Öyle bir elbisem de yok galiba valla ilk başlarda beni engellemediği için hoşuma gidiyordu ama şimdi hamile göründüğüm bir fotoğrafım olmayacak diye üzülüyorumCanım şu göğüs altından lastikli (Göğüsten oturtmalı mı deniyor ne deniyor unuttum) elbiselerden alıp giyiyorsun ve bir anda göbek görüntün iki katına çıkıyorBen 2 aydır doğurmak üzerdeymişim gibi geziyorum o elbiselerle
Seninki daha güzel bence boşver, benim göbeğim bu ay birden büyüdü. Seninkinden bir tık büyük ve aramızda 1 ay var. Her gören “Doğum yakın herhalde” diyip beni sinir ediyor. 7 ay yeni bitti diyince de gözlerde “Amma kilo almış” bakışları oluşuyor ki o kadar da almadım. Herkesin göbeği farklı ama kime anlatıcan işte, aman boşver sen de seninki daha iyi
Çok tatlı ama değil mi ya mışıl mışıl uyurlar içinde inşallahBundan ben de aldım ya grisinidün kardeşimle bakıp bakıp güldük çok tatlı bence
Kız şurdan bakınca gayet hamilesin kilo almamış harika bir hamile hem deBana moral verin ya 9 gün snra 9. Ayıma giriyorum ve hala asla hamile gibi değilim ya bana diyin 9 gün sonra kocaman göbeğin olcak ve çok güzel hamile fotoğrafların olcak sana anı kalacak diyin çok mutsuzum bi kaç tane göbekli fotoğrafım olsaydı ne olurdu
Bu benCanım şu göğüs altından lastikli (Göğüsten oturtmalı mı deniyor ne deniyor unuttum) elbiselerden alıp giyiyorsun ve bir anda göbek görüntün iki katına çıkıyorBen 2 aydır doğurmak üzerdeymişim gibi geziyorum o elbiselerle
Seninki daha güzel bence boşver, benim göbeğim bu ay birden büyüdü. Seninkinden bir tık büyük ve aramızda 1 ay var. Her gören “Doğum yakın herhalde” diyip beni sinir ediyor. 7 ay yeni bitti diyince de gözlerde “Amma kilo almış” bakışları oluşuyor ki o kadar da almadım. Herkesin göbeği farklı ama kime anlatıcan işte, aman boşver sen de seninki daha iyi
Nerde 2 ay var 37 hafta olunca artık her an doğurabiliriz normal sürece girmiş oluyoruz bütün bebekler 40 hafta doğuyor da benim mi haberim yokÇok tatlı ama değil mi ya mışıl mışıl uyurlar içinde inşallah
Kız şurdan bakınca gayet hamilesin kilo almamış harika bir hamile hem dehannel in dediği gibi göğüs altından lastikli elbiseler var hamileliği boyunca 8 kilo alan kızkardeşim bile gayet hamile fotoğrafı çekilmişti gayet de göbüşü belliydi
Bu benher an doğuracakmışım gibi davranıyorlar daha 33 haftalık dediğimde ooo daha iki ay var nerdeyse diyip çok şişkosun kıvamına getiriyorlar
Aynen dün eşime diyorum alışveriş yapalım artık kızım 40 haftalık doğdu o bile daha iki ay var dediNerde 2 ay var 37 hafta olunca artık her an doğurabiliriz normal sürece girmiş oluyoruz bütün bebekler 40 hafta doğuyor da benim mi haberim yokkardeşim 38 haftada doğmuştu benim mesela askerlik gibi düşünüyorlar galiba terhis günü belli
