Bende 2 hafta eklenirse 34 de ayrılayım dedim ben bir 32 de doktora gidip konuşayım bakalımSanrım olmuyor daha önce bende sormuştum hatırlayamadım ama bir arkadaş yazmıştı 32 de almamız lazım değilse maaşta sıkıntı olabilir demişti. Haftaya 32 oluyoruz bizde direk çalışamaz raporu alacağım.. Merhaba
Evet direk 32.hafta olunca çağırıyor rapor için doktor yani bana öyle söylediSanrım olmuyor daha önce bende sormuştum hatırlayamadım ama bir arkadaş yazmıştı 32 de almamız lazım değilse maaşta sıkıntı olabilir demişti. Haftaya 32 oluyoruz bizde direk çalışamaz raporu alacağım.. Merhaba
Ben yazmıştım canım evet, 32 de çalışabilir/çalışamaz diye mutlaka bir rapor alın sıkıntı olmaması için. Benim arkadaşım da nasılsa idari izindeyim diye başta almadı sonra sıkıntı çekti.Sanrım olmuyor daha önce bende sormuştum hatırlayamadım ama bir arkadaş yazmıştı 32 de almamız lazım değilse maaşta sıkıntı olabilir demişti. Haftaya 32 oluyoruz bizde direk çalışamaz raporu alacağım.. Merhaba
Canım sen 32’de çalışabilir raporunu alacaksın. 34’e gelince de tekrar doktora gidip bu sefer çalışamaz raporunu alıp doğum iznine çıkacaksın.Bende 2 hafta eklenirse 34 de ayrılayım dedim ben bir 32 de doktora gidip konuşayım bakalım
Canını sıkma hiç, sinir bir durum ama bu durumda her zaman kiracıyı koruyor kanunlar. Hiç öyle adam müteahhit bizden iyi biliyordur diye düşünmeyin, kim kime yutturabilirse işte dişini geçirmeye çalışıyor hiç pabuç bırakmayın bunlara.Kızlar hepinizi birer birer etiketleyemedim çok sağolun. Henüz tekrar konuşmadık, inanılmaz canımız sıkkın ikimizin de . Ben orda olsam ve belki hamilelik durumum olmasa vs bu kadar takmazdim ama şu an çok zor bir durumun içine düştük. Adam müteahhit zaten , bizden iyi biliyordur haklarımızı , nasıl böyle bir şey yapıyor bilmiyorum. Haklarımızı öğrenmeye çalışıyoruz biz de..
Çıkmıyoruz deyin, dava açsın, 6 ay sürer o dava. Mahkemeler kiracıdan yana. O arada da uygun ev bakarsınız.Kızlar hepinizi birer birer etiketleyemedim çok sağolun. Henüz tekrar konuşmadık, inanılmaz canımız sıkkın ikimizin de . Ben orda olsam ve belki hamilelik durumum olmasa vs bu kadar takmazdim ama şu an çok zor bir durumun içine düştük. Adam müteahhit zaten , bizden iyi biliyordur haklarımızı , nasıl böyle bir şey yapıyor bilmiyorum. Haklarımızı öğrenmeye çalışıyoruz biz de..
Aylık mi kira veriyorsun yoksa yıllık mi acaba şikayet etme hakkıniz var mı haksızlık bu size yapılan bugün size yarın başka kiracısına yaparKızlar hepinizi birer birer etiketleyemedim çok sağolun. Henüz tekrar konuşmadık, inanılmaz canımız sıkkın ikimizin de . Ben orda olsam ve belki hamilelik durumum olmasa vs bu kadar takmazdim ama şu an çok zor bir durumun içine düştük. Adam müteahhit zaten , bizden iyi biliyordur haklarımızı , nasıl böyle bir şey yapıyor bilmiyorum. Haklarımızı öğrenmeye çalışıyoruz biz de..
Ben yazmıştım canım evet, 32 de çalışabilir/çalışamaz diye mutlaka bir rapor alın sıkıntı olmaması için. Benim arkadaşım da nasılsa idari izindeyim diye başta almadı sonra sıkıntı çekti.
Canım sen 32’de çalışabilir raporunu alacaksın. 34’e gelince de tekrar doktora gidip bu sefer çalışamaz raporunu alıp doğum iznine çıkacaksın.
Canını sıkma hiç, sinir bir durum ama bu durumda her zaman kiracıyı koruyor kanunlar. Hiç öyle adam müteahhit bizden iyi biliyordur diye düşünmeyin, kim kime yutturabilirse işte dişini geçirmeye çalışıyor hiç pabuç bırakmayın bunlara.
Aylık canım. Tekrar konuşacağız ev sahibi ile , cikamayacagimiza dair. Daha doğrusu belirttiği zaman dilimi içerisinde cikamayacagimiza dair.Aylık mi kira veriyorsun yoksa yıllık mi acaba şikayet etme hakkıniz var mı haksızlık bu size yapılan bugün size yarın başka kiracısına yapar
Evet çıkmıyoruz diyeceğiz zaten. İnsan düşmanına yapmaz bunu ya 15 günde çık ne demek, tüm kiralık evler de bizi bekliyordu sanki. Kaldı ki öyle olsa bile toplanması, taşıması her şeyi ayrı bir dert ve para yani.Çıkmıyoruz deyin, dava açsın, 6 ay sürer o dava. Mahkemeler kiracıdan yana. O arada da uygun ev bakarsınız.
