İnşallah canımİnşallah cikmazsiniz ya zor ev bulmak taşımak inşallah kabul eder ev sahibi
Ben de hepsini aynı gün yapamıyorum canım ama robot süpürge mükemmel bir şey sadece onu diyorum. Uyduruk bir şey olsa bile mutlaka evde bir tane olması lazım bence.
Eşim maalesef pek yardımcı olmuyor, ben kötüyken “Sen yat dinlen, kimse senden iş beklemiyor” diyor ama azıcık gözüm açılsa hemen başlıyor yok gömleğimin ütülenmesi lazım yok bunu yıkadın mı yok annemleri çağıralım yarın vs diyeBazen gerçekten cinnet geçiresim geliyor o öyle dedikçe
Hele geçen bir arkadaşını eve misafirliğe çağırdı bana sormadan ki evde de boya yapıldığı için her yer rezil haldeydi... “Asla istemiyorum halim mi var evi bir günde temizlemeye” diyince dışarıda buluştuk neyseki
Benim esim de ayni sen yapma ben yaparim diyo ama hicbisey de yapmiyor. Soyleyince de yapcam yapcam diyo da o yapana kadar ohoooo. Simdilik bi sekilde hallediyorum da cocuk olduktan sonra napcaz hic bilmiyorum.Kız onalrin yardımı da varya ayrı dert lafını da ediyorlar sabahtan beri ne yaptın diyo bana bunlara laf anlatılmıo anlamıyorlar halimizi kimse
Yine yatıp kalkıp şükür ediyorum ysridmci oluyor hakkını yemeyiM
8 saat denmişti bana ishal - kusma geçirdiğimde o gece hastanede yatmıştım testten 6 saat sonra filan hemşire gelip izalasyon odasından çıkarmıştı beni testim negatif çıkmış diyeYakın zamanda covid testi veren var mı kizlar ne kadar sürede çıkıo sonuç?? 3 gündür hastaydım grip gibi bugun sesim kısılıp öksürük başlayınca acile gittik serum taktılar test yaptırın dediler az önce yaptırdık inşallah negatif çıkar korkuyorum
Hayırlısı inşallah kuzum zaten belindeki ağrı yeterince zorluyordur seni gelişsin de ciğeri minnoşun girersin sezaryene hayırlısıylaBgn 32+1 oldum ve çalışamaz raporumu aldim. Bebegim geriden geliyor ama doğuma kadar düzelir umarım. 6 hafta sonra dogum yapabilirim. Eylül annesi olacağım.
5te verdim geceye çıkar o zaman8 saat denmişti bana ishal - kusma geçirdiğimde o gece hastanede yatmıştım testten 6 saat sonra filan hemşire gelip izalasyon odasından çıkarmıştı beni testim negatif çıkmış diye
Çıkar canım inşallah senin de negatiftir5te verdim geceye çıkar o zaman
Kesinlikle değilsin eğilemiyorum tezgahın alt tarafından bir şey almak bile zor geliyor artık benim de kimsem yok bulunduğum ilde robot süpürge almanın vakti geldi geçiyor vallaOoo demek yanlız değilim
Amin canım inşallahÇıkar canım inşallah senin de negatiftir
Bende aşağı dolaptan falan birşey aldığımda geri doğrulanmıyorum, ellerimle tezgahtan destek alıp kendimi yukarı çekiyorum. Kollarım kas olacak yakında kendimi yukarı kaldırmaktanKesinlikle değilsin eğilemiyorum tezgahın alt tarafından bir şey almak bile zor geliyor artık benim de kimsem yok bulunduğum ilde robot süpürge almanın vakti geldi geçiyor valla
Allalh büyük canım inşallah yardımcı olur eşin sana , benimde bugün bacak aram ve vajinam ağrıyor birde üstü ysni göbek in altı sanırım bu hafta gel git slisveris okul hazırlığı çocuğu okula göndermek derken 3 günde bittimBenim esim de ayni sen yapma ben yaparim diyo ama hicbisey de yapmiyor. Soyleyince de yapcam yapcam diyo da o yapana kadar ohoooo. Simdilik bi sekilde hallediyorum da cocuk olduktan sonra napcaz hic bilmiyorum.
Kilosu mu geride cnm kaç kg bide sezaryan mı oluyosn kiBgn 32+1 oldum ve çalışamaz raporumu aldim. Bebegim geriden geliyor ama doğuma kadar düzelir umarım. 6 hafta sonra dogum yapabilirim. Eylül annesi olacağım.
Bende öyle yım ya tezgahın altından birşey alsam tezgahim bir köşesini tutup destek alıp kalkıyorumBende aşağı dolaptan falan birşey aldığımda geri doğrulanmıyorum, ellerimle tezgahtan destek alıp kendimi yukarı çekiyorum. Kollarım kas olacak yakında kendimi yukarı kaldırmaktanyatakta dönmek bile zorlaşmaya başladı, bazen diğer tarafa dönmeye üşenip amaan diye uykuya dalıyorum sırt üstü yatamıyorum, gıdığım boğazıma baskı yapıyor, nefes alamıyorum
İnşallah canım negatif çıkarYakın zamanda covid testi veren var mı kizlar ne kadar sürede çıkıo sonuç?? 3 gündür hastaydım grip gibi bugun sesim kısılıp öksürük başlayınca acile gittik serum taktılar test yaptırın dediler az önce yaptırdık inşallah negatif çıkar korkuyorum
Bu benBende aşağı dolaptan falan birşey aldığımda geri doğrulanmıyorum, ellerimle tezgahtan destek alıp kendimi yukarı çekiyorum. Kollarım kas olacak yakında kendimi yukarı kaldırmaktanyatakta dönmek bile zorlaşmaya başladı, bazen diğer tarafa dönmeye üşenip amaan diye uykuya dalıyorum sırt üstü yatamıyorum, gıdığım boğazıma baskı yapıyor, nefes alamıyorum
Canım ben 26 dan sonra ara ara o kasık ağrılarını 30 ‘a kadar hissettim .ağrı hissettiğimde sürekli pozisyonumu değiştirip sıklığını takip ediyordum .Erken doğum olur mu falan diye.Çok zorlamamak bence mantıklı .Hissettiğin an hemen uzan .Bu hafta rapor almam gerekiyordu iş için .Nst girdim hiç bir şey çıkmadı çok şükür .Psikolojik olarak rahatladım .Ama telefonla girmenizi tavsiye ederin Nst’ye çünkü en az 20-25 dk sürüyor .Ben duvarları izledimArkadaşlar ara ara krampa benzer kasık ağrıları oluyor normal mi? aslında yürüyüş yapmak istiyorum çok yattım gebelik boyunca. Nasıl doğuracağım bilmiyorum o kadar kötü hissediyorum ki bu kadar bitkin bir insan değildim.
Eşim de çok güçsüzsün rahat doğum için egzersiz yapman lazım yürümeye korkuyorsun diyor ama acım var demek istemiyorum o kadar zor bir gebelik geçirdim ki adamcağız naz zannedecek diye duruyorum.
32. Hafta bitti ve 1500 gr civarı bebegim. Kemik iligi ödemi ve omurilikte sorun çıktığı için mecburen sezaryen olacağım.Kilosu mu geride cnm kaç kg bide sezaryan mı oluyosn ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?