2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ara ara batmalarım oluyodu sezeryan yerimde ağrılarım çok olmadı tesadüf muayenede hunileşme ve rahim ağzı kısalmış dedi açılmam yoktu akşamına 2 cm açılmam oldu ama benim yine ağrım sancım yok hafif karın ve bel ağrısı dışında bi de bebeği aşağıda hissediyodum. Kızımın peşinde kendimi çok dinleyemedim açıkcası. İnş zamanında gelir hepimizinki

İnşaAllah ilerlemez boylece kalır canım
Progestan verıldı mı? İlk gebelıgımde 36 da 2 cm acılmam vardı 41+6 da 2 bucuk cmle sezaryene girdim
İlk bebek normal doğum muydu?
İnş çok saol. İlk doğumum zor geçmişti 9 cm açılıp ilerlemeyince sezeryanla aldılar. Ciğer geliştirici yapıldı şu an progestan verilmedi. 28 deyim ben bi ay atsa bana o bile yetecek.

Allah şifa versin canım, moralini hiç bozma, şuan hala bebeğin karnında ve senin duygularından etkileniyor. İyi şeyler düşün, kendini çok kasma ve biliyorsan bol bol ayetel kürsü oku karnına. İnş. Yavrun zamanında gelecektir.

Maşallah canım boyu da kilosu da gayet güzel benimde o haftada aynı boy kilo çıkmıltı ve doğum pozisyonu demişti ama sonradan çok dönüyorlar. Dün yan duruyordu mesela, şimdi yine kafayı aşağı, popoyu yukarı çekti zilli şükür bebiş iyi, diğer şeyler de yoluna girer canım Allah yardımcın olsun, sen moralini yüksek tut
Kızlar yalancı kasılma yaşayanlar var mı günde kaç defa olması normal acaba rahmin toplanıp sertleşip düzelmeden bahsediyorum
Valla kasılma mı bilmiyorum ama benim karnım günde 4-5 defa dediğin gibi birden sertleşip kaskatı oluyor, sonra düzeliyor canım.
İnşallah aklım hep kızımda kalıyor tek başıma yatıyorum kovid sebebiyle refakatçide yok. İnş bir ay daha bekleyebilir. Çok yordum kendimi siz çok dikkat edin bol bol yatın .
Allah yardımcın olsun canım. Babası bakıyor sanırım kızına, iyi bakıyordur sen rahat ol. Biraz sende yatmış dinlenmiş, kendine gelmiş olursun. Olumlu yönünden bak canım, Rabbim Şafi ismiyle şifa versin

Acaba ondan olurmu ki canım bilmiyorum ki, gecede sürekli deliksiz uykum olmuyor ama, denemek lazım tavsiyeni, tek yatmaktan olsun

Herkese iyi geceler Bugün yatışım yapıldı 2 cm açılmam var inş doğmaz dua edin lütfen bana
İnşallah bı sıkıntı olmaz. Doktor kontrolünde olman iyi. Nasıl fark ettin ya da muayenede mı anlaşıldı ?
Kızlar yalancı kasılma yaşayanlar var mı günde kaç defa olması normal acaba rahmin toplanıp sertleşip düzelmeden bahsediyorum
Ben her gün değilde akşam saatlerinde kasılıyorum birde bugün sabah çok hareketliydi bebeğim alta doğru tekmelerini vurdu, bıçak saplanır gibi ağrıyla uyandım tuvalete çok sık gidiyorum sıkıştığım için mi oldu bilmiyorum. Dönmesini dahi hissediyorum o bile acı veriyor.

