2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bpd degeri bebegin kafa olcusu degilmi canim. Bu genetik olabilir yani cok sorun degildir sanirim. Normalde sizin kafa yapiniz buyuk mu mesela.
Kiz benim bebisin kafa yapisi onden gidiyor diye ben diyorum acaba benimki gibi buyuk mu :)) yani cevremdeki kisilere gore sanki benim kafa yapim buyukms gibi geliyor.
Birde kuruyemis yumurta kasar muz sanirim direk bebege kilo aldiriyor ki ayni zamanda proteinler

Smjj sabah sabah seker olcumu yine canimi sıkti ya.

1 yumurta, 1 kibrit kutusu kadar peynir, 2 dilim domates, 5-6 zeytin, 2 dilim tam bugday ekmegi yedim. Sadece minik bir tek yudum lokma ekmege margarin surup ustune 1 cay kasigi kadar cilek receli koydum. 1 saat sonu degerim 140 cikti

Benımde aynısı canım
Ya esnetip duruyrum bebek sığsın dıye
Kvalidem gelmez sanırm annemde bıraz aksıyım sanırım pek karısmak istemıyo

Keşke benimkiler de gelmese ikisi birden
Aynı teklıfı eşime yaptım amaaa heyhat annem elim kolum eşiminde yuku hafifliyo pusetimize örtü dıktırecekti 1 haftadr pusetın fotosunu beklıyo alacağım sayfaKılerden cıkarıvermedi annem gelince ordan alırsnz orası karısık dedi cıktı kenara
Benım suan tek endısem yenı gelecek bebege odaklanıp oglumun üzülmesi Şimdiden tembıhlıyrm ama o an belkı bn bıle aynı gaflete düşücem inşaAllah abilerine ablalarını üzmeden alıstırabiliriz kardeslerıne

Çok şaşırdım. Böyle çıkmasına. Bence çok fazla takma . Eltiminde şekeri vardı onunkide 150 çıkmıştı ilk başlarda dikkat ettim diyo daha sonra heeseydende yedim diyo . Sadece bebeği 4 kilo doğdu

Ay ben de bundan korkuyorum daha doğmadan babaannesi geçen ben de o zaman kardeşine babaanne olurum dedi Onlar bu süreci daha da zorlaştırabilir zannımca ya da kardeş pis vs de diyebilirler

Bende 40 lısını aldm canım aslında kılo olarak 2-5 aralıgını vermiş ama belkı sıkar yada bacaklarına iz yaparsa dıye az tuttum sayıyı malum kat kat giydirmek durumunda kalabılırız
Benim bu abartılarım ilk bebek olmasındandır inşallah ama sık değiştiriliyor diye aldım. Ayrı paketlerde 4 paket fazla gelirse olmadı sağlık ocağına bırakırım ihtiyacı olan biri alır.

ben şunu farkettim, bizim şeker gittikçe daha da hassaslaşıyor. eskiden yediklerimi şimdi yesem daha yüksek çıkıyor bizim bayağı dikkatli olmamız lazım bu şeker konusunda, sanırım hamilelik ilerledikçe artıyor

Canım doktorun özellikle bir şey demediyse endişe etmene gerek yok. 2 haftaya kadar küçük/büyük olması normal kabul ediliyor zaten. Benimki de 1 hafta önde hep ama doktor “Sen de uzunsun minyon değilsin sonuçta” diyip normal dedi. Her seferinde küçük çıkıyorsa o daha iyi demek ki biraz minnoş yapılı olacak, bence korkmana gerek yok

Bir de bebeğin gerçek hali ultrasondaki gibi olacak diye bir şey de yok. Burada da yaşayan illa olmuştur, benim yeğenime de şişman koca kafalı doğacak normal doğum olmaz demişti doktor çocuk 2800 gram doğdu sonra

Ay ben de bundan korkuyorum daha doğmadan babaannesi geçen ben de o zaman kardeşine babaanne olurum dedi Onlar bu süreci daha da zorlaştırabilir zannımca ya da kardeş pis vs de diyebilirler
Bende de sürekli artık abi oluyosn muhabbeti dönüyo((( anlatsam da olmuyo bazen eğitimci olmasna rağmen eşim bile yapıyo(((

turtless U UcanSupurge bende şundan aldım. İnşallah doğru bişey yapmışımdır, tecrübeli anneler
Cok dogru bı karar Dısarıya cıkarken iyi olur özellikle port bebe içine kullanımda faydalı bi urun
Gercı oğlumda da port bebe kullanmadım kızımda da almadım pusetle cıkarmıstık hastaneden

