Benim de aynı canım. Ben çalıştığım için o kadar sık değiştiremiyorum malesef ama ben de iç çamaşırıma pamuk falan koyuyorum artık napayım. Lavaboya gittikçe atıp yenisini koyuyorum. Gerçekten çok rahatsız ediciYa bana aşırıymış gibi geliyo. Bi de çok sıcak terliyorum. Terle akıntı birleşiyor 2 kere falan duşa giriyorum. İç çamaşırım ıslanıyor yani terle de birleşince. Namaz da kıldığım için devamlı bi çamaşır değiştirme telaşına giriyorum. Doktoruma sordum akıntı normal diyo hamurumsu akıntı diyorum hormonlardan kaynaklı bebeğin başı aşağıda o da etkiliyo akıntı çoğalabiliyo diyo. Kontrolüm 10 gün sonra ama erken mi gitsem bilemedim.lökosit çıkmadı yeni yaptırdım daha enfeksiyon olamaz bence. Perşembe de kadın doğumdaydım herşey yolunda 15 gün sonraya randevu verdi ama ben pimpirikleniyorum
Maşallah güzel haberlerKızlar bugün kontrolüm vardı, herşey yolunda çok şükür Rabbime, boyu, kilosu haftası ile uyumlu, uyuyordu sağ kasığıma kafasını yastlamış cimcimemzorla yüzünün bir kısmının fotoğrafını çekebildi bir dahaki randevu 3 hafta sonraya, yarım saat önceden gel nst çekilirsin daha sonra muayeneye gelirsin dedi, 8 kilo almışım, doktor gayet iyi inşaAllah böyle devam ederiz fazla hamur işi kızartma yememeye çalış dedi, daha sonraki muayeneleri haftalık yapacağız artık dedi, ayyyyy bir korku ve de heyecan bastı beni yavaştan günler yakınlaştıkça
MaşallahYaşım 23 Allah izin verirse 2.çocuk :))
Wala anne olan arkadaslarin onunde saygiyla egiliyorum ellerinden opuyorum. Biz bu kadar zorlanirken sizleri dusunemiyorum. Allah yardimciniz olsunKız ben onu şakasına dedim gülelim diye ama yapsak da fena olmaz benim bir numara çok fenaydı nefes aldırmıyordu
Beslenmene dikkat et dedi yediklerimi falan söyledim takip edicez beklicez dedi her hafta nstye gircem muayene var işte bakalımCanım neden peki böyle doktor biisy demedimi. 1 ay falan kilo alması için biisy önermedimi
Üç kere ölçtü her muayenede ölçüyor son dört muayenede hep geri çıkıyordu ztn her gittiğimde daha geri kalıyor kanın az gitmesi vs gibi bir durum yok benden ona giden damarları vs her defasında kontrol ediyor mutlaka yaşlanma vs de yok suyum iyi olduğu İçin plasentada da problem olmadığı İçin acil bir doğum söz konusu değil beklicez dedi kalp atımları sıkıntıya düşmediği sürece bir doğum planlamıyorum dedi işte yani her gittiğimde tehlikeli boyutta değil diyor ama her gittiğimde daha da geri kalması beni korkutuyor. Yani haftaya gittiğimde de 20 gün bana 25 olursa ben daha da korkcam bundna snra hep 20 gün kalsa sorun değil ama ilerlemeyişi beni korkutuyor8 günde bence kilo almaması imkansız gibi ya. Acaba ölçümde Bi sıkıntı olmuş olabilir mi canım? Ne kadar kötü, dengesiz bile beslenen mutlaka kilo alıyordur bebek. Ki anlattığın kadarıyla sağlıklı, dengeli de besleniyorsun. Başka yerde kontrol ettirmeyi düşündün mü hiç?
Eşinin vücut yapısı nasıl? Belki o minyonsa ona da çekmiş olabilir.
Birde plasenta hakkında birşey dedi mi doktor? Allah korusun bazen plasenta yaşlanıyormuymuş ne oluyorsa bebeğe kanı az gönderdiği için bebek gelişimi de dengesiz olabiliyormuş.
