2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Eşim çok yardımcıdır aksine ama tayinci olmak doğuda görev yapmak aileden uzak olmak en büyük derdimiz. İnş cnm 34 e kadar gelse keşke hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza.
Çok geçmiş olsun şöyle 32 ye kavuşsan çok iyi olur Allah yardım etsin hepimize bende de bel ağrısı çok

Yasinda bisi yok. Zaten onenli olan ne kadar cok vakit gecirdigin dgl ne kadar cok kaliteli zaman gecirdigin. Bilincli ebeveyn olmak onemli olan bence. Ins ii ebeveynler olabiliriz cocuklarimiza

Kızlar ben doğurmadan çıkabildim hastaneden çok şükür.
Öylesine gittiğim hastanede 31. Haftamda 3 cm açıklık sebebiyle kadın doğuma alındım. 18 saat kaldım yanımda doğuran doğuranaaaa
Serumlar, ciğer geliştirici iğneler.
Sonra açıklık artmayınca normal odaya alındım. 4 gün yattım hastanede. Eve gönderildim sonunda çok şükür ama her an doğurabilirmişim. Ayakta durmam yasak. Sürekli oturup yatıyorum. Buna da şükür dicektim kiii covid pozitifim

Hastaneden çıkarken eşim ben pozitifim diye haber verdi. Az belirtim olmasına rağmen test verip eve geldim ben de pozitifim. Sıkıntı stress üstüste geldi bende. Umarım en az 1 ay daha kalır bebiş içeride de 36. Haftayı görebilirim ama umudum pek yok.

Eşim çok yardımcıdır aksine ama tayinci olmak doğuda görev yapmak aileden uzak olmak en büyük derdimiz. İnş cnm 34 e kadar gelse keşke hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza.
Benimde öyle aileden uzak doguda görev tayincilik ama benim ilk cocuk insallah saglikla alirsin kucagina ben kendi esim icin dedim tembeldirde kendisi insallah insallah hepimiz saglikla alalim kucagimiza Allah kolaylastirin işini işimizi

Umut oldun bana darısı bizim başımıza inşallah

Bebek doğunca farklı oluyorlar biz de öyle oldu sizde de öyle olur inş cnm. Sağlıkla gelsinler inş

Bende eşyaları yıkadım ğtğledim, bir dünya şeyi varmış ama hâlâ yok gibi geliyor. Civil, e bebek bakcam bişeyler, dediğin gibi yok gibi geliyor, alasım geliyor
Valla bizimki de babanın sesine çok duyarlı. Sesini duysun hemen kıpırdanıyor. Kız diyorum seni ben taşıyorum karnımda sen babaya cilve yapıyorsun
Bende 7 ayı tek başıma geçirdim nerdeyse doğuda, seni çok iyi anlıyorum canım. Zor bir psikoloji ama şuan iyisin şükür, kontrol altındasın. Allah annene de sana da şifalar versin, sağ salim alalım kucağımıza bebeklerimizi güzel düşünelim güzel olsun, pozitif olalım ki olaylar da öyle gelişsin inşallah.
Aynı benim eşim. Çay ister, kahve ister, su ister, acıktım der. Yahu diyorum birini de kalk sen yap diyorum, benimki de diyor ki ama sen hareket et doğumun kolay olsun diye ben senden istiyorum diyor ben hareketsiz kalınca da doğumdan sonra da verirsin ya kiloları falan diyor. Bazen bu adamları memnun etmek zor gerçekten şuram ağrıyor buram acıyor diyince de çok naz yapıyor oluyorum, herkes hamileymiş, herkes doğuruyormuş, ben önceden de böyle nazlıymışım. Kime ne anlatıyorsak amaan
Az vakit değil önemli olan kaliteli, güzel, mutluluk dolu vakitler geçirmektir. Ki yaşınızda birşey yok, daha genceciksiniz maşallah yaşa bakmıyor bu işler, kader kısmet. Güzel anlara odaklanalım biz
Kızlar yarın bütün bebeğin kıyafetlerini yıkıcam . Çantayi toparlamanin vakti en azından bunlar çıksın aradan
Ben dün yıkadım kuruttum, bu gün ütüledim. Nasıl yoruldum anlatamam çok geç vakte bırakmamak lazım valla, zor oluyor
Ekim anneleri genel korkumuz erken doğum yapmak sanırım:) daha önce Mayıs annelerindeydim böyle gündem yoktu:)
Benimde bel ağrım çok bakalım ne olacak. Geçen günü kar sayıyorum
Herhalde sıcaklara denk gelince son aylarımız hepimize bir haller oldu bende azcık kafn m belim ağrısın acaba doğuruyor muyum diye korkuyorum.
Hastanede mi kaptın virüsü canım? Çok geçmiş olsun, evde bol bol yat dinlen. Beslenmene dikkat eder, moralini de yüksek tutarsan atlatırsın hiç endişe etme. Stres yapmamaya çalış, bebeği de etkilenmesin. Yatıp dinlenir, güzelce beslenirsen Allahın izniyle bir ay da durur, fazla da durur inşallah bebişin

Öyle düşünme canım hayatın kime ne getireceği belli olmaz bi arkadaşım daha 30unda biri 2 yaşında biri 7 aylık iki bebeğini bırakıp trafik kazasında göçtü gitti her zaman olumlusunu düşün Rabbimden çocuklarını büyütecek güzel günlerini görecek ömür dile hep

Ah canım ya dikkatli ol inşallah kolayca atlatırsın covidi bebişin de az daha dayanır içerde

Nstye girdim bugun kızlar covid servisinden Kadın doğuma yolladılar çok şükür kalp atışı sancı iyi çıktı. Ebe ayakta gün içinde 5 ten az hareket olursa hemen gel dedi. Ben bugune kadar hiç ayakta hareket takip etmiyordum. Ayaktayken hissetmen lazım lazım dedi..

Böyle bir şeyi ilk defa duydum doktorlar bile yatın takip edin diyor

Canim ben de 38 yasinda tüp bebekle anne olacağım. Bende de bebegimi erken yaşta bu hayatta yalnız birakicam duygusu var. Hormonlardandir diyorum.bende şu anda annemi o kadar çok arıyorum ki, 75 yaşında da olsa bana bakardi diyorum.insan gerçekten en çok annesini ariyor

Yok yok benimki sağolsun hiç öyle yapmadı. Aylarca benimle birlikte aç kaldı annesigilde yada annemlere gönderdim. Evde kokuyor diye kendi de yapamadı. Şimdi de sadece cidden iyiliğim için diyor farkındayım ama işte bazen yaşadığım ağrılar normal mi değil mi kestiremeyince çekiniyorum. Yine baskın bir ağrı olsa söylerim sağolsun bu süreçte hep yanımda idi. Herkesin naz dediği özellikle kayınvalidemin abarttığımı düşündüğü herşeye karşı dimdik savundu.

Aynen uyumak istiyorum ama ya kasığım ağrıyor Ya bacağım ağrıyor, bazen oturduğum yerden uyuyorum bu sefer boynum ağrıyor tuvalet zaten kaç kere gidiyorum artık bilmem, az kaldı sağ sağlam gelsin yavrularda ben razıyım, sadece endişelendim sabahları tuvalette kasığıma o keskin ağrı girince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…