- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
Evde de kurur canım hiç endişe etme. Dediğim gibi renklere dikkat et, benim gibi solmasın bazılarına koyu renkliler.Benim balkon yok . Kurutma makinasına atmicam askilikta kurutucam 800 sıktarim ya normal çamaşırları genelde 1000 de siktariyorum bebek bezi bende primanin primum care 1 numarilisini aldim bakalım
Renkli beyaz ayrı attım canım. Sukur gögüs pomapasi disinda herşey tamam . Akşam valizi hazırlicam çok heyecanlıEvde de kurur canım hiç endişe etme. Dediğim gibi renklere dikkat et, benim gibi solmasın bazılarına koyu renkliler.
Aman inşallah bir daha bulaşmaz canım dikkat et kendineÇok gecmiş olsn canım
Vitanimini artırmakla ıyı yapmıssn bol bol istirahat etHemencık gecsin gitsn inşaAllah
Ben riske attımYerıme bakacak olan arkadas temaslıymıs 10 gun daha idare eder msn dedıler ve bennn hemen atladım”neden olmasn” Nerden kabul etmişim 3 gun sonra çalıstıgım yerde delta olan bırısı cıktı sonra arta arta devam etti 3 aylık hamıleyken gecırmıstm ama dr um normal covide antıkor kazandın ama varyanta yakalanma ıhtımaln hala devam dıkkatlı ol dwmişti
O sürec bıtene kadar ömrümden ömür gittinerden basladım nıye kabul ettım dıye yedım bitirdim kendımi şimdi arkads bulusmalarına bıle gitmiyrm gözüm öylesıne korktu
Ay ben de dün gece hiç uyuyamadım ağladım sonra da pişman oldum şükürsüzlük mü ediyorum diyeKızlar ben çok duygusalım, hep ağlamak geliyor içimden. Bebeğin alışverişini daha hiç yapamamış olmam, bir de başımıza taşınma derdi çıkarmam, artık hareketlerimde ve uykuda zorlanmam, kocamın saçma sapan beni sinir eden hareketleri, her şeyin her türlü işin bana bakması, bir yandan da çalışmam, hepsi birlikte beni daha doğurmadan lohusa depresyonuna soktu.
Canım imkanın varsa ilk önce alışverişi yap valizi hazırla köy kenara . Daha sonra taşınma telaşına odaklan . Kocanıda umursama bende herşeyimi tek başına hallettim halada uğraşıyorum bi yandan okullar acilcak diğer oglumlada ilgilenicem. Boş yere stres yapma alışveriş 1 gün lik bir günde hazırlamasıKızlar ben çok duygusalım, hep ağlamak geliyor içimden. Bebeğin alışverişini daha hiç yapamamış olmam, bir de başımıza taşınma derdi çıkarmam, artık hareketlerimde ve uykuda zorlanmam, kocamın saçma sapan beni sinir eden hareketleri, her şeyin her türlü işin bana bakması, bir yandan da çalışmam, hepsi birlikte beni daha doğurmadan lohusa depresyonuna soktu.
Canım hiç üzme kendıni...Kızlar ben çok duygusalım, hep ağlamak geliyor içimden. Bebeğin alışverişini daha hiç yapamamış olmam, bir de başımıza taşınma derdi çıkarmam, artık hareketlerimde ve uykuda zorlanmam, kocamın saçma sapan beni sinir eden hareketleri, her şeyin her türlü işin bana bakması, bir yandan da çalışmam, hepsi birlikte beni daha doğurmadan lohusa depresyonuna soktu.
İnşaAllah canımAman inşallah bir daha bulaşmaz canım dikkat et kendine
Evet gece kaç defa hemde sıcakta olunca birde tuvalette gidiyorum derken gece 3-4 defa oluyorKızlar benim gibi uykusundan kalkan varmı... Uykularım bölük pörçük oldu bu hafta..
Malesef hareketlerde ve uyumakda cok zorlaniyorum bende. Erkekler oyle ya bizim gibi butuncul dusunemiyorlar cogu sey onlara gereksiz geliyor veya ihtiyac fazlasi. Onlar gitse alisverise maksimum 2 bebek tulumu alir gelir onu da muhtemelen tuttugu takimli alirKızlar ben çok duygusalım, hep ağlamak geliyor içimden. Bebeğin alışverişini daha hiç yapamamış olmam, bir de başımıza taşınma derdi çıkarmam, artık hareketlerimde ve uykuda zorlanmam, kocamın saçma sapan beni sinir eden hareketleri, her şeyin her türlü işin bana bakması, bir yandan da çalışmam, hepsi birlikte beni daha doğurmadan lohusa depresyonuna soktu.
Ay ben de öyleyim, yemin ediyorum domates salatalık yumurtadan tiksindim, bu sabah artık zorla yedim. Şekeri olan bizler için çok kısıtlı seçenekKahvalti icin oneri alabilirmiyim ya. Hamur isi kek borek benim icin kahvaltinin diger adiydi. Gebelik sekeri sebebi ile dikkat ediyorum. Ama hersabah domates biber zeytin peynir yumurta cok sıkıldım ozellikle yumurtadan tiksinmeye basladim zaten cok zor yedigim birseydi simdi hic.
Bu konuda beterımKahvalti icin oneri alabilirmiyim ya. Hamur isi kek borek benim icin kahvaltinin diger adiydi. Gebelik sekeri sebebi ile dikkat ediyorum. Ama hersabah domates biber zeytin peynir yumurta cok sıkıldım ozellikle yumurtadan tiksinmeye basladim zaten cok zor yedigim birseydi simdi hic.