30 sonrası ben iyice zorlanmaya başladım valla sağ salim gelsinler de azaldı şükür
Değil mi başta ne kadar hızlı geçiyordu oysa
Ay özellikle yatakta hızlı dönmüşsem sağdan sola fena oluyorum
Travel sistem aldım canım öğretmenim seminer dönemlerinde okula filan götürdüğümde içinde uyuttum işime yaramıştı o yönden
Kilosu haftasıyla uyumlu gibi geldi bana canım inşallah da bir sıkıntı yoktur
Eşimde 188 boyunda 100 kilo8 günde bence kilo almaması imkansız gibi ya. Acaba ölçümde Bi sıkıntı olmuş olabilir mi canım? Ne kadar kötü, dengesiz bile beslenen mutlaka kilo alıyordur bebek. Ki anlattığın kadarıyla sağlıklı, dengeli de besleniyorsun. Başka yerde kontrol ettirmeyi düşündün mü hiç?
Eşinin vücut yapısı nasıl? Belki o minyonsa ona da çekmiş olabilir.
Birde plasenta hakkında birşey dedi mi doktor? Allah korusun bazen plasenta yaşlanıyormuymuş ne oluyorsa bebeğe kanı az gönderdiği için bebek gelişimi de dengesiz olabiliyormuş.
Özellikle klozete oturtup indirmek ve oyun vs de eğilip bükülmeli şeyler istemesi zorluyor beniWala anne olan arkadaslarin onunde saygiyla egiliyorum ellerinden opuyorum. Biz bu kadar zorlanirken sizleri dusunemiyorum. Allah yardimciniz olsun
Sağlık olsun Rabbim yavrularımızı sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin. İnşallah en hayırlı olanu budur sizin içinMaşallahküçüksun ikinci çocuğa
Bende 22yasinds anne oldum žeğer dusuklerim olmasaydı sanırım 4. Bile olmuştu dükkanı kapatmıştım ama kısmet olmadı 5yilim boş geçti çocuksuz
Herşey iyi ama bebişin karnı haftasından geri çıkıyor, mutlaka bir yerde yanlışlık vardır gibime geliyor ya. Öylr olsun istiyorum yani. Belki de son haftalarda iyice atağa geçip kilo alacak bebek, böyle son haftaya kadar geriden gelip doğum kilosunu normale tamamlayan, normali yakalayan çok bebek var canım. Güzel düşünelim öyle olsun inşallah.Üç kere ölçtü her muayenede ölçüyor son dört muayenede hep geri çıkıyordu ztn her gittiğimde daha geri kalıyor kanın az gitmesi vs gibi bir durum yok benden ona giden damarları vs her defasında kontrol ediyor mutlaka yaşlanma vs de yok suyum iyi olduğu İçin plasentada da problem olmadığı İçin acil bir doğum söz konusu değil beklicez dedi kalp atımları sıkıntıya düşmediği sürece bir doğum planlamıyorum dedi işte yani her gittiğimde tehlikeli boyutta değil diyor ama her gittiğimde daha da geri kalması beni korkutuyor. Yani haftaya gittiğimde de 20 gün bana 25 olursa ben daha da korkcam bundna snra hep 20 gün kalsa sorun değil ama ilerlemeyişi beni korkutuyor
Kilosu 2 kilo 300 gr olmuş, boyuda 44 cm olmuş, ölçüm derken bunu sordun demi canım, inşaAllah yanlış anlamamışımdırCnm bebek ölçümlerin kaçtı söyledimi doktor
Aaa evet günlerimiz aynı, boyu 44 cm, kilosu 2 kilo 300 gr olmuş, ay bende merak ettim senin muayenende ne diyecek bakalım doktor, hayırlı güzel haberlerle gelMaşallah güzel haberlerGünlerimiz aynı, acaba boy ve kilo ne kadar şu an bebeğin? Benim kontrol cumartesi günü çok merak ediyorum da ne kadardır diye.
En iyisi tek olmak kafamda rahat strese girmiyorum en azından KV. Kardeşi git destek ol demiş bu şekilde söylüyor teyzen git dedi geliyimmi diyor yok dedim yapılacak bişey yok içinden gelen sormaz istemeye istemeye soranda gelmesin zaten sürekli eşime te oğlum diyip duruyor geldiğinde de hastanede yattıgım zamanda yaptı sonra sende istiyomusun diye soruyor herhalde ben baka kalıyorum :)))YaAllah akıl versin onlara vicdan versin hiç dusunmezler canım ya boşver kimseden bekleme birşey ben ikinci gebelgi tek yasiadim kısmet 3. De tek olacam eşim ben ve cocuklarim çok zor oluyor ama usteisnden geliyoruz şükür Allah büyük canım elbet geçecek bu kötü günler
Kuzeniminde kilo az demişlerdi son 3 haftada birden çocuk kilosunu toparlamıştıHerşey iyi ama bebişin karnı haftasından geri çıkıyor, mutlaka bir yerde yanlışlık vardır gibime geliyor ya. Öylr olsun istiyorum yani. Belki de son haftalarda iyice atağa geçip kilo alacak bebek, böyle son haftaya kadar geriden gelip doğum kilosunu normale tamamlayan, normali yakalayan çok bebek var canım. Güzel düşünelim öyle olsun inşallah.