Valla bende özenıyorum ama elden ne gelırKızlar bakıyorum arkadaşlardan çevreden hediyeler de gelmeye başlamış, ne mutlu size. Ben evlendikten sonra başka şehire geçtim, burada da hiç arkadaşım yok. Pandemi döneminde evlendiğim için zaten zamanında neler neler yaptığım çoğu arkadaşım pandemiyi bahane edip “İleride eve geliriz” diyerek ne yardım ettiler o süreçte ne de bir takı taktılar. Şimdi zaten uzaktayım diye birkaçı dışında hiçbir şey teklif eden bile yok, iyice garip kalmış gibi hissediyorum ben de bu aralar. Son maaşlarımı da hep bebeğe harcıyorum ben de, güya biriktirecektim. Aileler sağolsun iki taraf da elinden ne geliyorsa bu süreçte bizim için yaptılar, hala da yapıyorlar onlar olmasa ne olurdu bilmiyorum. Şimdiki aklım olsa kimseye ne takı götürürdüm ne bir şeyine yardım ederdim ne de çocuğuna bir şey alırdım herhalde
Günün hamile duygusallığı da benden bu olsun bakalım
42 haftalık dogum yapan anadan selamlarNerde 2 ay var 37 hafta olunca artık her an doğurabiliriz normal sürece girmiş oluyoruz bütün bebekler 40 hafta doğuyor da benim mi haberim yokkardeşim 38 haftada doğmuştu benim mesela askerlik gibi düşünüyorlar galiba terhis günü belli
Ya bıde bu analarının paşalarının keyfi gelmiyoAynen dün eşime diyorum alışveriş yapalım artık kızım 40 haftalık doğdu o bile daha iki ay var dediilki haftasını tamamladı ama ikinci öyle olmayabilir dedim üşengeç kocamı alışverişe götürdüm
Kızlar bakıyorum arkadaşlardan çevreden hediyeler de gelmeye başlamış, ne mutlu size. Ben evlendikten sonra başka şehire geçtim, burada da hiç arkadaşım yok. Pandemi döneminde evlendiğim için zaten zamanında neler neler yaptığım çoğu arkadaşım pandemiyi bahane edip “İleride eve geliriz” diyerek ne yardım ettiler o süreçte ne de bir takı taktılar. Şimdi zaten uzaktayım diye birkaçı dışında hiçbir şey teklif eden bile yok, iyice garip kalmış gibi hissediyorum ben de bu aralar. Son maaşlarımı da hep bebeğe harcıyorum ben de, güya biriktirecektim. Aileler sağolsun iki taraf da elinden ne geliyorsa bu süreçte bizim için yaptılar, hala da yapıyorlar onlar olmasa ne olurdu bilmiyorum. Şimdiki aklım olsa kimseye ne takı götürürdüm ne bir şeyine yardım ederdim ne de çocuğuna bir şey alırdım herhalde
Of kötü olmuş ya. Şikayet ettiniz muhakkak da bı sonuç çıkmadı mı ? Çok geçmiş olsun sağlığa bişey olmasın.Ay ben o konuda da çok duygusalım. Bizim nikahımız geçen sene martta oldu, 12 nisanda düğünümüz olacaktı, koronadan dolayı iptal oldu.
Ben 43 yaşındayım, bu yaşıma kadar bin tane düğüne gidip altın taktım, bana gelen: sadece 1 adet çeyrek (2 arkadaşım bir olup bir çeyrek getirdiler), her şeyine koştuğum altınını hem nikahında doğumunda taktığım, ev hediyesi aldığım kuzenimle görüştük, hiç bi şey vermedi
Valla ailelerden yana da şans yok. Buraya yazmadım, benim annem mart ayında telefon dolandırıcılarına bütün parasını altınlarını kaptırdı, üstüne bir de kredi çekip adamlara vermiş, onunla da uğraşıyorum bi yandan.
