Sagol cnm yani hangisi daha kullanişli galiba traveller 6 aydan sonra kullanışlı olmuyomu acabaAcelesi yok canım aynen kışa denk geldiği için sonra da alabilirsin. Kabinler katlanınca daha az yer kaplıyor, travel sistemler biraz daha hantal büyük deniyor. En güzeli gezip bizzat görmen, her bütçeye uygun bir şeyler var illa ebebek vs gitmene gerek yok, yakınınızda bebek arabası satanlar vardır çok ünlü marka olmasa da kullanışlı ürünler satan onlara bakabilirsin. Yine bir ihtimal temiz 2. el bir araba alabilirsin. Letgo, tutumluanne.com filan buralara bakabilirsin canım.
Sokakta kimi görsem herkeste bambaşka markalar var, çocuklar bir şekilde büyüyor işte hepsinde. Çok ağır hantal bir şey alma gerisine de bakarak karar verirsin. (Bir tek Kanz alma onlar sürerken ikiye katlanıyormuş sanırım)
Ne almistin cnm travelmi kabinmi bi de simdi travel alsak daja sonra tekrar kabinmi aliniyoEn güzeli en minnetsizi
Kullanım şekline ve ihtiyacına göre değişir bebek arabası canım biz de Doğumdan sonra almıştık masraf çok diye zaten kış bebeğiydi dışarı çıkmadık öyle havalar ısınınca almıştık kızıma
Benim de var da o derecede değil canım
Canım bir süre sonra zaten baston denen modele dönüyorsun o yüzden öyle ağır travel tarzı arabalardan almanı tavsiye etmem. Oto koltuğu tarzı bir şey aldıysan direkt kabin ya da baston modellere bakarsın. Kabin boy dediğim gibi katlanınca az yer kaplıyor, bastonlar da daha hafiftir ama katlanınca bir tık daha yer kaplar.Sagol cnm yani hangisi daha kullanişli galiba traveller 6 aydan sonra kullanışlı olmuyomu acaba
Doktor problem teskil etse soylerdi herhalde canim senin vucud yapina benziyordur eger sende fit biriysen normalde. Yeme icme duzenin nasil. Kuruyemis muz kasar et bebege kilo yapiyor diyorlar 1 2 hafta bu sekilde beslen bakalim farkedicek miValla göbeğim yok diye üzülüyordum çocuğumun da göbeği yok üç kontroldür göbek çevresi geriden geliyor bugün gittim 30+5 görünüyor göbek çevresi tam üç hafta geriden geliyor 8 günde de 1 gram kilo almamış. Kafa çevresi boyu normal ama kilo ve göbek geriden geliyor nstye de girdim orda normal bir sıkıntı yok suyum da var güzel doktor takip edicez belki genetik olarak böyledir minyon bir bebektir dedi bakalım ilk başta 1 hafta gerideydi şuan 3 hafta olmuş. Umarım bir sıkıntı olmaz. Şuan 1850 gram 8 gün önce de öyleydi
Muz hariç o şekilde besleniyorum zaten çünkü şekerim çıktı. Ekmek pilav makarna abur cubur yemiyorum acıktıkça çiğ kuruyemiş peynir kaşar et köfte sebze ayran kefir süt onları tüketiyorum Hayatımın 23 senesinde obezdim 23 yaşında kilo veremediğim için ameliyat oldum ve öyle kilo verdim kime çekti bu çocuk bilmiyorum yaDoktor problem teskil etse soylerdi herhalde canim senin vucud yapina benziyordur eger sende fit biriysen normalde. Yeme icme duzenin nasil. Kuruyemis muz kasar et bebege kilo yapiyor diyorlar 1 2 hafta bu sekilde beslen bakalim farkedicek mi
