaba kızlar ben de 31 haftalık kızıma hamileyim.ilk hamileliğim 24 yasındayım. Normal dogum istedigimi doktorum biliyor şuan cok şükür Bi sorun yok her şey normal için uygun. Çatı muayenesi falan ne zaman yapılıyor ve kesin olarak doguma ne zaman karar veriliyor. Bursa da Gülin Okan a gidiyorum cok memnunum kliniği var, baglı oldugu hastane çekirge doruk. Hastaneyi bu kontrolüm de soracağım neye göre hastane secmem gerekiyo? Doktorum zaten Baska hastane de olsa gelecek dogumu a o girecek inşallahbu konuda bilgim yok geç mi kaldım neye göre araştırayım siz ne yaptınız merak ediyorum yanıtlarsanız sevinirim. Allah hepimize kolay hayırlı dogum nasip etsin inşallah
Canım Allah yardımcın olsun, sen ve senin gibi çalışanlara. Size daha zor, ama Rabbim yardım eder, bir kolaylık sağlar üzülmeBir taraftan hiç vakit geçmiyor, bir taraftan hiç hazırlık yapmadım daha. Eylul'de boya badana işi yaptıracağız, okul da açılacak hepsi birarada nasıl olacak bakalım. Okulların açılması tam 32 haftaya denk gelecek galiba benim sağlık problemi olmazsa 37 ye kadar çalışıp aktarmak istiyorum ama şimdiden çok ağırlaştım nasıl olacak bilmiyorum kafam çok karışık. Eğer izin aktarmazsam 1. Dönemi kapatmak için 1 ay ücretsiz izin almam gerekecek.
Bende yavaştan yıkamaya başladım 31 hafta ama kaplumbağa hızında ilerliyorum bi an önce halletmemiz lazım.eski. Okulumda müdür önce 40 günlük Rapor hakkını kullandırıp öyle ücretsiz izne ayrıl demişti yeni okulumda durum nasıl olacak bilmiyorum benimde sona atma durumum olmayacak sonrasında 8 hafta sadecee ama 40 gün raporla dönemi kapatıyorum.Bir taraftan hiç vakit geçmiyor, bir taraftan hiç hazırlık yapmadım daha. Eylul'de boya badana işi yaptıracağız, okul da açılacak hepsi birarada nasıl olacak bakalım. Okulların açılması tam 32 haftaya denk gelecek galiba benim sağlık problemi olmazsa 37 ye kadar çalışıp aktarmak istiyorum ama şimdiden çok ağırlaştım nasıl olacak bilmiyorum kafam çok karışık. Eğer izin aktarmazsam 1. Dönemi kapatmak için 1 ay ücretsiz izin almam gerekecek.
E Eymen6868 arkadasta belırtmiş canım tekrar gibi olcak ama dogum izni sonrası yıllık izni kullandırmıyolar mı? En olmadı mazereti falan kullanıp bıtırmeye calısırsn yada raporlaBir taraftan hiç vakit geçmiyor, bir taraftan hiç hazırlık yapmadım daha. Eylul'de boya badana işi yaptıracağız, okul da açılacak hepsi birarada nasıl olacak bakalım. Okulların açılması tam 32 haftaya denk gelecek galiba benim sağlık problemi olmazsa 37 ye kadar çalışıp aktarmak istiyorum ama şimdiden çok ağırlaştım nasıl olacak bilmiyorum kafam çok karışık. Eğer izin aktarmazsam 1. Dönemi kapatmak için 1 ay ücretsiz izin almam gerekecek.
Hoşgeldin canım, ben de Bursa’dayım ilk doğumum. Çoğu hastanenin zaten bebek yoğun bakımı vs var, doktorun da zaten bunlarla anlaşmalıdır. Ben de hastaneyi çok düşündüm, aile hekimim de doktor seçiminin daha önemli olduğunu, buradaki hastaneler aşağı yukarı aynı kalibredede olduğu için eve yakın olanı seçmemi söylediMerhaba kızlar ben de 31 haftalık kızıma hamileyim.ilk hamileliğim 24 yasındayım. Normal dogum istedigimi doktorum biliyor şuan cok şükür Bi sorun yok her şey normal için uygun. Çatı muayenesi falan ne zaman yapılıyor ve kesin olarak doguma ne zaman karar veriliyor. Bursa da Gülin Okan a gidiyorum cok memnunum kliniği var, baglı oldugu hastane çekirge doruk. Hastaneyi bu kontrolüm de soracağım neye göre hastane secmem gerekiyo? Doktorum zaten Baska hastane de olsa gelecek dogumu a o girecek inşallahbu konuda bilgim yok geç mi kaldım neye göre araştırayım siz ne yaptınız merak ediyorum yanıtlarsanız sevinirim. Allah hepimize kolay hayırlı dogum nasip etsin inşallah
Sanırım hastanenin rutini bu bilmiyorumHaftada bir neden canım , inşallah sıkıntısız geçer stres yapma kendine :) 34. Hafta daha çok erken
Planlı bir sezaryen yok şuan bir doğum şekli seçmedim biraz daha beklemek istedim karar vermek için emin değilim hangisini denemek istediğime sanırım rutini buCanım sezeryanmi . Neden bu kadar erken nst bağlıyor
20 değil 30Yok canım dogurmazsin hayırlısı gelsin inşallah eşindaha var vaktin günümüz aynı. Birde hafta da 1 e düşmesi süper aklın kalmaz bebekte öğrenirsin durumunu 20 gün çabuk geçer kız onun içinde stres yapma iyi olun
Yıllık izin yok canım bizde, yaz tatili ve 15 tatil bide mazeret 10 günlük. Okuldan okula değişiyor sanırm bu rapor kullandırma..
Öğretmenlerde yıllık izin yok canım. Uzun süreli rapor da Etik gelmiyor pek. Hayirlisi olsun artık. Bakalım o zamana nasıl olacak durumum.
Yıkamaya başlasam mı bilemedim. Daha bir şey almadım ben ama yeğenimden kalanları getirdim bir de arkadaş hediye almış bir şeyler onlarla başlasam olacak. Badana işinin bitmesini beklersem çok geç olacak gibiBende yavaştan yıkamaya başladım 31 hafta ama kaplumbağa hızında ilerliyorum bi an önce halletmemiz lazım.eski. Okulumda müdür önce 40 günlük Rapor hakkını kullandırıp öyle ücretsiz izne ayrıl demişti yeni okulumda durum nasıl olacak bilmiyorum benimde sona atma durumum olmayacak sonrasında 8 hafta sadecee ama 40 gün raporla dönemi kapatıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?