Valla bizde oyle acikcasi. Ilk zamanlarda doktor iliski yasak dedi. Sonra yasak kalkti demedi bizde sormadikValla korkudan adam yanımda yatmıyor rahatsız ederim diye o kadar yani.Elini karnıma koyarken bile tedirgin. Aklına elbette geliyordur da kendini engelliyor canım kocam ya Oturup kalkmama bile benden çok dikkat ediyor. Babasını kaybetti peşi sıra kanamam olunca oturup ağladı, çok etkilendi. Hiç bişey de yaptırmıyor evde kendi çabasıyla birşeyler yapıyor ben yapınca da kızıyor. Valla hakkını ödeyemem adamcağızın.
40 gün neden onu da merak ettim, öyle mi oluyor ?
Amannnn yarabbiiii bunlar nedir bu kadarBen çamaşırdan bulaşığa geçtim arkadaşlar
Masallah masallah diyorum.İkili Philips avent biberon var burda
İkili Bibs emzik
İkili mamaajoo emzik
Dörtlü süt sağma saklama kabı işten eve getirirken poşet sıkıntı olur dökülür falan diye korktum açıkcası
Bi tane de süt sağma makinesinin parçaları var
Mochi de aldım bitane
İkili mama kaşığı var
Bir tane Emzik kutusu var
Göğüs kalkanı var
bi tane dişlik var orda biyerde
Maşallah canımİkili Philips avent biberon var burda
İkili Bibs emzik
İkili mamaajoo emzik
Dörtlü süt sağma saklama kabı işten eve getirirken poşet sıkıntı olur dökülür falan diye korktum açıkcası
Mochi de aldım bitane
İkili mama kaşığı var
Göğüs kalkanı var
Biz tüp bebek yaptık ya 2020 şubatta başladık ilk tedaviye eylülde yumurta toplandı ve tese ameliyatı o tutmadı hemen bastan başladık o gün bugün ev arkadaşı kanka modu devam 100 bini bulunca tedavi aman diyoruzBen de bunu merak ediyorum. Doktoruma da sormadım. Başta bebeğe zarar mı diye düşünüp olmadı sonra 17. haftada düşük tehlikesi olduğu için ilişki yok demişti. Daha sonra da eşim bişey olacak diye korktuğu için hiç olmadı. Adam 7 aydan fazladır sabırla bekliyor valla.
Eğer doktora sorarsanız buraya da yazın.
Valla bizde oyle acikcasi. Ilk zamanlarda doktor iliski yasak dedi. Sonra yasak kalkti demedi bizde sormadikbenim isime geldi o ayri
Amannnn yarabbiiii bunlar nedir bu kadar
Masallah masallah diyorum.
Anlayışlı adamlara denk gelmişizBiz tüp bebek yaptık ya 2020 şubatta başladık ilk tedaviye eylülde yumurta toplandı ve tese ameliyatı o tutmadı hemen bastan başladık o gün bugün ev arkadaşı kanka modu devam 100 bini bulunca tedavi aman diyoruz
Kesinlikle canım gerçekten o olmasaydı ne yapardım bilmiyorum. Psikolojik olsun her türlü desteği eksik etmedi üstelik babasını da daha yeni kaybetti. Benim olmam gerekirken o daha çok destek oldu bana Allah razı olsun bütün merhametli ve yardımsever eşlerden.Maşallah diyelim. Gerçekten insan eşinin merhametini gebelik döneminde çok daha fazla görüyor.
Ben deİkili Philips avent biberon var burda
İkili Bibs emzik
İkili mamaajoo emzik
Mochi de aldım bitane
İkili mama kaşığı var
Göğüs kalkanı var
İnşallah cümlemizin Allah razı olsun bizde heyecanla bekliyoruzOhh maşallah ne çok sevilecek bir bebek geliyor sağ salim gelsin insalalh aranıza
Herşey bebişler için :)Anlayışlı adamlara denk gelmişizşükredelim. sağ salim doğsunlar da en önemlisi o.
