2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ben daha 30 olmadan aldım hepsini ama kıyafetlerde dahil yıkama işlemleri duruyor onu da bu hafta içi yaparım artık yavaş yavaş. Son ana bırakınca aksilik çıkar gibi geliyor. Ben internetten aldım çoğunu gezmede biraz sıkıntım vardı.
Bi kısmını arkadaşlarım ablam aldığı halde gerçekten de çok para gitti. Toplu alınca ne kadar gittiği daha iyi anlaşılıyor. Ben parça parça aldım.
Bı tane biberon 300 lira, bir takım hastane çıkışı 100 lira, emzik 80 90 lira, süt sağma makinası 1500 lira daha beşiği, arabası kaba eşyaları da hariç.
Her gün bişey aldığımdan yola çıkarsak dünya para harcadım.

Acaba yalancı kasılmalardan olabilir mi ? 1 saatte ne kadar oluyor kasılma? Benim de bı iki gün öyle oldu geçti. Bebişler büyüdüğü için de olabiliyormuş. Magnezyumu ihmal etme. Ben sabah akşam içiyorum

Çok güzeller güle güle kullanın bebişinle

Aynen valla ben dün mağazadan birkaç parça aldım gerisini internetten sipariş vereceğim artık toplu alınca daha çok göze geliyor dediğin gibi bir de seviniyordum çok bir şey almayacağım çok çıkmaz diye

Önceden olmasına rağmen yine çıkıyor demek ki birde farklı cinsiyetteyse kıyafetler de değişiyordur gerisi aynı olsa da fark etmez.
Kız kardeşimin bir sözü var bebeklerle ilgili " abla bebek demek para yiyen demek, sen kazanacaksın o yiyecek, içecek, hiç bişeyden habersiz oh ne âlâ " gerçekten de yaşı küçük olmasına rağmen öngörülüymüş

Maşallah canım

Kızlar bebek bezini sleepy ekstra yenidoğan günlük aktivite bezi 128'li aldım. Nasıldır bilgisi olan var mı ?
Bende sleepy almayı düşünüyorum iyi yapmışsın ama 128 çok değil mi yenidoğan için, küçük gelebilir sonradan diye düşünüyorum.

Guzel gunlerde kullanin ins

Bende sleepy almayı düşünüyorum iyi yapmışsın ama 128 çok değil mi yenidoğan için, küçük gelebilir sonradan diye düşünüyorum.
Düşündümde sonradan küçük gelmeyebilirde bebeklerin kilosu değişkenlik gösterir. Benim 2 oğlum da 4 kiloya yakın doğdukları için küçük gelmişti sonradan.

Sanırım öyle canım hiç bilmiyorum. Günde 4-5 kez oluyor ama dünden bu yana ağrı biraz fazla olunca endişe ettim, dinleniyorum bakalım.
Kızlar bebek bezini sleepy ekstra yenidoğan günlük aktivite bezi 128'li aldım. Nasıldır bilgisi olan var mı ?
Bende ondan alacaktım ama stokta kalmamıştı. Şimdilik sleepy yeni doğan fırsat paketi ve bir tane 1 numara paket aldım. Genel olarak çevrem sleepy kullanıyor hep, memnunlar

Hepimiz inşallah güzel günlerde kullanalım canım. Ama devlette gebelere randevusuzda bakıyorlar bence bi git canım.

yeni doğduğunda günde 10 tane değişiliyor diye okumuştum bı yerde, öyle aklımda kalmış.
Yüksek ihtimalle odur o halde saatte 4-5 olması lazımmış doğum için Allah göstermesin de daha var. Dinlen canım. Bazen benimde öyle oluyor hatta vitaminden mi bilmiyorum ishalle birlikte karın ağrısı sertleşme oluyor.
Ben Trendyoldan aldım. 77 ydi aldığımda şimdi 99 olmuş.
Sleepy Extra Avantajlı Bebek Bezi 1 Numara Yenidoğan 128 Adet Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

Hanımlar merhaba ben normalde 30+5 haftalık hamileyim. Bugün ultrasona girdim. Ultrason ölçümleri haftamdan küçük çıktı. Özellikle Bebeğin Bpd değeri 73.1 mm 29+2 haftalık çıktı. Çok mu küçük kalmış acaba kafaya çok takıyorum.Boyle biseyle karşılaşan oldu mu önceki ölçümlerde de bebek küçük cikiyordu ama bu kadar değil. Fark gitgide açılıyor,,

Kundak babyjörn mü canım
Bende e bebekten aldım ama o kadar mınık geldı ki gozume 6 yılda unutmus olmama şaşırıyorm günlerdir saglıkla kullansn mınıkler bnde o kadar dıkkat edıp uygun ve guzel bulmaya calısaym derken o kadar harcamısım ki eşimle tek tesellımız en azından beşiğe arabasına oto koltuguna para vermıycez oluyo
Dr’un normal dedıyse hıc endıse etme3-4 hafta önce aynı konudan muzdarıptim arkadaskara yazmsıtm hepsı gonlümü ferahlatmıstı bı arkadas badem cevız ve kaşar peynır ye demıstı Allah razı olsn bu sefer ki kontrolde kızım 3-4 gun ıleride cıktı hemde ilk defa inşaAllah yakalayacaktr önemli olan drun sorun yok demesi cunku bebek kılosunda ve olcumlerde gerı kalmasının sebebı kordondan saglıklı kan gecısı olmamasıdır dr muhtemelen kontrolde bakmştr canım

Nohut battanıye lcw home da 29.90
Nevresım 49.90 - 59.90 arası
bende hep ındırım kovaladım ama avm git gel yaktıgım yakt aynı yere gelmiştir civilden bısey alamadım fıyatlar cok yuksekti onun yerıne e bebekte 5 li hastane cıkısları 30-50 lira arasıydı oradan 4-5 tane aldım bırde ankara da olan arkadaslarm fulla da bebek yenı dogan kıyafetleri epeyce uygundu:)) biberon işine girşmedim sadece bibs emzil aldım lila onunda teklı aldım ki eger emmezse baska deneyelım diye
Gecen gun artık herseyın tam olduguna ilna olmıstum ki yazıları okuyunca yine eksık cıktı iyi mi

Bende 40 lısını aldm canım aslında kılo olarak 2-5 aralıgını vermiş ama belkı sıkar yada bacaklarına iz yaparsa dıye az tuttum sayıyı malum kat kat giydirmek durumunda kalabılırız

Çok haklı valla cinsiyet farkı da var dediğin gibi canım mesela battaniyelerimiz hep pembe buna mavi aldım kız olsa battaniye almayacaktım gibi
1 haftalık kadar ileri geri durumunu normal kabul ediyor doktorlar ki ultrasonların yanılma payı da var canını sıkma bunun için canım kusmaların devam ediyor tansiyonun yüksekse idrarda protein kaçağı varsa gebelik zehirlenmesi kaynaklı olabilir diyeceğim de bu tip şikayetlerin yoksa içini ferah tut canım
Şunu aldım canım bana da küçük geldi ya dediğin gibi kayınvalidem sarıp sarmalamıştı kızımı bunu aldım ki çocuk rahat etsin evet şükür oto koltuğu da var zaten onları da alsak işin içinden hiç çıkılmazmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…