2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Aynen öyle valla sifirdan aliyorum her sey ateş pahası ve daha bi suru seyi duruyo besik bebek arabasi şampuan vs çok zor cok pahalı hele bi de cok kotusude olmasin biraz iyi seyler olsun deniyosa daha cok masraf

Benim kafa yapım küçük evet. Yüzüm de küçük. Bu soylediklerinizi yiyeceğim inşallah faydasını görürüm çok teşekkür ederim
Cnm eger seker sorunun yoksa pekmez cok kilo yapiyo bebege demir ilaci omega kullanmiyosan kullan bence bunlarda kilo yapiyo diye duydum kuruyemis kaşar muz ve pekmez benim bebegim 530 grdi o ay pekmez cok tukettim 5 haftada 900gra yakın almisti ama bu seferde şeker sorunum cikti kestim pekmez muz vs eger oyle sorunlarin yoksa hergun kahvaltida dut pekmezi ye kilosu için

Azda almadım aslında 7 aldım bide önümde en az 3-4 hatta var çok kilodan da çok korkuyorum daha önce 100 kiloydum kilolu olmak çok zor

Keşke benimde az olsaydi benimkide cok buyudu cok mutsuzum daha 30 haftamda is yapamiyorum zorlaniyorum kiyafette herseyde zorlaniyorum benim suyumda 2 hafta onceki kontrolde sinirda cikti yani yuksek olabilir oyle oluncada karin cok buyuyomus umarim suyum artmamistir yani demek istedigim hiccccc iyi bisey dgl cnm bebek gelişmiş olsun yeterli bence

Neyse ki yalnız değilmişim diye avutuyorum kendimi şu an Millete güvenerek evlenip çocuk yapmıyoruz tabii ama gerçekten insan kendisine de aynı şekilde davranılsın istiyor içten içe. Hele o kuzenleri ne yapmak lazım bilemiyorum gerçekten. Ben de yürüyüşlere alışverişe hep tek çıkıyorum bu ara, yanımda kitap da götürüyorum artık parkta yürüdükten sonra parkın içindeki kütüphaneye geçip kitabımı okuyorum böyle de zevkli oluyor. Şöyle arkadaşla akrabayla filan çıkmak isterdim ben de ama benim de nasibim böyleymiş diyorum, boşver sen de, hele ağlamana değmez hiç kimse.
Al benden de o kadar. Hele ki şu son iki üç haftada birden iki kat büyüdü sanki. Valla fotoğraf falan da çekindiğim yok, sadece zorluğunu yaşıyorum
Canım seninle günlerimiz aynı, gerçekten benim de resmen depar attı bu haftalar ne oldu anlamadım Ara ara aynada göbeğimi çekiyorum, geçen ayla bu ayı karşılaştırınca acayip fark var gerçekten

Ay güya ben de her ay giyinip göbek fotosu çekilecektim, instamom pozları verecektim ama yalan oldu hep. Arada tipim yamuk yumuk haldeyken aynadan kendimi çekebiliyorum o kadar

Benim şekerim falan çıktı bide bebeğinde benimde ekstra kilo almasını beklerken karın çevresi geri kaldı çocuğun kilosu da normal aralığın düşük olan kısmından geliyo yani 4 kilo doğmasını beklemiyorum minyon bir bebek olacak dedi doktor bakalım ondan mı büyümedi dicem de yine 2 kilo bebek yani şuan

Canım benim 3 gündür karnım adetsancisi gibi agriyor vajinamda baskı var kemikler sızlıyor anladım ki bebek baş aşağı durmuştu çünkü hareketleri azalmıştı hareket etmiyo akşam yukarı çıkıyor sabahları hep aşağıda karnım yuruyemiyom bacak aram agriyor sonrası akşam gece oluyor bebek yukarı çıkıyor dönüyor harekete başlıyor sanirm kendini normal doğuma hazırlıyorlar bu haftalarda bu yüzden hep kalçalarım ağrıyor belim ağrıyor normalde çok tuvalete cikamszdim bunlari yaşadığım için günde 4 e yakın büyük tuvalete cikiyorum çocuklarda üşütmüstu eni sonunda korktum acaba korona belirtisi olabilir mi dedim bugün korona test de yaptım şükür negstifti

Azda almadım aslında 7 aldım bide önümde en az 3-4 hatta var çok kilodan da çok korkuyorum daha önce 100 kiloydum kilolu olmak çok zor
Ben de 6 kilo aldım zaten başlarda 5 kilo vermiştim. Senin kadar karnım anca vardır.
Herkes her şeyi diyor ve biliyor bir biz bilmiyoruz zaten. Böylelerini takmıyorum açıkçası. Daha 2 saat önce bir komşum karnın yok bebek kaç kilo boyu ne deyip durdu. Ben de öyle minyon tipli değilim, uzun boyluyum. Valla bebeğimin boyu haftasına göre biraz uzun kilosu da biraz az ama daha var. Sağlıklı olsunlar, sağ salim doğsunlar da kim ne derse desin. İşime gelmeyeni dinlemiyorum!

