- 3 Aralık 2020
- 793
- 1.096
- 63
Benim ilk defa bugün oldu o. Daha doktora gitmeme var, telefondan sorunca da net bişeyler yazamıyor, görmem lazım diyor. Ama anladığım kadarıyla genel bişey bu çoğumuzda var.Hic bilmiyorum ilk gebeligim ve 30 haftalik oldum yeni 28 haftamdan beri var iç bacak agrim ama sebebini bilemiyorum
Bencede çocugun ağrisi dalan diyende var ilerlemesinde agrilar bu sekilde yine iyiBenim ilk defa bugün oldu o. Daha doktora gitmeme var, telefondan sorunca da net bişeyler yazamıyor, görmem lazım diyor. Ama anladığım kadarıyla genel bişey bu çoğumuzda var.
Icim rahatladı ya çok sagol cnmBiz seninle aynıyız cnm geçen hafta 2 gün üst üstte bende aynın şeyi yaşadım az oynuyordu. Normalde sabah kalkarım hemen oynardı hiç durmazdı geçen hafta iki gün nerdeyse öğlene kadar hiç tık yok gün içinde de hafif hareket yaptı çok korktum hemen gittim doktora herşeyi normal iyi dediler sonra normale döndü zaten çok şükür çok korkuyorsan doktora git ama normalmiş internetten de baktım bebek yerini bulana kadar çok oynarmış bulduğu zaman rahat eder hareketleri yavaşlarmış
En güzeli en minnetsiziBiz alışkınız kendi işimizi yapmaya canım nişan, düğün ondan önce okulda da hep kendimiz yaptık. O yüzden zor gelmiyor bana.
Kullanım şekline ve ihtiyacına göre değişir bebek arabası canım biz de Doğumdan sonra almıştık masraf çok diye zaten kış bebeğiydi dışarı çıkmadık öyle havalar ısınınca almıştık kızımaKizlar ilk kez bebek arabasi alacam ama ne alacam nasi alacam cok kararsizim travel ve kabin arasindaki fark ne acaba bi de kiş bebegi olacak hemen almayacam araba taşimak icin sepet aldim 1 tane 150 liraya 2 3 ay araba almam diye hangisi daha kullanişli travelmi kabinmi ikisi arasindaki fark ne avantaj ve dezavantajlari ne acaba bi de önerilen markalar neler özellikle alanlar ya da tecrubeli olanlar bana akıl verebilirmi çok masrafimiz varda bi de kredi ödüyoruz o yuzden araba alimını ocak gibi yapayım diyorum ama onada kararsızım fikirlerinize cok ihtiyacim var
Benim de var da o derecede değil canımKızlar merhaba çook birikmiş 40 sayfa kadar falan okudum sanırımhep benzer durumlar yaşıyoruz sanırım. Ağrım çok oluyo hele sabahları yataktan kalktığımda ilk 2 adım Sanki kor üstünde yürüyorum öyle değişik acı iki adım sonra açılmaya başlıyorum. Eksiklerimi hep aldım beşik hariç herşey tamam şifonyerin gelmesini bekliyorum yıkayıp yerleştirmek için geldi aslında ama alt tabanı çatlak çıktı şansımıza 1 hafta içinde gelecekmiş. Size sormak istediğim ya benim çok akıntım oluyo sizlerin de var mı? Günde 5-6 çamaşır değiştiriyorum
Aynen canım 38-42 hafta normal doğum aralığı sayılıyor en iyisi en geç 38e göre hesap yapmakKızlar doktora ilk gittiğimde SAT a göre 26 Ekim görünüyodu doğum tarihi, zaman ilerledikçe daha erkene gelmeye başladı her gittiğimde ultrasonun vermiş olduğu tarih değişiyo, en son 12 Ekim diye çıktı ben şimdi hangi tarihi baz almalıyımen iyisi Ekim başından beri hazırlıklı olmak
Ya bana aşırıymış gibi geliyo. Bi de çok sıcak terliyorum. Terle akıntı birleşiyor 2 kere falan duşa giriyorum. İç çamaşırım ıslanıyor yani terle de birleşince. Namaz da kıldığım için devamlı bi çamaşır değiştirme telaşına giriyorum. Doktoruma sordum akıntı normal diyo hamurumsu akıntı diyorum hormonlardan kaynaklı bebeğin başı aşağıda o da etkiliyo akıntı çoğalabiliyo diyo. Kontrolüm 10 gün sonra ama erken mi gitsem bilemedim.Benim de var da o derecede değil canım
Yok yok canını sıkma o zaman canım dediğin gibi hava da sıcak olduğundan daha çok hissediyorsundurYa bana aşırıymış gibi geliyo. Bi de çok sıcak terliyorum. Terle akıntı birleşiyor 2 kere falan duşa giriyorum. İç çamaşırım ıslanıyor yani terle de birleşince. Namaz da kıldığım için devamlı bi çamaşır değiştirme telaşına giriyorum. Doktoruma sordum akıntı normal diyo hamurumsu akıntı diyorum hormonlardan kaynaklı bebeğin başı aşağıda o da etkiliyo akıntı çoğalabiliyo diyo. Kontrolüm 10 gün sonra ama erken mi gitsem bilemedim.lökosit çıkmadı yeni yaptırdım daha enfeksiyon olamaz bence. Perşembe de kadın doğumdaydım herşey yolunda 15 gün sonraya randevu verdi ama ben pimpirikleniyorum
Ona bağlamak istiyorum ben de balımYok yok canını sıkma o zaman canım dediğin gibi hava da sıcak olduğundan daha çok hissediyorsundur
İyi ya bebiş için sıkıntı olmasın da ben hazırlıklı olmaya çalışırımAynen canım 38-42 hafta normal doğum aralığı sayılıyor en iyisi en geç 38e göre hesap yapmak
Aynen ya iki çocukla vallahi ZorBide ne yapıyorsun ki diye akşama kadar diye sormaları yok mu, alnını karışlayasım geliyorgerçekten evi silmek, süpürmek, toplamak, toz almak kolay sanıyorlar. Normal zamanda bile zorken, şimdi ekstra zor oluyor ama anlamıyorlar bazen. Bide sende 2 çocuk daha var. 2 çocukla hamile halleriyle ev bark düzenleseler çıldırırlar herhalde, bide bizi beğenmiyor beyefendiler
Ayy deme kız benimkiler de fışkırmaz inşallah
Arada senin eve de gönderseler bari ya. Yedi kat yabancı olsa insan kıyamaz, yardım etmek ister. Kaldı ki akrabasın sen bunlarla, karnında burnunda. Ektin hadi neyse de kvnin torunu yani bu, insan hiç mi merhamet etmez. Vicdan versin valla Allah ne diyim ki.
