- 13 Mart 2021
- 386
- 585
- 18
- 39
Sağol canım. Zorlaırsam ayrilirim artik ne yapalım. Okulların da ne olacağı belli değil geçen yıl gibi uzaktan eğitimle başlarsa bana kolaylık olacakCanım Allah yardımcın olsun, sen ve senin gibi çalışanlara. Size daha zor, ama Rabbim yardım eder, bir kolaylık sağlar üzülme
Bebek programını ben kullanamadım pek. Çok uzun ve 60 derecede yıkıyor. Ağzı yüzü kayar kıyafetlerin o sıcaklıkta diye korkuyorumBenim de çamaşır makinemin bağlantısını yapıyorlar kızlar, bitsin hemen bebeğin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyeceğim. Makine de bebek programı varmış yeni farkettim nasıl sevindim anlatamamtesisatçı adamlarda demiştir manyak mı bu kadın diye
Allah kurtarsın canım20 değil 30
Bende senin gibiyim canım, okulların açılşı 32. Haftama denk geliyor, eğer doktor bir sorun görmezse bende 37 ye kadar çalışmak istiyorum ki 1.dönemi doğum izni ile kapatayım.Bir taraftan hiç vakit geçmiyor, bir taraftan hiç hazırlık yapmadım daha. Eylul'de boya badana işi yaptıracağız, okul da açılacak hepsi birarada nasıl olacak bakalım. Okulların açılması tam 32 haftaya denk gelecek galiba benim sağlık problemi olmazsa 37 ye kadar çalışıp aktarmak istiyorum ama şimdiden çok ağırlaştım nasıl olacak bilmiyorum kafam çok karışık. Eğer izin aktarmazsam 1. Dönemi kapatmak için 1 ay ücretsiz izin almam gerekecek.
Canım her aşaması zor gerçekten haklısın ama bir yandan da 34 yaşında olduğum gerçeğini düşünüyorumCanım hamileligi zor valalhi kız hep istiyot oynamak dışarı çıkmak kucak istiyor babaya gitmiyor benden ilgi bekliyor çok yoruyor beni yani tek dileğim bebek doğdun rahatlayım çok yorucu ya hamilelik iyi düşünbence o ayda başlarsan denemeye belki 2.3. ayda tutarsa hiç değilse belki 1 yasikda Ken hamile kalırsın 8 aylık bana zor oldu şuan bunlsr zor daha bunun doğsan sonrası var ne olacak bilmiyorum daha mı zor olur Allah'tan kreşe yolladım o kreşe gidecek sanrim bebek de 1 hafta sonra doğar öğlen 2 ye kadar tek kalırız sonra onlar bana kız gelir okuldan hiç değilse dinlenirim biraz onalr yokken bebekle ilgileniri
Okulları açacağız kesin diyorlar ama bu virüs yine arttı nasıl olacak bilmiyorum. Hem öğrenciye hem öğretmenlere zor canım, Allah yardımcınız olsun yaSağol canım. Zorlaırsam ayrilirim artik ne yapalım. Okulların da ne olacağı belli değil geçen yıl gibi uzaktan eğitimle başlarsa bana kolaylık olacak
AA doğru diyorsun canım derecesi yazmıyor gerçi. Zaten mini minnoş kıyafetler, birde iyice küçülmesinler, kontrol edeyim ben onu BiBebek programını ben kullanamadım pek. Çok uzun ve 60 derecede yıkıyor. Ağzı yüzü kayar kıyafetlerin o sıcaklıkta diye korkuyorum
Bence bu kancalılar daha ıyı ama sezaryen sonrası bı süre dıkıs yeri baskı ve darlık sevmıyoKızlar doğum sonrası için bu korse olur mu acaba? 129 Tl diyor indirimdeymiş şuan.
İnşaAllah kolaylıkla gecer Rabbım gönlumuze göre versınÖğretmenlerde yıllık izin yok canım. Uzun süreli rapor da Etik gelmiyor pek. Hayirlisi olsun artık. Bakalım o zamana nasıl olacak durumum.
