- 2 Kasım 2016
- 816
- 1.235
- 113
Cok gecmis olsun cnm. Ins bebek zamanini bekler. Sen moralini yulsek tut. Dinlenmene bak ins hersey yoluna gircektirKızlar ben doğurmadan çıkabildim hastaneden çok şükür.
Öylesine gittiğim hastanede 31. Haftamda 3 cm açıklık sebebiyle kadın doğuma alındım. 18 saat kaldım yanımda doğuran doğuranaaaa
Serumlar, ciğer geliştirici iğneler.
Sonra açıklık artmayınca normal odaya alındım. 4 gün yattım hastanede. Eve gönderildim sonunda çok şükür ama her an doğurabilirmişim. Ayakta durmam yasak. Sürekli oturup yatıyorum. Buna da şükür dicektim kiii covid pozitifim
Hastaneden çıkarken eşim ben pozitifim diye haber verdi. Az belirtim olmasına rağmen test verip eve geldim ben de pozitifim. Sıkıntı stress üstüste geldi bende. Umarım en az 1 ay daha kalır bebiş içeride de 36. Haftayı görebilirim ama umudum pek yok.
Hastanede mi kaptın virüsü canım?Çok geçmiş olsun, evde bol bol yat dinlen. Beslenmene dikkat eder, moralini de yüksek tutarsan atlatırsın hiç endişe etme. Stres yapmamaya çalış, bebeği de etkilenmesin. Yatıp dinlenir, güzelce beslenirsen Allahın izniyle bir ay da durur, fazla da durur inşallah bebişin
Sena grip gibiydim korona pozitif çıktım. Korona olmuş olabilirsin.Kızlar nasılsınız grip oldum heryerim agiriyor bebeğe zararı olurmu 30. Haftadayim
Canım burun akintim var basim agiriyor birazda. Babam annem kardeşimde grip oldu. İlk babam oldu o da gitti test yaptırdı negatif çıktı. Doktorumla konuştum o da tavuk suyu çorbası iç dediSena grip gibiydim korona pozitif çıktım. Korona olmuş olabilirsin.
Hangi belirtiler vardı sendeSena grip gibiydim korona pozitif çıktım. Korona olmuş olabilirsin.
Benim bulantı dönemimde inanılmaz zorlu geçti. Buzdolabını açardım, açmamla beraber kusardım, sonra ağlaya ağlaya yemek yapmaya devam ederdim. Pek yardım göremedim o açıdan eşimden. İşlerimi de kendim halletmeye alıştım açıkçası, artık ondan da pek talep etmiyorum. Bahanesi hazır çünkü, sen yap ki hareket olsun, ağlayınca habire pohpohlarsam alışırsın, sne ağlayınca üzülüyorum, ağlama diye kızıyorum diyor. Kendi başımın çaresine bakmayı öğrendim o yüzden.Yok yok benimki sağolsun hiç öyle yapmadı. Aylarca benimle birlikte aç kaldı annesigilde yada annemlere gönderdim. Evde kokuyor diye kendi de yapamadı. Şimdi de sadece cidden iyiliğim için diyor farkındayım ama işte bazen yaşadığım ağrılar normal mi değil mi kestiremeyince çekiniyorum. Yine baskın bir ağrı olsa söylerim sağolsun bu süreçte hep yanımda idi. Herkesin naz dediği özellikle kayınvalidemin abarttığımı düşündüğü herşeye karşı dimdik savundu.
Canım çook çok geçmiş olsun. Bol bol dinlen, beslenmene dikkat et, uykunu güzel uyu. Allahın izniyle atlatırsın, hiç moralini bozmaBen istanbuldan antalyaya tatile gittim. Bir hafta tatil yaptık, orda bulaştı kesin. Gelince de iatanbula hastanede yattım açılma yüzüne. Eşime bulaştı antalyada. Ondan da bana bulaştı ben hastanedeyken.
Çok geçmiş olsun canımBen istanbuldan antalyaya tatile gittim. Bir hafta tatil yaptık, orda bulaştı kesin. Gelince de iatanbula hastanede yattım açılma yüzüne. Eşime bulaştı antalyada. Ondan da bana bulaştı ben hastanedeyken.