Canım neden peki böyle doktor biisy demedimi. 1 ay falan kilo alması için biisy önermedimiValla göbeğim yok diye üzülüyordum çocuğumun da göbeği yok üç kontroldür göbek çevresi geriden geliyor bugün gittim 30+5 görünüyor göbek çevresi tam üç hafta geriden geliyor 8 günde de 1 gram kilo almamış. Kafa çevresi boyu normal ama kilo ve göbek geriden geliyor nstye de girdim orda normal bir sıkıntı yok suyum da var güzel doktor takip edicez belki genetik olarak böyledir minyon bir bebektir dedi bakalım ilk başta 1 hafta gerideydi şuan 3 hafta olmuş. Umarım bir sıkıntı olmaz. Şuan 1850 gram 8 gün önce de öyleydi
8 günde bence kilo almaması imkansız gibi ya. Acaba ölçümde Bi sıkıntı olmuş olabilir mi canım? Ne kadar kötü, dengesiz bile beslenen mutlaka kilo alıyordur bebek. Ki anlattığın kadarıyla sağlıklı, dengeli de besleniyorsun. Başka yerde kontrol ettirmeyi düşündün mü hiç?Valla göbeğim yok diye üzülüyordum çocuğumun da göbeği yok üç kontroldür göbek çevresi geriden geliyor bugün gittim 30+5 görünüyor göbek çevresi tam üç hafta geriden geliyor 8 günde de 1 gram kilo almamış. Kafa çevresi boyu normal ama kilo ve göbek geriden geliyor nstye de girdim orda normal bir sıkıntı yok suyum da var güzel doktor takip edicez belki genetik olarak böyledir minyon bir bebektir dedi bakalım ilk başta 1 hafta gerideydi şuan 3 hafta olmuş. Umarım bir sıkıntı olmaz. Şuan 1850 gram 8 gün önce de öyleydi
Ah kiyamam annelik iste hep yesin beslensin istiyoruz. Cok haklisin olcum esnasinda sikinti olabilir mi acaba ya ozaman fazla olcmustur veya simdi az olcmustur gibi. Sadece karin cevresi mi geride cikti. Bas cevresi ve uyluk kac haftalarda. Icini ferah tut birsonrakinde almis olarak gorursun bebisi kuzum. Saglikli olsunlar yeterkiMuz hariç o şekilde besleniyorum zaten çünkü şekerim çıktı. Ekmek pilav makarna abur cubur yemiyorum acıktıkça çiğ kuruyemiş peynir kaşar et köfte sebze ayran kefir süt onları tüketiyorum Hayatımın 23 senesinde obezdim 23 yaşında kilo veremediğim için ameliyat oldum ve öyle kilo verdim kime çekti bu çocuk bilmiyorum ya
Evet baya oldu bu sebepten doktora gittim. Kalpte bir şey çıkmadı gebeliğe bağlı olurmuş. Kardiyolog dedi ki idare edebildiğin kadar et ilaç var ama kullanımı çok önerilmiyor yinede dayanamazsan gel yazayım demiştiKızlar sizlerde de zaman zaman kalp çarpıntısı oluyor mu .bazen kalbim çıkacak gibi oluyor
30 sonrası ben iyice zorlanmaya başladım valla sağ salim gelsinler de azaldı şükürOna bağlamak istiyorum ben de balımBi de akıntı fazlaydı 2 cm açılma varmış diye okudum burda tutuştum. ay sağlıkla hayırlısıyla alsak kucağımıza sorunsuz sıkıntısız Hamilelik ne rahatmış ben abartmışsınız dedim durdum hep. Bütün tükürdüğümü yalıyorum şu an çok erken konuşmuşum
Değil mi başta ne kadar hızlı geçiyordu oysaAy kizlar bugunler gecmiyoooorrr sanki ya
Ay özellikle yatakta hızlı dönmüşsem sağdan sola fena oluyorumKızlar sizlerde de zaman zaman kalp çarpıntısı oluyor mu .bazen kalbim çıkacak gibi oluyor
Travel sistem aldım canım öğretmenim seminer dönemlerinde okula filan götürdüğümde içinde uyuttum işime yaramıştı o yöndenNe almistin cnm travelmi kabinmi bi de simdi travel alsak daja sonra tekrar kabinmi aliniyo
