Senin adına çok üzuldum canım neden böyle olur anlamış değilim . Cevremde bir çok kayınvalide görüyorum gelin 40 gün boyunca yatıp uzanıp herşeyle kayinvalide ilgilenir. Sanirsam bizim fazla iyi niyetimizle alakali . Benim annemde oyle kiz kardesimn doğum yaptı 2 hafta onunla ilgilendi dört dörtlük ama bana gelince zorla geliyo . Annemin bir işi bir sorunu olursa 6 kızdan sadece ben ilgileniyorum ama annem onlara verdiği değerin bir gıdımıni bana vermiyoKız benim KV de öyleydi. Sözde hastsnede refakatçi idi, gelmiş ayağımın bldobinde uzanıyor kızım ağlıyor elime vermiyor elin refakatçi di bana yardımcı oluyorkız zaten şeker hastası birde söyleniyor aç kaldım şekerim yükseldi hasta oldum dio ya kim sana diyor ki gel , zaten ne yese şekeri kalkar yükselir hiç yaridmci olmadı dikisleirm vardi alttan ancak beynimi sisirir meme ucun yok süt içiyor alıştı o biberona dio eve geldik eşime deidm kesinlikle bir daha doğum yaparsam o gelmesin bana ne yardımcı oluyor ne birşey ancak söyleniyor kesinlikle kızlar KV geitmeyin doğuma rafekatci olarak genç pozitift birini getirin hatta anne tarafınız olsun biryandan belki onlar daha yaridmci olur
Yaa ne güzel resmen hamile göbeği keşke benimde olsaİster misin böyle33 +3 sen boşver kiloları benim daha 1 ayın var düşünemiyorum sonraisni
Kız benim KV de öyleydi. Sözde hastsnede refakatçi idi, gelmiş ayağımın bldobinde uzanıyor kızım ağlıyor elime vermiyor elin refakatçi di bana yardımcı oluyorBenim kayinvalidem öyleydi doğumda yanıma kaldı resmen misafir birde o halimle benden hizmet bekledi hala o günler aklıma gelince çıldıracak gibi oluyorum bebeğim emmiyordu sarilik olmustu ben binyandan dikislerden ne hareket nede yürüyebiliyordum cok zordu benim icin Annemde ondan kalir yani yoktu oda yanimdan kacmak icin yer ariyordu . Simdi kayinvalidem tekrar gelmek istiyor esime diyor aman rica ediyorum sakin gelmesin ben boyle daha rahatim
Olur canım sabret bu son ay alırsın ama inslalahYaa ne güzel resmen hamile göbeği keşke benimde olsa
Bu durumu birebir yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum benim annem de el atmadı doğru dürüst kayınvalidemdense annemin beni düşünmemesine daha çok üzüldüm ikisine de gelin demeyeceğim ama gelecekler biliyorum gelmeyin de diyemem kırmak üzmek de istemiyorum kimseyi ama kendileri sanki hiç doğurmamış gibi anlayışsız davranışları çok üzücüBenim kayinvalidem öyleydi doğumda yanıma kaldı resmen misafir birde o halimle benden hizmet bekledi hala o günler aklıma gelince çıldıracak gibi oluyorum bebeğim emmiyordu sarilik olmustu ben binyandan dikislerden ne hareket nede yürüyebiliyordum cok zordu benim icin Annemde ondan kalir yani yoktu oda yanimdan kacmak icin yer ariyordu . Simdi kayinvalidem tekrar gelmek istiyor esime diyor aman rica ediyorum sakin gelmesin ben boyle daha rahatim
Benim de ağrıyor çok ayakta kalamıyorum hatta iç bacak aralarım ağrıyor yataktan kalktığımdaKizlar ya benim bir iki gundur kasik altim agriyor yururken sizde de var mi ?
Bende kanamam olduğunda kayınvaldemle kaldım hastanede gündüz bile uyuduKız benim KV de öyleydi. Sözde hastsnede refakatçi idi, gelmiş ayağımın bldobinde uzanıyor kızım ağlıyor elime vermiyor elin refakatçi di bana yardımcı oluyorkız zaten şeker hastası birde söyleniyor aç kaldım şekerim yükseldi hasta oldum dio ya kim sana diyor ki gel , zaten ne yese şekeri kalkar yükselir hiç yaridmci olmadı dikisleirm vardi alttan ancak beynimi sisirir meme ucun yok süt içiyor alıştı o biberona dio eve geldik eşime deidm kesinlikle bir daha doğum yaparsam o gelmesin bana ne yardımcı oluyor ne birşey ancak söyleniyor kesinlikle kızlar KV geitmeyin doğuma rafekatci olarak genç pozitift birini getirin hatta anne tarafınız olsun biryandan belki onlar daha yaridmci olur
Annem bile uyudu buna şaşırmadım çok da yaşlı değil benimkiler he kızımı doğurduğumda biri 52, diğeri 53 yaşındaydıBende kanamam olduğunda kayınvaldemle kaldım hastanede gündüz bile uyudu
Kız vallahi bunlardan korkulur hiç insan halinden anlamazlarBende kanamam olduğunda kayınvaldemle kaldım hastanede gündüz bile uyudu