Ateşin yoksa ve boğazın iltihaplı vs değilse korkma canım ama yine de doktora gitmende fayda var geçmiş olsunKızlar nasılsınız grip oldum heryerim agiriyor bebeğe zararı olurmu 30. Haftadayim
Aman var ya ben de bu yüzden tedirginim çalışabilir raporu aldığım için son haftalarda hiç riske atmasa mıydım diyorum6 hafta sonra minnakimi gördüm:) nasil özlemişim:) yalniz aynı gün sube arkadaşlarımdan pozitif çıkanlar olduğunu duydum su an acayip tırsıyorum çalışabilir raporu alacaktım guya almadım pazartesine erteledim bi daha düşüneyim diye:)
Benim bulantı dönemimde inanılmaz zorlu geçti. Buzdolabını açardım, açmamla beraber kusardım, sonra ağlaya ağlaya yemek yapmaya devam ederdim. Pek yardım göremedim o açıdan eşimden. İşlerimi de kendim halletmeye alıştım açıkçası, artık ondan da pek talep etmiyorum. Bahanesi hazır çünkü, sen yap ki hareket olsun, ağlayınca habire pohpohlarsam alışırsın, sne ağlayınca üzülüyorum, ağlama diye kızıyorum diyor. Kendi başımın çaresine bakmayı öğrendim o yüzden.biraz da onun gibi her zorluğa, sağlık sorununa karşı dimdik, sapasağlam durmam istiyor ama hormonlar işte her zaman öyle yapamıyorum
O yaşa da 3. 'Yü sığdırırsak süperÖyle düşünme ben 39 um daha ikinci çocuk :)
Ben memnunum. Tek süpürmede bazen bir şeyler kalabiliyor ben genelde oda oda süpürme yaparsam 2 kez süpür seçeneğini seçiyorum ve turboda calistiriyorum tertemiz oluyor. Hem silip hem süpürme yapınca da çok temiz oluyor. Silme performansından leke çıkarmasını falan beklemeyin ama kurumuş bir lekeyi çıkarmıyor ama. Bende vacum mop pro var. Şarj standart modda tek süpürmede 120-130 metrekare evi süpürüyor ucu ucuna ama ben turboda calistirdigimdan genelde bütün evi tek seferde supuremiyor. Tüm bu özellikleri değerlendirince benim için çok kullanışlı başkası memnun kalmayabilir. Aşırı titiz değilim yaptığı temizlik beni memnun ediyor. Evimiz cadde üstü çok toz oluyordu. Banyo lavabosunun üstü bile toz oluyordu. Tozdan kurtulduk. Hergun süpürge yapan bir insan değilim ama robotu hergün calistirabiliyorsun. Özellikle mutfak ve antre için hergün kullanıyorumdur.Memnun musunuz robot süpürgeden? Ben de almayı düşünüyorum en azından yer silme süpürme işi kalksa bana yeter
Boğazımda çok hafif bir gıcık ve terleme haricinde hiçbir belirtim yoktu. Asla koronayım demem kendime. Eşim biraz rahatsızlandı. Korona değilimdir ama emin oluyum diye test yaptırdı ailesine bulaştırmamak için. Pozitif çıktı.Canım burun akintim var basim agiriyor birazda. Babam annem kardeşimde grip oldu. İlk babam oldu o da gitti test yaptırdı negatif çıktı. Doktorumla konuştum o da tavuk suyu çorbası iç dedi
Çok geçmiş olsun canım korkma ınsallah hafif geçerTestim pozitif çıktı kızlar dua edin nolur korkuyorum
Geçmiş olsun. Kaç haftalık oldunuz. Durdurabiliyorlar doğumu.Herkese iyi geceler Bugün yatışım yapıldı 2 cm açılmam var inş doğmaz dua edin lütfen bana
Kimin neye geç kaldığını bilemeyiz. Belki 95 yaşına kadar yaşayacaksın.Benim kadar değilsinizdir, ben 43 yaşındayımgeçen sene evlendim, bu sene tüp bebekle hamile kaldım. Hayatta eğitim kariyer yaptım ama bu konularda geç kaldım… hep de düşünüyorum, kızımla az vakit geçirebileceğim diye çok üzülüyorum, onu ya yalnız bırakıp gidersem genç yaşında diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?