2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Hayırla sağlıkla gelsin inşallah. Normali daha güzel süprizli gibi. Ben bayaa takvimi açıp gün seçiyorum. Kızım okula başlayacak da o yüzden 37den sonra hemen olsun istiyorum, covid meselesinden korkuyorum.
Amin inşaAllah , gününün tam belli olması da güzel, hazırlığını ona göre yaparsın, böyle belirsiz olunca hafiften bir panikte oluyorum devamlı tetikte olmam gerekiyor gibi, ağrı aniden gelince evi baştan aşağı bir temizlerim diyorum, sonra kendimi temizlerim diyorum, çocukları emanet edecek birisi lazım , tabi bunları yapabilmem içinde suyumun gelmemesi lazım, suyum gelirse bu kadar uzun evde duramam tatlı bir panik ama aklıma gelince hepsini zihnimde halletmeye çalışıyorum ki zamanı gelince elim ayağıma dolanmasın diye

Şancı başlayınca temizlik mi yok artık

Şancı başlayınca temizlik mi yok artık
Benim görümcem ilk çocuğunda öyle yapmış. Sancısı gelince evi baştan aşağı süpürmüş, silmiş, toz almış, akşam için yemek yapmış, tuvalet banyoyu yıkamış. Sonra sıcak duşa girip çıkmış. Sonra hastane de 5dkde doğurdum diyor. Gittiğimde bebeğin kafası saçları gözüküyordu diyor.

Sancı gelince nasıl ev süpürüp silip toz almış benim azıcık ağrım oluyo tuvalete zor yürüyorum

Hanımlar çatlaklarınız var mı? Varsa ne alemde ben ayy benim olmadı galiba diyodum herkes doğumdan sonra belli olur diyodu. Anaa genital bölge üstüm yani karnımın alt kısmı hep çatlak

Sancı gelince nasıl ev süpürüp silip toz almış benim azıcık ağrım oluyo tuvalete zor yürüyorum
Soğukkanlı kendisi biraz, sancı gelince anlamış ki doğuracak. Evleri temizleyim bari hareket olsun demiş 2.yi de aynı şekilde doğurdum diyor hareket ettikçe açılması büyümüş tabi.
Hanımlar çatlaklarınız var mı? Varsa ne alemde ben ayy benim olmadı galiba diyodum herkes doğumdan sonra belli olur diyodu. Anaa genital bölge üstüm yani karnımın alt kısmı hep çatlak
Var var, olmaz mı göbeğimde daha çatlak yok ama kalçalarım, bacaklarım hep çatlak içinde. Harita gibi oldum resmen, yağ sürmeyi de sıkılıp bıraktım

Şükür daha hiç catlamadim canım. O kadar ürün aldım ama tek kullandığım ne biliyor musun , zeytinyağı günde iki defa sürüyorum göbek, göğüs ve kalçama

Akıntısı olan arkadaşlar akinti dediğiniz nasi bisey acaba ?rengi kıvamı var mı ince bi tek kan pıhtısı koyu renk gibi bişey olabilir mi?
Koyu renk olacağını çok sanmıyorum. Benim beyaz- sarı arası bir renk ve pıhtı gibi değil biraz sıvı kıvamlı hatta.

Teşekkürler arkadaşlarkahverengi ise tek ince korkma dedi ama doktora söyleyecek yinede hemşireye sordum

Günaydın kızlar şu salgından ben de etkilendim herhalde 2 gündür tüm gün sürmese de kusma ve ishal şikayetim var. Doktordayım şimdi o da test filan istedi ama zaten ilaç kullanamayacağımı söyledi. Sodanın gazını alıp içmemi filan söyledi, var mı başka tavsiye edebileceğiniz bir şeyler?

Ishalde canim.kuru turk kahvesi icine limon sıkıp yeniyor iyi geliyor eger tuketebilirsen.
Sodanin gazini alip icmek derken neden ki acaba ilk defa duydum. Soda normal icince zararli mi

Bana sürekli sigara mı içiyorsun etrafında içen biri mi var diyor ama bizde kimse sigara kullanmıyor ne ben ne eşim ne eşimin ailesi ne benim ailem

Ben diyet yapmayı bıraktım ne ben kilo alıyorum ne çocuk alıyor geçen gün sağlık ocağında homa ır hbq1c ve açklık kan şekeri baktırdım hepsi normal çıktı zaten bebekte bende kilo almıyoruz abur cubur yemiyorum ekmek makarna bulgur hariç pilav yemiyorum onun dışında gönlüm ne isterse yiyorum bide bunu denicem belki iyi gelir çocuğa dedim sürekli kuruyemiş falan yiyorum o yüzden diyetisyenin günde 10 tane veriyordu 10 badem yada 10 kaju yada 2 tam ceviz ben şuan avuçla yiyorum valla ne yapacağımı da bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…