- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
O radyasyon odalarının kapıları çok kalım ve izole özel malzemelerden oluyor sanırım canım. Bende birşey olmaz hiç endişe etme.Kızlar merhaba bugün doktora gittik. Ve koridorlardan geçerken radyasyon odalarının önünden geçtik sizce sorun olur mu 30. Haftadayız . Başka hamileler de vardı zaten.
İnşallah canım kardeşleri sever onuSon zamanlar çabuk geçer sanıyordum ama sanki daha yavaş geçiyor yaben ağırlaştıkça zamanda ağır akmaya başladı sanki. Ev işi, kedi, yemek bulaşık derken inanılmaz yoruluyorum. Birde eşten destek görmeyince malum, herşey iki katı zor geliyor gözüm sürekli uykuda bu ara, sürekli uyumak istiyorum. Birisi gelse yemeğimi yapsa, azcık evimi temizlese herhalde ömür boyu duacısı olurum, o derece ihtiyacım var
Büyükleri kardeşlerinin bakımında görevlendirirsen canım onlarda çok mutlu olurlar. İllaki kıskançlık olur ama inan kardeşlerini hemen benimserler, senden daha çok sahip çıkarlar sonra şaşırırsın
Benimki yardımcı olmuyor, bide dediğin gibi dalga geçiyor kız duba gibi oldun diyeal kendin doğur diyince gülüyor kıs kıs. Gıcık oluyorum bu ara kendisine
Bende öyle diyordum ay göbeğim çıksa, herkes hamile olduğumu anlasa diyeanlayınca ne olacaksa sanki, göbüş çıkınca çok mutlu olurum sanıyordum şimdi de keşke az çıksaydı diyorum, zorlanıyorum çünkü aldığım kiloya göre göbeğim aşırı büyük değil ama, benim bünyeme göre büyük. Önümde bir plates topuyla yaşıyorum sankin
Bende var canım. Ayak tabanlarım, kasıklarım, iç bacaklarım, dış bacaklarım her yerim ağrıyor. Bazen sol bacağım kramp gibi oluyor, topallıyorum resmen. Doğal süreçler sanırım, son zamanlara girdik ya ondan
Canım ben bir korse aldım, inşallah iyi çıkar. Henüz kargoda, daha gelmedi. Doğumdan sonra doğum şeklime göre en kısa zamanda kullanmaya başlıcam inşallah. Aldığım korse bu.
Bu anneler neden kaçmak için yer arıyor benimkide aynıBenim kayinvalidem öyleydi doğumda yanıma kaldı resmen misafir birde o halimle benden hizmet bekledi hala o günler aklıma gelince çıldıracak gibi oluyorum bebeğim emmiyordu sarilik olmustu ben binyandan dikislerden ne hareket nede yürüyebiliyordum cok zordu benim icin Annemde ondan kalir yani yoktu oda yanimdan kacmak icin yer ariyordu . Simdi kayinvalidem tekrar gelmek istiyor esime diyor aman rica ediyorum sakin gelmesin ben boyle daha rahatim
Canım içerde kimseler yoktu. Kapısı açık olanda vardi. Ayy hayırlısıyla bir doğursak. Sonuçta yürürken önünden geçiyoruz dönerken fark ettim.O radyasyon odalarının kapıları çok kalım ve izole özel malzemelerden oluyor sanırım canım. Bende birşey olmaz hiç endişe etme.