Başta dikkat edin diyince galiba biz ayarı kaçırmışız, öyle hissettim şu anArada takılıyor bana Arap dadı taklidi yapıyor " küçük hanım küçük hanım yumurtanızı nasıl alırsınız " diyor. Bazen kankoş diye de hitap etmiyor degiliz birbirimize ev arkadaşı modu çok doğru bi ifade oldu
Ben en ucuz ve hesaplısını almama rağmen e bebek ve civil alışverişim 1.500 TL tuttu. Pijama takımı ve doğum sonrası korse de 400 TL tuttu. Aldıklarının içinde bana ait emzirme Sütyeni, lohusa pedi ve gümüş göğüs kapağı vardı sadece bir çok şeyi de önceden yavaş yavaş almıştım. Pahalı olarak aldığım tek şey 250 tlye şu anne yanı sallanan beşikler varya o. Gerçekten herşey çok pahalı olmuş, Allah herkesin yardımcısı olsunDün e bebekten bir iki parça bir şey aldım
3 zıbın , yenidoğan şampuan, bebek yağı,bez, mendil, kundak dünya parası tuttu Allah sıfırdan alışveriş yapanlara yardım etsin hele daha alacağım bir çok şey de var oysaneyse ki büyükbaşları (beşik,puset,bebek arabası,süt sağma makinesi vs) almayacağız
Aynen canım ben de kendime depend külot bez ve bi takım pijama aldım başka da bir şey almadımBen en ucuz ve hesaplısını almama rağmen e bebek ve civil alışverişim 1.500 TL tuttu. Pijama takımı ve doğum sonrası korse de 400 TL tuttu. Aldıklarının içinde bana ait emzirme Sütyeni, lohusa pedi ve gümüş göğüs kapağı vardı sadece bir çok şeyi de önceden yavaş yavaş almıştım. Pahalı olarak aldığım tek şey 250 tlye şu anne yanı sallanan beşikler varya o. Gerçekten herşey çok pahalı olmuş, Allah herkesin yardımcısı olsun
Ben çok pişmanım 30 haftaya gelene kadar bitirmediğime eşim askerde annem çalışıyor tek başıma yapıyorum zorlanıyorum bence kimse hazırlığı sonraya bırakmamalı ya hafta ilerledikçe zorlaşıyor hareket etmekBen de
iki avent biberon
İkili Chicco emzik 2 paket 3-6, 6-12 ay
Aventin Yenidoğan soothie emzikleri
Aventin süt sağma makinesi ve süt saklama kapları
Mochi ben de aldım.
İki mama kaşığı
İki emzik kutusu
Medela calma biberon ( anne sütü için)
Bunları aldım da daha bulaşık aşamasına geçip yıkamadım, paketlileryavaş yavaş geçsem iyi olacak galiba.
Benim o 3 -4 haftadır oluyor çokta takmadım normaldir heralde dedim değil mi acaba ama normal olmasa doktor kontrollerimde bişiler çıkardı karnımın sertliği nefesimi kesiyor hareketimi engelliyor ama geçiyor sonraKızlar dün akşamdan beri kasıklarımda ince ince sızlar var, ara sıra geçiyor, sonra geri geliyor. Belim de ağrıyor gibi, bebeğin de hareketleri azaldı sanki.gece de karnım öyle sertti ki uyuyamadım doğru düzgün. Normal mi bu haftalarda acaba? Endişe etmeli miyim?
Hatta karnım öne doğru uzuyo böyle kocaman oluyo yanlardan basılıyo öyle bi kasılma oluyo taş gibiKızlar dün akşamdan beri kasıklarımda ince ince sızlar var, ara sıra geçiyor, sonra geri geliyor. Belim de ağrıyor gibi, bebeğin de hareketleri azaldı sanki.gece de karnım öyle sertti ki uyuyamadım doğru düzgün. Normal mi bu haftalarda acaba? Endişe etmeli miyim?
Acaba bir sorsan mı doktoruna falan ben korkarım öyle şeylerden canım ya.Kızlar dün akşamdan beri kasıklarımda ince ince sızlar var, ara sıra geçiyor, sonra geri geliyor. Belim de ağrıyor gibi, bebeğin de hareketleri azaldı sanki.gece de karnım öyle sertti ki uyuyamadım doğru düzgün. Normal mi bu haftalarda acaba? Endişe etmeli miyim?
Benim o 3 -4 haftadır oluyor çokta takmadım normaldir heralde dedim değil mi acaba ama normal olmasa doktor kontrollerimde bişiler çıkardı karnımın sertliği nefesimi kesiyor hareketimi engelliyor ama geçiyor sonra
Aynen tarif ettiğin gibi oluyor canım. Mide bulantım da var, inşallah ciddi birşey değildirHatta karnım öne doğru uzuyo böyle kocaman oluyo yanlardan basılıyo öyle bi kasılma oluyo taş gibi
Maşallah hepsi çok güzel, güle güle kullanmak nasip olsun canım, hayırlı olsunKızlar günaydın bende bir kaç gündür birşeyler alıyorumrvet çok pahalı ilk heves olduğundan dünyayı almak istiyor insan.
Kraft A9 model bebek arabası aldım inşALLAH iyidir. Civilden. Bir tek çift yönlü kullanımı yok buna üzüldüm ama 360 derece dönüyor 4 tekerlek yer kaplamıyor tek elle kapanıyor falan sizin yazdıklarınızdan araştırmalar sonucu bunu aldım 1600
Puset de civilden arabada oto koltuğu kullanılanlardan trafik sertifikası var bel desteği var 400
Yine civilden Kraft bebek çantası aldım beğendik de baya bölmeleri var 160 TL
Banyo için kova küvet maşrapa üstünün filesi ama yumuşak olanlardan süngerli gibi bunlarda 150 tuttu
Bi hastane çıkışı battaniye dışı örgü içi polarlı olan birde nohut battaniye ( nohut battaniye ne pahalı 70 )
Son olarak beşik çilekten aldık boş beşik yatak faln hariç 750 sallama aparatıyla kalan yatak uyku seti cibinlik falanda bin lirayı buluyor onları araştırmadayım
Sonra kendime lohusa takımı birde pijama takımı terlik taç ped falan alıcam. emzirme sütyeni aldım baya azaldı bakalım
Kızımın hastane çantası hazır yıkandı ütülendi itinayla
Doktorum yok kiAcaba bir sorsan mı doktoruna falan ben korkarım öyle şeylerden canım ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?