2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Allah yardimcimiz olsun cnm. Bi sekilde hersey bi duzene gircektir
Boylw bir hakki yok. En az 1 ay onceden haber vermesi gerekiyodu. Onu da cikmak istemiyosan kabul etmezsin ihtar cekmek zorunda. Ihtardan sonra ya 1 ay ya 3 ay emin degilim suren var cikmak icin..oyle kafasina gore cikin diyemez. Hic canini sikma cikamayiz desin esin. Ihtar cekti geldi diyene kadar bi suru zaman gecer zaten. Bir de kirasini odemeyenleri bile zar zor cikartiyo ew sahipleri. Kanunlar kiracidan yana hic canini sikma

Öyle bir hakkı yok tabii ki canım, kim 15 günde ev buluyor da taşınıyor ne biçim insan bunlar ya. Bu ara kiralar arttığı için ev sahipleri daha yüksek kiraya verebilmek için böyle yapmaya başladılar. Sözleşmeniz ne zaman bitiyor? Sözleşme bitiminden en az 1 ay önce haber vermesi gerek bir kere, hele daha varsa bitmesine hiç konuşmasın. Kanuna uydurmak için oğlum oturacak demiş olabilir, yine de en az 1 ay önce söylemesi lazım. Genelde kanunlar kiracıyı koruyor bu durumlarda o yüzden moralini bozma, haklarınızı iyice araştırın bir uzmana danışın olmadı, her türlü 15 günde sizi oradan çıkaramaz.

Reactions: The
Erkek kedilerin kısırlaşması zor oluyor mu canım ya? Ameliyatı, iyileşme süreci filan? Birde sanırım kızgınlık tan çıkınca kısırlaştırıyorlar değil mi?
Valla benimde uykum hafiftir, kendimden doğumdan sonra da aynı performansı bekliyorum
Yok kuculmuo da buzusüyo desenli ise bozuluyor üstündeki şeyler baskılar
İyi oldu söylediğin canım, bende sıktırmadan yıkayayım o zaman.
Ay ne vicdansız insanlar var ya. Yasal süresi o kadar kısa değil diye biliyorum canım, bir araştırmak lazım. Madem o son anda haber veriyor, ben olsam gıcıklık yapar bilerek geç çıkardım. Evden beni zorla atacak hali yok ya, ne düşüncesizlik ya

Canım işte o uygunluk aslında doğum anına kadar anlaşılabilecek bir şey değilmiş o yüzden aslında çok anlamı olan bir muayene değil. Yine tabii ki sen doktorunla görüşürsün, en doğru kararı birlikte verirsiniz

Canım ALLAH kolaylık versin. Okurken yoruldum. Keşke doğumdan sonra yanında yardım edecek biri olsa.

Ya benim kayınvaldem bakacak ama ikisine bir nasıl bakacak bilmiyorum. Kızımı kreşe versem daha çok küçük. Kreşte çok hastalanıyorlar diye veresim yok.

Ne zoru varmış. Kanunen daha önce haber vermesi gerekiyordur bir bakmak lazım

Bunun da belli bir süresi olmalı bence öyle bi anda çıkın demeyle olacak iş mi ?
Ya benim kayınvaldem bakacak ama ikisine bir nasıl bakacak bilmiyorum. Kızımı kreşe versem daha çok küçük. Kreşte çok hastalanıyorlar diye veresim yok.
Aynen canım benimki çok küçüktü 1 buçuk yaşında verme durumunda kalmıştım kaç antibiyotik kullandık Allah bilir 3 yaşın altındaysa verme bence de kreşe

Merhaba kızlar benim gibi tek olanlar var galiba temizlik işini ne düşünüyorsunuz Şuan yürümekte bile zorluk çekiyorum
Robot süpürge candır .İnanılmaz kolaylaştırıyor işleri.Şu an tüm işleri eşim yapıyor ama pazartesi izni bitiyor .Sonrası bana kalıyor .Bakalım nasıl kalkıcam altından .Çok alıştım çünkü hiç bir şey yapmamaya

Öğretmen arkadaşlar 32 hafta dolduğunda doktora gitmeyip 34 de gidip çalışamaz raporu alsak olur mu?
Bir hafta seminer var orda çalışabilir raporuna gerek var mı?

