Ara ara batmalarım oluyodu sezeryan yerimde ağrılarım çok olmadı tesadüf muayenede hunileşme ve rahim ağzı kısalmış dedi açılmam yoktu akşamına 2 cm açılmam oldu ama benim yine ağrım sancım yok hafif karın ve bel ağrısı dışında bi de bebeği aşağıda hissediyodum. Kızımın peşinde kendimi çok dinleyemedim açıkcası. İnş zamanında gelir hepimizinkiVakti zamaninda gelsin insallah kuzucuk. Allah yardimcin olsun. Aciklik tesadufen mi anlasildi belirtin mi vardi ?
Kiz uykudan uyanmayan varmi acaba :) gece bekcisi gibi butun aksam evin icinde dolasiyorum en az 3 defa daha da fazlasi oluyor :)) uyumayi ozledim
İnş çok saol. İlk doğumum zor geçmişti 9 cm açılıp ilerlemeyince sezeryanla aldılar. Ciğer geliştirici yapıldı şu an progestan verilmedi. 28 deyim ben bi ay atsa bana o bile yetecek.İnşaAllah ilerlemez boylece kalır canım
Progestan verıldı mı? İlk gebelıgımde 36 da 2 cm acılmam vardı 41+6 da 2 bucuk cmle sezaryene girdim
İlk bebek normal doğum muydu?
Allah şifa versin canım, moralini hiç bozma, şuan hala bebeğin karnında ve senin duygularından etkileniyor. İyi şeyler düşün, kendini çok kasma ve biliyorsan bol bol ayetel kürsü oku karnına. İnş. Yavrun zamanında gelecektir.Benim daha 28 hafta çok erken inş biraz daha sabredebilir. İkinci gebeliğim bu çok hareketli kızım var hep peşindeydim sebep ne bilmiyorum. Ama ikinciyi düşünenler görüyorum bizimki plansızdı çok iyi düşünün gerçekten. 14 aylık bebeğimi bıraktım tek başıma hastanedeyim en çok da o üzdü beni emzirmeye de devam ediyordum. Allah hepinize sağlıklı doğumlar versin.
Maşallah canım boyu da kilosu da gayet güzelKızlar ben de bugün kontrole gittim çok şükür. Bebeğim 40 cm olmuş, kilosu da 1600. Bir hafta ilerde olduğunu söyledi, doğum pozisyonunda duruyor :)) dünden beri ev sahibi konusunda moralim çok bozuktu ama çok şükür şimdi düzeldi moralim bebeğimi görünce :))
Valla kasılma mı bilmiyorum ama benim karnım günde 4-5 defa dediğin gibi birden sertleşip kaskatı oluyor, sonra düzeliyor canım.Kızlar yalancı kasılma yaşayanlar var mı günde kaç defa olması normal acaba rahmin toplanıp sertleşip düzelmeden bahsediyorum
Allah yardımcın olsun canım. Babası bakıyor sanırım kızına, iyi bakıyordur sen rahat ol. Biraz sende yatmış dinlenmiş, kendine gelmiş olursun. Olumlu yönünden bak canım, Rabbim Şafi ismiyle şifa versinİnşallah aklım hep kızımda kalıyor tek başıma yatıyorum kovid sebebiyle refakatçide yok. İnş bir ay daha bekleyebilir. Çok yordum kendimi siz çok dikkat edin bol bol yatın .