Benimki de bir iki kez hamilelik başında süpürmüştü, diyor ki takak bittiAhh ah dedim keşke iki süpürge sallamakla bitse. Ama şuan onu bile yapsa öyle yardımcı olur ki bana. Nazından elini sürmüyor beyefendi, sanki hamile olan o
YaKV.demde öyle 55 falan tırnagımız varsa başımızı kaşırız
KV dem eltimde kalıyor bi ara bize de gel diye davet ettim ara ara ediyorum ama ayrılamıyor oradan bana gelirse eltim öğlen yemek yemezmiş öyle dedi şimdide kalmaya çağırmıyorum artık karnım burnumda kanama oluyor risk var bana aman sen yat işi falanda boşver diyor herhalde biz serumla bealeniyoruz sürekli yatarak nasıl hayatımı sürdüreyimki yalnızken yani arada laf olsun diye düşünüyormuş gibi davranmak dışında bişey olduğu yok en iyisi beklentimizi düşük tutmak kırk kat yabancı daha çok ilgileniyor
Sevinim mi kendime uzulim mi sanaBenim 29+3 daha büyüktür göbeğim. Beterin beteri var sen de beni düşün üzülme kendine
Acelesi yok canım aynen kışa denk geldiği için sonra da alabilirsin. Kabinler katlanınca daha az yer kaplıyor, travel sistemler biraz daha hantal büyük deniyor. En güzeli gezip bizzat görmen, her bütçeye uygun bir şeyler var illa ebebek vs gitmene gerek yok, yakınınızda bebek arabası satanlar vardır çok ünlü marka olmasa da kullanışlı ürünler satan onlara bakabilirsin. Yine bir ihtimal temiz 2. el bir araba alabilirsin. Letgo, tutumluanne.com filan buralara bakabilirsin canım.Kizlar ilk kez bebek arabasi alacam ama ne alacam nasi alacam cok kararsizim travel ve kabin arasindaki fark ne acaba bi de kiş bebegi olacak hemen almayacam araba taşimak icin sepet aldim 1 tane 150 liraya 2 3 ay araba almam diye hangisi daha kullanişli travelmi kabinmi ikisi arasindaki fark ne avantaj ve dezavantajlari ne acaba bi de önerilen markalar neler özellikle alanlar ya da tecrubeli olanlar bana akıl verebilirmi çok masrafimiz varda bi de kredi ödüyoruz o yuzden araba alimını ocak gibi yapayım diyorum ama onada kararsızım fikirlerinize cok ihtiyacim var
Canım hazırlığını yap önceden. Benim ilk oğlumda hep 7mayis görünüyordu ama 10 mayısta doğduKızlar doktora ilk gittiğimde SAT a göre 26 Ekim görünüyodu doğum tarihi, zaman ilerledikçe daha erkene gelmeye başladı her gittiğimde ultrasonun vermiş olduğu tarih değişiyo, en son 12 Ekim diye çıktı ben şimdi hangi tarihi baz almalıyımen iyisi Ekim başından beri hazırlıklı olmak
Zor oldu ama iyiki oldu :) Çok haklısın en iyisini kendin yapıyorsun. Kendi düzenini sağlamak daha disiplinli oluyorAy maşallah sana canım. 17 yaşında anne olmak zor olmuştur. Şu an ben 29 yaşındayım nasıl olacak diyorum.
Valla kimseye minnet etmeyi sevmiyorum alışkanlık her işimi kendim yaparım. Elbette yardım etmek istiyorlar ama bence ben daha iyi yaparım
Kafam çok karışıyo işte canım ya her gittiğimde farklı bi tarih söylüyo doktor önden mi gidiyor anlamadım kiCanım hazırlığını yap önceden. Benim ilk oğlumda hep 7mayis görünüyordu ama 10 mayısta doğdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?