İnşallah aklım hep kızımda kalıyor tek başıma yatıyorum kovid sebebiyle refakatçide yok. İnş bir ay daha bekleyebilir. Çok yordum kendimi siz çok dikkat edin bol bol yatın .
İnsallah bebegin erken gelmez çok gecmis olsun Allah yardimcin olsun yorma konusunda haklisin ama yardim etmeyen esler oldukça bizlerde kendimizi yormaya devam ederiz malesef insallah bi 7 8 hafta idare edersin 34den sonra dogar bebiş

Benimki otururken akşam öyle bir vurdu ki kafasını idrar torbama, yemin ederim az daha altıma kaçırıyordum elimle bacak aramı kapattım refleks olarak, sanki tutabilcem çişi benimki de dönerken artık canımı acıtmaya başladı, hiçte durmuyor yerinde. Şuan bile bunları yazarken dedikodusunu yaptığımı anladı herhalde, dönüyor fırıl fırıl

Acaba ondan olurmu ki canım bilmiyorum ki, gecede sürekli deliksiz uykum olmuyor ama, denemek lazım tavsiyeni, tek yatmaktan olsun
Uyumayı çok severim ama bebek olduğundan beri tilki uykusundayım. Gece zaten uyku yok tuvaletle aramda çok büyük bir bağ oluştu desem yeridir. sabahta erken kalkıyorum.
Pozisyon değiştirmek bence de önemli. Az biraz oturur pozisyonda sancı oluyor ve hemen tekme atıyor. Anne yat, uzan diyor resmen minnağım. Bazen tekmesine uyanıyorum. Yeri dar mı geliyor ne

Ay çok garip geliyor gerçekten. Fıldır fıldır dönüyor içerde bide beğenmiyor tekmeyi sallıyor yaramaz. Şişirdi de beni iki haftada karnım çıktı, vitaminler iyi geldi sanırsam, fazla mı büyüyor ne
Benimki de vuruyor şimdi sağ tarafımda acayip çalışma yapıyor şu an boks gibi ağırlaştım hiç bişey yapasım yok, internetten bebek eşyaları bakıyorum işsizlikten halbuki her şeyi aldım ana yüreği sanki hep eksik varmış gibi geliyor.
Babası da evde haftasonu olduğu için şarkı söylüyor resmen hissedip tepki veriyor, çok şaşırıyorum ya daha şimdiden

Evet öyle yapacağım teşekkür ederim

Amin cnm inş okuyorum inş doğmadan çıkabilirim zamanında gelir. Çok sağol

Babası doğuda görevde pztsi gelecek. Doğum için gelmiştim bende ailemin yanına annem bakıyor saolsun ama kendisi de kemoterapi alıyo çok zor zamandan geçiyoruz. Ne varsa ailemde var. Allah kimseye muhtaç etmesin. Olumlu düşünmeye çalışıyorum. Sağsalim alalım hepimiz kucaklarımıza

İnş olmaz rutin muayenede farkedildi cnm

İnsallah bebegin erken gelmez çok gecmis olsun Allah yardimcin olsun yorma konusunda haklisin ama yardim etmeyen esler oldukça bizlerde kendimizi yormaya devam ederiz malesef insallah bi 7 8 hafta idare edersin 34den sonra dogar bebiş
Eşim çok yardımcıdır aksine ama tayinci olmak doğuda görev yapmak aileden uzak olmak en büyük derdimiz. İnş cnm 34 e kadar gelse keşke hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza.

Doktorum normal olduğunu söyledi ağrının yeri ve şekli ile görüştük çünkü. Genelde bebeğin hareketlerinden, gelişmesinde kaynaklı ağrılar olduğunu ifade etti.
Eşim de sağolsun 7 aydır hiç sesini çıkarmadı maşallah diyeyim tek kızdığı o da yemek yemeye başladığımdan beri gün içinde biraz daha hareket etsen, spor yapsan kendine de bebeğe de iyi bir şey yapacaksın hareketten kaçıyorsun diyor.

Sanırım grupta en büyükler arasındayım geç kalınmış bir gebelik olmuş benimki
Benim kadar değilsinizdir, ben 43 yaşındayım geçen sene evlendim, bu sene tüp bebekle hamile kaldım. Hayatta eğitim kariyer yaptım ama bu konularda geç kaldım… hep de düşünüyorum, kızımla az vakit geçirebileceğim diye çok üzülüyorum, onu ya yalnız bırakıp gidersem genç yaşında diye

Şuan hamile olduğun için öyle düşünüyorsun. Bende bazen düşünüp duruyon ya bi gün hasta olup ölürsem kim bakcak diye çocuklarıma. Senin yaşındada biisy yok bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…