- 2 Kasım 2016
- 816
- 1.235
- 113
Allah yardimcimiz olsun cnm. Bi sekilde hersey bi duzene gircektirKız herkes üşengeç olmak oturduğu yerden herşey olsun bitsin de ama bazen olmuyor ben çalışmıyom ev hanımıyım zaten yapamam 3. Çocuk vs kizlar okula kreşe gidecek ben duş ediyotum inşallah kafayı yemembir yandan bebek eşim çocuklar sabahın 7 sinde kalk kahvslti kıyafet giydir öğlen gelsinler yemek derdi akşam yemek derdi sonra sarzim bitecek hep uyumak istoyirum erken den ama olmuyor yarını düşünüyorum kızım eşim okula figecdk saatleri ayarlıyorum otobüs geliş saatine göre çok zor birde 1 bebek dogdugu zaman hepten gidecrm ya 2. Kızda gelecek ay kreşe başlayacak kimsem yok doğum yapicam evde tekim sezeryeni halimle tek olacak iş güç temizlik yemek 1 hafta en fazla dinlenirim ondan sonra mecbur ayaklan cam en korktuğum şeyde bu yorgunlukla uykusuzluk la sütüm cogalmamasi ،ben uyudukcs dinlenfikce sütüm çoğalıyor onlar okula gidence hepsi 8e doğru evden çıkacak bebekle tek kalcam o 5 saat içinde kahvslti trmizlik yap bebekle ilgilen uykumuz gelir öğle yemeği ne geç yap zor ya alalj yardımcımız olsun insalah topsrlaniriz hemen çok istiyorum zaman çabuk geçsin doğum yapayım kuck kız mızmızlok yapıyort hergece rahat yatamıyorum ağlıyor diş donemi ateşi çıkar
Çok ilgi istiyor karnıma uzanmak istoyo izin vermiyorm ağlıyor kucak istiyo gezmek istiyor beni istiyor babaya gitmiyor sanırım çok hissediyor kardeşini karnım büyüdükçe oda degidiyot inşallah bebek gelince zorluk ciksrmaz bana
Boylw bir hakki yok. En az 1 ay onceden haber vermesi gerekiyodu. Onu da cikmak istemiyosan kabul etmezsin ihtar cekmek zorunda. Ihtardan sonra ya 1 ay ya 3 ay emin degilim suren var cikmak icin..oyle kafasina gore cikin diyemez. Hic canini sikma cikamayiz desin esin. Ihtar cekti geldi diyene kadar bi suru zaman gecer zaten. Bir de kirasini odemeyenleri bile zar zor cikartiyo ew sahipleri. Kanunlar kiracidan yana hic canini sikmaKızlar ev sahibimiz 15 gün içinde çıkın demiş. Ben evde bile değilim şehir dışında çalışıyorum şu an sadece eşim var, öyle olmasa bile mümkün değil zaten de. Böyle bir hakki var mı bilginiz var mı
Öyle bir hakkı yok tabii ki canım, kim 15 günde ev buluyor da taşınıyor ne biçim insan bunlar ya. Bu ara kiralar arttığı için ev sahipleri daha yüksek kiraya verebilmek için böyle yapmaya başladılar. Sözleşmeniz ne zaman bitiyor? Sözleşme bitiminden en az 1 ay önce haber vermesi gerek bir kere, hele daha varsa bitmesine hiç konuşmasın. Kanuna uydurmak için oğlum oturacak demiş olabilir, yine de en az 1 ay önce söylemesi lazım. Genelde kanunlar kiracıyı koruyor bu durumlarda o yüzden moralini bozma, haklarınızı iyice araştırın bir uzmana danışın olmadı, her türlü 15 günde sizi oradan çıkaramaz.Kızlar ev sahibimiz 15 gün içinde çıkın demiş. Ben evde bile değilim şehir dışında çalışıyorum şu an sadece eşim var, öyle olmasa bile mümkün değil zaten de. Böyle bir hakki var mı bilginiz var mı
Erkek kedilerin kısırlaşması zor oluyor mu canım ya? Ameliyatı, iyileşme süreci filan? Birde sanırım kızgınlık tan çıkınca kısırlaştırıyorlar değil mi?Ben hamile 4 aylık hamileyken erkek kedim kısırdı dişi kedim ve köpeğimi de kısırlaştırdım o yüzden rahatım kısırlaştırma yapmak lazım ya hem sen rahat ediyorsun hem hayvanın sağlığı İçin genital kanserlerden koruyor. Model güzel ama adam öyle yapmasa açlıktan ölğrmüşüm annemin uykusu çok ağırbiraz mevburiyetten
İyi oldu söylediğin canım, bende sıktırmadan yıkayayım o zaman.Yok kuculmuo da buzusüyo desenli ise bozuluyor üstündeki şeyler baskılar
Ay ne vicdansız insanlar var ya. Yasal süresi o kadar kısa değil diye biliyorum canım, bir araştırmak lazım. Madem o son anda haber veriyor, ben olsam gıcıklık yapar bilerek geç çıkardım. Evden beni zorla atacak hali yok ya, ne düşüncesizlik yaKızlar ev sahibimiz 15 gün içinde çıkın demiş. Ben evde bile değilim şehir dışında çalışıyorum şu an sadece eşim var, öyle olmasa bile mümkün değil zaten de. Böyle bir hakki var mı bilginiz var mı
