Ay inşallah kolay atlatırsın canım. Bol bol vitaminli şeyler ye. Rabbim yardımcın olsun çok.Testim pozitif çıktı kızlar dua edin nolur korkuyorum
Gecmis olsun canim. Allah sifa versin.Testim pozitif çıktı kızlar dua edin nolur korkuyorum
Çok geçmiş olsun, aşı olmuş muydunuzTestim pozitif çıktı kızlar dua edin nolur korkuyorum
Geçmiş olsun çabucak sıkıntısız atlatırsınız inşallahTestim pozitif çıktı kızlar dua edin nolur korkuyorum
Çok geçmiş olsun canımTestim pozitif çıktı kızlar dua edin nolur korkuyorum
Canım stres yapma . Bol vitamin al ve dinlen .Allahın izmiyle çabucak geçip gitsinTestim pozitif çıktı kızlar dua edin nolur korkuyorum
Rabbim şifa versin canım, bol bol mevsim meyvelerinden tüket moralini yüksek tutTestim pozitif çıktı kızlar dua edin nolur korkuyorum
Çok gecmiş olsun canım stres yapma nolurTestim pozitif çıktı kızlar dua edin nolur korkuyorum
Hiç canını sıkma herkes ağır atlatacak diye bir şey yok bende atlattım. Yemek yemeyi sakın ihmal etme en güçlü silah yemek diyebilirim. Normal grip gibi düşün stres yapma. Umarım nefes ve öksürük sorunun olmaz beni o zorladı kurşun yelek giyerek film çektirdim ardından antibiyotik 3 gün içinde toparladım. Allah şifa versin.Testim pozitif çıktı kızlar dua edin nolur korkuyorum
Eve iyi müşteri çıkmıştır cnm ondan çıkın diyor sözleşmeniz varsa çıkmayın çıkaramaz da her yıl yenilenir vs gibi bir madde var mı bak bi . Kiranız tatmin etmiyordur okullar tayinler vs kiralara %100 zam yaparlar artık Allah ıslah etsin Boyle ev sahipleriniSözleşmemiz tabiki var ama her yıl yenileniyor sanırım di mi , yenilendi mi hatırlamıyorum eşime sorarım. Oğlum oturacak diyormuş ama yalan. Adamın 30 tane evi var, kirayı bir gün bile aksatmadik şimdiye dek. Dua edin kızlar ya nolacak bilmiyorum
2 hafta kayıp ? Öğretmen değilim ama sağlıkçı memurum . 32 haftada Dr a gidip ya çalışır yada çalışamaz raporu personel işlerine vermen lazım sıkıntı çıkar sorumlumuz aradı soyledi unutma 32 de gel raporunu ver diyeÖğretmen arkadaşlar 32 hafta dolduğunda doktora gitmeyip 34 de gidip çalışamaz raporu alsak olur mu?
Bir hafta seminer var orda çalışabilir raporuna gerek var mı?
Canım ben 26 dan sonra ara ara o kasık ağrılarını 30 ‘a kadar hissettim .ağrı hissettiğimde sürekli pozisyonumu değiştirip sıklığını takip ediyordum .Erken doğum olur mu falan diye.Çok zorlamamak bence mantıklı .Hissettiğin an hemen uzan .Bu hafta rapor almam gerekiyordu iş için .Nst girdim hiç bir şey çıkmadı çok şükür .Psikolojik olarak rahatladım .Ama telefonla girmenizi tavsiye ederin Nst’ye çünkü en az 20-25 dk sürüyor .Ben duvarları izledim
Kızlar ya bir şey sormak istiyorum, salı günü doktor randevum var ona da soracağım ama o zamana kadar size bir danışayım dedim, sabah namaza kalkıp tuvalete gittiğimde küçük tuvaletimi yaparken özellikle sağ kasığımda öyle bir ağrı’mı desem, acımı desem nasıl tarif etsem bilemedim, ağrı diyeyim, öyle bir ağrı oluyorki, tuvaletimi yarıda kesip kendimi tutuyorum sonra yavaş yavaş yapıyorum kalanını, neredeyse gözümden yaş gelicek acıdan, zorla kalkıyorum makatımda baskı oluyormuş gibi hissediyorum, bazen acı hemen geçiyor ama bazen biraz azalmış haliyle bir saate yakın sürüyor, acaba niye böyle oluyorki?
Ben cnm Uyuamıyorum pek .Kızlar benim gibi uykusundan kalkan varmı... Uykularım bölük pörçük oldu bu hafta..
Ne olacak böyle anlamış değilimBen cnm Uyuamıyorum pek .
İnşaAllah değildir YaMuhtemelen enfeksiyon vardır bahsettiğiniz durum idrar yolu enfeksiyonu a benziyor. Doktorunuz takip edince ilaç verirse ihmal etmeyin, aman böbrekler vurmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?