Dinen 40 gün beklemek gerekiyor cnm . Maşallah öyle anlayışliysaValla korkudan adam yanımda yatmıyor rahatsız ederim diye o kadar yani.Elini karnıma koyarken bile tedirgin. Aklına elbette geliyordur da kendini engelliyor canım kocam ya Oturup kalkmama bile benden çok dikkat ediyor. Babasını kaybetti peşi sıra kanamam olunca oturup ağladı, çok etkilendi. Hiç bişey de yaptırmıyor evde kendi çabasıyla birşeyler yapıyor ben yapınca da kızıyor. Valla hakkını ödeyemem adamcağızın.
40 gün neden onu da merak ettim, öyle mi oluyor ?
Dinen 40 gün beklemek gerekiyor cnm . Maşallah öyle anlayışliysa
Canım ya diğer oğlumun kıyafetlerini hep çekti pamukluda yikamistim o zaman. Şimdi bunlar çok minik ya çekerse diye tedirgin oldum . Bakım artık mecbur ilerki zamnlar hep atcam böyle evde kurutmak baya zorKurutma makinesinden neden korkuyorsunuz ki. Hatta bence daha iyi çünkü pamukçuklarını topluyor. Küçülmesinden korkuyorsan pamuk programı falan ayarla ama ben normal günlük programda 2 saat çalıştırdım bişey de olmadi.
Bana ilk gittiğim doktor ilk 3 ay ve son 3 ay önermiyoruz demişti ama şu anki doktorum suyun gelene kadar devam dedi ben de onu dinliyorum açıkçası şimdilik bir sorun yokHanımlar özel olacak ama size sormam gerekiyor, çünkü daha doktor randevuma da çok var
Geçen hafta eşimle ilişkiye girdikten sonra bir gün boyunca vajina, kasık, karın ağrısı çektim. Vücudum da çok yorgun düştü. Hatta bir ara karnıma bıçak saplanır gibi sancı girmişti. Ben de korktum. Ama akşama geçmişti çok şükür. Şimdi de ilişkiye girmekten korkar oldum. Acaba bir zararı mi var ondan mı böyle oldu? Size doktorunuz ilişkiyi öneriyor mu, yoksa yasaklıyor mu? Benim bu durumda ne yapmam gerek ?
Rahim anca toparlanıyor.6-7 hafta boyunca hekimlerde uzak kalınması gerektiğini söylüyor. İnanmayan bir insan ise de bilgilensin adına söyleyelim :) inananlar için de ne güzel dinimiz varmış bizim sağlığımızı bizden çok düşünüyor diye mutlu olmak lazım
Canım bildiğim kadarıyla sık ilişki doğumuda baya kolaylastiriyoBana ilk gittiğim doktor ilk 3 ay ve son 3 ay önermiyoruz demişti ama şu anki doktorum suyun gelene kadar devam dedi ben de onu dinliyorum açıkçası şimdilik bir sorun yokEğer riskli bir durum yoksa hamilelikte, ilişkinin bir sakıncası yok canım. Yine de ulaşabiliyorsan doktoruna telefondan bir danış bence, içinin rahat etmesi için.
Tabi lohusalık sürecinde kanama oluyor. Tıpkı regl gibi düşünün. Enfeksiyonlara açık olunan bir dönem. Aynı zamanda doğum yaptığınız için rahminiz vs toparlanması/iyileşmesi gerekir.
Söylediğiniz iyi oldu kızlar sağ olun ya.Dinen 40 gün beklemek gerekiyor cnm . Maşallah öyle anlayışliysa
Aynen canım ben de hep öyle öğrendim, ilk doktor niye kafadan öyle söyledi bilmiyorum artıkCanım bildiğim kadarıyla sık ilişki doğumuda baya kolaylastiriyo
Bana da ilk 3 ay demişti doktorum sonrası zaten kanama olunca olmadı, kaldı öyleceBana ilk gittiğim doktor ilk 3 ay ve son 3 ay önermiyoruz demişti ama şu anki doktorum suyun gelene kadar devam dedi ben de onu dinliyorum açıkçası şimdilik bir sorun yokEğer riskli bir durum yoksa hamilelikte, ilişkinin bir sakıncası yok canım. Yine de ulaşabiliyorsan doktoruna telefondan bir danış bence, içinin rahat etmesi için.
