Bpd degeri bebegin kafa olcusu degilmi canim. Bu genetik olabilir yani cok sorun degildir sanirim. Normalde sizin kafa yapiniz buyuk mu mesela.Hanımlar merhaba ben normalde 30+5 haftalık hamileyim. Bugün ultrasona girdim. Ultrason ölçümleri haftamdan küçük çıktı.Özellikle Bebeğin Bpd değeri 73.1 mm 29+2 haftalık çıktı. Çok mu küçük kalmış acaba kafaya çok takıyorum.Boyle biseyle karşılaşan oldu mu önceki ölçümlerde de bebek küçük cikiyordu ama bu kadar değil. Fark gitgide açılıyor,,
Benımde aynısı canımŞunu aldım canım bana da küçük geldi ya dediğin gibi kayınvalidem sarıp sarmalamıştı kızımı bunu aldım ki çocuk rahat etsinevet şükür oto koltuğu da var zaten onları da alsak işin içinden hiç çıkılmazmış
For My Baby Huzurlu Uyku Ribana Tek Kundak Mavi
For My Baby Bebek Kundakları tam miniklere göre! Rahat ve konforludur. Kaliteli materyalden üretilmiştir. Bebeklerin cildine zarar vermez. Kumaş İçeriği: %100 pamuk Üretim Yeri: Türkiyewww.e-bebek.com
Keşke benimkiler de gelmeseBenımde aynısı canım
Ya esnetip duruyrum bebek sığsın dıye
Kvalidem gelmez sanırm annemde bıraz aksıyım sanırım pek karısmak istemıyo
Aynı teklıfı eşime yaptım amaaaKeşke benimkiler de gelmeseikisi birden
Çok şaşırdım. Böyle çıkmasına. Bence çok fazla takma . Eltiminde şekeri vardı onunkide 150 çıkmıştı ilk başlarda dikkat ettim diyo daha sonra heeseydende yedim diyo . Sadece bebeği 4 kilo doğduSmjj sabah sabah seker olcumu yine canimi sıkti ya.
1 yumurta, 1 kibrit kutusu kadar peynir, 2 dilim domates, 5-6 zeytin, 2 dilim tam bugday ekmegi yedim. Sadece minik bir tek yudum lokma ekmege margarin surup ustune 1 cay kasigi kadar cilek receli koydum. 1 saat sonu degerim 140 cikti
Ay ben de bundan korkuyorum daha doğmadan babaannesi geçen ben de o zaman kardeşine babaanne olurum dediAynı teklıfı eşime yaptım amaaaheyhat annem elim kolum eşiminde yuku hafifliyo pusetimize örtü dıktırecekti 1 haftadr pusetın fotosunu beklıyo alacağım sayfa Kılerden cıkarıvermedi annem gelince ordan alırsnz orası karısık dedi cıktı kenara
Benım suan tek endısem yenı gelecek bebege odaklanıp oglumun üzülmesiŞimdiden tembıhlıyrm ama o an belkı bn bıle aynı gaflete düşücem inşaAllah abilerine ablalarını üzmeden alıstırabiliriz kardeslerıne
Benim bu abartılarım ilk bebek olmasındandır inşallahBende 40 lısını aldm canım aslında kılo olarak 2-5 aralıgını vermiş ama belkı sıkar yada bacaklarına iz yaparsa dıye az tuttum sayıyımalum kat kat giydirmek durumunda kalabılırız
ben şunu farkettim, bizim şeker gittikçe daha da hassaslaşıyor. eskiden yediklerimi şimdi yesem daha yüksek çıkıyorSmjj sabah sabah seker olcumu yine canimi sıkti ya.
1 yumurta, 1 kibrit kutusu kadar peynir, 2 dilim domates, 5-6 zeytin, 2 dilim tam bugday ekmegi yedim. Sadece minik bir tek yudum lokma ekmege margarin surup ustune 1 cay kasigi kadar cilek receli koydum. 1 saat sonu degerim 140 cikti
Canım doktorun özellikle bir şey demediyse endişe etmene gerek yok. 2 haftaya kadar küçük/büyük olması normal kabul ediliyor zaten. Benimki de 1 hafta önde hep ama doktor “Sen de uzunsun minyon değilsin sonuçta” diyip normal dedi. Her seferinde küçük çıkıyorsa o daha iyi demek ki biraz minnoş yapılı olacak, bence korkmana gerek yokHanımlar merhaba ben normalde 30+5 haftalık hamileyim. Bugün ultrasona girdim. Ultrason ölçümleri haftamdan küçük çıktı.Özellikle Bebeğin Bpd değeri 73.1 mm 29+2 haftalık çıktı. Çok mu küçük kalmış acaba kafaya çok takıyorum.Boyle biseyle karşılaşan oldu mu önceki ölçümlerde de bebek küçük cikiyordu ama bu kadar değil. Fark gitgide açılıyor,,
Bende de sürekli artık abi oluyosn muhabbeti dönüyo((( anlatsam da olmuyo bazen eğitimci olmasna rağmen eşim bile yapıyo(((Ay ben de bundan korkuyorum daha doğmadan babaannesi geçen ben de o zaman kardeşine babaanne olurum dediOnlar bu süreci daha da zorlaştırabilir zannımca ya da kardeş pis vs de diyebilirler
Cok dogru bı karar
Hiç endişe etmeBenim bu abartılarım ilk bebek olmasındandır inşallahama sık değiştiriliyor diye aldım. Ayrı paketlerde 4 paket fazla gelirse olmadı sağlık ocağına bırakırım ihtiyacı olan biri alır.
