2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285

Benim esim de ayni sen yapma ben yaparim diyo ama hicbisey de yapmiyor. Soyleyince de yapcam yapcam diyo da o yapana kadar ohoooo. Simdilik bi sekilde hallediyorum da cocuk olduktan sonra napcaz hic bilmiyorum.

8 saat denmişti bana ishal - kusma geçirdiğimde o gece hastanede yatmıştım testten 6 saat sonra filan hemşire gelip izalasyon odasından çıkarmıştı beni testim negatif çıkmış diye

Bgn 32+1 oldum ve çalışamaz raporumu aldim. Bebegim geriden geliyor ama doğuma kadar düzelir umarım. 6 hafta sonra dogum yapabilirim. Eylül annesi olacağım.
Hayırlısı inşallah kuzum zaten belindeki ağrı yeterince zorluyordur seni gelişsin de ciğeri minnoşun girersin sezaryene hayırlısıyla

Kesinlikle değilsin eğilemiyorum tezgahın alt tarafından bir şey almak bile zor geliyor artık benim de kimsem yok bulunduğum ilde robot süpürge almanın vakti geldi geçiyor valla
Bende aşağı dolaptan falan birşey aldığımda geri doğrulanmıyorum, ellerimle tezgahtan destek alıp kendimi yukarı çekiyorum. Kollarım kas olacak yakında kendimi yukarı kaldırmaktan yatakta dönmek bile zorlaşmaya başladı, bazen diğer tarafa dönmeye üşenip amaan diye uykuya dalıyorum sırt üstü yatamıyorum, gıdığım boğazıma baskı yapıyor, nefes alamıyorum

Benim esim de ayni sen yapma ben yaparim diyo ama hicbisey de yapmiyor. Soyleyince de yapcam yapcam diyo da o yapana kadar ohoooo. Simdilik bi sekilde hallediyorum da cocuk olduktan sonra napcaz hic bilmiyorum.
Allalh büyük canım inşallah yardımcı olur eşin sana , benimde bugün bacak aram ve vajinam ağrıyor birde üstü ysni göbek in altı sanırım bu hafta gel git slisveris okul hazırlığı çocuğu okula göndermek derken 3 günde bittim
İdrarımı bugün yapamıyorum ya bebek de sanki yan değilde düz durmuş basasagi gibi bekliyotm çıkmıyor idrar ikindim yavaş yavaş geliyor bebek de maşallah yerinde durmuyor bugün dolaşıyor vuruyor aşağı bugünde tam 33+0 olduk hadi hayırlısı ile azckaldi

Bende öyle yım ya tezgahın altından birşey alsam tezgahim bir köşesini tutup destek alıp kalkıyorum yoksa hiç kalkamam
Hele gece dönüşlerde hiç olmuyor bazen sabaha kadar aynı yönde yatıyorum tuvalete kalktığımda inleye inleye gidiyorum heryerim ağrıyor sancı giriyor kasılmalarım sertleşme oluyor karnımda artık zaman geçsin istiyorum çok zorlsniyorum içimden iş yapasim yemek yapasim gelmiyor 10 dj yürüyorum bacsk aram ağrıyor

İnşallah canım negatif çıkar

Arkadaşlar ara ara krampa benzer kasık ağrıları oluyor normal mi? aslında yürüyüş yapmak istiyorum çok yattım gebelik boyunca. Nasıl doğuracağım bilmiyorum o kadar kötü hissediyorum ki bu kadar bitkin bir insan değildim.
Eşim de çok güçsüzsün rahat doğum için egzersiz yapman lazım yürümeye korkuyorsun diyor ama acım var demek istemiyorum o kadar zor bir gebelik geçirdim ki adamcağız naz zannedecek diye duruyorum.

Bu ben

Canım ben 26 dan sonra ara ara o kasık ağrılarını 30 ‘a kadar hissettim .ağrı hissettiğimde sürekli pozisyonumu değiştirip sıklığını takip ediyordum .Erken doğum olur mu falan diye.Çok zorlamamak bence mantıklı .Hissettiğin an hemen uzan .Bu hafta rapor almam gerekiyordu iş için .Nst girdim hiç bir şey çıkmadı çok şükür .Psikolojik olarak rahatladım .Ama telefonla girmenizi tavsiye ederin Nst’ye çünkü en az 20-25 dk sürüyor .Ben duvarları izledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…