Canım ben kurutmada kuruttum .Hiç sorun olmadı .Bir de bebek ayarı var kurutmanın .hatta bana daha hijjenik geliyor .Üzerinde toz kalmıyor .Birde ütü cillop gibi oldularKızlar bebek elbiselerini kurutmada yıkayan varmı. Evin içinde kuruttum ama . Nemli kalır diye korkuyorum paketlicem. Son bi kez kurutmaya atsam biisy olurmu acaba nemli kalan yer varsa kurusun diye
Söylediğiniz iyi oldu kızlar sağ olun ya.Ablamlarda derdi ama daha var diye konusu geçmedi.
Çok şükür ya ne yapsam hakkını ödeyemem gerçektenişten gelip iş yapıyor evde ben yapmayayım diye, rahatsızlık vermeyeyim diye her şeyini kendi yapıyor benimkileri de o yapıyor
Bu sefer askilikta oldu . Ama diğerlerini hep makinada yok ya böyle zor ya makinanın gözünü sevimCanım ben kurutmada kuruttum .Hiç sorun olmadı .Bir de bebek ayarı var kurutmanın .hatta bana daha hijjenik geliyor .Üzerinde toz kalmıyor .Birde ütü cillop gibi oldular
Yok bısey olmz korkma bende gece yemiyorum ilk bebeğim de de yemedim gayet iyi gelişiyorlar kilo alıyorlar. Sen gündüz iyi beslen yeter karbonhidrat az tüketSagol cnm öyle yapayim olmadi kuruyemiş cig badem alayım onlardan yiyeyim findik ve ceviz tuketiyorum ama badem hic tuketmiyorum aklimda olsun ya ben aliskinim acliga hamilelik oncesi polikistikten dolayi bebek olsun diye cok dikkat ettim yanj tecrubeliyim ama korkum bebek gelişmezse ufak kalirsa diye
Ohh maşallah ne çok sevilecek bir bebek geliyor sağ salim gelsin insalalh aranızaAllah razı olsun canım 15 yaşındada oğlum var ona kardeş olsun dedim tüp bebek le uğraştım
Maşallah kızBen çamaşırdan bulaşığa geçtim arkadaşlar
İkili Philips avent biberon var burdaMaşallah kızçok değil mi hepsi fazladan mi aldın herşeyi ben daha almadım inşallah Alaçam şu kargolar gelsede yikasam bebeğimin kıyafetlerini
Ben bu pazartesinden yıkamaya başladım kıyafetleri de bitirdim yerleştirdim bebeğin hastane çantasına konacak kıyafet kısmını bitirdim bunlarında yıkadım şimdi işte steril edicem yarında gündüzden çantayı tastamam ederim kapatırım.Maşallah kızçok değil mi hepsi fazladan mi aldın herşeyi ben daha almadım inşallah Alaçam şu kargolar gelsede yikasam bebeğimin kıyafetlerini
Resmen beni anlatıyorsun canım anlıyorum seni ağlamaktan iki gündür gece gündüz gözlerim şiştiKızlar ben çok duygusalım, hep ağlamak geliyor içimden. Bebeğin alışverişini daha hiç yapamamış olmam, bir de başımıza taşınma derdi çıkarmam, artık hareketlerimde ve uykuda zorlanmam, kocamın saçma sapan beni sinir eden hareketleri, her şeyin her türlü işin bana bakması, bir yandan da çalışmam, hepsi birlikte beni daha doğurmadan lohusa depresyonuna soktu.
BendeAy ben de dün gece hiç uyuyamadım ağladım sonra da pişman oldum şükürsüzlük mü ediyorum diyeher şey yoluna varır canım kendini üzme bende daha bir şey almadım 33 haftalık olacak
Ben çok memnun kaldım. Herkes suratsız çok az konuşuyor falan demiş bi tedirgin girdim muayeneye ama bence gayet ayrıntılı güzel baktı ve bize anlattı. Ben çok memnun kaldım. Yorumlardaki gibi olsa da yine ona giderdim çünkü onun gibi en erken zamanda çok nadir hastalıkları bile görebilecek prof çok az türkiyede. Benle iletişimindense bebeğin sağlıklı demesi benim için yeterliydi. Ama bence gayet şeker biriydi yada günündeydi bilmiyorumRecep has dan memnun kaldinizmi ayrintili ulturasonda acaba. Birde ücreti neydi o zaman teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?