Böyle bir hakkı yok diye biliyorum sözleşme şartları içinde. Velev kü sözleşmeniz bittiyse yine de 1 ay içinde evi boşaltabilirsiniz. Hiç stres yapıp kendini ve bebeğini riske koyma. Eşin ordaymış gerekirse o halleder daha güzel bir eve taşınırsınız inş. Allah yardımcınız olsun. Bizimde ev sahibi 2 eylülde eşinin tayinine göre bizi çıkartıcak ya da çıkartmayacak . İyki hamileliğimizin son günlerinde değiliz

Amin inşallah canım herşey düzene girer çok zor annelik Allah verdiyse zorluğu kolayligida Sabri da verir inşallah hepimize

Normalde 1 ay önceden haber vermesi lazımdı sonuçta boş değil ev eşin var öyle birşeye hakkı yok ne kadar pis cahil düşüncesiz insanlar var ya ne yapacaksınız sdo konuştu mu eşin ne diyo

Merhaba kızlar benim gibi tek olanlar var galiba temizlik işini ne düşünüyorsunuz Şuan yürümekte bile zorluk çekiyorum
Kız valahi hergun evi süpürmiyom nasıl yapayım kızim oyuncakları heryere atiyo egilipte kaldırıp toplayamiyom ayağımla hepsini daha sola topluyorum bir köşede tekme atarak fırlatarak eş im gil eve gelince onslra yaptıryom ev supurmryi toplamayı ancak ben ayakta olan işleri yapabiliyorm bulaşık yıkarım yemeği biel üşeniyorum yapmaya eismi bekliyorum bazen adam da bıktı bu halimden o yorgunlukla gelir yemek geç hazır olur ne yapim enerji yok karnım şişik eğilip kalkamıyorum zar zor oluyor çok ağırlaştım bugün tartıldım 86.800 daha geçen hafta 1 kg eksikti.m anlamadım bu işten bir haftada nasıl 1 kg alıyorum 11 kg aldım

Normalde 1 ay önceden haber vermesi lazımdı sonuçta boş değil ev eşin var öyle birşeye hakkı yok ne kadar pis cahil düşüncesiz insanlar var ya ne yapacaksınız sdo konuştu mu eşin ne diyo
Kızlar hepinizi birer birer etiketleyemedim çok sağolun. Henüz tekrar konuşmadık, inanılmaz canımız sıkkın ikimizin de . Ben orda olsam ve belki hamilelik durumum olmasa vs bu kadar takmazdim ama şu an çok zor bir durumun içine düştük. Adam müteahhit zaten , bizden iyi biliyordur haklarımızı , nasıl böyle bir şey yapıyor bilmiyorum. Haklarımızı öğrenmeye çalışıyoruz biz de..

Erkek kedilerin çok basit öyle bi dikişi bile olmuyor dişiler zor kedimde iki dikiş köpeğimde 12 dikiş vardı

Ben düzen kısmını şuan yapıyorum ay sonuna banyo camlar perdeler mutfak dolaplarının içi dışı detaylı toz koltuklar kapılar İçin bir abla çağıracağım kendim yapamam o kadar uzanmalı işleri korkuyorum düşerim falan diye

Öğretmen arkadaşlar 32 hafta dolduğunda doktora gitmeyip 34 de gidip çalışamaz raporu alsak olur mu?
Bir hafta seminer var orda çalışabilir raporuna gerek var mı?
Sanrım olmuyor daha önce bende sormuştum hatırlayamadım ama bir arkadaş yazmıştı 32 de almamız lazım değilse maaşta sıkıntı olabilir demişti. Haftaya 32 oluyoruz bizde direk çalışamaz raporu alacağım.. Merhaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…