Benim bu abartılarım ilk bebek olmasındandır inşallah ama sık değiştiriliyor diye aldım. Ayrı paketlerde 4 paket fazla gelirse olmadı sağlık ocağına bırakırım ihtiyacı olan biri alır.
Hiç endişe etmeilk gunler o kadar sık değiştiriyosun ki illa kaka olmasna gerek yok çiş bile tahriş edebılıyo sık sık değiştirirsn Olmazda bez alerji yaparsa dıye az sayılı aldım
Oğlumda prima yenıdoganl baslamıs molfix ve en son huggiese gecmıstık bakalım bu mınık hangısınde rahat edecek

Kızlar bakıyorum arkadaşlardan çevreden hediyeler de gelmeye başlamış, ne mutlu size. Ben evlendikten sonra başka şehire geçtim, burada da hiç arkadaşım yok. Pandemi döneminde evlendiğim için zaten zamanında neler neler yaptığım çoğu arkadaşım pandemiyi bahane edip “İleride eve geliriz” diyerek ne yardım ettiler o süreçte ne de bir takı taktılar. Şimdi zaten uzaktayım diye birkaçı dışında hiçbir şey teklif eden bile yok, iyice garip kalmış gibi hissediyorum ben de bu aralar. Son maaşlarımı da hep bebeğe harcıyorum ben de, güya biriktirecektim. Aileler sağolsun iki taraf da elinden ne geliyorsa bu süreçte bizim için yaptılar, hala da yapıyorlar onlar olmasa ne olurdu bilmiyorum. Şimdiki aklım olsa kimseye ne takı götürürdüm ne bir şeyine yardım ederdim ne de çocuğuna bir şey alırdım herhalde

Günün hamile duygusallığı da benden bu olsun bakalım

Bundan ben de aldım ya grisini dün kardeşimle bakıp bakıp güldük çok tatlı bence

Ay ben o konuda da çok duygusalım. Bizim nikahımız geçen sene martta oldu, 12 nisanda düğünümüz olacaktı, koronadan dolayı iptal oldu.
Ben 43 yaşındayım, bu yaşıma kadar bin tane düğüne gidip altın taktım, bana gelen: sadece 1 adet çeyrek (2 arkadaşım bir olup bir çeyrek getirdiler), her şeyine koştuğum altınını hem nikahında doğumunda taktığım, ev hediyesi aldığım kuzenimle görüştük, hiç bi şey vermedi
Valla ailelerden yana da şans yok. Buraya yazmadım, benim annem mart ayında telefon dolandırıcılarına bütün parasını altınlarını kaptırdı, üstüne bir de kredi çekip adamlara vermiş, onunla da uğraşıyorum bi yandan.
Oofffff off

Canım yaa kıyamam öncelikle anneciğine size çok geçmiş olsun, insanın gerçekten basireti bağlanıyor o telefon dolandırıcıları yüzünden. Benim annemi de birkaç sene önce ev telefonundan aramışlardı. O da başta inanmış da babamı cepten arayınca babam “Hemen kapat telefonu” deyince uyanmış kapatmış hemen. Allah gerçekten kahretsin bu insanları başka bir şey demiyorum.

Biz de Aralık’ta evlendik geçen sene, aynı şekilde son hafta düğün salonları kapatılınca düğünü iptal ettik sadece nikah yaptık. Göndermek isteyen sağolsun iban istemişti, diğerleri ise hala ölü taklidi modunda Ben de senin gibi kendi yaptıklarımı düşünüyorum, milletin uzak şehirdeki düğününe bile ne masraflar yapıp gittim tam bir enayilikmiş. İnsanlar size ne yapıyorsa onu yapın arkadaşlar daha fazlasına hiç girmeyin benden tavsiye Hem ben hem de eşim o gelmeyen takıları bir kenara koysaydık herhalde ev alırdık şimdiye

Bana moral verin ya 9 gün snra 9. Ayıma giriyorum ve hala asla hamile gibi değilim ya bana diyin 9 gün sonra kocaman göbeğin olcak ve çok güzel hamile fotoğrafların olcak sana anı kalacak diyin çok mutsuzum bi kaç tane göbekli fotoğrafım olsaydı ne olurdu

Eklentiler

• 48DD721D-99CB-4B9B-8822-EA343A394569.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 116
Canım şu göğüs altından lastikli (Göğüsten oturtmalı mı deniyor ne deniyor unuttum) elbiselerden alıp giyiyorsun ve bir anda göbek görüntün iki katına çıkıyor Ben 2 aydır doğurmak üzerdeymişim gibi geziyorum o elbiselerle

Seninki daha güzel bence boşver, benim göbeğim bu ay birden büyüdü. Seninkinden bir tık büyük ve aramızda 1 ay var. Her gören “Doğum yakın herhalde” diyip beni sinir ediyor. 7 ay yeni bitti diyince de gözlerde “Amma kilo almış” bakışları oluşuyor ki o kadar da almadım. Herkesin göbeği farklı ama kime anlatıcan işte, aman boşver sen de seninki daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…