Canım işte o uygunluk aslında doğum anına kadar anlaşılabilecek bir şey değilmiş o yüzden aslında çok anlamı olan bir muayene değil. Yine tabii ki sen doktorunla görüşürsün, en doğru kararı birlikte verirsinizAnladım cok teşekkür ederim, çatı muayenesi de normal dogum için uygun mu kemik yapımız onu öğrenmek için yapılıyo diye biliyorum. Normal dogum istedigim için yapılır diye düşündüm. Direkt sezeryana karar verseydim evet yapılmazdı belki ama ne bileyim.. Eğitimde öyle ögrendiyseniz dogru dur o zaman bilgim yoktu sormak istedim :)
Canım ALLAH kolaylık versin. Okurken yoruldum. Keşke doğumdan sonra yanında yardım edecek biri olsa.Kız herkes üşengeç olmak oturduğu yerden herşey olsun bitsin de ama bazen olmuyor ben çalışmıyom ev hanımıyım zaten yapamam 3. Çocuk vs kizlar okula kreşe gidecek ben duş ediyotum inşallah kafayı yemembir yandan bebek eşim çocuklar sabahın 7 sinde kalk kahvslti kıyafet giydir öğlen gelsinler yemek derdi akşam yemek derdi sonra sarzim bitecek hep uyumak istoyirum erken den ama olmuyor yarını düşünüyorum kızım eşim okula figecdk saatleri ayarlıyorum otobüs geliş saatine göre çok zor birde 1 bebek dogdugu zaman hepten gidecrm ya 2. Kızda gelecek ay kreşe başlayacak kimsem yok doğum yapicam evde tekim sezeryeni halimle tek olacak iş güç temizlik yemek 1 hafta en fazla dinlenirim ondan sonra mecbur ayaklan cam en korktuğum şeyde bu yorgunlukla uykusuzluk la sütüm cogalmamasi ،ben uyudukcs dinlenfikce sütüm çoğalıyor onlar okula gidence hepsi 8e doğru evden çıkacak bebekle tek kalcam o 5 saat içinde kahvslti trmizlik yap bebekle ilgilen uykumuz gelir öğle yemeği ne geç yap zor ya alalj yardımcımız olsun insalah topsrlaniriz hemen çok istiyorum zaman çabuk geçsin doğum yapayım kuck kız mızmızlok yapıyort hergece rahat yatamıyorum ağlıyor diş donemi ateşi çıkar
Çok ilgi istiyor karnıma uzanmak istoyo izin vermiyorm ağlıyor kucak istiyo gezmek istiyor beni istiyor babaya gitmiyor sanırım çok hissediyor kardeşini karnım büyüdükçe oda degidiyot inşallah bebek gelince zorluk ciksrmaz bana
Ya benim kayınvaldem bakacak ama ikisine bir nasıl bakacak bilmiyorum. Kızımı kreşe versem daha çok küçük. Kreşte çok hastalanıyorlar diye veresim yok.Ben de Aralık’ta 33 oluyorum nasipse benim de ikinci olacak ben de yaştan ötürü üçüncüye soğuk bakıyorum bir de çalışıyoruz ailelerden uzaktayız emanet edebileceğimiz kimsemiz yok ücretsiz izin alacağım bi müddet sonrasında da kreşe vereceğim muhtemelen çocuklar ve bizim için zorlayıcı bir süreç olacak kızımda çok zorlanmıştım kreşte sık sık hastalanmasından ben de ayrı kalışının hırçınlığından gibi gibi Allah yardımcımız olsun hepimizin inşallah
Ne zoru varmış. Kanunen daha önce haber vermesi gerekiyordur bir bakmak lazımKızlar ev sahibimiz 15 gün içinde çıkın demiş. Ben evde bile değilim şehir dışında çalışıyorum şu an sadece eşim var, öyle olmasa bile mümkün değil zaten de. Böyle bir hakki var mı bilginiz var mı
Bunun da belli bir süresi olmalı bence öyle bi anda çıkın demeyle olacak iş mi ?Sözleşmemiz tabiki var ama her yıl yenileniyor sanırım di mi , yenilendi mi hatırlamıyorum eşime sorarım. Oğlum oturacak diyormuş ama yalan. Adamın 30 tane evi var, kirayı bir gün bile aksatmadik şimdiye dek. Dua edin kızlar ya nolacak bilmiyorum
Aynen canım benimki çok küçüktü 1 buçuk yaşında verme durumunda kalmıştım kaç antibiyotik kullandık Allah bilir 3 yaşın altındaysa verme bence de kreşeYa benim kayınvaldem bakacak ama ikisine bir nasıl bakacak bilmiyorum. Kızımı kreşe versem daha çok küçük. Kreşte çok hastalanıyorlar diye veresim yok.
