2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kız senin işin zor ya bu eşin niye böyle ya benimki de söylenir söylenir ama yine yapar , evi süpürdü elektrik süpürgeyi çalıştırdı iki odayı halletti dedi isim bitti ben kaçar bende tamam deidm dışarı çıktı arkadaşı bizim yanımızda oturuyor dedim hava alsın oda evde sikmayak onu haklısın sana yardımcı olmuyor kim olsa istemmez bari yardımcı olsa sende dinlen sen ayaklarını uzatsan Allah büyük canım az kaldı sabır inşallah bebek geldiğinde bari yardımcı olur sana insalalh biraz onunda duyguları değişir tam yardımcı olur olur size

30.haftada hepimize bir gariplik çöktü sanirim
Dogru diyosun cnm. Bu ruh halini hic sewmedim. Hamilelik gercekten zormus. Ben hep istedigini yedigin ictigin herkesin etrafinda pervane oldugu bi donem gibi hayal etmisim. Zaten seker cikti meyve bile istedigim gibi yiyemiyorum. Pervane olayi tamamen hayal kirikligi zaten

Bugün benimkidd söylendi sonra iki odayı süpürdü evden çıkmadan önce diyo tine eski haline döner ben biliyorum diio e ne yapabilirim ddidm çocuklar oynuyor ne ypayim yani çocuklar sonuçta oynayacsk dagitacsk
Kız birde evi süpürince aynı oda öyle diyor pırıl pırıl oldu dio senden iyi temizliyorum dio ne çok kendini övüyor ya hep konuda bende susuyorum insimi görsün yeter adamı sinirlendirmeyim

Bunlar hep ayni galiba ozguvenler tavan masalah.

Bunlar hep ayni galiba ozguvenler tavan masalah.
Bizim ki vallahi öyle Allah razı olsun yemekde yapar o yizden suyuna gitmeye çalışıyorum caniniz çekmesin dün öğlen karnıyarık yapacaktım niye kendini yoruyorsun dio ben yaparım ben şok ddim tamam yaptı guzlecene öğrettim once onu bunu suni yap ddidm yaptı sadece biraz yağlı yapmisti .yek yedikten osnra böğürtlen toplamsys gittik onları hepsini yikadi şekerde biraz bekletip reçel de yaptı 1.5 kadardi çekirdeklerinden dolayı Süz ddim oda ince suzgecle süzdü marmelad gibi yumusaak çok katı olmayan güzel reçeli yaptı bende izledim maşallah nazar etmeym kendini ovdurmek için arkadaşlarına kavanoza koyup göturdu gitti

Son düzenleme:
Benimki de çay koydu bu gün artık ben isyan bayrağını çekince, bide diyor çay koydum Allah Allah yorulmadın demi diyorum, valla biraz yoruldum diyor işi gücü gıcıklık
Normalde ara sıra yardım ederdi ama son zamanlarda onunda iş yeri değişti, ev taşıma, maddi durumlar derken o da bunaldı heralde bilmiyorum ki. Yoksa yemek yaptığı, temizliğe ucundan yardım ettiği olurdu. Birde ben hareket olsun diye sürekli iş yaptığım için zorlandığını düşünmesi galiba. Sen zorlanmıyorsun sanıyordum diyor. Bende ay şuram ağrıyo, ay şöyle kötüyüm yardım et diyen biri değilim. İstiyorum ki o anlasın yardım etsin, o da beni kendi gibi dayanıklı sanıyor girdik bir kısır döngüye çıkamıyoruz. Ama bundan sonra bende kendimi gerçi çekicem çünkü zorlanıyorum. Azcık elini taşın altına koysun, incileri dökülmez bebek doğduktan sonra yardım eder ondan adım gibi eminim ama işte bana şimdi yardımı lazım, onu da zorla yapıyor kadınlar bebek karnına düşünce anne oluyor, erkekler de bebeği kucağına alınca baba olduğunu hissediyor ya, daha tam olayı kavrayamadı.

