2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bende 2 hafta eklenirse 34 de ayrılayım dedim ben bir 32 de doktora gidip konuşayım bakalım

Evet direk 32.hafta olunca çağırıyor rapor için doktor yani bana öyle söyledi

Ben yazmıştım canım evet, 32 de çalışabilir/çalışamaz diye mutlaka bir rapor alın sıkıntı olmaması için. Benim arkadaşım da nasılsa idari izindeyim diye başta almadı sonra sıkıntı çekti.
Bende 2 hafta eklenirse 34 de ayrılayım dedim ben bir 32 de doktora gidip konuşayım bakalım
Canım sen 32’de çalışabilir raporunu alacaksın. 34’e gelince de tekrar doktora gidip bu sefer çalışamaz raporunu alıp doğum iznine çıkacaksın.
Canını sıkma hiç, sinir bir durum ama bu durumda her zaman kiracıyı koruyor kanunlar. Hiç öyle adam müteahhit bizden iyi biliyordur diye düşünmeyin, kim kime yutturabilirse işte dişini geçirmeye çalışıyor hiç pabuç bırakmayın bunlara.

Çıkmıyoruz deyin, dava açsın, 6 ay sürer o dava. Mahkemeler kiracıdan yana. O arada da uygun ev bakarsınız.
Ben de malum taşınmaya karar verdim, kiralar uçmuş, şok içindeyim. Ev sahipleri aç gözlülük yapıyorlar, evdeki çıksın da yeni kiracıya yüksekten kiraya verelim diye.

Aylık mi kira veriyorsun yoksa yıllık mi acaba şikayet etme hakkıniz var mı haksızlık bu size yapılan bugün size yarın başka kiracısına yapar

Reactions: The

Öyle yapayım haklısın teşekkür ederim

Aylık mi kira veriyorsun yoksa yıllık mi acaba şikayet etme hakkıniz var mı haksızlık bu size yapılan bugün size yarın başka kiracısına yapar
Aylık canım. Tekrar konuşacağız ev sahibi ile , cikamayacagimiza dair. Daha doğrusu belirttiği zaman dilimi içerisinde cikamayacagimiza dair.

Evet çıkmıyoruz diyeceğiz zaten. İnsan düşmanına yapmaz bunu ya 15 günde çık ne demek, tüm kiralık evler de bizi bekliyordu sanki. Kaldı ki öyle olsa bile toplanması, taşıması her şeyi ayrı bir dert ve para yani.

Merhaba kızlar benim gibi tek olanlar var galiba temizlik işini ne düşünüyorsunuz Şuan yürümekte bile zorluk çekiyorum
Düşünmemeye çalısıyrm sadece tuvalet ve banyoyu temızleyebılıyrm bırde yemek
Harici işleri eşim öyle boyle nazlanarak yapıyo
Doguma yakın annem gelecek o zaman bı abla alırım eve 2 gunde biter sanırım

Merhaba kızlar benim gibi tek olanlar var galiba temizlik işini ne düşünüyorsunuz Şuan yürümekte bile zorluk çekiyorum
Benim eşim var ama yine de tek gibiyim temizlik benim içinde zorlaştı artık. Azcık eşyalı salonu süpürmek bile bir sürü vaktimi alıyor. Bir gün evi süpürüyorum, diğer gün siliyorum, öbür gün toz alıp tuvalet banyo yıkıyorum. İşleri böldüm yoksa bir günde bitmiyor.
Erkek kedilerin çok basit öyle bi dikişi bile olmuyor dişiler zor kedimde iki dikiş köpeğimde 12 dikiş vardı
Oyy minnoş lar ya. Sen atlamışsın canım şükür, darısı bize inşallah.

Ben yavas yavas yapiyorum ama zor oluyor. Bi gun tuvaleti banyoyu temizliyorm. Bi gun supurme isini. Yemek hep war ne yazikki. Onda da yemegi cok yapip iki uc yiyebiliyoruz. Esim de yardim ediyor sozde de nerdeyse herseyi ben yapiyorum cnm yaa

Ben de hepsini aynı gün yapamıyorum canım ama robot süpürge mükemmel bir şey sadece onu diyorum. Uyduruk bir şey olsa bile mutlaka evde bir tane olması lazım bence.

Eşim maalesef pek yardımcı olmuyor, ben kötüyken “Sen yat dinlen, kimse senden iş beklemiyor” diyor ama azıcık gözüm açılsa hemen başlıyor yok gömleğimin ütülenmesi lazım yok bunu yıkadın mı yok annemleri çağıralım yarın vs diye Bazen gerçekten cinnet geçiresim geliyor o öyle dedikçe

Hele geçen bir arkadaşını eve misafirliğe çağırdı bana sormadan ki evde de boya yapıldığı için her yer rezil haldeydi... “Asla istemiyorum halim mi var evi bir günde temizlemeye” diyince dışarıda buluştuk neyseki

Şimdilik robot süpürgeyle idare ediyoruz. Doğuma yakın da temizlikçi alırım dip tırnak temizletirim. Ben hamile değilken bile belim çok agriyor yapamıyorum. Şu durumda imkansız. Çocugun oyuncaklarını toplamak bile zulüm

Ben yavas yavas yapiyorum ama zor oluyor. Bi gun tuvaleti banyoyu temizliyorm. Bi gun supurme isini. Yemek hep war ne yazikki. Onda da yemegi cok yapip iki uc yiyebiliyoruz. Esim de yardim ediyor sozde de nerdeyse herseyi ben yapiyorum cnm yaa
Kız onalrin yardımı da varya ayrı dert lafını da ediyorlar sabahtan beri ne yaptın diyo bana bunlara laf anlatılmıo anlamıyorlar halimizi kimse
Yine yatıp kalkıp şükür ediyorum ysridmci oluyor hakkını yemeyiM

Aylık canım. Tekrar konuşacağız ev sahibi ile , cikamayacagimiza dair. Daha doğrusu belirttiği zaman dilimi içerisinde cikamayacagimiza dair.
İnşallah kabul eder sizi çok zor birde ev derdi çıkacak az kalmış eşin gelecek yanına herhalde sabretsinler bir ay

İnşallah kabul eder sizi çok zor birde ev derdi çıkacak az kalmış eşin gelecek yanına herhalde sabretsinler bir ay
Yok doğum o şehirde olacaktı normalde, doktorum falan her şey orada canım . Yani en az 4-5 ay çıkma düşüncemiz yoktu

Yok doğum o şehirde olacaktı normalde, doktorum falan her şey orada canım . Yani en az 4-5 ay çıkma düşüncemiz yoktu
İnşallah cikmazsiniz ya zor ev bulmak taşımak inşallah kabul eder ev sahibi

Reactions: The
Memnun musunuz robot süpürgeden? Ben de almayı düşünüyorum en azından yer silme süpürme işi kalksa bana yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…