Acaba ondan olurmu ki canım bilmiyorum ki, gecede sürekli deliksiz uykum olmuyor ama, denemek lazım tavsiyeni, tek yatmaktan olsunBen dün aldım 32-37 çalışabilir raporunu 17 Eylül’de zorunlu iznim başlıyor canım istersen tabi bozabiliyorsun raporunu zorlandığın anda
Canım Allah şifa versin kolay atlatanlardan olursun inşallah
Uzun süre yatay pozisyonda kalman mı etkiliyor acaba biraz yürüyüp ayakta durup sonra mı tuvalete girsen acaba canım
Korkma canım inşallah bekler biraz daha miniğin ben hastanede yatarken bi kız vardı 1 haftadır 2 cm açıklığım var doğum olmuyor bebek büyüsün diye doktorlar da doğuma almıyor diyordu 35 haftalıktı yanlış hatırlamıyorsam 5 sene beklemiş kendisi de bir an önce doğurmak istiyordu oysa
Ben ben dönme dolap gibi bi sağa bi sola dönüyorum uyuşuyorum rahat uyuyamıyorum
İnşallah bı sıkıntı olmaz. Doktor kontrolünde olman iyi. Nasıl fark ettin ya da muayenede mı anlaşıldı ?Herkese iyi geceler Bugün yatışım yapıldı 2 cm açılmam var inş doğmaz dua edin lütfen bana
Ben her gün değilde akşam saatlerinde kasılıyorum birde bugün sabah çok hareketliydi bebeğim alta doğru tekmelerini vurdu, bıçak saplanır gibi ağrıyla uyandım tuvalete çok sık gidiyorum sıkıştığım için mi oldu bilmiyorum. Dönmesini dahi hissediyorum o bile acı veriyor.Kızlar yalancı kasılma yaşayanlar var mı günde kaç defa olması normal acaba rahmin toplanıp sertleşip düzelmeden bahsediyorum
Gün içinde olmayıp gece olunca o geldi benim de aklıma canım inşallah çözüm olurAcaba ondan olurmu ki canım bilmiyorum ki, gecede sürekli deliksiz uykum olmuyor ama, denemek lazım tavsiyeni, tek yatmaktan olsun
İnsallah bebegin erken gelmez çok gecmis olsun Allah yardimcin olsun yorma konusunda haklisin ama yardim etmeyen esler oldukça bizlerde kendimizi yormaya devam ederiz malesef insallah bi 7 8 hafta idare edersin 34den sonra dogar bebişİnşallah aklım hep kızımda kalıyor tek başıma yatıyorum kovid sebebiyle refakatçide yok. İnş bir ay daha bekleyebilir. Çok yordum kendimi siz çok dikkat edin bol bol yatın .
Benimki otururken akşam öyle bir vurdu ki kafasını idrar torbama, yemin ederim az daha altıma kaçırıyordumİnşallah bı sıkıntı olmaz. Doktor kontrolünde olman iyi. Nasıl fark ettin ya da muayenede mı anlaşıldı ?
Ben her gün değilde akşam saatlerinde kasılıyorum birde bugün sabah çok hareketliydi bebeğim alta doğru tekmelerini vurdu, bıçak saplanır gibi ağrıyla uyandım tuvalete çok sık gidiyorum sıkıştığım için mi oldu bilmiyorum. Dönmesini dahi hissediyorum o bile acı veriyor.
Uyumayı çok severim ama bebek olduğundan beri tilki uykusundayım. Gece zaten uyku yok tuvaletle aramda çok büyük bir bağ oluştu desem yeridir.Acaba ondan olurmu ki canım bilmiyorum ki, gecede sürekli deliksiz uykum olmuyor ama, denemek lazım tavsiyeni, tek yatmaktan olsun
Ay çok garip geliyor gerçekten. Fıldır fıldır dönüyor içerde bide beğenmiyor tekmeyi sallıyor yaramaz.Benimki otururken akşam öyle bir vurdu ki kafasını idrar torbama, yemin ederim az daha altıma kaçırıyordumelimle bacak aramı kapattım refleks olarak, sanki tutabilcem çişi benimki de dönerken artık canımı acıtmaya başladı, hiçte durmuyor yerinde. Şuan bile bunları yazarken dedikodusunu yaptığımı anladı herhalde, dönüyor fırıl fırıl
Evet öyle yapacağım teşekkür ederim2 hafta kayıp ? Öğretmen değilim ama sağlıkçı memurum . 32 haftada Dr a gidip ya çalışır yada çalışamaz raporu personel işlerine vermen lazım sıkıntı çıkar sorumlumuz aradı soyledi unutma 32 de gel raporunu ver diye
Amin cnm inş okuyorum inş doğmadan çıkabilirim zamanında gelir. Çok sağolAllah şifa versin canım, moralini hiç bozma, şuan hala bebeğin karnında ve senin duygularından etkileniyor. İyi şeyler düşün, kendini çok kasma ve biliyorsan bol bol ayetel kürsü oku karnına. İnş. Yavrun zamanında gelecektir.