Oofffff off
Ben de İstanbul a taşınınca garip gibi oldum, kimsem yok burada bı teyzemden başka.Valla bende özenıyorum ama elden ne gelır
Aynı hislerdeymarkadaslarım bebk haberı verınce ayrı cinsiyet bellı olunca ayrı hediye alırdım dogumlarjnda da toplu hediye alırdık organızasyonu ben yapardım şimdi bakıyorm kımse yok etrafta boyle olacagını hisseder hissetmez maaşı koymaya baslamıstm kenara içimden ne gelıyosa oglumda alamadıgım ne varsa almaya calıstım aman onlarda yaptgı ayıpla kalsn inşaAllah dıyorm daaa kendı kendıme ayıp mı edıyolar acaba dıye de dusunuyorm bunun için mi aldın verdin vs sonra bi dıyorm e hanı yapana yapılıyodu ay insanız işte beklıyo insan
Kaldı ki ihtıyac oldugundan da değil düşünülmek insanı mutlu edıyoDogumda nolcak bakalım 3 arkadasımında dogumunda oğlumu eşime emanet edip bekledm hadi hayrlısı
42 haftalık dogum yapan anadan selamlar
Ben kötü alıştırmışım çünkü kendim de çoğunlukla internetten alışveriş yapıyorum kalk alışverişe gidelim deyince gücüne gidiyor adamınYa bıde bu analarının paşalarının keyfi gelmiyo
Eşimde sürekli ay bugun ne var dıyo1 kez gitmiştik halbuki markete gitmekle bebık alısverısine gitmeyı aynı kefeye koyuyo
Ellerin öpülür ben şimdiden kaburgam sökülüyo sanıyorum az daha büyüse nasıl dayancam diyorum sen kreş yaşı gelince doğurmuşsun tebrik ederimValla bende özenıyorum ama elden ne gelır
Aynı hislerdeymarkadaslarım bebk haberı verınce ayrı cinsiyet bellı olunca ayrı hediye alırdım dogumlarjnda da toplu hediye alırdık organızasyonu ben yapardım şimdi bakıyorm kımse yok etrafta boyle olacagını hisseder hissetmez maaşı koymaya baslamıstm kenara içimden ne gelıyosa oglumda alamadıgım ne varsa almaya calıstım aman onlarda yaptgı ayıpla kalsn inşaAllah dıyorm daaa kendı kendıme ayıp mı edıyolar acaba dıye de dusunuyorm bunun için mi aldın verdin vs sonra bi dıyorm e hanı yapana yapılıyodu ay insanız işte beklıyo insan
Kaldı ki ihtıyac oldugundan da değil düşünülmek insanı mutlu edıyoDogumda nolcak bakalım 3 arkadasımında dogumunda oğlumu eşime emanet edip bekledm hadi hayrlısı
42 haftalık dogum yapan anadan selamlar
Ellerin öpülür ben şimdiden kaburgam sökülüyo sanıyorum az daha büyüse nasıl dayancam diyorum sen kreş yaşı gelince doğurmuşsun tebrik ederim
33. Haftanın içindeyim. İnan bana seninki kadar bile karnım yok. Eşim her gün gelip büyüyor mu karnin diye soruyoBana moral verin ya 9 gün snra 9. Ayıma giriyorum ve hala asla hamile gibi değilim ya bana diyin 9 gün sonra kocaman göbeğin olcak ve çok güzel hamile fotoğrafların olcak sana anı kalacak diyin çok mutsuzum bi kaç tane göbekli fotoğrafım olsaydı ne olurdu
Ben lcw bolca kıyafet aldım 1- 3 yaş yaş arası ne gerek vardıysa hep kardeşim etti aldı da aldıNohut battanıye lcw home da 29.90
Nevresım 49.90 - 59.90 arası
bende hep ındırım kovaladımama avm git gel yaktıgım yakt aynı yere gelmiştir civilden bısey alamadım fıyatlar cok yuksekti onun yerıne e bebekte 5 li hastane cıkısları 30-50 lira arasıydı oradan 4-5 tane aldım bırde ankara da olan arkadaslarm fulla da bebek yenı dogan kıyafetleri epeyce uygundu:)) biberon işine girşmedim sadece bibs emzil aldım lila onunda teklı aldım ki eger emmezse baska deneyelım diye
Gecen gun artık herseyın tam olduguna ilna olmıstum ki yazıları okuyunca yine eksık cıktı iyi mi
Keşke benimkiler de gelmeseikisi birden
Kesinlikle canim benim doktorum aynisini dedi gecen hafta yuksek cikinca az yemekle suan bu deger ciktiysa 35 de yuzde 60 70 fazla cikicak diyeben şunu farkettim, bizim şeker gittikçe daha da hassaslaşıyor. eskiden yediklerimi şimdi yesem daha yüksek çıkıyorbizim bayağı dikkatli olmamız lazım bu şeker konusunda, sanırım hamilelik ilerledikçe artıyor
