- 13 Mart 2021
- 386
- 585
- 18
- 39
Çok geçmiş olsun canım. Geldi mi üst üste geliyor. Sen hep yat. Istirahat çok şeyi değiştiriyor bu erlen doğumda. Ben kızımı yata yata 39 da doğurdum. Tuvalet ve yemek harici ayağa kalkma. Corona hepimiz geçirdik ınsallah hafif geçer.Kızlar ben doğurmadan çıkabildim hastaneden çok şükür.
Öylesine gittiğim hastanede 31. Haftamda 3 cm açıklık sebebiyle kadın doğuma alındım. 18 saat kaldım yanımda doğuran doğuranaaaa
Serumlar, ciğer geliştirici iğneler.
Sonra açıklık artmayınca normal odaya alındım. 4 gün yattım hastanede. Eve gönderildim sonunda çok şükür ama her an doğurabilirmişim. Ayakta durmam yasak. Sürekli oturup yatıyorum. Buna da şükür dicektim kiii covid pozitifim
Hastaneden çıkarken eşim ben pozitifim diye haber verdi. Az belirtim olmasına rağmen test verip eve geldim ben de pozitifim. Sıkıntı stress üstüste geldi bende. Umarım en az 1 ay daha kalır bebiş içeride de 36. Haftayı görebilirim ama umudum pek yok.
Çok cok geçmiş olsun çok dikkat kendine umarim covidi öksürük olmadan atlatirsin öksürüj zorluyo insani bol bol dinlen cidden cok uzuldum ne denilebilirki Allah korusun senide bebisinide insallah bekler gelmez hemenKızlar ben doğurmadan çıkabildim hastaneden çok şükür.
Öylesine gittiğim hastanede 31. Haftamda 3 cm açıklık sebebiyle kadın doğuma alındım. 18 saat kaldım yanımda doğuran doğuranaaaa
Sonra açıklık artmayınca normal odaya alındım. 4 gün yattım hastanede. Eve gönderildim sonunda çok şükür ama her an doğurabilirmişim. Ayakta durmam yasak. Sürekli oturup yatıyorum. Buna da şükür dicektim kiii covid pozitifim
Hastaneden çıkarken eşim ben pozitifim diye haber verdi. Az belirtim olmasına rağmen test verip eve geldim ben de pozitifim. Sıkıntı stress üstüste geldi bende. Umarım en az 1 ay daha kalır bebiş içeride de 36. Haftayı görebilirim ama umudum pek yok.
Allah korusunBenim kadar değilsinizdir, ben 43 yaşındayımgeçen sene evlendim, bu sene tüp bebekle hamile kaldım. Hayatta eğitim kariyer yaptım ama bu konularda geç kaldım… hep de düşünüyorum, kızımla az vakit geçirebileceğim diye çok üzülüyorum, onu ya yalnız bırakıp gidersem genç yaşında diye
E daha nolsun yeter:) bende alacağım zaten ayda bir dip bucak yaptırıyorum günlüğü de robotla halletsem bana yeter. Teşekkür ederimBen memnunum. Tek süpürmede bazen bir şeyler kalabiliyor ben genelde oda oda süpürme yaparsam 2 kez süpür seçeneğini seçiyorum ve turboda calistiriyorum tertemiz oluyor. Hem silip hem süpürme yapınca da çok temiz oluyor. Silme performansından leke çıkarmasını falan beklemeyin ama kurumuş bir lekeyi çıkarmıyor ama. Bende vacum mop pro var. Şarj standart modda tek süpürmede 120-130 metrekare evi süpürüyor ucu ucuna ama ben turboda calistirdigimdan genelde bütün evi tek seferde supuremiyor. Tüm bu özellikleri değerlendirince benim için çok kullanışlı başkası memnun kalmayabilir. Aşırı titiz değilim yaptığı temizlik beni memnun ediyor. Evimiz cadde üstü çok toz oluyordu. Banyo lavabosunun üstü bile toz oluyordu. Tozdan kurtulduk. Hergun süpürge yapan bir insan değilim ama robotu hergün calistirabiliyorsun. Özellikle mutfak ve antre için hergün kullanıyorumdur.