Güle güle kullan canım ben de beyazını beğenmiştim bunun diğer kundağı ve battaniye alınca üzülerek vazgeçtim ama bu daha derli toplu olur sarıp sarmalamaktan
Bundan ben de aldım ya grisiniÇok haklı valla cinsiyet farkı da var dediğin gibi canım mesela battaniyelerimiz hep pembe buna mavi aldım kız olsa battaniye almayacaktım gibi
1 haftalık kadar ileri geri durumunu normal kabul ediyor doktorlar ki ultrasonların yanılma payı da var canını sıkma bunun için canım kusmaların devam ediyor tansiyonun yüksekse idrarda protein kaçağı varsa gebelik zehirlenmesi kaynaklı olabilir diyeceğim de bu tip şikayetlerin yoksa içini ferah tut canım
Şunu aldım canım bana da küçük geldi ya dediğin gibi kayınvalidem sarıp sarmalamıştı kızımı bunu aldım ki çocuk rahat etsinevet şükür oto koltuğu da var zaten onları da alsak işin içinden hiç çıkılmazmış
For My Baby Huzurlu Uyku Ribana Tek Kundak Mavi
For My Baby Bebek Kundakları tam miniklere göre! Rahat ve konforludur. Kaliteli materyalden üretilmiştir. Bebeklerin cildine zarar vermez. Kumaş İçeriği: %100 pamuk Üretim Yeri: Türkiyewww.e-bebek.com
Ay ben o konuda da çok duygusalım. Bizim nikahımız geçen sene martta oldu, 12 nisanda düğünümüz olacaktı, koronadan dolayı iptal oldu.Kızlar bakıyorum arkadaşlardan çevreden hediyeler de gelmeye başlamış, ne mutlu size. Ben evlendikten sonra başka şehire geçtim, burada da hiç arkadaşım yok. Pandemi döneminde evlendiğim için zaten zamanında neler neler yaptığım çoğu arkadaşım pandemiyi bahane edip “İleride eve geliriz” diyerek ne yardım ettiler o süreçte ne de bir takı taktılar. Şimdi zaten uzaktayım diye birkaçı dışında hiçbir şey teklif eden bile yok, iyice garip kalmış gibi hissediyorum ben de bu aralar. Son maaşlarımı da hep bebeğe harcıyorum ben de, güya biriktirecektim. Aileler sağolsun iki taraf da elinden ne geliyorsa bu süreçte bizim için yaptılar, hala da yapıyorlar onlar olmasa ne olurdu bilmiyorum. Şimdiki aklım olsa kimseye ne takı götürürdüm ne bir şeyine yardım ederdim ne de çocuğuna bir şey alırdım herhalde
Günün hamile duygusallığı da benden bu olsun bakalım
Canım yaa kıyamam öncelikle anneciğine size çok geçmiş olsun, insanın gerçekten basireti bağlanıyor o telefon dolandırıcıları yüzünden. Benim annemi de birkaç sene önce ev telefonundan aramışlardı. O da başta inanmış da babamı cepten arayınca babam “Hemen kapat telefonu” deyince uyanmış kapatmış hemen. Allah gerçekten kahretsin bu insanları başka bir şey demiyorum.Ay ben o konuda da çok duygusalım. Bizim nikahımız geçen sene martta oldu, 12 nisanda düğünümüz olacaktı, koronadan dolayı iptal oldu.
Ben 43 yaşındayım, bu yaşıma kadar bin tane düğüne gidip altın taktım, bana gelen: sadece 1 adet çeyrek (2 arkadaşım bir olup bir çeyrek getirdiler), her şeyine koştuğum altınını hem nikahında doğumunda taktığım, ev hediyesi aldığım kuzenimle görüştük, hiç bi şey vermedi
Valla ailelerden yana da şans yok. Buraya yazmadım, benim annem mart ayında telefon dolandırıcılarına bütün parasını altınlarını kaptırdı, üstüne bir de kredi çekip adamlara vermiş, onunla da uğraşıyorum bi yandan.
Oofffff off
Canım şu göğüs altından lastikli (Göğüsten oturtmalı mı deniyor ne deniyor unuttum) elbiselerden alıp giyiyorsun ve bir anda göbek görüntün iki katına çıkıyorBana moral verin ya 9 gün snra 9. Ayıma giriyorum ve hala asla hamile gibi değilim ya bana diyin 9 gün sonra kocaman göbeğin olcak ve çok güzel hamile fotoğrafların olcak sana anı kalacak diyin çok mutsuzum bi kaç tane göbekli fotoğrafım olsaydı ne olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?