Kilosu haftasıyla uyumlu gibi geldi bana canım inşallah da bir sıkıntı yokturValla göbeğim yok diye üzülüyordum çocuğumun da göbeği yok üç kontroldür göbek çevresi geriden geliyor bugün gittim 30+5 görünüyor göbek çevresi tam üç hafta geriden geliyor 8 günde de 1 gram kilo almamış. Kafa çevresi boyu normal ama kilo ve göbek geriden geliyor nstye de girdim orda normal bir sıkıntı yok suyum da var güzel doktor takip edicez belki genetik olarak böyledir minyon bir bebektir dedi bakalım ilk başta 1 hafta gerideydi şuan 3 hafta olmuş. Umarım bir sıkıntı olmaz. Şuan 1850 gram 8 gün önce de öyleydi
MaşallahValla okuyorum da kızlar kendiniz halledersiniz merak etmeyin :) Oğlumu 17yaşında kucağıma aldım annem 5gün kaldı git lütfen dedim ordada babam anneannem kardeşim vardı çünkü. Kv zaten yok. Kendim hallettim yani çok şükür. Eşimde hep destek :) Yine öyle olur heralde. Hallediliyor yani Rabbim bir yoluna koymuştur :))
Çok şükür canımKızlar bugün kontrolüm vardı, herşey yolunda çok şükür Rabbime, boyu, kilosu haftası ile uyumlu, uyuyordu sağ kasığıma kafasını yastlamış cimcimemzorla yüzünün bir kısmının fotoğrafını çekebildi bir dahaki randevu 3 hafta sonraya, yarım saat önceden gel nst çekilirsin daha sonra muayeneye gelirsin dedi, 8 kilo almışım, doktor gayet iyi inşaAllah böyle devam ederiz fazla hamur işi kızartma yememeye çalış dedi, daha sonraki muayeneleri haftalık yapacağız artık dedi, ayyyyy bir korku ve de heyecan bastı beni yavaştan günler yakınlaştıkça
Yaşım 23 Allah izin verirse 2.çocuk :))Maşallahşuan kaç yaşındasın kaçıncı çocuk
Çok sağol canım, hep beraber iyi olalım inşaAllahÇok şükür canımmaşallah hep iyi olun inşallah
Cnm bebek ölçümlerin kaçtı söyledimi doktorÇok sağol canım, hep beraber iyi olalım inşaAllah
Tatil yerinde yasadigim icin burda hersey cok pahali oluyor. Kislik hazirlik yapmak mantiksiz oluyo o yuzden cnm.Kız kalk kışlık yapacağuk bebe doğduktan sonra hazır yemeğimiz olsun dondurucu doldurma vaktidir haydeee
Benim de ödemim çok fazla ayakta kalmaktandı bence 37ye kadar çalıştım merdiven in çık derste sürekli ayakta ordan eve gel , evin işleri filan çok fenaydım
Aynen öyle valla canım umarım çabuk giderler sadece kendi başımın çaresine bakarım
Ne güzel dedin bizi umursayan yok ki zaten kayınvalidem bebeği sahiplendi portatif beşiği aldı yanına salladı durdu gittiğinde sallanmaya alışmış bebeği bıraktı gitti bana bu defa yatak odamdan çıkarmayacağım çocuğu
Arada benim de öyle oluyor tedirgin oluyorum senin gibi ya akşama ya ertesi güne bakıyorum normale dönmüş hiç hissetmediysen uzun süre durma git tabi benim zıpır hareket etmiyor ama hıçkırığını hissediyorum arada o zaman da içim rahat ediyor
Kız ben onu şakasına dedim gülelim diye ama yapsak da fena olmaz benim bir numara çok fenaydı nefes aldırmıyorduTatil yerinde yasadigim icin burda hersey cok pahali oluyor. Kislik hazirlik yapmak mantiksiz oluyo o yuzden cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?