2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar merhaba bugün doktora gittik. Ve koridorlardan geçerken radyasyon odalarının önünden geçtik sizce sorun olur mu 30. Haftadayız . Başka hamileler de vardı zaten.
O radyasyon odalarının kapıları çok kalım ve izole özel malzemelerden oluyor sanırım canım. Bende birşey olmaz hiç endişe etme.

İnşallah canım kardeşleri sever onu

Son aydatiz şimdi sen teksin ben evde iki cadı ile uğraşmaktan zaman geçiyor şükür

Kız bende iş yapmiyorum son zamanlar bugün sadece yemek yaptım bulaşık yıkadım daha eve süpürge vurmadım eşime dedim sen şupur oda dedi ne gerek var çocuklar kirletecei yine amabirazdan yaptırırım ona cocukslr uyumadan yarın yapamam ya ancak öğlen geliyorlar zar zor yemek yetişiyor birde sabah uyandiktan osnra tekrar yatıyorum eidm gittikten sonra bende uykuya doyamadım ya

İşte büyük kız 6 yaşında ona oyuncakları toplatiyorum kardeşine bakıyor oynama ya çalışiyorlsr beraber evi savaşa çeviriyorlar dağıtarak

Bu anneler neden kaçmak için yer arıyor benimkide aynı

O radyasyon odalarının kapıları çok kalım ve izole özel malzemelerden oluyor sanırım canım. Bende birşey olmaz hiç endişe etme.
Canım içerde kimseler yoktu. Kapısı açık olanda vardi. Ayy hayırlısıyla bir doğursak. Sonuçta yürürken önünden geçiyoruz dönerken fark ettim.

Benim de ağrıyor çok ayakta kalamıyorum hatta iç bacak aralarım ağrıyor yataktan kalktığımda
Bunu bende yasiyorum demek varmis herkeste ve baski hissediyorum alt karin kismimda oynamayida ords hissediyorum daha cok ama ic bacaklarim cok agriyo acana neden magnezyumda aliyorum halbuki

Ya bu su nasıl bişey çok istemiyorlar az istemiyorlar ne istiyorlar ben de bir haftadır azalmış su ile uğraşıyorum doktor karpuz ye bol bol dedi bakalım çarşamba günü gidicem inşallah artmıştır
Artmistir cnm insallah en cok karpuz su meyve suyu falan arttiriyomuş karpuz cok sevmeme ragmen yiyemiyorum fazlasinida azınıda istemiyolar ikiside zararmiş bebege ve anneye

Acaba neden hatta gecen gun daha 30um 2 ay sonra bu agrilar artarsa nasıl dogum yaparim doguma giderim diye dusundum afedersin bacaklarimi acamiyorum cunku agriyo yuruyus zaten yok nasi doguracaksam
Kızımda da böyleydim Canım hatta ödemim vardı üstelik son dönem o daha berbattı inşallah bu defa ödem olmam diye dua ediyorum

Kizlar kendimi psikilojik olarak hic ii hissetmiyorum. Icimden hicbisey yapmak gelmiyor. Hem canim sikiliyo hem.de bisey yapmak istemiyorum. Sacma sapan bi ruh halindeyim
Valla bende öyleyim canım. Bu gün elimi hiçbirşeye sürmedim. Mutfağı bile zar zor topladım tezgahı. Birde kanepeler in üstündeki kedi tüylerini zor çektirdim. Hâlâ süpürge salonun ortasında duruyor, elim gitmiyor yapmaya.
Kasıklarım ağrıyor diye ağladım. Bebeğin boynunda bir tur kordon vardı, acaba iyice dolandı mı diye korktum ağladım. Tost makinem yok, canım tost istedi ona ağladım. Belgesel kanalında Bi tane yılan kuşu yedi ona ağladım. Herşeye saçma sapan ağladım. Eşim yardım etmiyor ona ağlıyorum, beni sevseydi yardımcı olurdu diye üzülüyorum. İyi değilim yani bu aralar
Bende eşime diyorum azcık yardım etsen, zorlanıyprum diye. E yapıyorsun ya diyor. Artık zorlanıyorum, ilk aylarda sıkıntı yoktu ama ağırlaştım iyice, şimdide mecbur yapıyorum yapmayayım mı diyorum. E anneni çağır o zaman zorlamıyorsan, işten gelince ben birde temizlik mi yapayım diyor. Yapma yapma ben yaparım dedim. Fırının boş karton kutusunu dolabın yanına koydu, iki tane perde taktı ya, yardım etmiş oldu bana. Bulantı döneminde bile ağlaya zırlaya her işi yaptım, çok dayanıklı sanıyor heralde beni. Gıcık oldum iyice, gözüm görmesin istiyorum
Canım içerde kimseler yoktu. Kapısı açık olanda vardi. Ayy hayırlısıyla bir doğursak. Sonuçta yürürken önünden geçiyoruz dönerken fark ettim.
Hiç korkma canım bişeycik olmaz, geçip gitmişsin zaten hemen.

Acaba neden hatta gecen gun daha 30um 2 ay sonra bu agrilar artarsa nasıl dogum yaparim doguma giderim diye dusundum afedersin bacaklarimi acamiyorum cunku agriyo yuruyus zaten yok nasi doguracaksam
Yürüdükçe açılır belki? Ben mesela bazen gece yel çarpmış olarak uyanıyorum bacaklarıma. Gün içinde mecburen yürümek zorunda olduğum için akşama kadar geçiyor. Bı de haftasonu doktorum, çalışmak senin için daha iyi dedi. Durağan bir hamilelik istediğimiz bir şey değil diye konuştu. Hatta 37 ye kadar çalışmamı bizzat kendisi destekledi. O yüzden bence elimizden geldiğince hareket etmeliyiz

Haklisin ben surekli evde ve hareketsizim yuruyus vs sifir

Kızımda da böyleydim Canım hatta ödemim vardı üstelik son dönem o daha berbattı inşallah bu defa ödem olmam diye dua ediyorum
Bende ödemde var cok fazla yurudukce artiyo ondanda korkuyorum aslinda cok hareket etmeye ayaklarim siş malesef surekli tansiyonumu olçüyorum hatta yukselmesin diye

Allah yardimcimiz olsun. Lohusaligimiz da cok ii gecsin ins.
Benimki de pek yardim etmezdi. Bugunki halimi gorunce kalkmis simdi etrafi supuruyo. Buna da sukur tabi de supurunce evin isi bitiyo saniyo. Kadin alcam galiba ben ama koronadan korkuyorum.

Bu anneler neden kaçmak için yer arıyor benimkide aynı
Zora gelemiyorlar. Benimkinin meşhur lafı zaten sizi büyüttum evlendirdim. Bundan sonra beni rahat birakin ama bilmiyorki 14 yaşımdan itibaren çalışarak ben baktım onlara . Alıştım iyi olsun lar onlar biz başımızın çaresine bakariz

Amin canım. Senin eşinde benim eşim gibi süpürünce ev pırıl pİril oluyo saniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…