Ya çok üzüldüm senin adına da anneler niye böyle ayrımcı bizde 6 kıziz gurbete çıkınca değer goruldumSenin adına çok üzuldum canım neden böyle olur anlamış değilim . Cevremde bir çok kayınvalide görüyorum gelin 40 gün boyunca yatıp uzanıp herşeyle kayinvalide ilgilenir. Sanirsam bizim fazla iyi niyetimizle alakali . Benim annemde oyle kiz kardesimn doğum yaptı 2 hafta onunla ilgilendi dört dörtlük ama bana gelince zorla geliyo . Annemin bir işi bir sorunu olursa 6 kızdan sadece ben ilgileniyorum ama annem onlara verdiği değerin bir gıdımıni bana vermiyo
Bendede var bacak arası ağrı kötü ya yataktan kalkamıyorumBenim de ağrıyor çok ayakta kalamıyorum hatta iç bacak aralarım ağrıyor yataktan kalktığımda
Ya bu su nasıl bişey çok istemiyorlar az istemiyorlar ne istiyorlarKeşke benimde az olsaydi benimkide cok buyudu cok mutsuzum daha 30 haftamda is yapamiyorum zorlaniyorum kiyafette herseyde zorlaniyorum benim suyumda 2 hafta onceki kontrolde sinirda cikti yani yuksek olabilir oyle oluncada karin cok buyuyomus umarim suyum artmamistir yani demek istedigim hiccccc iyi bisey dgl cnm bebek gelişmiş olsun yeterli bence
İç bacak kaslarının güçsüz olması bel bacak ağrısı yapabilir. Yürüyüş yoga yapmayı deneyebilirsinizBendede var bacak arası ağrı kötü ya yataktan kalkamıyorum
Bu yüzden uyku işkence gibi geliyor ağrıyla uyanıyorum dinlenmiş olarak uyanmıyorum uykudanBendede var bacak arası ağrı kötü ya yataktan kalkamıyorum
Benimde var canım öyle ağrım bebek aşağıya iniyorKizlar ya benim bir iki gundur kasik altim agriyor yururken sizde de var mi ?
Canım normal doğum ise kullan korse etliki olur sarkiklara kilolara , ben sezeyrn olacam için korkuyorum korse kullsnmsya dikişler zarar gorurSelamlar kızlar. Doğuma sayılı gün kalmışken doğum sonrası toparlanma araştırmalarına giriştim :)
Bilginiz var mı acaba doğumdan hemen sonra korse takmak iyi diyen de var kötü diyen de… siz napıcaksınız
Yapıyorum csnimy birde bebek biyuyor inip çıkıyor yukarı pozisyon a giriyor oda etki ediyor artık bu haftadan sonra bebek aşağıda iken yürüyüş yapmak işkence oluyor karnım sertleşiyorİç bacak kaslarının güçsüz olması bel bacak ağrısı yapabilir. Yürüyüş yoga yapmayı deneyebilirsiniz
Bende bunu merak ediyorum. Korsemi alicam ve doktora sorucam son ay veya dogumda. Her ihtimale karsi hazir dursun normal dogumda daha erken kullanabiliyoruz sanirim ama sezeryan da sanirim bi sure gecmesi daha faydaliSelamlar kızlar. Doğuma sayılı gün kalmışken doğum sonrası toparlanma araştırmalarına giriştim :)
Bilginiz var mı acaba doğumdan hemen sonra korse takmak iyi diyen de var kötü diyen de… siz napıcaksınız
Kız öyle ya tuvalete gidene kadar cnim cikiyir yuruyemiyomBu yüzden uyku işkence gibi geliyor ağrıyla uyanıyorum dinlenmiş olarak uyanmıyorum uykudan
Son zamanlar çabuk geçer sanıyordum ama sanki daha yavaş geçiyor yaAmin inslalah canım vallahi yerden birşey kaldıramıyorum akşama kadar semsert karnım idrarı da zor yapıyorum bu süreçte hızlı gelmiyor
Akşamdan sonra kendi kendind dönüyor çıkıyor yukarı aşağısı da rahatlıyor yürüyüşüm ağrısız oluyor inşallah canım kazasız belasız atlatırız bu süreci hep beraber az kaldıkendimi zamana veriyorum ona kavuşacağım güne prenseslerin içine prens katılıyor kızların tahtı mi kayacak inşallah kiskanmazlar kardesini ben o konuda dikkatli yım ayrım yapmam dacocuk işte fark ediyot ilgi eksikliğini
Benimki yardımcı olmuyor, bide dediğin gibi dalga geçiyor kız duba gibi oldun diyeBizimki dalga geçiyor bu ne göbek diye çok kilo aldın şişko diyo
Bende öyle diyordum ay göbeğim çıksa, herkes hamile olduğumu anlasa diyeYaa ne güzel resmen hamile göbeği keşke benimde olsa
Bende var canım. Ayak tabanlarım, kasıklarım, iç bacaklarım, dış bacaklarım her yerim ağrıyor. Bazen sol bacağım kramp gibi oluyor, topallıyorum resmen. Doğal süreçler sanırım, son zamanlara girdik ya ondanKizlar ya benim bir iki gundur kasik altim agriyor yururken sizde de var mi ?
Canım ben bir korse aldım, inşallah iyi çıkar. Henüz kargoda, daha gelmedi. Doğumdan sonra doğum şeklime göre en kısa zamanda kullanmaya başlıcam inşallah. Aldığım korse bu.Selamlar kızlar. Doğuma sayılı gün kalmışken doğum sonrası toparlanma araştırmalarına giriştim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?