2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Maşallah nazar değmesin :) valla bu kadar detay yemek yapan zor bulunur makarna menemen anca bizimkisi esnaf lokantasından yemek yollıyımmı diyor bana bende yağı kötüdür diye istemiyorum okadar düşündüğüne şükrediyorum annesinden iyi :)

Sırayla giderken gördüm cevap vereyim dedim son durumu bilmiyorum şu an okucam güncel durumu :) sırf bu yüzden foruma giremiyorum çok stresli günler yaşıyorum.. sakın çıkma 2 aydır konuya çok hakimim avukatlarla kanka oldum. Yasal prosedürü istersen özelden detaylı anlatayım. Hiiiçç stres yapma kirayı geciktirmediysen sesini çıkarma oturmaya devam et. Hakkımda yasal süreci başlat de telefonu kapat.

Bide ne yapıyorsun ki diye akşama kadar diye sormaları yok mu, alnını karışlayasım geliyorgerçekten evi silmek, süpürmek, toplamak, toz almak kolay sanıyorlar. Normal zamanda bile zorken, şimdi ekstra zor oluyor ama anlamıyorlar bazen. Bide sende 2 çocuk daha var. 2 çocukla hamile halleriyle ev bark düzenleseler çıldırırlar herhalde, bide bizi beğenmiyor beyefendiler
Bu korsanın deliklerinden benim etlerim fırlıyordu
Ayy deme kız benimkiler de fışkırmaz inşallah
Arada senin eve de gönderseler bari ya. Yedi kat yabancı olsa insan kıyamaz, yardım etmek ister. Kaldı ki akrabasın sen bunlarla, karnında burnunda. Ektin hadi neyse de kvnin torunu yani bu, insan hiç mi merhamet etmez. Vicdan versin valla Allah ne diyim ki.

Benimki de bir iki kez hamilelik başında süpürmüştü, diyor ki takak bitti Ahh ah dedim keşke iki süpürge sallamakla bitse. Ama şuan onu bile yapsa öyle yardımcı olur ki bana. Nazından elini sürmüyor beyefendi, sanki hamile olan o

Arkadaslar bebegim dunden beri cok az hareket ediyor ya da ben oyle hissediyorum. Dune kadar da cok fazla hareketli ydi birden boyle olmasi korkutuyor beni .randevum pazartesiye ama bugun acile gitsem mi ...
Canım bazen bebekler büyüdükçe yerleşir daraldığı için hareketleri azalırmış. Bazen de sebepsiz yere gün içinde az hareket edebiliyorlar, ya da biz hareketli olduğumuz için pek hissetmiyoruz. Tatlı birşeyler ye, soluna uzan biraz bekle bakalım. Hâlâ için rahat etmezse bir görün acile, ama stres yapma iyidir inşallah bebeğin. Bazen bebekler de kanımızda tembellik yapıp çok kıpırdamıyorlar. Dün benimki de pek hareket etmedi, endişe ettim ama akşama fırıl fırıl az daha karnımı delecekti, öyle harekete başladı düşün.

Canım son durum hala muallak. Hiçbir şey demediler, çıkamayız dedik tekrar konuşalım falan dedi öyle kaldı. Yasal olarak ne yapabileceğimizi biraz araştırdik ama yine de tam net değiliz açıkçası. Kirayı da bir gün bile geciktirmedik şimdiye dek. Anlatabilir misin acaba özelden?

Arkadaslar bebegim dunden beri cok az hareket ediyor ya da ben oyle hissediyorum. Dune kadar da cok fazla hareketli ydi birden boyle olmasi korkutuyor beni .randevum pazartesiye ama bugun acile gitsem mi ...
Biz seninle aynıyız cnm geçen hafta 2 gün üst üstte bende aynın şeyi yaşadım az oynuyordu. Normalde sabah kalkarım hemen oynardı hiç durmazdı geçen hafta iki gün nerdeyse öğlene kadar hiç tık yok gün içinde de hafif hareket yaptı çok korktum hemen gittim doktora herşeyi normal iyi dediler sonra normale döndü zaten çok şükür çok korkuyorsan doktora git ama normalmiş internetten de baktım bebek yerini bulana kadar çok oynarmış bulduğu zaman rahat eder hareketleri yavaşlarmış

Kızlar merhaba bugün doktora gittik. Ve koridorlardan geçerken radyasyon odalarının önünden geçtik sizce sorun olur mu 30. Haftadayız . Başka hamileler de vardı zaten.
Elbette bir şey olmaz cihazlar şutlama yaparken yani röntgen çekildiği an sıkıntılıdır onun dışında cihazlar radyasyon yaymaz.

Kizlar kendimi psikilojik olarak hic ii hissetmiyorum. Icimden hicbisey yapmak gelmiyor. Hem canim sikiliyo hem.de bisey yapmak istemiyorum. Sacma sapan bi ruh halindeyim
Kız kalk kışlık yapacağuk bebe doğduktan sonra hazır yemeğimiz olsun dondurucu doldurma vaktidir haydeee
Bende ödemde var cok fazla yurudukce artiyo ondanda korkuyorum aslinda cok hareket etmeye ayaklarim siş malesef surekli tansiyonumu olçüyorum hatta yukselmesin diye
Benim de ödemim çok fazla ayakta kalmaktandı bence 37ye kadar çalıştım merdiven in çık derste sürekli ayakta ordan eve gel , evin işleri filan çok fenaydım
Kimse olmaması bence de daha iyi ne yemek dert ne temizlik biri olunca düzen gerekiyor illa
Aynen öyle valla canım umarım çabuk giderler sadece kendi başımın çaresine bakarım
KV.demde öyle 55 falan tırnagımız varsa başımızı kaşırız
Ne güzel dedin bizi umursayan yok ki zaten kayınvalidem bebeği sahiplendi portatif beşiği aldı yanına salladı durdu gittiğinde sallanmaya alışmış bebeği bıraktı gitti bana bu defa yatak odamdan çıkarmayacağım çocuğu
Arada benim de öyle oluyor tedirgin oluyorum senin gibi ya akşama ya ertesi güne bakıyorum normale dönmüş hiç hissetmediysen uzun süre durma git tabi benim zıpır hareket etmiyor ama hıçkırığını hissediyorum arada o zaman da içim rahat ediyor

