Sanırım grupta en büyükler arasındayım geç kalınmış bir gebelik olmuş benimkiMaşallahAllah bağışlasın canim sağlık şifa versin hepsine ne güzel yaşıtları m varmış herkesin n ilk çocuğu olunca bende düşündüm herkeskucuk. Ben büyük oluyorum herhalde
Öyle düşünme ben 39 um daha ikinci çocuk :)Eylülde 33 olacağım inşallah. 2. Çocuk benim. Eşim de ben de 3 çocuk istiyoruz ama benim yaşım yetmeyecek galiba çünkü arası yakın olsun istemiyorum artık. ALLAH bunlara sağlık sıhhat versin.
Kızlar benim gibi uykusundan kalkan varmı... Uykularım bölük pörçük oldu bu hafta..
Allah acil şifa versin..Testim pozitif çıktı kızlar dua edin nolur korkuyorum
Ben dün aldım 32-37 çalışabilir raporunu 17 Eylül’de zorunlu iznim başlıyor canım istersen tabi bozabiliyorsun raporunu zorlandığın andaÖğretmen arkadaşlar 32 hafta dolduğunda doktora gitmeyip 34 de gidip çalışamaz raporu alsak olur mu?
Bir hafta seminer var orda çalışabilir raporuna gerek var mı?
Canım Allah şifa versin kolay atlatanlardan olursun inşallahTestim pozitif çıktı kızlar dua edin nolur korkuyorum
Uzun süre yatay pozisyonda kalman mı etkiliyor acaba biraz yürüyüp ayakta durup sonra mı tuvalete girsen acaba canımKızlar ya bir şey sormak istiyorum, salı günü doktor randevum var ona da soracağım ama o zamana kadar size bir danışayım dedim, sabah namaza kalkıp tuvalete gittiğimde küçük tuvaletimi yaparken özellikle sağ kasığımda öyle bir ağrı’mı desem, acımı desem nasıl tarif etsem bilemedim, ağrı diyeyim, öyle bir ağrı oluyorki, tuvaletimi yarıda kesip kendimi tutuyorum sonra yavaş yavaş yapıyorum kalanını, neredeyse gözümden yaş gelicek acıdan, zorla kalkıyorum makatımda baskı oluyormuş gibi hissediyorum, bazen acı hemen geçiyor ama bazen biraz azalmış haliyle bir saate yakın sürüyor, acaba niye böyle oluyorki?
Korkma canım inşallah bekler biraz daha miniğin ben hastanede yatarken bi kız vardı 1 haftadır 2 cm açıklığım var doğum olmuyor bebek büyüsün diye doktorlar da doğuma almıyor diyordu 35 haftalıktı yanlış hatırlamıyorsam 5 sene beklemiş kendisi de bir an önce doğurmak istiyordu oysaHerkese iyi geceler Bugün yatışım yapıldı 2 cm açılmam var inş doğmaz dua edin lütfen bana
Ben ben dönme dolap gibi bi sağa bi sola dönüyorum uyuşuyorum rahat uyuyamıyorumKızlar benim gibi uykusundan kalkan varmı... Uykularım bölük pörçük oldu bu hafta..