Ben de malum taşınmaya karar verdim, kiralar uçmuş, şok içindeyim. Ev sahipleri aç gözlülük yapıyorlar, evdeki çıksın da yeni kiracıya yüksekten kiraya verelim diye.
Düşünmemeye çalısıyrmMerhaba kızlar benim gibi tek olanlar var galiba temizlik işini ne düşünüyorsunuzŞuan yürümekte bile zorluk çekiyorum
Benim eşim var ama yine de tek gibiyimMerhaba kızlar benim gibi tek olanlar var galiba temizlik işini ne düşünüyorsunuzŞuan yürümekte bile zorluk çekiyorum
Oyy minnoş lar ya. Sen atlamışsın canım şükür, darısı bize inşallah.Erkek kedilerin çok basit öyle bi dikişi bile olmuyor dişiler zor kedimde iki dikiş köpeğimde 12 dikiş vardı
Ben yavas yavas yapiyorum ama zor oluyor. Bi gun tuvaleti banyoyu temizliyorm. Bi gun supurme isini. Yemek hep war ne yazikki. Onda da yemegi cok yapip iki uc yiyebiliyoruz. Esim de yardim ediyor sozde de nerdeyse herseyi ben yapiyorum cnm yaaKız valahi hergun evi süpürmiyom nasıl yapayım kızim oyuncakları heryere atiyo egilipte kaldırıp toplayamiyomayağımla hepsini daha sola topluyorum bir köşede tekme atarak fırlatarak eş im gil eve gelince onslra yaptıryom ev supurmryi toplamayı ancak ben ayakta olan işleri yapabiliyorm bulaşık yıkarım yemeği biel üşeniyorum yapmaya eismi bekliyorum bazen adam da bıktı bu halimden o yorgunlukla gelir yemek geç hazır olur ne yapim enerji yok karnım şişik eğilip kalkamıyorum zar zor oluyor çok ağırlaştım bugün tartıldım 86.800 daha geçen hafta 1 kg eksikti.m anlamadım bu işten bir haftada nasıl 1 kg alıyorum 11 kg aldım
Ben de hepsini aynı gün yapamıyorum canım ama robot süpürge mükemmel bir şey sadece onu diyorum. Uyduruk bir şey olsa bile mutlaka evde bir tane olması lazım bence.Merhaba kızlar benim gibi tek olanlar var galiba temizlik işini ne düşünüyorsunuzŞuan yürümekte bile zorluk çekiyorum
Şimdilik robot süpürgeyle idare ediyoruz. Doğuma yakın da temizlikçi alırım dip tırnak temizletirim. Ben hamile değilken bile belim çok agriyor yapamıyorum. Şu durumda imkansız. Çocugun oyuncaklarını toplamak bile zulümMerhaba kızlar benim gibi tek olanlar var galiba temizlik işini ne düşünüyorsunuzŞuan yürümekte bile zorluk çekiyorum
32 'den sonra calisabilir almadan çalışılmıyor sanırımÖğretmen arkadaşlar 32 hafta dolduğunda doktora gitmeyip 34 de gidip çalışamaz raporu alsak olur mu?
Bir hafta seminer var orda çalışabilir raporuna gerek var mı?
Kız onalrin yardımı da varya ayrı dert lafını da ediyorlar sabahtan beri ne yaptın diyo bana bunlara laf anlatılmıo anlamıyorlar halimizi kimseBen yavas yavas yapiyorum ama zor oluyor. Bi gun tuvaleti banyoyu temizliyorm. Bi gun supurme isini. Yemek hep war ne yazikki. Onda da yemegi cok yapip iki uc yiyebiliyoruz. Esim de yardim ediyor sozde de nerdeyse herseyi ben yapiyorum cnm yaa
İnşallah kabul eder sizi çok zor birde ev derdi çıkacak az kalmış eşin gelecek yanına herhalde sabretsinler bir ayAylık canım. Tekrar konuşacağız ev sahibi ile , cikamayacagimiza dair. Daha doğrusu belirttiği zaman dilimi içerisinde cikamayacagimiza dair.
Yok doğum o şehirde olacaktı normalde, doktorum falan her şey orada canım . Yani en az 4-5 ay çıkma düşüncemiz yoktuİnşallah kabul eder sizi çok zor birde ev derdi çıkacak az kalmış eşin gelecek yanına herhalde sabretsinler bir ay
Öyleymiş tam 32 de randevu aldım bakalım32 'den sonra calisabilir almadan çalışılmıyor sanırım
İnşallah cikmazsiniz ya zor ev bulmak taşımak inşallah kabul eder ev sahibiYok doğum o şehirde olacaktı normalde, doktorum falan her şey orada canım . Yani en az 4-5 ay çıkma düşüncemiz yoktu
Memnun musunuz robot süpürgeden? Ben de almayı düşünüyorum en azından yer silme süpürme işi kalksa bana yeterŞimdilik robot süpürgeyle idare ediyoruz. Doğuma yakın da temizlikçi alırım dip tırnak temizletirim. Ben hamile değilken bile belim çok agriyor yapamıyorum. Şu durumda imkansız. Çocugun oyuncaklarını toplamak bile zulüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?