Bel ağrısından yatamıyorum gebeliğe bağlı böbrek genişlemesi çıktı. Sağ tarafım hep ağrıyordu sağ böbrekte çıktı. Ultrasonla bakıldı. Doğumdan sonra geçmesini bekliyorum inşaallah çok zorGünaydın kızlar. 32 hafta hamileyim Allah nasip ederse ekimin ilk haftasında doğuraca. Ama bu bir haftadır belim ve kasığım ağrıyor. Hele de 3 gündür gece uyurken sağa sola dönerken işkence oluyor bana bel ve kasık ağrısı inletiyor beni. Hele de dün aksam Allah'ım sabah olsa dedim. İlk gebeliğim normal mi bu durum acaba 10 gün sonra kontrolüm var etraf yine corona kaynıyor zırt bırt hastaneye gitmek istemiyorum lütfen bilen yardımcı olabilir mi
Bence hayat kurtarıcı. Aldığımızdan beri hiç pişman olmadık. Aldıktan sonra çok indirime girdi ona bile üzülmedim yani iyi ki almışım.E daha nolsun yeter:) bende alacağım zaten ayda bir dip bucak yaptırıyorum günlüğü de robotla halletsem bana yeter. Teşekkür ederim
İnsaAllah geçer. Bende de sağ taraf zorluyor mesela sağ tarfa uzandığımda göğüs altından etim çekiliyor gibi. Adetliyken ağrıyan bel ağrısı gibi benim bel ağrım.Bel ağrısından yatamıyorum gebeliğe bağlı böbrek genişlemesi çıktı. Sağ tarafım hep ağrıyordu sağ böbrekte çıktı. Ultrasonla bakıldı. Doğumdan sonra geçmesini bekliyorum inşaallah çok zor
O zaman da yardımcı olur diye umuyorum ya. Normalde merhametlidir, kıyamaz ama biraz işte bende çalışıyorum, yoruluyorum tiplerine giriyor. Birde annesi mesleğe girmeden önce meyvesini kabuğuna kadar soyup dilimleyip çatala batırıp getirdiği için hazıra alışmış, beni de uğraştırıyor işte.Benim de öyle bulantı dönemim çok kötü idi ama ben evin diğer kısmına bile geçemedim. Hatta evden midem bulandı için annemlerde kalmak zorunda kaldım. Allah kimsenin başına öyle kötü bulantı vermesin. Bence kendi konforu düşmesin diye bahaneler sıralamış. Doğumdan sonra bari hiç değilse yıpratmayon yatın bebeğinize ilgilenin. O da kendiyle ilgilensin.
Ben 400 de sıktırdım canım. Dereceyi de 30 yaptım. Birde dikkat et renklerine göre yıkamaya çalış. Benim araya kırmızı bir toka karışmış, bazı beyazlara solmuş. Üzüldüm birazcık.Kızlar bebek kıyafetlerini yıkıcam. Sizce 1000 de sıktarma yapsam kötü olurmu
28+1 im şu an iyiyim ciğer geliştirici yaptılar sancım vs yok takip ediyorlar şimdilikGeçmiş olsun. Kaç haftalık oldunuz. Durdurabiliyorlar doğumu.
Çok gecmiş olsn canımKızlar ben doğurmadan çıkabildim hastaneden çok şükür.
Ben riske attımAteşin yoksa ve boğazın iltihaplı vs değilse korkma canım ama yine de doktora gitmende fayda var geçmiş olsun
Aman var ya ben de bu yüzden tedirginim çalışabilir raporu aldığım için son haftalarda hiç riske atmasa mıydım diyorum
400 de çok ıslak çıkmadımı canım yaO zaman da yardımcı olur diye umuyorum ya. Normalde merhametlidir, kıyamaz ama biraz işte bende çalışıyorum, yoruluyorum tiplerine giriyor. Birde annesi mesleğe girmeden önce meyvesini kabuğuna kadar soyup dilimleyip çatala batırıp getirdiği için hazıra alışmış, beni de uğraştırıyor işte.
Ben 400 de sıktırdım canım. Dereceyi de 30 yaptım. Birde dikkat et renklerine göre yıkamaya çalış. Benim araya kırmızı bir toka karışmış, bazı beyazlara solmuş. Üzüldüm birazcık.
Bende baska markanın 1 numarasını aldım. Zaten minnacık oluyorlar. Ben ablalarım doğum yaptığında giderdim hep ben değiştirirdim bezlerini 1 bile bol geliyordu minnacık oluyor popişleriKızlar bebek bezi primanin 1 numarasını aldim acaba 2 mi alsaydım
Ya oğlumda bende ilkin bir aldim . Ne bilim ya genede alırken tereddütte kaldım. 1 numarayı aldim en fazla 1 hafta kullanır 2 numaraya geçerimBende baska markanın 1 numarasını aldım. Zaten minnacık oluyorlar. Ben ablalarım doğum yaptığında giderdim hep ben değiştirirdim bezlerini 1 bile bol geliyordu minnacık oluyor popişleribende 1 aldım
Yok canım öyle şıp şıp ıslak değildi. Çamaşırlığa astım, balkona koydum akşama kurudular hemen. Çok sıktırırsam kötü olur diye korktum valla.400 de çok ıslak çıkmadımı canım ya
Bende 1numara aldım bir paket, bir pakette aldığım fırsat kutusunun içinde var. Bence ilk zamanlar için 1 numara yeter canım. Bebişin kilosuna göre küçük gelirse 2ye geçersin.Kızlar bebek bezi primanin 1 numarasını aldim acaba 2 mi alsaydım
Benim balkon yok . Kurutma makinasına atmicam askilikta kurutucam 800 sıktarim ya normal çamaşırları genelde 1000 de siktariyorum bebek bezi bende primanin primum care 1 numarilisini aldim bakalımYok canım öyle şıp şıp ıslak değildi. Çamaşırlığa astım, balkona koydum akşama kurudular hemen. Çok sıktırırsam kötü olur diye korktum valla.
Bende 1numara aldım bir paket, bir pakette aldığım fırsat kutusunun içinde var. Bence ilk zamanlar için 1 numara yeter canım. Bebişin kilosuna göre küçük gelirse 2ye geçersin.
Aynen ilk zamanlarda 1 kullanırız büyük paket almadım bebeğin cildine uyar uymaz alerji yapar yapmaz diye orta büyüklükte bir paket aldım sonra baktım büyüdü 2 alırızYa oğlumda bende ilkin bir aldim . Ne bilim ya genede alırken tereddütte kaldım. 1 numarayı aldim en fazla 1 hafta kullanır 2 numaraya geçerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?