2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Benim de aynı canım. Ben çalıştığım için o kadar sık değiştiremiyorum malesef ama ben de iç çamaşırıma pamuk falan koyuyorum artık napayım. Lavaboya gittikçe atıp yenisini koyuyorum. Gerçekten çok rahatsız edici

Maşallah güzel haberler Günlerimiz aynı, acaba boy ve kilo ne kadar şu an bebeğin? Benim kontrol cumartesi günü çok merak ediyorum da ne kadardır diye.

Yaşım 23 Allah izin verirse 2.çocuk :))
Maşallah küçüksun ikinci çocuğa
Bende 22yasinds anne oldum ž eğer dusuklerim olmasaydı sanırım 4. Bile olmuştu dükkanı kapatmıştım ama kısmet olmadı 5yilim boş geçti çocuksuz

Üç kere ölçtü her muayenede ölçüyor son dört muayenede hep geri çıkıyordu ztn her gittiğimde daha geri kalıyor kanın az gitmesi vs gibi bir durum yok benden ona giden damarları vs her defasında kontrol ediyor mutlaka yaşlanma vs de yok suyum iyi olduğu İçin plasentada da problem olmadığı İçin acil bir doğum söz konusu değil beklicez dedi kalp atımları sıkıntıya düşmediği sürece bir doğum planlamıyorum dedi işte yani her gittiğimde tehlikeli boyutta değil diyor ama her gittiğimde daha da geri kalması beni korkutuyor. Yani haftaya gittiğimde de 20 gün bana 25 olursa ben daha da korkcam bundna snra hep 20 gün kalsa sorun değil ama ilerlemeyişi beni korkutuyor

Eşimde 188 boyunda 100 kilo

Maşallah küçüksun ikinci çocuğa
Bende 22yasinds anne oldum ž eğer dusuklerim olmasaydı sanırım 4. Bile olmuştu dükkanı kapatmıştım ama kısmet olmadı 5yilim boş geçti çocuksuz
Sağlık olsun Rabbim yavrularımızı sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin. İnşallah en hayırlı olanu budur sizin için

Herşey iyi ama bebişin karnı haftasından geri çıkıyor, mutlaka bir yerde yanlışlık vardır gibime geliyor ya. Öylr olsun istiyorum yani. Belki de son haftalarda iyice atağa geçip kilo alacak bebek, böyle son haftaya kadar geriden gelip doğum kilosunu normale tamamlayan, normali yakalayan çok bebek var canım. Güzel düşünelim öyle olsun inşallah.

Maşallah güzel haberler Günlerimiz aynı, acaba boy ve kilo ne kadar şu an bebeğin? Benim kontrol cumartesi günü çok merak ediyorum da ne kadardır diye.
Aaa evet günlerimiz aynı, boyu 44 cm, kilosu 2 kilo 300 gr olmuş, ay bende merak ettim senin muayenende ne diyecek bakalım doktor, hayırlı güzel haberlerle gel

En iyisi tek olmak kafamda rahat strese girmiyorum en azından KV. Kardeşi git destek ol demiş bu şekilde söylüyor teyzen git dedi geliyimmi diyor yok dedim yapılacak bişey yok içinden gelen sormaz istemeye istemeye soranda gelmesin zaten sürekli eşime te oğlum diyip duruyor geldiğinde de hastanede yattıgım zamanda yaptı sonra sende istiyomusun diye soruyor herhalde ben baka kalıyorum :)))
Kuzeniminde kilo az demişlerdi son 3 haftada birden çocuk kilosunu toparlamıştı

Kizlar son agdanizi kacinci haftada yapacaksiniz. Ya ben kuafore gidiyorum agdaya hangi hafta mantikli olur acaba. 36 veya 37 diye aklimdan geciyor ama

Aaa evet günlerimiz aynı, boyu 44 cm, kilosu 2 kilo 300 gr olmuş, ay bende merak ettim senin muayenende ne diyecek bakalım doktor, hayırlı güzel haberlerle gel
Bizimki biraz minnak çünkü anası babası ve ablası da minnak :) o yüzden 2 kilo gibi olur diye tahmin ediyorum ama bakalım. Yazarım mutlaka. Doğum için tarih belli mi? Gerçi normaldir belki senin. Bana 23-24 Eylül gibi dedi sezaryen.

Hayırlısı olsun canım, sağlıklı olsunlarda kilo, boy aynen dediğin gibi anne babaya görede oluyor, benim normal doğum canım, en son ekimin üç’ü görünüyor, ama Eylül ortası ekim başı herhangi bir zaman olabilir dedi, tabi istisna daha erkende olabilir dedi, normal olduğu için net bir şey diyemiyor, artık bebek ne zaman isterse

Hayırla sağlıkla gelsin inşallah. Normali daha güzel süprizli gibi. Ben bayaa takvimi açıp gün seçiyorum. Kızım okula başlayacak da o yüzden 37den sonra hemen olsun istiyorum, covid meselesinden korkuyorum.

Herseyi normal bi nedeni yok gibi duruyor. O zaman yakaliycaktir ins haftasini. Sen diyetine kasar ceviz antep fistigini sik sik uydur. Bende de seker var yarim muzu sutle yiyorum ara ogun olarak. Benimki de en son 6 gun gerideydi. Persembe gitcm bakalim ne cikcak?
Özellikle klozete oturtup indirmek ve oyun vs de eğilip bükülmeli şeyler istemesi zorluyor beni
Cennet ayaklarinizin altinda diye bosa dememisler cnm

KV soruyorsa istemiyor canım isteyen sormaz bı kere boşver tek ol öyle insanlar başında olsa herşeyi der karışır daha çok stres yaparsın

Aynen öyle ben h

ep herşeyde kurutma kullanıyorum çünkü evde çok hayvan var kıllarını topluyor temizliyor kurutma çok güzel bişi bence az atınca tam doldurmayınca da ütülü gibi çıkarıyor

Merhaba kurutmanizin markasi nedir acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…