Ya tek derdim bebegin kilosu degil ki canim. Yapi itibari ile ben eger benim dikkat etmemem sebebi ile bebisimde bir problem olursa omur boyu kendime onu dert edinirim. Umursamaz bir tavrim yok hani olcagi var oldu diyemiyorum.Çok şaşırdım. Böyle çıkmasına. Bence çok fazla takma . Eltiminde şekeri vardı onunkide 150 çıkmıştı ilk başlarda dikkat ettim diyo daha sonra heeseydende yedim diyo . Sadece bebeği 4 kilo doğdu
Ay bana duygusallik deme az once sirf bunun icin agladim ya. Bilmiyorum bu ara kendimi okadar yalniz hissediyorum ki bu konuyu acman belki de iyi oldu dertlesmek iyi gelebilir. Ben herkesin dugunu ceyizi ceyiz sermesi bebegi icin neler yaptim. Ki icimden gelerek yaptim yanlarinda olmak icin ihtiyaclarini karsilamak icin ama suan benim yanimda kimse yok. Insan ister istemez dusunuldugunu hissetmek istiyor sanirim. 1 kuzenim ve 3 arkadasimin doguma yakin ve mevlud zamani tum evini dip kose temizlemesine yardim ettim. Halilarini silip dusakabinlerini dahi temizledim. Kapi suslerini yaptim. Bebek hediyeliklerini susledim taki yastiklarini yaptik beraber. Bebek kiyafetlerini utuledim. Carsi alisverislerine gittim esyalarini tasidim. Gel gelelim ki suan alisverise gidicek biri bile yok cunku yarim agizla birseye ihtiyacin varsa soyle deniyor. Nasil olduysa suan yuruyuse cikacak bir arkadasim bile yok inanirmisiniz ? Allah razi olsun kocamdan suan alisveriste yuruyusde hep basina eksiyorum demiyo hic sen herkese kosuyordun hayirdir diye. Neden bu sekilde oluyor acaba insanlar kendi ihtiyaclari bitince kenara atiyor. Bana zaten birinden birsey istemek rica etmek zulum. Kendimi okadar yalniz hissediyorum ki gercekten bana deger verdigi icin degilde sadece beni kullanmak icin cevremde varmis cogu kisi.Kızlar bakıyorum arkadaşlardan çevreden hediyeler de gelmeye başlamış, ne mutlu size. Ben evlendikten sonra başka şehire geçtim, burada da hiç arkadaşım yok. Pandemi döneminde evlendiğim için zaten zamanında neler neler yaptığım çoğu arkadaşım pandemiyi bahane edip “İleride eve geliriz” diyerek ne yardım ettiler o süreçte ne de bir takı taktılar. Şimdi zaten uzaktayım diye birkaçı dışında hiçbir şey teklif eden bile yok, iyice garip kalmış gibi hissediyorum ben de bu aralar. Son maaşlarımı da hep bebeğe harcıyorum ben de, güya biriktirecektim. Aileler sağolsun iki taraf da elinden ne geliyorsa bu süreçte bizim için yaptılar, hala da yapıyorlar onlar olmasa ne olurdu bilmiyorum. Şimdiki aklım olsa kimseye ne takı götürürdüm ne bir şeyine yardım ederdim ne de çocuğuna bir şey alırdım herhalde
Ay cok gecmis olsun canim. Rabbim yardimdiniz olsun. Cok uzuluyorum sen helal yolla kazan didin sonra kendinden kistigin parayi millet gelsin yesin. Allah buyuk kat ve kat fazlasini nasip etsin insallah. Anneciginde cok uzulmustur. Rabbim yuzunuze gulsun insallah.Ay ben o konuda da çok duygusalım. Bizim nikahımız geçen sene martta oldu, 12 nisanda düğünümüz olacaktı, koronadan dolayı iptal oldu.
Ben 43 yaşındayım, bu yaşıma kadar bin tane düğüne gidip altın taktım, bana gelen: sadece 1 adet çeyrek (2 arkadaşım bir olup bir çeyrek getirdiler), her şeyine koştuğum altınını hem nikahında doğumunda taktığım, ev hediyesi aldığım kuzenimle görüştük, hiç bi şey vermedi
Valla ailelerden yana da şans yok. Buraya yazmadım, benim annem mart ayında telefon dolandırıcılarına bütün parasını altınlarını kaptırdı, üstüne bir de kredi çekip adamlara vermiş, onunla da uğraşıyorum bi yandan.