Benim daha 28 hafta çok erken inş biraz daha sabredebilir. İkinci gebeliğim bu çok hareketli kızım var hep peşindeydim sebep ne bilmiyorum. Ama ikinciyi düşünenler görüyorum bizimki plansızdı çok iyi düşünün gerçekten. 14 aylık bebeğimi bıraktım tek başıma hastanedeyim en çok da o üzdü beni emzirmeye de devam ediyordum. Allah hepinize sağlıklı doğumlar versin.Ben dün aldım 32-37 çalışabilir raporunu 17 Eylül’de zorunlu iznim başlıyor canım istersen tabi bozabiliyorsun raporunu zorlandığın anda
Canım Allah şifa versin kolay atlatanlardan olursun inşallah
Uzun süre yatay pozisyonda kalman mı etkiliyor acaba biraz yürüyüp ayakta durup sonra mı tuvalete girsen acaba canım
Korkma canım inşallah bekler biraz daha miniğin ben hastanede yatarken bi kız vardı 1 haftadır 2 cm açıklığım var doğum olmuyor bebek büyüsün diye doktorlar da doğuma almıyor diyordu 35 haftalıktı yanlış hatırlamıyorsam 5 sene beklemiş kendisi de bir an önce doğurmak istiyordu oysa
Ben ben dönme dolap gibi bi sağa bi sola dönüyorum uyuşuyorum rahat uyuyamıyorum
Gecmis olsun. Ins dogmaz cnm. Hastaneye yatman ii olmus orda daha siki takip.ederler ellerinden geleni yaparlarHerkese iyi geceler Bugün yatışım yapıldı 2 cm açılmam var inş doğmaz dua edin lütfen bana
Vakti zamaninda gelsin insallah kuzucuk. Allah yardimcin olsun. Aciklik tesadufen mi anlasildi belirtin mi vardi ?Herkese iyi geceler Bugün yatışım yapıldı 2 cm açılmam var inş doğmaz dua edin lütfen bana
Kiz uykudan uyanmayan varmi acaba :) gece bekcisi gibi butun aksam evin icinde dolasiyorum en az 3 defa daha da fazlasi oluyor :)) uyumayi ozledimKızlar benim gibi uykusundan kalkan varmı... Uykularım bölük pörçük oldu bu hafta..
Sabah Bi kalkıyorum, sanki gece boyu tepinmişim gibi ayak tabanlarım ağrıyor resmen. Hayır ne yaptım da ağrıyor yani anlamadım kiBende öyle yım ya tezgahın altından birşey alsam tezgahim bir köşesini tutup destek alıp kalkıyorumyoksa hiç kalkamam
Hele gece dönüşlerde hiç olmuyor bazen sabaha kadar aynı yönde yatıyorum tuvalete kalktığımda inleye inleye gidiyorum heryerim ağrıyor sancı giriyor kasılmalarım sertleşme oluyor karnımda artık zaman geçsin istiyorum çok zorlsniyorum içimden iş yapasim yemek yapasim gelmiyor 10 dj yürüyorum bacsk aram ağrıyor
Canım doktoruna Bi danışsan ne diyor acaba. Daha geç kalmış değilsin yani, bundan sonra da hareketle rahat Bi doğum yapabilirsin Allahın izniyle. Ayrıca ağrın sızında olursa Hiç çekinme söyle valla, canımızdan kıymetli değil ya.Arkadaşlar ara ara krampa benzer kasık ağrıları oluyor normal mi? aslında yürüyüş yapmak istiyorum çok yattım gebelik boyunca. Nasıl doğuracağım bilmiyorum o kadar kötü hissediyorum ki bu kadar bitkin bir insan değildim.
Eşim de çok güçsüzsün rahat doğum için egzersiz yapman lazım yürümeye korkuyorsun diyor ama acım var demek istemiyorum o kadar zor bir gebelik geçirdim ki adamcağız naz zannedecek diye duruyorum.
Yalnız değilmişim demekBu ben
Canım çok geçmiş olsun, hiç korkmaTestim pozitif çıktı kızlar dua edin nolur korkuyorum
Canım hastanede olmadan 2 cm açıklıkla haftalar geçirip doğuma giden birinin yazdıklarını okumuştum burda. Hiç korkma lütfen. Aksine hastanede olman daha iyi, kontrol altında olursun ne güzel. Aksi bir durumda hemen müdehale edilir.Herkese iyi geceler Bugün yatışım yapıldı 2 cm açılmam var inş doğmaz dua edin lütfen bana
Benim uykum bölünmedi de saçma sapan rüyaları çok görür oldum ya. Bi rüyamda eşim beni aldatıyor, diğerinde kedim camdan kaçıp ölüyor, boğuluyor, kalp masajı falan yapıyoruz. Bir rüyamda senin telefonun kötü diye beni dışlıyorlar falanKızlar benim gibi uykusundan kalkan varmı... Uykularım bölük pörçük oldu bu hafta..