Bebek iyiyse saglikliysa kafani takma inan buyuk olmasi daha zor oluyo buyuyence karin ben hep karnim cok buyumez inş dedimde buyudu ve cok zorluyo oturup kalkmada hareket etmede insani zorluyo bebegin kilosuda saglikli olması yeterli 3kilo altinda dogmasin yeter buyuyolar her şekilde yeterki saglikli olsunlar

Kız boşver ne göbeği bak sonra pişman olursun ilk çocuk ise normal bende öyle gobeg yoktu sonrakiler kilo yaptı kladi kilolar sen bebeği düşün bebek yesin içsin alsın kiloyu ama son ayalr cnim herkesin dediği gibi kilo alabilirsin ben bile aldım gorseniz bu nedir derdin daha 1 ayın var 12 yecyakim kilo aldım yani 90i geçecem bu gidişle

Aynı şeyleri yaşıyorum valla canım. Benimki de tam poposu göbek deliğimin orda, hissediyorum, başı da aşağı da ondan zorluyor demekki. Allah kolaylık versin hepimize ya

Normalde gelin misafir moduna girin tamam kabul de doğuma gelip misafir moduna giriyor benimkiler neyse bu defa beklentiye girmeyeceğim için çok üzülmem inşallah
Benim kayinvalidem öyleydi doğumda yanıma kaldı resmen misafir birde o halimle benden hizmet bekledi hala o günler aklıma gelince çıldıracak gibi oluyorum bebeğim emmiyordu sarilik olmustu ben binyandan dikislerden ne hareket nede yürüyebiliyordum cok zordu benim icin Annemde ondan kalir yani yoktu oda yanimdan kacmak icin yer ariyordu . Simdi kayinvalidem tekrar gelmek istiyor esime diyor aman rica ediyorum sakin gelmesin ben boyle daha rahatim

Ben 8 kilo aldim. Bazilari diyo dis gorunusume bakarak cok almisin bazilari diyo almamisin. 7 kilo cok dgl. Vucut yapin boyle demekki. Boswer hic takma dusunme bunlari
Ins gelmez cnm yaa. Benm ilk dogumum kendim yasamadim ama arkadaslardan biliyorum. Kayinvalideleri gelip hep hizmet bekledi cok zor gunler gecirdiler Allah kimseye yasatmasin. Benim once annemler gelcek. 1 ay sonra fln da kayinvalideler gelir herhalde. Normalde ellerini ise surmezler de dogum sonrasi ne yapcaklar bilmiyorum yasayip gorcem. Ama ben hizmet etmeyi dusunmuyorum basarabilirsem

Mecbur ediyorsun . Ama keşke madem oylelerse hiç gelmesinler . Bende o zman yeni evliydim hiç fazla tanimadigim için biisy diyemedim. Ama kesinlikle istemiyorum şimdi anneme dedim hastanede yanımda kal yeter dedim o da zaten 1 2 gün icim canıma minnet diyo sen kendin yaparsın kabiliyetin vaR diyo . Duygusal anlamdada çok kötü hiç kimse aramaz napyosun bieseye ihtiyaç varmı hamilelik nasıl gidiyor kimsenin aradığı yok herseyimle tek başına mücadele ediyorum herkez iyi olsun da .

Aynı şeyleri yaşıyorum valla canım. Benimki de tam poposu göbek deliğimin orda, hissediyorum, başı da aşağı da ondan zorluyor demekki. Allah kolaylık versin hepimize ya
Amin inslalah canım vallahi yerden birşey kaldıramıyorum akşama kadar semsert karnım idrarı da zor yapıyorum bu süreçte hızlı gelmiyor
Akşamdan sonra kendi kendind dönüyor çıkıyor yukarı aşağısı da rahatlıyor yürüyüşüm ağrısız oluyor inşallah canım kazasız belasız atlatırız bu süreci hep beraber az kaldı kendimi zamana veriyorum ona kavuşacağım güne prenseslerin içine prens katılıyor kızların tahtı mi kayacak inşallah kiskanmazlar kardesini ben o konuda dikkatli yım ayrım yapmam dacocuk işte fark ediyot ilgi eksikliğini

İster misin böyle 33 +3 sen boşver kiloları benim daha 1 ayın var düşünemiyorum sonraisni

Eklentiler

• IMG_20210816_174439.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 82
Kız benim KV de öyleydi. Sözde hastsnede refakatçi idi, gelmiş ayağımın bldobinde uzanıyor kızım ağlıyor elime vermiyor elin refakatçi di bana yardımcı oluyor kız zaten şeker hastası birde söyleniyor aç kaldım şekerim yükseldi hasta oldum dio ya kim sana diyor ki gel , zaten ne yese şekeri kalkar yükselir hiç yaridmci olmadı dikisleirm vardi alttan ancak beynimi sisirir meme ucun yok süt içiyor alıştı o biberona dio eve geldik eşime deidm kesinlikle bir daha doğum yaparsam o gelmesin bana ne yardımcı oluyor ne birşey ancak söyleniyor kesinlikle kızlar KV geitmeyin doğuma rafekatci olarak genç pozitift birini getirin hatta anne tarafınız olsun biryandan belki onlar daha yaridmci olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…