- 11 Mart 2021
- 289
- 435
- 33
Amin inşaAllahHayırla sağlıkla gelsin inşallah.Normali daha güzel süprizli gibi. Ben bayaa takvimi açıp gün seçiyorum. Kızım okula başlayacak da o yüzden 37den sonra hemen olsun istiyorum, covid meselesinden korkuyorum.
Şancı başlayınca temizlik miAmin inşaAllah, gününün tam belli olması da güzel, hazırlığını ona göre yaparsın, böyle belirsiz olunca hafiften bir panikte oluyorum devamlı tetikte olmam gerekiyor gibi, ağrı aniden gelince evi baştan aşağı bir temizlerim diyorum, sonra kendimi temizlerim diyorum, çocukları emanet edecek birisi lazım , tabi bunları yapabilmem içinde suyumun gelmemesi lazım, suyum gelirse bu kadar uzun evde duramam tatlı bir panik ama aklıma gelince hepsini zihnimde halletmeye çalışıyorum ki zamanı gelince elim ayağıma dolanmasın diye
Amin inşaAllah, gününün tam belli olması da güzel, hazırlığını ona göre yaparsın, böyle belirsiz olunca hafiften bir panikte oluyorum devamlı tetikte olmam gerekiyor gibi, ağrı aniden gelince evi baştan aşağı bir temizlerim diyorum, sonra kendimi temizlerim diyorum, çocukları emanet edecek birisi lazım , tabi bunları yapabilmem içinde suyumun gelmemesi lazım, suyum gelirse bu kadar uzun evde duramam tatlı bir panik ama aklıma gelince hepsini zihnimde halletmeye çalışıyorum ki zamanı gelince elim ayağıma dolanmasın diye
Benim görümcem ilk çocuğunda öyle yapmış. Sancısı gelince evi baştan aşağı süpürmüş, silmiş, toz almış, akşam için yemek yapmış, tuvalet banyoyu yıkamış. Sonra sıcak duşa girip çıkmış. Sonra hastane de 5dkde doğurdum diyor. Gittiğimde bebeğin kafası saçları gözüküyordu diyor.Şancı başlayınca temizlik miyok artık
Sancı gelince nasıl ev süpürüp silip toz almışBenim görümcem ilk çocuğunda öyle yapmış. Sancısı gelince evi baştan aşağı süpürmüş, silmiş, toz almış, akşam için yemek yapmış, tuvalet banyoyu yıkamış. Sonra sıcak duşa girip çıkmış. Sonra hastane de 5dkde doğurdum diyor. Gittiğimde bebeğin kafası saçları gözüküyordu diyor.
Soğukkanlı kendisi biraz, sancı gelince anlamış ki doğuracak. Evleri temizleyim bari hareket olsun demişSancı gelince nasıl ev süpürüp silip toz almışbenim azıcık ağrım oluyo tuvalete zor yürüyorum
Var var, olmaz mıHanımlar çatlaklarınız var mı? Varsa ne alemdeben ayy benim olmadı galiba diyodum herkes doğumdan sonra belli olur diyodu. Anaa genital bölge üstüm yani karnımın alt kısmı hep çatlak
Şükür daha hiç catlamadim canım. O kadar ürün aldım ama tek kullandığım ne biliyor musun , zeytinyağıHanımlar çatlaklarınız var mı? Varsa ne alemdeben ayy benim olmadı galiba diyodum herkes doğumdan sonra belli olur diyodu. Anaa genital bölge üstüm yani karnımın alt kısmı hep çatlak
Koyu renk olacağını çok sanmıyorum. Benim beyaz- sarı arası bir renk ve pıhtı gibi değil biraz sıvı kıvamlı hatta.Akıntısı olan arkadaşlar akinti dediğiniz nasi bisey acaba ?rengi kıvamı var mı ince bi tek kan pıhtısı koyu renk gibi bişey olabilir mi?
Ben 32+1 de alınıyor diye biliyorum canım. Biten hafta baz alınıyor bu rapor işlerinde32 hafta calisabilir raporu bu hafta mi almalıyım yoksa haftaya mi ?31+1 bugun
Zannetmiyorum kan pıhtısı gibi olacağını canım, senin öyle lr mi?Akıntısı olan arkadaşlar akinti dediğiniz nasi bisey acaba ?rengi kıvamı var mı ince bi tek kan pıhtısı koyu renk gibi bişey olabilir mi?
Maşallah cnm . Haftasına uyumlu çıkmış . Bende 34 haftada gidicem bakalım benimki nasılKilosu 2 kilo 300 gr olmuş, boyuda 44 cm olmuş, ölçüm derken bunu sordun demi canım, inşaAllah yanlış anlamamışımdır
Ishalde canim.kuru turk kahvesi icine limon sıkıp yeniyor iyi geliyor eger tuketebilirsen.Günaydın kızlar şu salgından ben de etkilendim herhalde 2 gündür tüm gün sürmese de kusma ve ishal şikayetim var. Doktordayım şimdi o da test filan istedi ama zaten ilaç kullanamayacağımı söyledi. Sodanın gazını alıp içmemi filan söyledi, var mı başka tavsiye edebileceğiniz bir şeyler?
Bana sürekli sigara mı içiyorsun etrafında içen biri mi var diyor ama bizde kimse sigara kullanmıyor ne ben ne eşim ne eşimin ailesi ne benim ailemHerşey iyi ama bebişin karnı haftasından geri çıkıyor, mutlaka bir yerde yanlışlık vardır gibime geliyor ya. Öylr olsun istiyorum yani. Belki de son haftalarda iyice atağa geçip kilo alacak bebek, böyle son haftaya kadar geriden gelip doğum kilosunu normale tamamlayan, normali yakalayan çok bebek var canım. Güzel düşünelim öyle olsun inşallah.
Ben diyet yapmayı bıraktım ne ben kilo alıyorum ne çocuk alıyor geçen gün sağlık ocağında homa ır hbq1c ve açklık kan şekeri baktırdım hepsi normal çıktı zaten bebekte bende kilo almıyoruz abur cubur yemiyorum ekmek makarna bulgur hariç pilav yemiyorum onun dışında gönlüm ne isterse yiyorum bide bunu denicem belki iyi gelir çocuğa dedim sürekli kuruyemiş falan yiyorum o yüzden diyetisyenin günde 10 tane veriyordu 10 badem yada 10 kaju yada 2 tam ceviz ben şuan avuçla yiyorum valla ne yapacağımı da bilmiyorumHerseyi normal bi nedeni yok gibi duruyor. O zaman yakaliycaktir ins haftasini. Sen diyetine kasar ceviz antep fistigini sik sik uydur. Bende de seker var yarim muzu sutle yiyorum ara ogun olarak. Benimki de en son 6 gun gerideydi. Persembe gitcm bakalim ne cikcak?
Cennet ayaklarinizin altinda diye bosa dememisler cnm
Altus çokta memnunum bekar evime almıştım hala kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadımMerhabakurutmanizin markasi nedir acaba ?
32+0 da gel diyip gün verdi bana rapor birimiBen 32+1 de alınıyor diye biliyorum canım. Biten hafta baz alınıyor bu rapor işlerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?