2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Cok gecmis olsun cnm. Ins bebek zamanini bekler. Sen moralini yulsek tut. Dinlenmene bak ins hersey yoluna gircektir

Ben istanbuldan antalyaya tatile gittim. Bir hafta tatil yaptık, orda bulaştı kesin. Gelince de iatanbula hastanede yattım açılma yüzüne. Eşime bulaştı antalyada. Ondan da bana bulaştı ben hastanedeyken.

Benim bulantı dönemimde inanılmaz zorlu geçti. Buzdolabını açardım, açmamla beraber kusardım, sonra ağlaya ağlaya yemek yapmaya devam ederdim. Pek yardım göremedim o açıdan eşimden. İşlerimi de kendim halletmeye alıştım açıkçası, artık ondan da pek talep etmiyorum. Bahanesi hazır çünkü, sen yap ki hareket olsun, ağlayınca habire pohpohlarsam alışırsın, sne ağlayınca üzülüyorum, ağlama diye kızıyorum diyor. Kendi başımın çaresine bakmayı öğrendim o yüzden. biraz da onun gibi her zorluğa, sağlık sorununa karşı dimdik, sapasağlam durmam istiyor ama hormonlar işte her zaman öyle yapamıyorum
Ben istanbuldan antalyaya tatile gittim. Bir hafta tatil yaptık, orda bulaştı kesin. Gelince de iatanbula hastanede yattım açılma yüzüne. Eşime bulaştı antalyada. Ondan da bana bulaştı ben hastanedeyken.
Canım çook çok geçmiş olsun. Bol bol dinlen, beslenmene dikkat et, uykunu güzel uyu. Allahın izniyle atlatırsın, hiç moralini bozma

6 hafta sonra minnakimi gördüm:) nasil özlemişim:) yalniz aynı gün sube arkadaşlarımdan pozitif çıkanlar olduğunu duydum su an acayip tırsıyorum çalışabilir raporu alacaktım guya almadım pazartesine erteledim bi daha düşüneyim diye:)

Çok geçmiş olsun canım dikkat edin, bol vitaminli şeyler yeyin, dinlenin. Korona olmayanlar da sırasıyla olacak galiba burada

Kızlar nasılsınız grip oldum heryerim agiriyor bebeğe zararı olurmu 30. Haftadayim
Ateşin yoksa ve boğazın iltihaplı vs değilse korkma canım ama yine de doktora gitmende fayda var geçmiş olsun
Aman var ya ben de bu yüzden tedirginim çalışabilir raporu aldığım için son haftalarda hiç riske atmasa mıydım diyorum

Kizlar bende calisamaz raporu aldim normalde calisilabilir alacaktim ama artan vakalardan dolayi riske girmek istemedim 2-3 hafta kâr olacakti ama nabalim sonra olmadi rapor alirim

Benim de öyle bulantı dönemim çok kötü idi ama ben evin diğer kısmına bile geçemedim. Hatta evden midem bulandı için annemlerde kalmak zorunda kaldım. Allah kimsenin başına öyle kötü bulantı vermesin. Bence kendi konforu düşmesin diye bahaneler sıralamış. Doğumdan sonra bari hiç değilse yıpratmayon yatın bebeğinize ilgilenin. O da kendiyle ilgilensin.

Memnun musunuz robot süpürgeden? Ben de almayı düşünüyorum en azından yer silme süpürme işi kalksa bana yeter
Ben memnunum. Tek süpürmede bazen bir şeyler kalabiliyor ben genelde oda oda süpürme yaparsam 2 kez süpür seçeneğini seçiyorum ve turboda calistiriyorum tertemiz oluyor. Hem silip hem süpürme yapınca da çok temiz oluyor. Silme performansından leke çıkarmasını falan beklemeyin ama kurumuş bir lekeyi çıkarmıyor ama. Bende vacum mop pro var. Şarj standart modda tek süpürmede 120-130 metrekare evi süpürüyor ucu ucuna ama ben turboda calistirdigimdan genelde bütün evi tek seferde supuremiyor. Tüm bu özellikleri değerlendirince benim için çok kullanışlı başkası memnun kalmayabilir. Aşırı titiz değilim yaptığı temizlik beni memnun ediyor. Evimiz cadde üstü çok toz oluyordu. Banyo lavabosunun üstü bile toz oluyordu. Tozdan kurtulduk. Hergun süpürge yapan bir insan değilim ama robotu hergün calistirabiliyorsun. Özellikle mutfak ve antre için hergün kullanıyorumdur.

Canım burun akintim var basim agiriyor birazda. Babam annem kardeşimde grip oldu. İlk babam oldu o da gitti test yaptırdı negatif çıktı. Doktorumla konuştum o da tavuk suyu çorbası iç dedi
Boğazımda çok hafif bir gıcık ve terleme haricinde hiçbir belirtim yoktu. Asla koronayım demem kendime. Eşim biraz rahatsızlandı. Korona değilimdir ama emin oluyum diye test yaptırdı ailesine bulaştırmamak için. Pozitif çıktı.
Pazartesi hastaneye yatırılırken test yapmışlardı negatiftim. Perşembe günü hastaneden çıkınca gene test verdim bende emin oluyum diye. Pozitifim. Biz değişik bir türüne yakalandık galiba.

Korona tedavisi için günde 5bin mg c vitamini aldım. Yavaşca azaltıyorum.
12bin iu yani 12 damla d3k2 alıyorum.
Çinko içiyorum.
Balık yağı alıyorum.
Doktorumun verdiği magnezyum, demir, multivitamini de alıyorum. Normalde de günlük c ve d3k2 alıyordum, miktarlarını artırdım. Bundan daha iyi hissediyorum diye düşünüyorum. Yoksaki çok güçsüz, vitaminsiz diye tabir edilebilecek birisiyim aslında

Kimin neye geç kaldığını bilemeyiz. Belki 95 yaşına kadar yaşayacaksın. ben hayatta şunu farkettim ona geç kaldın buna geç kaldın toplum aşılıyor bu fikri beynimize. Kolektif bilinç altı oluşuyor. Yoksa senin yaşında sıkıntı yok. Geç kaldım diye düşündüğün yalnızca 5-6 yıl. Ömrümuzun ne kadar olduğunu bilmediğimize göre belki de hiç geç değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…