- 3 Aralık 2020
- 793
- 1.096
- 63
Ben daha 30 olmadan aldım hepsini ama kıyafetlerde dahil yıkama işlemleri duruyor onu da bu hafta içi yaparım artık yavaş yavaş. Son ana bırakınca aksilik çıkar gibi geliyor. Ben internetten aldım çoğunu gezmede biraz sıkıntım vardı.Ben çok pişmanım 30 haftaya gelene kadar bitirmediğime eşim askerde annem çalışıyor tek başıma yapıyorum zorlanıyorum bence kimse hazırlığı sonraya bırakmamalı ya hafta ilerledikçe zorlaşıyor hareket etmek
Bi kısmını arkadaşlarım ablam aldığı halde gerçekten de çok para gitti. Toplu alınca ne kadar gittiği daha iyi anlaşılıyor. Ben parça parça aldım.Dün e bebekten bir iki parça bir şey aldım
3 zıbın , yenidoğan şampuan, bebek yağı,bez, mendil, kundak dünya parası tuttu Allah sıfırdan alışveriş yapanlara yardım etsin hele daha alacağım bir çok şey de var oysaneyse ki büyükbaşları (beşik,puset,bebek arabası,süt sağma makinesi vs) almayacağız
Acaba yalancı kasılmalardan olabilir mi ? 1 saatte ne kadar oluyor kasılma? Benim de bı iki gün öyle oldu geçti. Bebişler büyüdüğü için de olabiliyormuş. Magnezyumu ihmal etme. Ben sabah akşam içiyorumKızlar dün akşamdan beri kasıklarımda ince ince sızlar var, ara sıra geçiyor, sonra geri geliyor. Belim de ağrıyor gibi, bebeğin de hareketleri azaldı sanki.gece de karnım öyle sertti ki uyuyamadım doğru düzgün. Normal mi bu haftalarda acaba? Endişe etmeli miyim?
Çok güzeller güle güle kullanın bebişinleKızlar günaydın bende bir kaç gündür birşeyler alıyorumrvet çok pahalı ilk heves olduğundan dünyayı almak istiyor insan.
Kraft A9 model bebek arabası aldım inşALLAH iyidir. Civilden. Bir tek çift yönlü kullanımı yok buna üzüldüm ama 360 derece dönüyor 4 tekerlek yer kaplamıyor tek elle kapanıyor falan sizin yazdıklarınızdan araştırmalar sonucu bunu aldım 1600
Puset de civilden arabada oto koltuğu kullanılanlardan trafik sertifikası var bel desteği var 400
Yine civilden Kraft bebek çantası aldım beğendik de baya bölmeleri var 160 TL
Banyo için kova küvet maşrapa üstünün filesi ama yumuşak olanlardan süngerli gibi bunlarda 150 tuttu
Bi hastane çıkışı battaniye dışı örgü içi polarlı olan birde nohut battaniye ( nohut battaniye ne pahalı 70 )
Son olarak beşik çilekten aldık boş beşik yatak faln hariç 750 sallama aparatıyla kalan yatak uyku seti cibinlik falanda bin lirayı buluyor onları araştırmadayım
Sonra kendime lohusa takımı birde pijama takımı terlik taç ped falan alıcam. emzirme sütyeni aldım baya azaldı bakalım
Kızımın hastane çantası hazır yıkandı ütülendi itinayla
Aynen valla ben dün mağazadan birkaç parça aldım gerisini internetten sipariş vereceğim artık toplu alınca daha çok göze geliyor dediğin gibi bir de seviniyordum çok bir şey almayacağım çok çıkmaz diyeBen daha 30 olmadan aldım hepsini ama kıyafetlerde dahil yıkama işlemleri duruyor onu da bu hafta içi yaparım artık yavaş yavaş. Son ana bırakınca aksilik çıkar gibi geliyor. Ben internetten aldım çoğunu gezmede biraz sıkıntım vardı.
Bi kısmını arkadaşlarım ablam aldığı halde gerçekten de çok para gitti. Toplu alınca ne kadar gittiği daha iyi anlaşılıyor. Ben parça parça aldım.
Bı tane biberon 300 lira, bir takım hastane çıkışı 100 lira, emzik 80 90 lira, süt sağma makinası 1500 lira daha beşiği, arabası kaba eşyaları da hariç.
Her gün bişey aldığımdan yola çıkarsak dünya para harcadım.