Nasıl ya benim aylardır 9 aylık gibi Karnım var. Daha 6 aylık yoktu doğum yakın mi diyorlardı. Keşke benim de küçük olsa. Son ay çok büyüyor emin ol bu ay kocaman olacak

Masalah masalah. Seninki level atlamis wala. Artik ogrenmis devami da gelir ins cnm darisi basimiza

Amin canım. Senin eşinde benim eşim gibi süpürünce ev pırıl pİril oluyo saniyo

Masalah masalah. Seninki level atlamis wala. Artik ogrenmis devami da gelir ins cnm darisi basimiza
Amin inşallah canım darısı hepinizin başına insallahhama kavga ettik mi de hiç çekilmiyor düşüncesiz oluyor küsüyor bana hiç çekilmez olur o zaman

Kimse olmaması bence de daha iyi ne yemek dert ne temizlik biri olunca düzen gerekiyor illa

Aynen öyle vallahi alsınlar kucağına bebeği görsünler dünya e ne güzel çaylar bugün kocandan vsllshi dediğim gibi söylene söylene yapar bizimki de dün de diyordu ne yapıyorsun ki sabahtsn beri yatıyorsun hep eve ben gelip temizlik yapıyorum dio bende dedim Allah için görmüyor musun bu göbeği ben nasıl eğilip yerden birşeyleri alıp toplayım ha bunu yaparsam dao yerden nasıl kalkayim destek almadan bende söyleniiyorum ancak dediğime geliyor gerçekten farkında değiller ne zorluklar cektigimizi ben diğer gebeliklerde yine iyidm kixm büyüktü hamile kalırken hiç sorun olmadi ev hep düzenli temizdi e şimdi küçük cadı ile bebek srasi 1.5 yaş daha dinlenmeden toparlanmadan geldi bebek kızda beni yoruo ilgi istiyor dahakucuk cadı malesef enerji kalmıyor bu hamile halimle küçük vocugun peşinden koşmaya

Kimse olmaması bence de daha iyi ne yemek dert ne temizlik biri olunca düzen gerekiyor illa
Doğru diyorsun bende bu aralar akraba gelsin istemiyorum zaten ağrım var çocuklar yoruyor beni onlsr gelse rahatım gider zaten birşey yapamıyorum bide onlara hizmet etsem birkaç gün kendime gelemem
Doğumdan sonra gelmeleri zaten bos yardımcı olmazlar birde yatılı kalırlar o lohusa halinle ev temizliği yemek düşün çok vsr ya böyleleri bari faydaları olsa

Bu korsanın deliklerinden benim etlerim fırlıyordu

Annem bile uyudu buna şaşırmadım çok da yaşlı değil benimkiler he kızımı doğurduğumda biri 52, diğeri 53 yaşındaydı
KV.demde öyle 55 falan tırnagımız varsa başımızı kaşırız
Kız vallahi bunlardan korkulur hiç insan halinden anlamazlar
KV dem eltimde kalıyor bi ara bize de gel diye davet ettim ara ara ediyorum ama ayrılamıyor oradan bana gelirse eltim öğlen yemek yemezmiş öyle dedi şimdide kalmaya çağırmıyorum artık karnım burnumda kanama oluyor risk var bana aman sen yat işi falanda boşver diyor herhalde biz serumla bealeniyoruz sürekli yatarak nasıl hayatımı sürdüreyimki yalnızken yani arada laf olsun diye düşünüyormuş gibi davranmak dışında bişey olduğu yok en iyisi beklentimizi düşük tutmak kırk kat yabancı daha çok ilgileniyor

Benimde eltimle kayınvaldem birlikteler bide eve temizlemeye yardımcı almışlar bi laf arasında dediler de öyle duydum iki kadın bi evi hak edememişler de ben hamile halimde tozun içindemi oturcam dedim yardıma gelen eden yok eşime diyorum sende bide hizmet bekliyosun benden dedim çağar banada biri gelsin bikere adam akıllı temizlese ben doğuma kadar idare ederim dedim görseniz bi gaza geldi ben yaparım falan diye tabi tatmin edici olmasa da 20 günde bir süpürdü neyseki annem köydeydi o geldi de sağolsun ev ev olduğunu anladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…