Bunu bende yasiyorum demek varmis herkeste ve baski hissediyorum alt karin kismimda oynamayida ords hissediyorum daha cok ama ic bacaklarim cok agriyo acana neden magnezyumda aliyorum halbukiBenim de ağrıyor çok ayakta kalamıyorum hatta iç bacak aralarım ağrıyor yataktan kalktığımda
Artmistir cnm insallah en cok karpuz su meyve suyu falan arttiriyomuş karpuz cok sevmeme ragmen yiyemiyorum fazlasinida azınıda istemiyolar ikiside zararmiş bebege ve anneyeYa bu su nasıl bişey çok istemiyorlar az istemiyorlar ne istiyorlarben de bir haftadır azalmış su ile uğraşıyorum doktor karpuz ye bol bol dedi bakalım çarşamba günü gidicem inşallah artmıştır
Ben de içiyorum magnezyum demek içmesek daha beter olacakmışızBunu bende yasiyorum demek varmis herkeste ve baski hissediyorum alt karin kismimda oynamayida ords hissediyorum daha cok ama ic bacaklarim cok agriyo acana neden magnezyumda aliyorum halbuki
Acaba neden hatta gecen gun daha 30um 2 ay sonra bu agrilar artarsa nasıl dogum yaparim doguma giderim diye dusundum afedersin bacaklarimi acamiyorum cunku agriyo yuruyus zaten yok nasi doguracaksamBen de içiyorum magnezyum demek içmesek daha beter olacakmışız
Kızımda da böyleydim Canım hatta ödemim vardı üstelik son dönem o daha berbattı inşallah bu defa ödem olmam diye dua ediyorumAcaba neden hatta gecen gun daha 30um 2 ay sonra bu agrilar artarsa nasıl dogum yaparim doguma giderim diye dusundum afedersin bacaklarimi acamiyorum cunku agriyo yuruyus zaten yok nasi doguracaksam
Valla bende öyleyim canım. Bu gün elimi hiçbirşeye sürmedim. Mutfağı bile zar zor topladım tezgahı. Birde kanepeler in üstündeki kedi tüylerini zor çektirdim. Hâlâ süpürge salonun ortasında duruyor, elim gitmiyor yapmaya.Kizlar kendimi psikilojik olarak hic ii hissetmiyorum. Icimden hicbisey yapmak gelmiyor. Hem canim sikiliyo hem.de bisey yapmak istemiyorum. Sacma sapan bi ruh halindeyim
Bende eşime diyorum azcık yardım etsen, zorlanıyprum diye. E yapıyorsun ya diyor. Artık zorlanıyorum, ilk aylarda sıkıntı yoktu ama ağırlaştım iyice, şimdide mecbur yapıyorum yapmayayım mı diyorum. E anneni çağır o zaman zorlamıyorsan, işten gelince ben birde temizlik mi yapayım diyor.İnşallah canım kardeşleri sever onu
Son aydatiz şimdi sen teksin ben evde iki cadı ile uğraşmaktan zaman geçiyor şükür
Kız bende iş yapmiyorum son zamanlar bugün sadece yemek yaptım bulaşık yıkadım daha eve süpürge vurmadım eşime dedim sen şupur oda dedi ne gerek var çocuklar kirletecei yine amabirazdan yaptırırım ona cocukslr uyumadan yarın yapamam ya ancak öğlen geliyorlar zar zor yemek yetişiyor birde sabah uyandiktan osnra tekrar yatıyorum eidm gittikten sonra bende uykuya doyamadım ya
İşte büyük kız 6 yaşında ona oyuncakları toplatiyorum kardeşine bakıyor oynama ya çalışiyorlsr beraber evi savaşa çeviriyorlar dağıtarak
Hiç korkma canım bişeycik olmaz, geçip gitmişsin zaten hemen.Canım içerde kimseler yoktu. Kapısı açık olanda vardi. Ayy hayırlısıyla bir doğursak. Sonuçta yürürken önünden geçiyoruz dönerken fark ettim.
Yürüdükçe açılır belki? Ben mesela bazen gece yel çarpmış olarak uyanıyorum bacaklarıma. Gün içinde mecburen yürümek zorunda olduğum için akşama kadar geçiyor. Bı de haftasonu doktorum, çalışmak senin için daha iyi dedi. Durağan bir hamilelik istediğimiz bir şey değil diye konuştu. Hatta 37 ye kadar çalışmamı bizzat kendisi destekledi. O yüzden bence elimizden geldiğince hareket etmeliyizAcaba neden hatta gecen gun daha 30um 2 ay sonra bu agrilar artarsa nasıl dogum yaparim doguma giderim diye dusundum afedersin bacaklarimi acamiyorum cunku agriyo yuruyus zaten yok nasi doguracaksam
Haklisin ben surekli evde ve hareketsizim yuruyus vs sifirYürüdükçe açılır belki? Ben mesela bazen gece yel çarpmış olarak uyanıyorum bacaklarıma. Gün içinde mecburen yürümek zorunda olduğum için akşama kadar geçiyor. Bı de haftasonu doktorum, çalışmak senin için daha iyi dedi. Durağan bir hamilelik istediğimiz bir şey değil diye konuştu. Hatta 37 ye kadar çalışmamı bizzat kendisi destekledi. O yüzden bence elimizden geldiğince hareket etmeliyiz
Bende ödemde var cok fazla yurudukce artiyo ondanda korkuyorum aslinda cok hareket etmeye ayaklarim siş malesef surekli tansiyonumu olçüyorum hatta yukselmesin diyeKızımda da böyleydim Canım hatta ödemim vardı üstelik son dönem o daha berbattı inşallah bu defa ödem olmam diye dua ediyorum
Allah yardimcimiz olsun. Lohusaligimiz da cok ii gecsin ins.Mecbur ediyorsun . Ama keşke madem oylelerse hiç gelmesinler . Bende o zman yeni evliydim hiç fazla tanimadigim için biisy diyemedim. Ama kesinlikle istemiyorum şimdi anneme dedim hastanede yanımda kal yeter dedim o da zaten 1 2 gün icim canıma minnet diyo sen kendin yaparsın kabiliyetin vaR diyo . Duygusal anlamdada çok kötü hiç kimse aramaz napyosun bieseye ihtiyaç varmı hamilelik nasıl gidiyor kimsenin aradığı yok herseyimle tek başına mücadele ediyorum herkez iyi olsun da .