Oofffff off
Benimkiler oturup örgü örüp yürüyüş vs yapıyorlar yardımcı oldukları ufak tefek şeyler de var elbette ama bu defa ben dert ediyorum yemeği temizliği vs onlar olmasa bi makarna haşlarım temizliği dert etmem filan ne bileyimallah o gunlerde kimseyi kirmamamiz icin sabir versin insallah. Ben cok cabuk sinirlenen biriyim ya eskiden boyle degildim ama 2 3 senedir direk boyle sanki beynimden alev cikiyo. Bu sakince derdini anlatan kisilere cok imreniyorum. Ben aslinda soyledigim sey konusunda israrla israr edilmesi sanirim. Hatta yarim saat oncesine kadar ofke terapisi yazilarina baktim. Nasil basa cikabilirim acaba.
Iç karnın geniş demekki canım ya ondan. Benimde bunun iki katıBana moral verin ya 9 gün snra 9. Ayıma giriyorum ve hala asla hamile gibi değilim ya bana diyin 9 gün sonra kocaman göbeğin olcak ve çok güzel hamile fotoğrafların olcak sana anı kalacak diyin çok mutsuzum bi kaç tane göbekli fotoğrafım olsaydı ne olurdu
Ay allahim bence gelmeyiin gerek yok deBenimkiler oturup örgü örüp yürüyüş vs yapıyorlar yardımcı oldukları ufak tefek şeyler de var elbette ama bu defa ben dert ediyorum yemeği temizliği vs onlar olmasa bi makarna haşlarım temizliği dert etmem filan ne bileyim
Doktorun ne dedi cnm. Bnmki de 6 gun gerideydi en son. Persembe gitcem ins buyumustur. 2 hafta ileri geri olmasinin bi anlami yokmus. Doktorum bana her insan bir dgl normal sinirlar icerisinde demistiHanımlar merhaba ben normalde 30+5 haftalık hamileyim. Bugün ultrasona girdim. Ultrason ölçümleri haftamdan küçük çıktı.Özellikle Bebeğin Bpd değeri 73.1 mm 29+2 haftalık çıktı. Çok mu küçük kalmış acaba kafaya çok takıyorum.Boyle biseyle karşılaşan oldu mu önceki ölçümlerde de bebek küçük cikiyordu ama bu kadar değil. Fark gitgide açılıyor,,
Cnm herkesin yapisi farkli herkesin gobegi ayni haftalarda farkli farkli oluyor. Gelisimi ii sagligi yerindeyse bebisin dert etcek bisey yok. Sanslisin ne guzel herkes az kilo almak ister. Millete de hic bakma ya cok almisin derler ya az almisin cok bilmisler. Gayet ii gozukuyosun masalah ikinize deBana moral verin ya 9 gün snra 9. Ayıma giriyorum ve hala asla hamile gibi değilim ya bana diyin 9 gün sonra kocaman göbeğin olcak ve çok güzel hamile fotoğrafların olcak sana anı kalacak diyin çok mutsuzum bi kaç tane göbekli fotoğrafım olsaydı ne olurdu
Al benden de o kadar. Hele ki şu son iki üç haftada birden iki kat büyüdü sanki. Valla fotoğraf falan da çekindiğim yok, sadece zorluğunu yaşıyorumIç karnın geniş demekki canım ya ondan. Benimde bunun iki katı
Ayy canım çok teşekkür ederimDr’un normal dedıyse hıc endıse etme3-4 hafta önce aynı konudan muzdarıptim arkadaskara yazmsıtm hepsı gonlümü ferahlatmıstı bı arkadas badem cevız ve kaşar peynır ye demıstı Allah razı olsn bu sefer ki kontrolde kızım 3-4 gun ıleride cıktı hemde ilk defa inşaAllah yakalayacaktr önemli olan drun sorun yok demesi cunku bebek kılosunda ve olcumlerde gerı kalmasının sebebı kordondan saglıklı kan gecısı olmamasıdır dr muhtemelen kontrolde bakmştr canım
Benim kafa yapım küçük evet. Yüzüm de küçük. Bu soylediklerinizi yiyeceğim inşallah faydasını görürümBpd degeri bebegin kafa olcusu degilmi canim. Bu genetik olabilir yani cok sorun degildir sanirim. Normalde sizin kafa yapiniz buyuk mu mesela.
Kiz benim bebisin kafa yapisi onden gidiyor diye ben diyorum acaba benimki gibi buyuk mu :)) yani cevremdeki kisilere gore sanki benim kafa yapim buyukms gibi geliyor.
Birde kuruyemis yumurta kasar muz sanirim direk bebege kilo aldiriyor ki ayni zamanda proteinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?