Ahh boya badana...Yıkamaya başlasam mı bilemedim. Daha bir şey almadım ben ama yeğenimden kalanları getirdim bir de arkadaş hediye almış bir şeyler onlarla başlasam olacak. Badana işinin bitmesini beklersem çok geç olacak gibi
Ewt canım yaştan dolayi iki tane üst üste doğurman iyi . Keşke bende öyle yapsaydım 5 sene ara koydumCanım her aşaması zor gerçekten haklısın ama bir yandan da 34 yaşında olduğum gerçeğini düşünüyorum20’li yaşlarda olsaydım arada zaman bırakırdım muhtemelen ama şimdi öyle bir vaktim yok gibi geliyor
Başlayın bence hazırda dursun hafta ilerledikçe her şey zorlaşıyorYıkamaya başlasam mı bilemedim. Daha bir şey almadım ben ama yeğenimden kalanları getirdim bir de arkadaş hediye almış bir şeyler onlarla başlasam olacak. Badana işinin bitmesini beklersem çok geç olacak gibi
Bebek varken daha zor olur diye düşünüyorum ben. Zaten doğana kadar yapmazsak yapamayız aBence bu kancalılar daha ıyı ama sezaryen sonrası bı süre dıkıs yeri baskı ve darlık sevmıyoama normal dogum sonrası bnce cok ıyı hemen toparlar
Dogum sonrası korseye hemen gecen arkadaslarmda sarkma yok denecek kadar az :))
İnşaAllah kolaylıkla gecer Rabbım gönlumuze göre versınBnde bu yıl yıllık izin kullanmayıp 2022 nın yıllık izniyle 5. Ayı cıkarır mıyım ki derdine düştüm
Ahh boya badana...
Benımde yapmam lazım ama eşm ısrar dogumdan sonra diyo
Boya kokusu bı süre cıkmıyo evden sankı bebiş gelmeden olursa daha iyi olucak gibi kokuya maruz kalmaz dıyorm kaldım arada
Normalde hep okullar açılsın isterim yine istiyorum da korkuyorum hafta çok ileri olacak diye. Kızıma hamileyken 29. Haftadan sonra çalışmadım erken doğum riski nedeniyle o yüzden korku kaldı. Çok şükür 39+0 da planlı sezeryanla oldu. Bu da bekler ınsallah zamanını. Gününde doğan çocuğa bakmak çok dah kolay oluyor her şeyi içerde öğrenmiş olarak geliyorOkulları açacağız kesin diyorlar ama bu virüs yine arttı nasıl olacak bilmiyorum. Hem öğrenciye hem öğretmenlere zor canım, Allah yardımcınız olsun ya
AA doğru diyorsun canım derecesi yazmıyor gerçi. Zaten mini minnoş kıyafetler, birde iyice küçülmesinler, kontrol edeyim ben onu Bisağol söylediğin için canım
Inşallah sağlık problemimiz olmaz da çalışırız. Ücretsiz izin almayı düşünüyor musun? Kızım haziranda doğmuştu 1. Donem ücretsiz izin almıştım 4 ay ama bu defa pandemi nedeniyle okul saatleri kısa zaten yarım gün çalışıyoruz almak istemiyorum o yüzden. Inşallah herhangi bir sıkıntımız olmaz çalışabiliriz.Bende senin gibiyim canım, okulların açılşı 32. Haftama denk geliyor, eğer doktor bir sorun görmezse bende 37 ye kadar çalışmak istiyorum ki 1.dönemi doğum izni ile kapatayım.