Benimki de pek yardim etmezdi. Bugunki halimi gorunce kalkmis simdi etrafi supuruyo. Buna da sukur tabi de supurunce evin isi bitiyo saniyo. Kadin alcam galiba ben ama koronadan korkuyorum.Valla bende öyleyim canım. Bu gün elimi hiçbirşeye sürmedim. Mutfağı bile zar zor topladım tezgahı. Birde kanepeler in üstündeki kedi tüylerini zor çektirdim. Hâlâ süpürge salonun ortasında duruyor, elim gitmiyor yapmaya.
Kasıklarım ağrıyor diye ağladım. Bebeğin boynunda bir tur kordon vardı, acaba iyice dolandı mı diye korktum ağladım. Tost makinem yok, canım tost istedi ona ağladım. Belgesel kanalında Bi tane yılan kuşu yedi ona ağladım. Herşeye saçma sapan ağladım. Eşim yardım etmiyor ona ağlıyorum, beni sevseydi yardımcı olurdu diye üzülüyorum. İyi değilim yani bu aralar
Bende eşime diyorum azcık yardım etsen, zorlanıyprum diye. E yapıyorsun ya diyor. Artık zorlanıyorum, ilk aylarda sıkıntı yoktu ama ağırlaştım iyice, şimdide mecbur yapıyorum yapmayayım mı diyorum. E anneni çağır o zaman zorlamıyorsan, işten gelince ben birde temizlik mi yapayım diyor.Yapma yapma ben yaparım dedim. Fırının boş karton kutusunu dolabın yanına koydu, iki tane perde taktı ya, yardım etmiş oldu bana. Bulantı döneminde bile ağlaya zırlaya her işi yaptım, çok dayanıklı sanıyor heralde beni. Gıcık oldum iyice, gözüm görmesin istiyorum
Hiç korkma canım bişeycik olmaz, geçip gitmişsin zaten hemen.
30.haftada hepimize bir gariplik çöktü sanirimKizlar kendimi psikilojik olarak hic ii hissetmiyorum. Icimden hicbisey yapmak gelmiyor. Hem canim sikiliyo hem.de bisey yapmak istemiyorum. Sacma sapan bi ruh halindeyim
Benim de böyleeeBenim de ağrıyor çok ayakta kalamıyorum hatta iç bacak aralarım ağrıyor yataktan kalktığımda
Zora gelemiyorlar. Benimkinin meşhur lafı zaten sizi büyüttum evlendirdim. Bundan sonra beni rahat birakinBu anneler neden kaçmak için yer arıyor benimkide aynı
AYNEN canım bugün bende öyleyim kendi kendime ağlayıp duruyorum çok fazla duygusal oldum30.haftada hepimize bir gariplik çöktü sanirim
Amin canım. Senin eşinde benim eşim gibi süpürünce ev pırıl pİril oluyo saniyoAllah yardimcimiz olsun. Lohusaligimiz da cok ii gecsin ins.
Benimki de pek yardim etmezdi. Bugunki halimi gorunce kalkmis simdi etrafi supuruyo. Buna da sukur tabi de supurunce evin isi bitiyo saniyo. Kadin alcam galiba ben ama koronadan korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?