Bizimki biraz minnak çünkü anası babası ve ablası da minnak :) o yüzden 2 kilo gibi olur diye tahmin ediyorum ama bakalım. Yazarım mutlaka. Doğum için tarih belli mi? Gerçi normaldir belki senin. Bana 23-24 Eylül gibi dedi sezaryen.Aaa evet günlerimiz aynı, boyu 44 cm, kilosu 2 kilo 300 gr olmuş, ay bende merak ettim senin muayenende ne diyecek bakalım doktor, hayırlı güzel haberlerle gel
Hayırlısı olsun canım, sağlıklı olsunlarda kilo, boy aynen dediğin gibi anne babaya görede oluyor, benim normal doğum canım, en son ekimin üç’ü görünüyor, ama Eylül ortası ekim başı herhangi bir zaman olabilir dedi, tabi istisna daha erkende olabilir dedi, normal olduğu için net bir şey diyemiyor, artık bebek ne zaman isterseBizimki biraz minnak çünkü anası babası ve ablası da minnak :) o yüzden 2 kilo gibi olur diye tahmin ediyorum ama bakalım. Yazarım mutlaka. Doğum için tarih belli mi? Gerçi normaldir belki senin. Bana 23-24 Eylül gibi dedi sezaryen.
Hayırla sağlıkla gelsin inşallah.Hayırlısı olsun canım, sağlıklı olsunlarda kilo, boy aynen dediğin gibi anne babaya görede oluyor, benim normal doğum canım, en son ekimin üç’ü görünüyor, ama Eylül ortası ekim başı herhangi bir zaman olabilir dedi, tabi istisna daha erkende olabilir dedi, normal olduğu için net bir şey diyemiyor, artık bebek ne zaman isterse
Herseyi normal bi nedeni yok gibi duruyor. O zaman yakaliycaktir ins haftasini. Sen diyetine kasar ceviz antep fistigini sik sik uydur. Bende de seker var yarim muzu sutle yiyorum ara ogun olarak. Benimki de en son 6 gun gerideydi. Persembe gitcm bakalim ne cikcak?Üç kere ölçtü her muayenede ölçüyor son dört muayenede hep geri çıkıyordu ztn her gittiğimde daha geri kalıyor kanın az gitmesi vs gibi bir durum yok benden ona giden damarları vs her defasında kontrol ediyor mutlaka yaşlanma vs de yok suyum iyi olduğu İçin plasentada da problem olmadığı İçin acil bir doğum söz konusu değil beklicez dedi kalp atımları sıkıntıya düşmediği sürece bir doğum planlamıyorum dedi işte yani her gittiğimde tehlikeli boyutta değil diyor ama her gittiğimde daha da geri kalması beni korkutuyor. Yani haftaya gittiğimde de 20 gün bana 25 olursa ben daha da korkcam bundna snra hep 20 gün kalsa sorun değil ama ilerlemeyişi beni korkutuyor
Cennet ayaklarinizin altinda diye bosa dememisler cnmÖzellikle klozete oturtup indirmek ve oyun vs de eğilip bükülmeli şeyler istemesi zorluyor beni
KV soruyorsa istemiyor canım isteyen sormaz bı kereEn iyisi tek olmak kafamda rahat strese girmiyorum en azından KV. Kardeşi git destek ol demiş bu şekilde söylüyor teyzen git dedi geliyimmi diyor yok dedim yapılacak bişey yok içinden gelen sormaz istemeye istemeye soranda gelmesin zaten sürekli eşime te oğlum diyip duruyor geldiğinde de hastanede yattıgım zamanda yaptı sonra sende istiyomusun diye soruyor herhalde ben baka kalıyorum :)))
Kuzeniminde kilo az demişlerdi son 3 haftada birden çocuk kilosunu toparlamıştı
Aynen öyle ben h
ep herşeyde kurutma kullanıyorum çünkü evde çok hayvan var kıllarını topluyor temizliyor kurutma çok güzel bişi bence az atınca tam doldurmayınca da ütülü gibi çıkarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?