Slm kızlar dün akşam rapor uzatmak için doktora gittim aldım 20 Eylüle kadar çalışabilirsin dedi ama ben 3 hafta sonra gidip raporumu alıcam yeter yoruluyorum artık oğlum okula başlayacak onu alıştırcaz inşallah bakalım hayırlısı

İyi yapmışsın canım yorulduğun noktada bozarsın iznini

Benim de ağrıyor çok ayakta kalamıyorum hatta iç bacak aralarım ağrıyor yataktan kalktığımda

Bunu bende yasiyorum demek varmis herkeste ve baski hissediyorum alt karin kismimda oynamayida ords hissediyorum daha cok ama ic bacaklarim cok agriyo acana neden magnezyumda aliyorum halbuki
Ben de ilk defa bu sabah iç bacak ağrısıyla uyandım. Ayak tabanlarım önceden ağrıyordu gece lavobaya kalkınca özellikle zorla gidiyordum. Bu arada lavobaya gitmem de sıklaştı. Çok sıkıcı bir durum o da. Bu genel bı ağrı galiba iç bacak ağrısı. Bebek büyüyüp baskı yaptığı için olabilir mi acaba ? Yürümeye üşeniyorum resmen. Magnezyumu ben de kullanıyorum ta başından beri.

Benim kv de memleketine gitti ama anlıyorum onu eşini daha yeni kaybetti ben de destekledim git diye. Her gün arıyor kızım nasılsın aklım orada kaldı vesaire. Doğuma gelir muhakkak da ben pek kimseyi karıştırmak istemiyorum zaten evdeyim, çocuk bakımında eğitimim var, kendim bakıp ilgilenmek istiyorum. Hastanede de kalamaz kapalı yer sorunu var. Annem desem o da İstanbulda değil, kardeşimin de düğünü var bebek doğduktan sonra, ancak orayla ilgilenir. Eşim doğum iznine çıkacak o bana herkesten daha iyi bakar. Daha nişanlıyken burun ameliyatımda 3 gün hastanede kaldı çokta güzel ilgilendi.
Bence de en güzeli kendi kendimize yetmemiz. Tamam benimkiler, eşimin annesi gerçekten iyiler bakar eder de ne bileyim gerek yok bence yaparım ben.
Valla eşim yemekte yapar, temizlikte çocuk da bakarım ama öğretmen lazım diyor, Allah razı olsun gerçekten de her şeyini verir, fedakar biri.

En güzeli aslında canım benimkilere gelin demeyeceğim ama gelecekler biliyorum biz de kendi kendimize yetiyoruz ve öyle daha sıkıntısız oluyor inan benim eşim de annem, annesi olmasa her şeyi yapar ama onların yanında çekinip geride kalıyor

Yataktan kalktığımda oluyor o iç bacak ağrısı gün içinde yok aslında şükür azaldı ya öyle böyle bitecek inşallah

Benimki lafta yaparım, sen bi şey yapma sakın, ben varım der, ama iş pratiğe gelince bin dereden su getirir ve beni sinir eder

Valla okuyorum da kızlar kendiniz halledersiniz merak etmeyin :) Oğlumu 17yaşında kucağıma aldım annem 5gün kaldı git lütfen dedim ordada babam anneannem kardeşim vardı çünkü. Kv zaten yok. Kendim hallettim yani çok şükür. Eşimde hep destek :) Yine öyle olur heralde. Hallediliyor yani Rabbim bir yoluna koymuştur :))

Hic bilmiyorum ilk gebeligim ve 30 haftalik oldum yeni 28 haftamdan beri var iç bacak agrim ama sebebini bilemiyorum

Biz alışkınız kendi işimizi yapmaya canım nişan, düğün ondan önce okulda da hep kendimiz yaptık. O yüzden zor gelmiyor bana.
Yataktan kalktığımda oluyor o iç bacak ağrısı gün içinde yok aslında şükür azaldı ya öyle böyle bitecek inşallah
Bugün kendimi ağır da hissediyorum. O yataktan kalkmalar işkence gibi ya. Uyumalarda aynı şekilde. Ne uyuyabiliyorum ne de uyanınca kalabiliyorum. Değişik bişey oldum
Benimki lafta yaparım, sen bi şey yapma sakın, ben varım der, ama iş pratiğe gelince bin dereden su getirir ve beni sinir eder
ya belki beceremiyordur adamcağız ya, hani yapmak istiyordur da.
Ay maşallah sana canım. 17 yaşında anne olmak zor olmuştur. Şu an ben 29 yaşındayım nasıl olacak diyorum.
Valla kimseye minnet etmeyi sevmiyorum alışkanlık her işimi kendim yaparım. Elbette yardım etmek istiyorlar ama bence ben daha iyi yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…