Bizim de ilki tedaviyle oldu çok uğraştık o yüzden 2. Içın hiç korunmadık. 19 aylikken tekrar tedavi icin emzirmeyi biraktirdim o ay hamile kaldımCanım her aşaması zor gerçekten haklısın ama bir yandan da 34 yaşında olduğum gerçeğini düşünüyorum20’li yaşlarda olsaydım arada zaman bırakırdım muhtemelen ama şimdi öyle bir vaktim yok gibi geliyor
Ücretsiz izin almayı düşünmüyorum, benim zümrem de 2 kişi daha var okulda henüz bekar oldukları için daha fazla ders almak istiyorlar, bu yüzden haftalık 15 saat ders almama çok sevimecekler:), günlük 3 saat beni ve bebeğimi zorlamayacak inş. Diye düşünüyorum. Dediğin gibi birde pandemide var. Allah hepimizin yardımcısı olsunInşallah sağlık problemimiz olmaz da çalışırız. Ücretsiz izin almayı düşünüyor musun? Kızım haziranda doğmuştu 1. Donem ücretsiz izin almıştım 4 ay ama bu defa pandemi nedeniyle okul saatleri kısa zaten yarım gün çalışıyoruz almak istemiyorum o yüzden. Inşallah herhangi bir sıkıntımız olmaz çalışabiliriz.
O zaman yap csnim yaş önemliCanım her aşaması zor gerçekten haklısın ama bir yandan da 34 yaşında olduğum gerçeğini düşünüyorum20’li yaşlarda olsaydım arada zaman bırakırdım muhtemelen ama şimdi öyle bir vaktim yok gibi geliyor
Benimde 28O zaman yap csnim yaş önemlibenim yaş 28 Allah izin verirse 3. Olacsk inşallah
Yaşında bir şey yok canım ,ben 26 yaşındayım ama çalıştığım yerde benim yaşımda evli bile yok. Artık evlenme yaşı da çocuk sahibi olma yaşı da gerçekten çok ilerledi. Oku, iş bul , evlen derken anca zaten :)) ama tabiki içinden nasıl geliyorsa öyle yapCanım her aşaması zor gerçekten haklısın ama bir yandan da 34 yaşında olduğum gerçeğini düşünüyorum20’li yaşlarda olsaydım arada zaman bırakırdım muhtemelen ama şimdi öyle bir vaktim yok gibi geliyor
Benimki derece düşürüyor da süreyi düşüremedim, 3.5 saatBebek varken daha zor olur diye düşünüyorum ben. Zaten doğana kadar yapmazsak yapamayız a
Normalde hep okullar açılsın isterim yine istiyorum da korkuyorum hafta çok ileri olacak diye. Kızıma hamileyken 29. Haftadan sonra çalışmadım erken doğum riski nedeniyle o yüzden korku kaldı. Çok şükür 39+0 da planlı sezeryanla oldu. Bu da bekler ınsallah zamanını. Gününde doğan çocuğa bakmak çok dah kolay oluyor her şeyi içerde öğrenmiş olarak geliyor
Benim çamaşır makinesinde bebek programını seçince dereceyi 60dan aşağıya almaya izin vermiyor belki senin farklıdır kontrol et yine de. Çok pahalı bebek kıyafetleri kıyamıyor insan.
Bence sen o program sevdasindan vazgeçBenimki derece düşürüyor da süreyi düşüremedim, 3.5 saat
Bence de, riske atmamak lazım nolur nolmazBence sen o program sevdasindan vazgeç
Aynen canım bir de gerçekten kısmet işi bunlar, bu zamana nasipmiş diyorum. Neyse arada bayağı bir gezdim ettim, şimdi daha ev odaklı bir döneme geçtim benim de böyle oldu artık.Yaşında bir şey yok canım ,ben 26 yaşındayım ama çalıştığım yerde benim yaşımda evli bile yok. Artık evlenme yaşı da çocuk sahibi olma yaşı da gerçekten çok ilerledi. Oku, iş bul , evlen derken anca zaten :)) ama tabiki içinden nasıl geliyorsa öyle yap
Ya geçen sene evlenirken bilmem kaç programlı çamaşır makinası aldım ben de, yok oyuncak programı yok bilmem ne... Kaç tanesini kullanıyorsun dersen 2Benimki derece düşürüyor da süreyi düşüremedim, 3.5 saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?