2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ben birkaç hafta hep elimle yıkadım sonra sıkmaya verdim yarı sıktm öyle dışarda kuruturdm artık simdikini nasıl yaparım çocuklar varken direk makinaya atarım 30 dereceye yıkar tam kurutmadan nemli çıkartırım geri kalanını askilikta kuruturum

Neden kendine böyle bir eziyet yaptın. Ben bildiğin makinede yıkayıp kurutmada kurutuyorum. Makinede sıkmanın zararı ne?

Anladım cok teşekkür ederim, çatı muayenesi de normal dogum için uygun mu kemik yapımız onu öğrenmek için yapılıyo diye biliyorum. Normal dogum istedigim için yapılır diye düşündüm. Direkt sezeryana karar verseydim evet yapılmazdı belki ama ne bileyim.. Eğitimde öyle ögrendiyseniz dogru dur o zaman bilgim yoktu sormak istedim :)

Neden kendine böyle bir eziyet yaptın. Ben bildiğin makinede yıkayıp kurutmada kurutuyorum. Makinede sıkmanın zararı ne?
Canım ilk çocukta yaptım zaten benim için eziyet değildi bundan sonra yaparsam eziyet olur bebek kiyafetleri hassas kumaşı çok sıkılmış da zarar verir kurutmada kurutulan da kendini çeker küçülür , üstü desenli incikli boncuklu varsa çok sikarsa bozar buzusturur o yüzden dedim yarı sıkarım kıyafete bağlı yani
Zaten ikinci çocukta yapmadım sezeryen la doğum yaptım attım makinaya kuruttum kuculttu her ne kadar ayarını dusursem de otomstikmen kıyafetin bu islakligina göre mskins kuruttu ancak yarı kuruttum birkaç böyle yaptım sonrası saliverdim isleri

Eylülde 33 olacağım inşallah. 2. Çocuk benim. Eşim de ben de 3 çocuk istiyoruz ama benim yaşım yetmeyecek galiba çünkü arası yakın olsun istemiyorum artık. ALLAH bunlara sağlık sıhhat versin.
Bende birkaç gün sonra 28 oluyorum Allah bagislasin canım yavrularıni hayırlısı ile ins 3.cocukta gelir

Ya 1 gün 2 gün değil ben başa çıkamam çok usengecim ev işi olduğunu bilsem dünyaya gelmezdim herhalde. Hiç pratik bir ev hanımı değilim. Dışarda çalışmak kesinlikle daha kolay geliyor bana

Bende öyle diyorum yetişebildiğim kadar artık yapacak bişi yok iş okul çocuk ev derken yaşlandığımı anlamıcam diye korkuyorum
Amaan ruhunuz genç kalsın canım ya, önemli olan o o da bu koşuşturma da zor gibi ama Allah yardım eder ya
Makinede sıktırınca küçülüyor mu canım? Öyleyse eğer sıktırmadan yıkayıp öylece asarım kurusun kendi kendine

Eylülde 33 olacağım inşallah. 2. Çocuk benim. Eşim de ben de 3 çocuk istiyoruz ama benim yaşım yetmeyecek galiba çünkü arası yakın olsun istemiyorum artık. ALLAH bunlara sağlık sıhhat versin.
Ben de Aralık’ta 33 oluyorum nasipse benim de ikinci olacak ben de yaştan ötürü üçüncüye soğuk bakıyorum bir de çalışıyoruz ailelerden uzaktayız emanet edebileceğimiz kimsemiz yok ücretsiz izin alacağım bi müddet sonrasında da kreşe vereceğim muhtemelen çocuklar ve bizim için zorlayıcı bir süreç olacak kızımda çok zorlanmıştım kreşte sık sık hastalanmasından ben de ayrı kalışının hırçınlığından gibi gibi Allah yardımcımız olsun hepimizin inşallah

Reactions: The
Birde evde iki kedim bir köpeğim var kocamda askerde çıldırıyorum şuan neye yetişcem bilemiyorum valla doğum yapınca ilk 10 günü sadece yatıp dinlenmek için kullancam annem geceler hiç uyanmazmış ben doğunca babam kalkar beni memeye koyar emmem bitince altımı değiştirir geri yatarmış annemin umursamazlığından istiyorum ilk 10 gün