İnşaAllah ilerlemez boylece kalır canımHerkese iyi geceler Bugün yatışım yapıldı 2 cm açılmam var inş doğmaz dua edin lütfen bana
Canım çok geçmiş olsun. Benim 3 gün burnum koku almadı tat duyumda yoktuGüzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim kizlar. 20 gün karantina süreci varmış bugun ekip gelip hastane ye götürecekler. Ateş yok sadece öksürük olunca zorluyor. 4.günü bugun aslında ilk 3 gün halsizlik grip boğaz ağrısı normal soğuk algınlığı sandık dün testte çıktı.dün koku hissi gitti ne Zaman gelir acaba?
Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah canım tez vakitteGüzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim kizlar. 20 gün karantina süreci varmış bugun ekip gelip hastane ye götürecekler. Ateş yok sadece öksürük olunca zorluyor. 4.günü bugun aslında ilk 3 gün halsizlik grip boğaz ağrısı normal soğuk algınlığı sandık dün testte çıktı.dün koku hissi gitti ne Zaman gelir acaba?
Ah olmaz mi benim kızım 3 yaşını geçti ailelerden uzağız geçen hastanede yattım iki gün babasıyla kaldılar ben de hastanede tek kaldımBenim daha 28 hafta çok erken inş biraz daha sabredebilir. İkinci gebeliğim bu çok hareketli kızım var hep peşindeydim sebep ne bilmiyorum. Ama ikinciyi düşünenler görüyorum bizimki plansızdı çok iyi düşünün gerçekten. 14 aylık bebeğimi bıraktım tek başıma hastanedeyim en çok da o üzdü beni emzirmeye de devam ediyordum. Allah hepinize sağlıklı doğumlar versin.
İnşallah canım bebeğim sabrederBenim daha 28 hafta çok erken inş biraz daha sabredebilir. İkinci gebeliğim bu çok hareketli kızım var hep peşindeydim sebep ne bilmiyorum. Ama ikinciyi düşünenler görüyorum bizimki plansızdı çok iyi düşünün gerçekten. 14 aylık bebeğimi bıraktım tek başıma hastanedeyim en çok da o üzdü beni emzirmeye de devam ediyordum. Allah hepinize sağlıklı doğumlar versin.
Sanırım grupta en büyükler arasındayım geç kalınmış bir gebelik olmuş benimki
MaşallahÖyle düşünme ben 39 um daha ikinci çocuk :)
Ediyorlar saolsunlar çok teşekkür ederim inş bi süre daha durabilir.Gecmis olsun. Ins dogmaz cnm. Hastaneye yatman ii olmus orda daha siki takip.ederler ellerinden geleni yaparlar
İnşallah aklım hep kızımda kalıyor tek başıma yatıyorum kovid sebebiyle refakatçide yok. İnş bir ay daha bekleyebilir. Çok yordum kendimi siz çok dikkat edin bol bol yatın .Sabah Bi kalkıyorum, sanki gece boyu tepinmişim gibi ayak tabanlarım ağrıyor resmen. Hayır ne yaptım da ağrıyor yani anlamadım ki
Canım doktoruna Bi danışsan ne diyor acaba. Daha geç kalmış değilsin yani, bundan sonra da hareketle rahat Bi doğum yapabilirsin Allahın izniyle. Ayrıca ağrın sızında olursa Hiç çekinme söyle valla, canımızdan kıymetli değil ya.
Yalnız değilmişim demek
Canım çok geçmiş olsun, hiç korkmabol vol vitamin, uyku, dinlenme, iyi beslenme ile atlatırsın. Atlatan o kadar çok hamile var ki, bebekleri bile antikorlu doğuyor, hiç sıkma canını, pozitif düşünmeye çalış
Canım hastanede olmadan 2 cm açıklıkla haftalar geçirip doğuma giden birinin yazdıklarını okumuştum burda. Hiç korkma lütfen. Aksine hastanede olman daha iyi, kontrol altında olursun ne güzel. Aksi bir durumda hemen müdehale edilir.
Benim uykum bölünmedi de saçma sapan rüyaları çok görür oldum ya. Bi rüyamda eşim beni aldatıyor, diğerinde kedim camdan kaçıp ölüyor, boğuluyor, kalp masajı falan yapıyoruz. Bir rüyamda senin telefonun kötü diye beni dışlıyorlar falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?