2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Senin adına çok üzuldum canım neden böyle olur anlamış değilim . Cevremde bir çok kayınvalide görüyorum gelin 40 gün boyunca yatıp uzanıp herşeyle kayinvalide ilgilenir. Sanirsam bizim fazla iyi niyetimizle alakali . Benim annemde oyle kiz kardesimn doğum yaptı 2 hafta onunla ilgilendi dört dörtlük ama bana gelince zorla geliyo . Annemin bir işi bir sorunu olursa 6 kızdan sadece ben ilgileniyorum ama annem onlara verdiği değerin bir gıdımıni bana vermiyo

Kız benim KV de öyleydi. Sözde hastsnede refakatçi idi, gelmiş ayağımın bldobinde uzanıyor kızım ağlıyor elime vermiyor elin refakatçi di bana yardımcı oluyor kız zaten şeker hastası birde söyleniyor aç kaldım şekerim yükseldi hasta oldum dio ya kim sana diyor ki gel , zaten ne yese şekeri kalkar yükselir hiç yaridmci olmadı dikisleirm vardi alttan ancak beynimi sisirir meme ucun yok süt içiyor alıştı o biberona dio eve geldik eşime deidm kesinlikle bir daha doğum yaparsam o gelmesin bana ne yardımcı oluyor ne birşey ancak söyleniyor
Yaa ne güzel resmen hamile göbeği keşke benimde olsa
Olur canım sabret bu son ay alırsın ama inslalah

Bu durumu birebir yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum benim annem de el atmadı doğru dürüst kayınvalidemdense annemin beni düşünmemesine daha çok üzüldüm ikisine de gelin demeyeceğim ama gelecekler biliyorum gelmeyin de diyemem kırmak üzmek de istemiyorum kimseyi ama kendileri sanki hiç doğurmamış gibi anlayışsız davranışları çok üzücü

Bende kanamam olduğunda kayınvaldemle kaldım hastanede gündüz bile uyudu

Ya çok üzüldüm senin adına da anneler niye böyle ayrımcı bizde 6 kıziz gurbete çıkınca değer goruldum Bazı şeyler i artık iş işten geçince zaman geçince anlayacaklar

Ya bu su nasıl bişey çok istemiyorlar az istemiyorlar ne istiyorlar ben de bir haftadır azalmış su ile uğraşıyorum doktor karpuz ye bol bol dedi bakalım çarşamba günü gidicem inşallah artmıştır

Kizlar ya benim bir iki gundur kasik altim agriyor yururken sizde de var mi ?
Benimde var canım öyle ağrım bebek aşağıya iniyor
Canım normal doğum ise kullan korse etliki olur sarkiklara kilolara , ben sezeyrn olacam için korkuyorum korse kullsnmsya dikişler zarar gorur
İç bacak kaslarının güçsüz olması bel bacak ağrısı yapabilir. Yürüyüş yoga yapmayı deneyebilirsiniz
Yapıyorum csnimy birde bebek biyuyor inip çıkıyor yukarı pozisyon a giriyor oda etki ediyor artık bu haftadan sonra bebek aşağıda iken yürüyüş yapmak işkence oluyor karnım sertleşiyor

Bende bunu merak ediyorum. Korsemi alicam ve doktora sorucam son ay veya dogumda. Her ihtimale karsi hazir dursun normal dogumda daha erken kullanabiliyoruz sanirim ama sezeryan da sanirim bi sure gecmesi daha faydali

Kızlar merhaba bugün doktora gittik. Ve koridorlardan geçerken radyasyon odalarının önünden geçtik sizce sorun olur mu 30. Haftadayız . Başka hamileler de vardı zaten.

Son zamanlar çabuk geçer sanıyordum ama sanki daha yavaş geçiyor ya ben ağırlaştıkça zamanda ağır akmaya başladı sanki. Ev işi, kedi, yemek bulaşık derken inanılmaz yoruluyorum. Birde eşten destek görmeyince malum, herşey iki katı zor geliyor gözüm sürekli uykuda bu ara, sürekli uyumak istiyorum. Birisi gelse yemeğimi yapsa, azcık evimi temizlese herhalde ömür boyu duacısı olurum, o derece ihtiyacım var

Büyükleri kardeşlerinin bakımında görevlendirirsen canım onlarda çok mutlu olurlar. İllaki kıskançlık olur ama inan kardeşlerini hemen benimserler, senden daha çok sahip çıkarlar sonra şaşırırsın
Bizimki dalga geçiyor bu ne göbek diye çok kilo aldın şişko diyo
Benimki yardımcı olmuyor, bide dediğin gibi dalga geçiyor kız duba gibi oldun diye al kendin doğur diyince gülüyor kıs kıs. Gıcık oluyorum bu ara kendisine
Yaa ne güzel resmen hamile göbeği keşke benimde olsa
Bende öyle diyordum ay göbeğim çıksa, herkes hamile olduğumu anlasa diye anlayınca ne olacaksa sanki, göbüş çıkınca çok mutlu olurum sanıyordum şimdi de keşke az çıksaydı diyorum, zorlanıyorum çünkü aldığım kiloya göre göbeğim aşırı büyük değil ama, benim bünyeme göre büyük. Önümde bir plates topuyla yaşıyorum sankin
Kizlar ya benim bir iki gundur kasik altim agriyor yururken sizde de var mi ?
Bende var canım. Ayak tabanlarım, kasıklarım, iç bacaklarım, dış bacaklarım her yerim ağrıyor. Bazen sol bacağım kramp gibi oluyor, topallıyorum resmen. Doğal süreçler sanırım, son zamanlara girdik ya ondan
Canım ben bir korse aldım, inşallah iyi çıkar. Henüz kargoda, daha gelmedi. Doğumdan sonra doğum şeklime göre en kısa zamanda kullanmaya başlıcam inşallah. Aldığım korse bu.

Eklentiler

• Screenshot_2021-08-15-11-07-19-524_com.instagram.android.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…