Kahvalti icin oneri alabilirmiyim ya. Hamur isi kek borek benim icin kahvaltinin diger adiydi. Gebelik sekeri sebebi ile dikkat ediyorum. Ama hersabah domates biber zeytin peynir yumurta cok sıkıldım ozellikle yumurtadan tiksinmeye basladim zaten cok zor yedigim birseydi simdi hic.
Kızlar ben çok duygusalım, hep ağlamak geliyor içimden. Bebeğin alışverişini daha hiç yapamamış olmam, bir de başımıza taşınma derdi çıkarmam, artık hareketlerimde ve uykuda zorlanmam, kocamın saçma sapan beni sinir eden hareketleri, her şeyin her türlü işin bana bakması, bir yandan da çalışmam, hepsi birlikte beni daha doğurmadan lohusa depresyonuna soktu.
bir gün haşlama yumurta yersem ertesi gün Menemen yapıyorum, sonraki gün peynirli omlet, sonraki gün bol yeşillikle yumurta salatası, sonraki sabah tam tahıl ekmeğine tost..// tavada biberli lor yapabilirsin içine yumurta kırınca hiç yumurta tadı gelmiyor, //bol yeşillikle patates salatası, tam tahıl unundan krep, bi gün domates doğrarsan //ertesi gün bol lor peynirine ufak ufak domates havuç doğra limon zyağı ceviz ile çok güzel oluyor,// bi kapta çok ufak domates doğra, peyniri parçala, üzerine biber ekle bir yumurta kır içine, (yiyorsan bir iki dilim sucuk doğra), tam tahıl ekmeğini dilimle.. dilimlerin üzerine bu karışımı koy fırına ver 5dk da yalancı pizza oluyor :)..Kahvalti icin oneri alabilirmiyim ya. Hamur isi kek borek benim icin kahvaltinin diger adiydi. Gebelik sekeri sebebi ile dikkat ediyorum. Ama hersabah domates biber zeytin peynir yumurta cok sıkıldım ozellikle yumurtadan tiksinmeye basladim zaten cok zor yedigim birseydi simdi hic.
Ay ben de öyleyim, yemin ediyorum domates salatalık yumurtadan tiksindim, bu sabah artık zorla yedim. Şekeri olan bizler için çok kısıtlı seçenekarada omlet yapıyorum ama o da ağır geliyor bu sıcakta.
Ben bulamadım arkadaşım kahvaltılık, sen bulursan haber ver.
Bu konuda beterım
Benımde oplumda sınırda cıkmıstı bunda ise dikkat edeym dıyorm ama haslanmıs yymurtayla ara cok kotugebelıkte muthıs zorlanıyrm domates salatalıgı bolca koyuyorm sofraya ama genelde ya menemen yada sahanda yumurtayla kendımı kandrmaya calısıyrm
Gun icerisinde taze fasulye, tavuk, kirmizi et, corba, yogurtlu kabak, barbunya, kuru fasulye fln idare ediyorum.Benim de tam tersi. Kahvaltılık yemeyi o kadar çok severdim ki bulantılar yüzünden sadece hamur işi yiyebiliyorum.
İri iri doğradığın biberi iki kaşık yağda kavurup üzerine iri iri Domates parçaları ile pişir sonra da yoğurtla ye mis. Miden bulanıyorsa yumurtayı yağda kırıp az sarımsaklı yoğurdun üzerine döküp ye. Bu tarz şeyler güzel olabilir.
Evet canim haklisin bu sekilde artik cesitlendiricem dedigin gibi.bir gün haşlama yumurta yersem ertesi gün Menemen yapıyorum, sonraki gün peynirli omlet, sonraki gün bol yeşillikle yumurta salatası, sonraki sabah tam tahıl ekmeğine tost..// tavada biberli lor yapabilirsin içine yumurta kırınca hiç yumurta tadı gelmiyor, //bol yeşillikle patates salatası, tam tahıl unundan krep, bi gün domates doğrarsan //ertesi gün bol lor peynirine ufak ufak domates havuç doğra limon zyağı ceviz ile çok güzel oluyor,// bi kapta çok ufak domates doğra, peyniri parçala, üzerine biber ekle bir yumurta kır içine, (yiyorsan bir iki dilim sucuk doğra), tam tahıl ekmeğini dilimle.. dilimlerin üzerine bu karışımı koy fırına ver 5dk da yalancı pizza oluyor :)..
Maşallah baya düzenli yiyorsunGun icerisinde taze fasulye, tavuk, kirmizi et, corba, yogurtlu kabak, barbunya, kuru fasulye fln idare ediyorum.
Birde yesil mercimegi, nohutu, kuru fasulyeyi bol miktarda haslayip bir porsiyonluk buzdolabi posetelrine koyup buzluga atiyorum. Gun iverisinde salatamin icine karistiriyorum veya bazen aksamlari bu sekilde yapiyorum sizede tavsiye olsun canlarim. Hem pratik hem doyurucu oluyor icine marul dereotu biber domates salatalik seklinde.
Sabahlari artik bu sekilde salataya doneyim ben en iyisi
Ama canim ciddi anlamda yaglar receller ballar istiyor ki normalde sevmem veya cok tercih etmem.
Gecen gun tam bugday ekmeginin icini oyup icine yumurta domates biber peynir karisimi koyup firina atmislardi oyle birsey yapabiliriz.
Tam bugday unuyla krep yaptigimizda acaba yine sekeri yukseltirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?