2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Dinen 40 gün beklemek gerekiyor cnm . Maşallah öyle anlayışliysa

6-7 hafta boyunca hekimlerde uzak kalınması gerektiğini söylüyor. İnanmayan bir insan ise de bilgilensin adına söyleyelim :) inananlar için de ne güzel dinimiz varmış bizim sağlığımızı bizden çok düşünüyor diye mutlu olmak lazım

Canım ya diğer oğlumun kıyafetlerini hep çekti pamukluda yikamistim o zaman. Şimdi bunlar çok minik ya çekerse diye tedirgin oldum . Bakım artık mecbur ilerki zamnlar hep atcam böyle evde kurutmak baya zor

Bana ilk gittiğim doktor ilk 3 ay ve son 3 ay önermiyoruz demişti ama şu anki doktorum suyun gelene kadar devam dedi ben de onu dinliyorum açıkçası şimdilik bir sorun yok Eğer riskli bir durum yoksa hamilelikte, ilişkinin bir sakıncası yok canım. Yine de ulaşabiliyorsan doktoruna telefondan bir danış bence, içinin rahat etmesi için.

Canım bildiğim kadarıyla sık ilişki doğumuda baya kolaylastiriyo

Tabi lohusalık sürecinde kanama oluyor. Tıpkı regl gibi düşünün. Enfeksiyonlara açık olunan bir dönem. Aynı zamanda doğum yaptığınız için rahminiz vs toparlanması/iyileşmesi gerekir.

Söylediğiniz iyi oldu kızlar sağ olun ya. Ablamlarda derdi ama daha var diye konusu geçmedi.
Çok şükür ya ne yapsam hakkını ödeyemem gerçekten işten gelip iş yapıyor evde ben yapmayayım diye, rahatsızlık vermeyeyim diye her şeyini kendi yapıyor benimkileri de o yapıyor

Canım bildiğim kadarıyla sık ilişki doğumuda baya kolaylastiriyo
Aynen canım ben de hep öyle öğrendim, ilk doktor niye kafadan öyle söyledi bilmiyorum artık Hatta son haftalarda özellikle öneriliyor, özellikle korunmadan ilişki olursa doğumun başlamasına yardımcı olabiliyormuş aklınızda bulunsun. Gerçi şu an ben dahil herkes “Ya erken doğarsa” korkusunda, bebek gecikirse kısmına daha gelemedik ama olsun

Bana da ilk 3 ay demişti doktorum sonrası zaten kanama olunca olmadı, kaldı öylece

Kızlar bebek elbiselerini kurutmada yıkayan varmı. Evin içinde kuruttum ama . Nemli kalır diye korkuyorum paketlicem. Son bi kez kurutmaya atsam biisy olurmu acaba nemli kalan yer varsa kurusun diye
Canım ben kurutmada kuruttum .Hiç sorun olmadı .Bir de bebek ayarı var kurutmanın .hatta bana daha hijjenik geliyor .Üzerinde toz kalmıyor .Birde ütü cillop gibi oldular

Maşallah diyelim. Gerçekten insan eşinin merhametini gebelik döneminde çok daha fazla görüyor.

Canım ben kurutmada kuruttum .Hiç sorun olmadı .Bir de bebek ayarı var kurutmanın .hatta bana daha hijjenik geliyor .Üzerinde toz kalmıyor .Birde ütü cillop gibi oldular
Bu sefer askilikta oldu . Ama diğerlerini hep makinada yok ya böyle zor ya makinanın gözünü sevim

Yok bısey olmz korkma bende gece yemiyorum ilk bebeğim de de yemedim gayet iyi gelişiyorlar kilo alıyorlar. Sen gündüz iyi beslen yeter karbonhidrat az tüket

Ben çamaşırdan bulaşığa geçtim arkadaşlar
Maşallah kız çok değil mi hepsi fazladan mi aldın herşeyi ben daha almadım inşallah Alaçam şu kargolar gelsede yikasam bebeğimin kıyafetlerini

Maşallah kız çok değil mi hepsi fazladan mi aldın herşeyi ben daha almadım inşallah Alaçam şu kargolar gelsede yikasam bebeğimin kıyafetlerini
İkili Philips avent biberon var burda
İkili Bibs emzik
İkili mamaajoo emzik
Dörtlü süt sağma saklama kabı işten eve getirirken poşet sıkıntı olur dökülür falan diye korktum açıkcası
Bi tane de süt sağma makinesinin parçaları var
Mochi de aldım bitane
İkili mama kaşığı var
Bir tane Emzik kutusu var
Göğüs kalkanı var
bi tane dişlik var orda biyerde

Ben bu pazartesinden yıkamaya başladım kıyafetleri de bitirdim yerleştirdim bebeğin hastane çantasına konacak kıyafet kısmını bitirdim bunlarında yıkadım şimdi işte steril edicem yarında gündüzden çantayı tastamam ederim kapatırım.

Resmen beni anlatıyorsun canım anlıyorum seni ağlamaktan iki gündür gece gündüz gözlerim şişti
Ay ben de dün gece hiç uyuyamadım ağladım sonra da pişman oldum şükürsüzlük mü ediyorum diye her şey yoluna varır canım kendini üzme bende daha bir şey almadım 33 haftalık olacak
Bende

Recep has dan memnun kaldinizmi ayrintili ulturasonda acaba. Birde ücreti neydi o zaman teşekkür ederim
Ben çok memnun kaldım. Herkes suratsız çok az konuşuyor falan demiş bi tedirgin girdim muayeneye ama bence gayet ayrıntılı güzel baktı ve bize anlattı. Ben çok memnun kaldım. Yorumlardaki gibi olsa da yine ona giderdim çünkü onun gibi en erken zamanda çok nadir hastalıkları bile görebilecek prof çok az türkiyede. Benle iletişimindense bebeğin sağlıklı demesi benim için yeterliydi. Ama bence gayet şeker biriydi yada günündeydi bilmiyorum Bi arkadaşımın bebeğine 36. Haftada cücelik sendromu var denildi kız helak oldu. İstanbulda 4 tane perinatologa gitti hepsi evet olabilir dedi. Recep hoca en son küçük yapılı babasına çekmiş korkma dedi. Çocuk şuan gayet sağlıklı. Çevremde bunun gibi birkaç örnek olduğu için ben çok güvenerek gittim. Fiyatı 1000 idi ama baya erken almanız lazım randevuyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…