Önceden olmasına rağmen yine çıkıyor demek ki birde farklı cinsiyetteyse kıyafetler de değişiyordur gerisi aynı olsa da fark etmez.Aynen valla ben dün mağazadan birkaç parça aldım gerisini internetten sipariş vereceğim artık toplu alınca daha çok göze geliyor dediğin gibi bir de seviniyordum çok bir şey almayacağım çok çıkmaz diye
Maşallah canımİkili Philips avent biberon var burda
İkili Bibs emzik
İkili mamaajoo emzik
Dörtlü süt sağma saklama kabı işten eve getirirken poşet sıkıntı olur dökülür falan diye korktum açıkcası
Bi tane de süt sağma makinesinin parçaları var
Mochi de aldım bitane
İkili mama kaşığı var
Bir tane Emzik kutusu var
Göğüs kalkanı var
bi tane dişlik var orda biyerde
Bende sleepy almayı düşünüyorum iyi yapmışsın ama 128 çok değil mi yenidoğan için, küçük gelebilir sonradan diye düşünüyorum.Kızlar bebek bezini sleepy ekstra yenidoğan günlük aktivite bezi 128'li aldım. Nasıldır bilgisi olan var mı ?
Guzel gunlerde kullanin insKızlar günaydın bende bir kaç gündür birşeyler alıyorumrvet çok pahalı ilk heves olduğundan dünyayı almak istiyor insan.
Kraft A9 model bebek arabası aldım inşALLAH iyidir. Civilden. Bir tek çift yönlü kullanımı yok buna üzüldüm ama 360 derece dönüyor 4 tekerlek yer kaplamıyor tek elle kapanıyor falan sizin yazdıklarınızdan araştırmalar sonucu bunu aldım 1600
Puset de civilden arabada oto koltuğu kullanılanlardan trafik sertifikası var bel desteği var 400
Banyo için kova küvet maşrapa üstünün filesi ama yumuşak olanlardan süngerli gibi bunlarda 150 tuttu
Bi hastane çıkışı battaniye dışı örgü içi polarlı olan birde nohut battaniye ( nohut battaniye ne pahalı 70 )
Son olarak beşik çilekten aldık boş beşik yatak faln hariç 750 sallama aparatıyla kalan yatak uyku seti cibinlik falanda bin lirayı buluyor onları araştırmadayım
Sonra kendime lohusa takımı birde pijama takımı terlik taç ped falan alıcam. emzirme sütyeni aldım baya azaldı bakalım
Düşündümde sonradan küçük gelmeyebilirde bebeklerin kilosu değişkenlik gösterir. Benim 2 oğlum da 4 kiloya yakın doğdukları için küçük gelmişti sonradan.Bende sleepy almayı düşünüyorum iyi yapmışsın ama 128 çok değil mi yenidoğan için, küçük gelebilir sonradan diye düşünüyorum.
Sanırım öyle canım hiç bilmiyorum. Günde 4-5 kez oluyor ama dünden bu yana ağrı biraz fazla olunca endişe ettim, dinleniyorum bakalım.Acaba yalancı kasılmalardan olabilir mi ? 1 saatte ne kadar oluyor kasılma? Benim de bı iki gün öyle oldu geçti. Bebişler büyüdüğü için de olabiliyormuş. Magnezyumu ihmal etme. Ben sabah akşam içiyorum
Bende ondan alacaktım ama stokta kalmamıştı. Şimdilik sleepy yeni doğan fırsat paketi ve bir tane 1 numara paket aldım. Genel olarak çevrem sleepy kullanıyor hep, memnunlarKızlar bebek bezini sleepy ekstra yenidoğan günlük aktivite bezi 128'li aldım. Nasıldır bilgisi olan var mı ?
Hepimiz inşallah güzel günlerde kullanalım canım. Ama devlette gebelere randevusuzda bakıyorlar bence bi git canım.Aynen tarif ettiğin gibi oluyor canım. Mide bulantım da var, inşallah ciddi birşey değildir
Maşallah hepsi çok güzel, güle güle kullanmak nasip olsun canım, hayırlı olsun
Doktorum yok kidevlet hastanesine randevu aldım ama 19una. Bir ay önceki kontrolde boynunda bir tur kordon var ama gevşek duruyor demişti Ankara'daki doktor. İnşallah dolanmamıştır iyice
Sağol canım hepimiz iyi günlerde kullanalım inşALLAHÇok güzeller güle güle kullanın bebişinle
İnşALLAH canım hep birlikteGuzel gunlerde kullanin ins
yeni doğduğunda günde 10 tane değişiliyor diye okumuştum bı yerde, öyle aklımda kalmış.Bende sleepy almayı düşünüyorum iyi yapmışsın ama 128 çok değil mi yenidoğan için, küçük gelebilir sonradan diye düşünüyorum.