Ayy o kediler zaten bebek gibi ilgi istiyor, benimkisi öyle en azından hissediyor gibi sürekli kıskançlık peşinde. Ne zaman bebeğin kıyafetlerini falan çıkarsam ortaya üstüne yatıyor, tırmalıyor, ısırıyor birde kızgınlık döneminde şuan erkek, çiş koku bırakıyor. Özellikle gidip bebeğin eşyalarını seçiyor, çıldırmak üzereyim. Doğurmadan çiş temizlemeye başladım resmen
Ayy baban ne güzelmiş ya maşallah, sahalarda görmek istediğimiz baba modellerinden biri

Ben hamile 4 aylık hamileyken erkek kedim kısırdı dişi kedim ve köpeğimi de kısırlaştırdım o yüzden rahatım kısırlaştırma yapmak lazım ya hem sen rahat ediyorsun hem hayvanın sağlığı İçin genital kanserlerden koruyor. Model güzel ama adam öyle yapmasa açlıktan ölğrmüşüm annemin uykusu çok ağır biraz mevburiyetten

Yok kuculmuo da buzusüyo desenli ise bozuluyor üstündeki şeyler baskılar

Ya 1 gün 2 gün değil ben başa çıkamam çok usengecim ev işi olduğunu bilsem dünyaya gelmezdim herhalde. Hiç pratik bir ev hanımı değilim. Dışarda çalışmak kesinlikle daha kolay geliyor bana
Kız herkes üşengeç olmak oturduğu yerden herşey olsun bitsin de ama bazen olmuyor ben çalışmıyom ev hanımıyım zaten yapamam 3. Çocuk vs kizlar okula kreşe gidecek ben duş ediyotum inşallah kafayı yemem bir yandan bebek eşim çocuklar sabahın 7 sinde kalk kahvslti kıyafet giydir öğlen gelsinler yemek derdi akşam yemek derdi sonra sarzim bitecek hep uyumak istoyirum erken den ama olmuyor yarını düşünüyorum kızım eşim okula figecdk saatleri ayarlıyorum otobüs geliş saatine göre çok zor birde 1 bebek dogdugu zaman hepten gidecrm ya 2. Kızda gelecek ay kreşe başlayacak kimsem yok doğum yapicam evde tekim sezeryeni halimle tek olacak iş güç temizlik yemek 1 hafta en fazla dinlenirim ondan sonra mecbur ayaklan cam en korktuğum şeyde bu yorgunlukla uykusuzluk la sütüm cogalmamasi ،ben uyudukcs dinlenfikce sütüm çoğalıyor onlar okula gidence hepsi 8e doğru evden çıkacak bebekle tek kalcam o 5 saat içinde kahvslti trmizlik yap bebekle ilgilen uykumuz gelir öğle yemeği ne geç yap zor ya alalj yardımcımız olsun insalah topsrlaniriz hemen çok istiyorum zaman çabuk geçsin doğum yapayım kuck kız mızmızlok yapıyort hergece rahat yatamıyorum ağlıyor diş donemi ateşi çıkar
Çok ilgi istiyor karnıma uzanmak istoyo izin vermiyorm ağlıyor kucak istiyo gezmek istiyor beni istiyor babaya gitmiyor sanırım çok hissediyor kardeşini karnım büyüdükçe oda degidiyot inşallah bebek gelince zorluk ciksrmaz bana

Hiç bilgim yok ama sözleşmeniz vs yok mu niye böyle bir şey yapmış ki ?

Hiç bilgim yok ama sözleşmeniz vs yok mu niye böyle bir şey yapmış ki ?
Sözleşmemiz tabiki var ama her yıl yenileniyor sanırım di mi , yenilendi mi hatırlamıyorum eşime sorarım. Oğlum oturacak diyormuş ama yalan. Adamın 30 tane evi var, kirayı bir gün bile aksatmadik şimdiye dek. Dua edin kızlar ya nolacak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…