2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Sagol cnm yani hangisi daha kullanişli galiba traveller 6 aydan sonra kullanışlı olmuyomu acaba

Ne almistin cnm travelmi kabinmi bi de simdi travel alsak daja sonra tekrar kabinmi aliniyo

Sagol cnm yani hangisi daha kullanişli galiba traveller 6 aydan sonra kullanışlı olmuyomu acaba
Canım bir süre sonra zaten baston denen modele dönüyorsun o yüzden öyle ağır travel tarzı arabalardan almanı tavsiye etmem. Oto koltuğu tarzı bir şey aldıysan direkt kabin ya da baston modellere bakarsın. Kabin boy dediğim gibi katlanınca az yer kaplıyor, bastonlar da daha hafiftir ama katlanınca bir tık daha yer kaplar.

Arabayı nerede ne kadar sıklıkla kullanacaksın o da önemli canım. Yokuşlu ya da bozuk yollu bir yerde kullanacaksan ağır alırsan pertin çıkar. Kaldırımlara merdivenlere çıkarırken de içinde çocukla indirip kaldırıyorsun yeri geliyor. Baby2Go markasını çok görüyorum insanlarda, fiyatları da uygun istersen onu bir inceleyebilirsin.

Valla göbeğim yok diye üzülüyordum çocuğumun da göbeği yok üç kontroldür göbek çevresi geriden geliyor bugün gittim 30+5 görünüyor göbek çevresi tam üç hafta geriden geliyor 8 günde de 1 gram kilo almamış. Kafa çevresi boyu normal ama kilo ve göbek geriden geliyor nstye de girdim orda normal bir sıkıntı yok suyum da var güzel doktor takip edicez belki genetik olarak böyledir minyon bir bebektir dedi bakalım ilk başta 1 hafta gerideydi şuan 3 hafta olmuş. Umarım bir sıkıntı olmaz. Şuan 1850 gram 8 gün önce de öyleydi

Doktor problem teskil etse soylerdi herhalde canim senin vucud yapina benziyordur eger sende fit biriysen normalde. Yeme icme duzenin nasil. Kuruyemis muz kasar et bebege kilo yapiyor diyorlar 1 2 hafta bu sekilde beslen bakalim farkedicek mi

Doktor problem teskil etse soylerdi herhalde canim senin vucud yapina benziyordur eger sende fit biriysen normalde. Yeme icme duzenin nasil. Kuruyemis muz kasar et bebege kilo yapiyor diyorlar 1 2 hafta bu sekilde beslen bakalim farkedicek mi
Muz hariç o şekilde besleniyorum zaten çünkü şekerim çıktı. Ekmek pilav makarna abur cubur yemiyorum acıktıkça çiğ kuruyemiş peynir kaşar et köfte sebze ayran kefir süt onları tüketiyorum Hayatımın 23 senesinde obezdim 23 yaşında kilo veremediğim için ameliyat oldum ve öyle kilo verdim kime çekti bu çocuk bilmiyorum ya

Canım neden peki böyle doktor biisy demedimi. 1 ay falan kilo alması için biisy önermedimi

8 günde bence kilo almaması imkansız gibi ya. Acaba ölçümde Bi sıkıntı olmuş olabilir mi canım? Ne kadar kötü, dengesiz bile beslenen mutlaka kilo alıyordur bebek. Ki anlattığın kadarıyla sağlıklı, dengeli de besleniyorsun. Başka yerde kontrol ettirmeyi düşündün mü hiç?
Eşinin vücut yapısı nasıl? Belki o minyonsa ona da çekmiş olabilir.
Birde plasenta hakkında birşey dedi mi doktor? Allah korusun bazen plasenta yaşlanıyormuymuş ne oluyorsa bebeğe kanı az gönderdiği için bebek gelişimi de dengesiz olabiliyormuş.

Ah kiyamam annelik iste hep yesin beslensin istiyoruz. Cok haklisin olcum esnasinda sikinti olabilir mi acaba ya ozaman fazla olcmustur veya simdi az olcmustur gibi. Sadece karin cevresi mi geride cikti. Bas cevresi ve uyluk kac haftalarda. Icini ferah tut birsonrakinde almis olarak gorursun bebisi kuzum. Saglikli olsunlar yeterki

Kızlar sizlerde de zaman zaman kalp çarpıntısı oluyor mu .bazen kalbim çıkacak gibi oluyor
Evet baya oldu bu sebepten doktora gittim. Kalpte bir şey çıkmadı gebeliğe bağlı olurmuş. Kardiyolog dedi ki idare edebildiğin kadar et ilaç var ama kullanımı çok önerilmiyor yinede dayanamazsan gel yazayım demişti

30 sonrası ben iyice zorlanmaya başladım valla sağ salim gelsinler de azaldı şükür
Ay kizlar bugunler gecmiyoooorrr sanki ya
Değil mi başta ne kadar hızlı geçiyordu oysa
Kızlar sizlerde de zaman zaman kalp çarpıntısı oluyor mu .bazen kalbim çıkacak gibi oluyor
Ay özellikle yatakta hızlı dönmüşsem sağdan sola fena oluyorum
Ne almistin cnm travelmi kabinmi bi de simdi travel alsak daja sonra tekrar kabinmi aliniyo
Travel sistem aldım canım öğretmenim seminer dönemlerinde okula filan götürdüğümde içinde uyuttum işime yaramıştı o yönden
Kilosu haftasıyla uyumlu gibi geldi bana canım inşallah da bir sıkıntı yoktur

Kızlar bugün kontrolüm vardı, herşey yolunda çok şükür Rabbime, boyu, kilosu haftası ile uyumlu, uyuyordu sağ kasığıma kafasını yastlamış cimcimem zorla yüzünün bir kısmının fotoğrafını çekebildi bir dahaki randevu 3 hafta sonraya, yarım saat önceden gel nst çekilirsin daha sonra muayeneye gelirsin dedi, 8 kilo almışım, doktor gayet iyi inşaAllah böyle devam ederiz fazla hamur işi kızartma yememeye çalış dedi, daha sonraki muayeneleri haftalık yapacağız artık dedi, ayyyyy bir korku ve de heyecan bastı beni yavaştan günler yakınlaştıkça

Maşallah şuan kaç yaşındasın kaçıncı çocuk

Çok şükür canım maşallah hep iyi olun inşallah

Tatil yerinde yasadigim icin burda hersey cok pahali oluyor. Kislik hazirlik yapmak mantiksiz oluyo o yuzden cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…