Yüksek ihtimalle odur o halde saatte 4-5 olması lazımmış doğum için Allah göstermesin de daha var. Dinlen canım. Bazen benimde öyle oluyor hatta vitaminden mi bilmiyorum ishalle birlikte karın ağrısı sertleşme oluyor.Sanırım öyle canım hiç bilmiyorum. Günde 4-5 kez oluyor ama dünden bu yana ağrı biraz fazla olunca endişe ettim, dinleniyorum bakalım.
Bende ondan alacaktım ama stokta kalmamıştı. Şimdilik sleepy yeni doğan fırsat paketi ve bir tane 1 numara paket aldım. Genel olarak çevrem sleepy kullanıyor hep, memnunlar
Kundak babyjörn mü canımDün e bebekten bir iki parça bir şey aldım
3 zıbın , yenidoğan şampuan, bebek yağı,bez, mendil, kundak dünya parası tuttu Allah sıfırdan alışveriş yapanlara yardım etsin hele daha alacağım bir çok şey de var oysaneyse ki büyükbaşları (beşik,puset,bebek arabası,süt sağma makinesi vs) almayacağız
Dr’un normal dedıyse hıc endıse etmeHanımlar merhaba ben normalde 30+5 haftalık hamileyim. Bugün ultrasona girdim. Ultrason ölçümleri haftamdan küçük çıktı.Özellikle Bebeğin Bpd değeri 73.1 mm 29+2 haftalık çıktı. Çok mu küçük kalmış acaba kafaya çok takıyorum.Boyle biseyle karşılaşan oldu mu önceki ölçümlerde de bebek küçük cikiyordu ama bu kadar değil. Fark gitgide açılıyor,,
Nohut battanıye lcw home da 29.90Kızlar günaydın bende bir kaç gündür birşeyler alıyorumrvet çok pahalı ilk heves olduğundan dünyayı almak istiyor insan.
Bende 40 lısını aldm canım aslında kılo olarak 2-5 aralıgını vermiş ama belkı sıkar yada bacaklarına iz yaparsa dıye az tuttum sayıyıKızlar bebek bezini sleepy ekstra yenidoğan günlük aktivite bezi 128'li aldım. Nasıldır bilgisi olan var mı ?
Çok haklı valla cinsiyet farkı da var dediğin gibi canım mesela battaniyelerimiz hep pembe buna mavi aldım kız olsa battaniye almayacaktım gibiÖnceden olmasına rağmen yine çıkıyor demek ki birde farklı cinsiyetteyse kıyafetler de değişiyordur gerisi aynı olsa da fark etmez.
Kız kardeşimin bir sözü var bebeklerle ilgili " abla bebek demek para yiyen demek, sen kazanacaksın o yiyecek, içecek, hiç bişeyden habersiz oh ne âlâ "gerçekten de yaşı küçük olmasına rağmen öngörülüymüş
1 haftalık kadar ileri geri durumunu normal kabul ediyor doktorlar ki ultrasonların yanılma payı da var canını sıkma bunun için canım kusmaların devam ediyor tansiyonun yüksekse idrarda protein kaçağı varsa gebelik zehirlenmesi kaynaklı olabilir diyeceğim de bu tip şikayetlerin yoksa içini ferah tut canımHanımlar merhaba ben normalde 30+5 haftalık hamileyim. Bugün ultrasona girdim. Ultrason ölçümleri haftamdan küçük çıktı.Özellikle Bebeğin Bpd değeri 73.1 mm 29+2 haftalık çıktı. Çok mu küçük kalmış acaba kafaya çok takıyorum.Boyle biseyle karşılaşan oldu mu önceki ölçümlerde de bebek küçük cikiyordu ama bu kadar değil. Fark gitgide açılıyor,,
Şunu aldım canım bana da küçük geldi ya dediğin gibi kayınvalidem sarıp sarmalamıştı kızımı bunu aldım ki çocuk rahat etsinKundak babyjörn mü canım
Bende e bebekten aldım ama o kadar mınık geldı ki gozume6 yılda unutmus olmama şaşırıyorm günlerdir saglıkla kullansn mınıkler bnde o kadar dıkkat edıp uygun ve guzel bulmaya calısaym derken o kadar harcamısım ki eşimle tek tesellımız en azından beşiğe arabasına oto koltuguna para vermıycez oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?