Robot süpürge candır .İnanılmaz kolaylaştırıyor işleri.Şu an tüm işleri eşim yapıyor ama pazartesi izni bitiyor .Sonrası bana kalıyor .Bakalım nasıl kalkıcam altından .Çok alıştım çünkü hiç bir şey yapmamayaMerhaba kızlar benim gibi tek olanlar var galiba temizlik işini ne düşünüyorsunuzŞuan yürümekte bile zorluk çekiyorum
Böyle bir hakkı yok diye biliyorum sözleşme şartları içinde. Velev kü sözleşmeniz bittiyse yine de 1 ay içinde evi boşaltabilirsiniz. Hiç stres yapıp kendini ve bebeğini riske koyma. Eşin ordaymış gerekirse o halleder daha güzel bir eve taşınırsınız inş. Allah yardımcınız olsun. Bizimde ev sahibi 2 eylülde eşinin tayinine göre bizi çıkartıcak ya da çıkartmayacak . İyki hamileliğimizin son günlerinde değilizKızlar ev sahibimiz 15 gün içinde çıkın demiş. Ben evde bile değilim şehir dışında çalışıyorum şu an sadece eşim var, öyle olmasa bile mümkün değil zaten de. Böyle bir hakki var mı bilginiz var mı
Canım ALLAH kolaylık versin. Okurken yoruldum. Keşke doğumdan sonra yanında yardım
Yok canım kimse sadece esimm var aileler akrabalar TR de bakalım Allah BüyükCanım ALLAH kolaylık versin. Okurken yoruldum. Keşke doğumdan sonra yanında yardım edecek biri olsa.
Amin inşallah canım herşey düzene girer çok zor annelikAllah yardimcimiz olsun cnm. Bi sekilde hersey bi duzene gircektir
Boylw bir hakki yok. En az 1 ay onceden haber vermesi gerekiyodu. Onu da cikmak istemiyosan kabul etmezsin ihtar cekmek zorunda. Ihtardan sonra ya 1 ay ya 3 ay emin degilim suren var cikmak icin..oyle kafasina gore cikin diyemez. Hic canini sikma cikamayiz desin esin. Ihtar cekti geldi diyene kadar bi suru zaman gecer zaten. Bir de kirasini odemeyenleri bile zar zor cikartiyo ew sahipleri. Kanunlar kiracidan yana hic canini sikma
Normalde 1 ay önceden haber vermesi lazımdı sonuçta boş değil ev eşin var öyle birşeye hakkı yokKızlar ev sahibimiz 15 gün içinde çıkın demiş. Ben evde bile değilim şehir dışında çalışıyorum şu an sadece eşim var, öyle olmasa bile mümkün değil zaten de. Böyle bir hakki var mı bilginiz var mı
Kız valahi hergun evi süpürmiyom nasıl yapayım kızim oyuncakları heryere atiyo egilipte kaldırıp toplayamiyomMerhaba kızlar benim gibi tek olanlar var galiba temizlik işini ne düşünüyorsunuzŞuan yürümekte bile zorluk çekiyorum
Kızlar hepinizi birer birer etiketleyemedim çok sağolun. Henüz tekrar konuşmadık, inanılmaz canımız sıkkın ikimizin de . Ben orda olsam ve belki hamilelik durumum olmasa vs bu kadar takmazdim ama şu an çok zor bir durumun içine düştük. Adam müteahhit zaten , bizden iyi biliyordur haklarımızı , nasıl böyle bir şey yapıyor bilmiyorum. Haklarımızı öğrenmeye çalışıyoruz biz de..Normalde 1 ay önceden haber vermesi lazımdı sonuçta boş değil ev eşin var öyle birşeye hakkı yokne kadar pis cahil düşüncesiz insanlar var ya ne yapacaksınız sdo konuştu mu eşin ne diyo
Erkek kedilerin çok basit öyle bi dikişi bile olmuyor dişiler zor kedimde iki dikiş köpeğimde 12 dikiş vardıErkek kedilerin kısırlaşması zor oluyor mu canım ya? Ameliyatı, iyileşme süreci filan? Birde sanırım kızgınlık tan çıkınca kısırlaştırıyorlar değil mi?
Valla benimde uykum hafiftir, kendimden doğumdan sonra da aynı performansı bekliyorum
Ben düzen kısmını şuan yapıyorum ay sonuna banyo camlar perdeler mutfak dolaplarının içi dışı detaylı toz koltuklar kapılar İçin bir abla çağıracağım kendim yapamam o kadar uzanmalı işleri korkuyorum düşerim falan diyeMerhaba kızlar benim gibi tek olanlar var galiba temizlik işini ne düşünüyorsunuzŞuan yürümekte bile zorluk çekiyorum
Sanrım olmuyor daha önce bende sormuştum hatırlayamadım ama bir arkadaş yazmıştı 32 de almamız lazım değilse maaşta sıkıntı olabilir demişti. Haftaya 32 oluyoruz bizde direk çalışamaz raporu alacağım.. MerhabaÖğretmen arkadaşlar 32 hafta dolduğunda doktora gitmeyip 34 de gidip çalışamaz raporu alsak olur mu?
Bir hafta seminer var orda çalışabilir raporuna gerek var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?