Babası doğuda görevde pztsi gelecek. Doğum için gelmiştim bende ailemin yanına annem bakıyor saolsun ama kendisi de kemoterapi alıyo çok zor zamandan geçiyoruz. Ne varsa ailemde var. Allah kimseye muhtaç etmesin. Olumlu düşünmeye çalışıyorum. Sağsalim alalım hepimiz kucaklarımızaMaşallah canım boyu da kilosu da gayet güzelbenimde o haftada aynı boy kilo çıkmıltı ve doğum pozisyonu demişti ama sonradan çok dönüyorlar. Dün yan duruyordu mesela, şimdi yine kafayı aşağı, popoyu yukarı çekti zilli şükür bebiş iyi, diğer şeyler de yoluna girer canım Allah yardımcın olsun, sen moralini yüksek tut
Valla kasılma mı bilmiyorum ama benim karnım günde 4-5 defa dediğin gibi birden sertleşip kaskatı oluyor, sonra düzeliyor canım.
Allah yardımcın olsun canım. Babası bakıyor sanırım kızına, iyi bakıyordur sen rahat ol. Biraz sende yatmış dinlenmiş, kendine gelmiş olursun. Olumlu yönünden bak canım, Rabbim Şafi ismiyle şifa versin
İnş olmaz rutin muayenede farkedildi cnmİnşallah bı sıkıntı olmaz. Doktor kontrolünde olman iyi. Nasıl fark ettin ya da muayenede mı anlaşıldı ?
Ben her gün değilde akşam saatlerinde kasılıyorum birde bugün sabah çok hareketliydi bebeğim alta doğru tekmelerini vurdu, bıçak saplanır gibi ağrıyla uyandım tuvalete çok sık gidiyorum sıkıştığım için mi oldu bilmiyorum. Dönmesini dahi hissediyorum o bile acı veriyor.
Eşim çok yardımcıdır aksine ama tayinci olmak doğuda görev yapmak aileden uzak olmak en büyük derdimiz. İnş cnm 34 e kadar gelse keşke hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza.İnsallah bebegin erken gelmez çok gecmis olsun Allah yardimcin olsun yorma konusunda haklisin ama yardim etmeyen esler oldukça bizlerde kendimizi yormaya devam ederiz malesef insallah bi 7 8 hafta idare edersin 34den sonra dogar bebiş
Canım doktoruna Bi danışsan ne diyor acaba. Daha geç kalmış değilsin yani, bundan sonra da hareketle rahat Bi doğum yapabilirsin Allahın izniyle. Ayrıca ağrın sızında olursa Hiç çekinme söyle valla, canımızdan kıymetli değil ya.
Benim kadar değilsinizdir, ben 43 yaşındayımSanırım grupta en büyükler arasındayım geç kalınmış bir gebelik olmuş benimki
Şuan hamile olduğun için öyle düşünüyorsun. Bende bazen düşünüp duruyon ya bi gün hasta olup ölürsem kim bakcak diye çocuklarıma. Senin yaşındada biisy yok bu aradaBenim kadar değilsinizdir, ben 43 yaşındayımgeçen sene evlendim, bu sene tüp bebekle hamile kaldım. Hayatta eğitim kariyer yaptım ama bu konularda geç kaldım… hep de düşünüyorum, kızımla az vakit geçirebileceğim diye çok üzülüyorum, onu ya yalnız bırakıp gidersem genç yaşında diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?