2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Maşallah Allah bağışlasın canim sağlık şifa versin hepsine ne güzel yaşıtları m varmış herkesin n ilk çocuğu olunca bende düşündüm herkeskucuk. Ben büyük oluyorum herhalde
Sanırım grupta en büyükler arasındayım geç kalınmış bir gebelik olmuş benimki

Kızlar benim gibi uykusundan kalkan varmı... Uykularım bölük pörçük oldu bu hafta..

Uyuyabilen var mı diye sormak lazım bence gebelik boyu gündüzleri uyudum ama geceleri ilk başta bulantı, sonra sıcak, şimdi de bebek ve mide ağrısı uyutmuyor. Tekmeleri mideme geliyor ülserim vardı kaç yıllık yaralar tekrarladı gibi hissediyorum.

Öğretmen arkadaşlar 32 hafta dolduğunda doktora gitmeyip 34 de gidip çalışamaz raporu alsak olur mu?
Bir hafta seminer var orda çalışabilir raporuna gerek var mı?
Ben dün aldım 32-37 çalışabilir raporunu 17 Eylül’de zorunlu iznim başlıyor canım istersen tabi bozabiliyorsun raporunu zorlandığın anda
Testim pozitif çıktı kızlar dua edin nolur korkuyorum
Canım Allah şifa versin kolay atlatanlardan olursun inşallah
Uzun süre yatay pozisyonda kalman mı etkiliyor acaba biraz yürüyüp ayakta durup sonra mı tuvalete girsen acaba canım
Herkese iyi geceler Bugün yatışım yapıldı 2 cm açılmam var inş doğmaz dua edin lütfen bana
Korkma canım inşallah bekler biraz daha miniğin ben hastanede yatarken bi kız vardı 1 haftadır 2 cm açıklığım var doğum olmuyor bebek büyüsün diye doktorlar da doğuma almıyor diyordu 35 haftalıktı yanlış hatırlamıyorsam 5 sene beklemiş kendisi de bir an önce doğurmak istiyordu oysa
Kızlar benim gibi uykusundan kalkan varmı... Uykularım bölük pörçük oldu bu hafta..
Ben ben dönme dolap gibi bi sağa bi sola dönüyorum uyuşuyorum rahat uyuyamıyorum

Güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim kizlar. 20 gün karantina süreci varmış bugun ekip gelip hastane ye götürecekler. Ateş yok sadece öksürük olunca zorluyor. 4.günü bugun aslında ilk 3 gün halsizlik grip boğaz ağrısı normal soğuk algınlığı sandık dün testte çıktı.dün koku hissi gitti ne Zaman gelir acaba?

Benim daha 28 hafta çok erken inş biraz daha sabredebilir. İkinci gebeliğim bu çok hareketli kızım var hep peşindeydim sebep ne bilmiyorum. Ama ikinciyi düşünenler görüyorum bizimki plansızdı çok iyi düşünün gerçekten. 14 aylık bebeğimi bıraktım tek başıma hastanedeyim en çok da o üzdü beni emzirmeye de devam ediyordum. Allah hepinize sağlıklı doğumlar versin.

Herkese iyi geceler Bugün yatışım yapıldı 2 cm açılmam var inş doğmaz dua edin lütfen bana
Vakti zamaninda gelsin insallah kuzucuk. Allah yardimcin olsun. Aciklik tesadufen mi anlasildi belirtin mi vardi ?
Kiz uykudan uyanmayan varmi acaba :) gece bekcisi gibi butun aksam evin icinde dolasiyorum en az 3 defa daha da fazlasi oluyor :)) uyumayi ozledim

Sabah Bi kalkıyorum, sanki gece boyu tepinmişim gibi ayak tabanlarım ağrıyor resmen. Hayır ne yaptım da ağrıyor yani anlamadım ki
Canım doktoruna Bi danışsan ne diyor acaba. Daha geç kalmış değilsin yani, bundan sonra da hareketle rahat Bi doğum yapabilirsin Allahın izniyle. Ayrıca ağrın sızında olursa Hiç çekinme söyle valla, canımızdan kıymetli değil ya.
Yalnız değilmişim demek
Testim pozitif çıktı kızlar dua edin nolur korkuyorum
Canım çok geçmiş olsun, hiç korkmabol vol vitamin, uyku, dinlenme, iyi beslenme ile atlatırsın. Atlatan o kadar çok hamile var ki, bebekleri bile antikorlu doğuyor, hiç sıkma canını, pozitif düşünmeye çalış
Canım hastanede olmadan 2 cm açıklıkla haftalar geçirip doğuma giden birinin yazdıklarını okumuştum burda. Hiç korkma lütfen. Aksine hastanede olman daha iyi, kontrol altında olursun ne güzel. Aksi bir durumda hemen müdehale edilir.
Benim uykum bölünmedi de saçma sapan rüyaları çok görür oldum ya. Bi rüyamda eşim beni aldatıyor, diğerinde kedim camdan kaçıp ölüyor, boğuluyor, kalp masajı falan yapıyoruz. Bir rüyamda senin telefonun kötü diye beni dışlıyorlar falan

İnşaAllah ilerlemez boylece kalır canım
Progestan verıldı mı? İlk gebelıgımde 36 da 2 cm acılmam vardı 41+6 da 2 bucuk cmle sezaryene girdim
İlk bebek normal doğum muydu?

Canım çok geçmiş olsun. Benim 3 gün burnum koku almadı tat duyumda yoktu

Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah canım tez vakitte

Kızlar ben de bugün kontrole gittim çok şükür. Bebeğim 40 cm olmuş, kilosu da 1600. Bir hafta ilerde olduğunu söyledi, doğum pozisyonunda duruyor :)) dünden beri ev sahibi konusunda moralim çok bozuktu ama çok şükür şimdi düzeldi moralim bebeğimi görünce :))

Ah olmaz mi benim kızım 3 yaşını geçti ailelerden uzağız geçen hastanede yattım iki gün babasıyla kaldılar ben de hastanede tek kaldım seni çok iyi anlıyorum canım Allah yardımcın olsun

İnşallah canım bebeğim sabreder ay korktum ya benimki küçük kızda 17 aylık senin ki benim kızdan küçük benim ki de plansizdi oluruna bıraktım kısmet dedim salivermistim herşeyi bende kızımın peisnden koşmaktan ağrılarım oluyor inşallah doğum olmaz canım

İnşallah aklım hep kızımda kalıyor tek başıma yatıyorum kovid sebebiyle refakatçide yok. İnş bir ay daha bekleyebilir. Çok yordum kendimi siz çok dikkat edin bol bol yatın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…