2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Maşallah Allah bağışlasın canim sağlık şifa versin hepsine ne güzel yaşıtları m varmış herkesin n ilk çocuğu olunca bende düşündüm herkeskucuk. Ben büyük oluyorum herhalde
Amin. Hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız inş. 2. Aradında kaç yaş olacak seninki? Benim ilk oğlum ile ikincisi arasında 18 ay vardı bu yüzden çok zorlanmıştım ayrıca ünivrrsitede okuyordym. Şimdi küçük abisyle arasında 6 yaş olacak inş. Bu sürpriz oldu umarım bu sefer zorlanmam.

Benimki de tersi büyük kızla 2. Kızım arası 5 yıl fark var şimdi oğlum 1ay sonra doğduğunda ablasıyla arasında 17 ay olacak yani 1.5 yıl kadar zaman küçük abla olacak benim işim Zor olacak aradaki yasfarki kısa uzun değil kıskanç olacak ilgi bekleyecek

Okullar açılırsa bende okuyorum çocuğumu slinge koyar okula giderim artık okurken de Doğum izni oluyo mu acaba iş gibi iş yerime 36 ya kadar çalışabilir raporu verdim 36 dan 39 a kadar da stajım var onu çıkarcam aradan doğurmazsam doğurursam da kısmet artık yapabildiğim kadar sonra da okul açılıyor zaten

Benimde beraber büyürler diye beynimi yıkamışlardı ilk çocuğumda, hakikaten zordu. İster istemez kıskançlık oluyordu ve çok zorlanıyordum. Durmadan yeterince ilgilenebiliyormuyum diye kendimi sorguluyordum, üst üste olan çocuklarda eş yardımı çok önemli.3 -4 yıl sonra rahat ettim, tecrübeyle sabit Allah kolaylıklar versin hepimize

Amaan atarım 30 dereceye yeter, ne olacak sanki küçültmesin, temizlesin yeter
Allah yardımcın olsun canım, valla bu okul muhabbeti yaktı hepimizi. Kimimiz çalışıyor, kimimiz okuyor, benim stajım var ne olacak bilmiyorum akışına bıraktım artık amaan nereye sürüklenirsem

Bende öyle diyorum yetişebildiğim kadar artık yapacak bişi yok iş okul çocuk ev derken yaşlandığımı anlamıcam diye korkuyorum

Bnm de okulum var bakalım napacaksam bir senedir online di ne güzel güz dönemine 4-5 ders alıcam hocalara hamiş halimle gidip devam da sıkıntı ypmayın dicem bakalım insllah kbul ederler

Ooo çok iyi o zaman ALLAH hepimize kolaylık versin. Süre kısa olunca çalışmak sorun değil bence de. Ben sınıf öğretmeniyim ders süreleri 30 dakikaya düşünce toplam süre günde 4 saat oluyor benim de sabah 09.00-13.00 gibi. Tam güne dönerse de süt izni kullanırım diyorum. Inşallah planladığımız gibi olur.

Ben de süt iznimi kullanınca günde 3 saatten 14. 00 gibi çıkarım diyorum. Acaba çok zor olur mu

Ben de süt iznimi kullanınca günde 3 saatten 14. 00 gibi çıkarım diyorum. Acaba çok zor olur mu
Bebeğe göre değişiyor canım ya benim kızım 2 buçuk aylıkken başlamam gerekiyordu ama benden başka kimsede durmadığı için 1. Donem.ucretsiz izin almak zorunda kalmıştım. Inşallah bu öyle olmaz.

Reactions: The
İnşallah, bi okul başlasın düzeni oturturuz

Amin inşallah canım inşallah eşim yardımcı olur kaçmaz bizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…