- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Valla öyle şimdi bizler yine rahatız annelerimiz neler yaşamışHerseyi normal bi nedeni yok gibi duruyor. O zaman yakaliycaktir ins haftasini. Sen diyetine kasar ceviz antep fistigini sik sik uydur. Bende de seker var yarim muzu sutle yiyorum ara ogun olarak. Benimki de en son 6 gun gerideydi. Persembe gitcm bakalim ne cikcak?
Cennet ayaklarinizin altinda diye bosa dememisler cnm
1 hafta sonra canım32 hafta calisabilir raporu bu hafta mi almalıyım yoksa haftaya mi ?31+1 bugun
Yok değil canım açık şeffaf beyaz krem tonlarında geneldeAkıntısı olan arkadaşlar akinti dediğiniz nasi bisey acaba ?rengi kıvamı var mı ince bi tek kan pıhtısı koyu renk gibi bişey olabilir mi?
Canım haşlanmış patates iyi gelir ishale. Bol bol da su iç, vücudun su kaybetmiştir geri tamamla.Günaydın kızlar şu salgından ben de etkilendim herhalde 2 gündür tüm gün sürmese de kusma ve ishal şikayetim var. Doktordayım şimdi o da test filan istedi ama zaten ilaç kullanamayacağımı söyledi. Sodanın gazını alıp içmemi filan söyledi, var mı başka tavsiye edebileceğiniz bir şeyler?
Herşey normal ve yolundayken bebiş geri çıkıyorsa bence son haftalarda kilosunu tamamlayacaktır canım ya. Baksana hiçbir olumsuz durum yok çünkü. Son haftalarda kilosunu ve boyunu yakalayan çok bebek var, seninde bir anda atağa geçip kilo alır inşallah bebişin.Bana sürekli sigara mı içiyorsun etrafında içen biri mi var diyor ama bizde kimse sigara kullanmıyor ne ben ne eşim ne eşimin ailesi ne benim ailem
Geçmiş olsun canım pirinç, muz, patates, maden suyu , kefir, yoğurt gibi şeyleri bolca tüket şifa olur inşallahGünaydın kızlar şu salgından ben de etkilendim herhalde 2 gündür tüm gün sürmese de kusma ve ishal şikayetim var. Doktordayım şimdi o da test filan istedi ama zaten ilaç kullanamayacağımı söyledi. Sodanın gazını alıp içmemi filan söyledi, var mı başka tavsiye edebileceğiniz bir şeyler?
Merhaba canım prego solo kabin e bakabilirsin hem travel hem kabin. Ben de henüz kullanmadım ama tek elle kapanıyor hafif ve bagajda çok yer kaplamıyor. Ana kucağı da var içinde. Eğer ayrı ayrı alabiliyorsun önce pusetinş sonra arabasını alabilirsin aynı arabanın mesela, maddi açıdan böyle bi tavsiyem olabilir. İbb bisikletçiler çarşısında yerler var uygun bulabilirsin oralardaKizlar ilk kez bebek arabasi alacam ama ne alacam nasi alacam cok kararsizim travel ve kabin arasindaki fark ne acaba bi de kiş bebegi olacak hemen almayacam araba taşimak icin sepet aldim 1 tane 150 liraya 2 3 ay araba almam diye hangisi daha kullanişli travelmi kabinmi ikisi arasindaki fark ne avantaj ve dezavantajlari ne acaba bi de önerilen markalar neler özellikle alanlar ya da tecrubeli olanlar bana akıl verebilirmi çok masrafimiz varda bi de kredi ödüyoruz o yuzden araba alimını ocak gibi yapayım diyorum ama onada kararsızım fikirlerinize cok ihtiyacim var
Bu iş yapma işini bir düşünücemSoğukkanlı kendisi biraz, sancı gelince anlamış ki doğuracak. Evleri temizleyim bari hareket olsun demiş2.yi de aynı şekilde doğurdum diyor hareket ettikçe açılması büyümüş tabi.
Var var, olmaz mıgöbeğimde daha çatlak yok ama kalçalarım, bacaklarım hep çatlak içinde. Harita gibi oldum resmen, yağ sürmeyi de sıkılıp bıraktım
yaa ben sen süreyim bari geri kalanı kurtarayım aynısefa balsamı ve badem yağı sürüyorum ben de. Tişörtlerim eşofmanlarım hep yağ oldu. Yıkayınca da geçmiyoŞükür daha hiç catlamadim canım. O kadar ürün aldım ama tek kullandığım ne biliyor musun , zeytinyağıgünde iki defa sürüyorum göbek, göğüs ve kalçama
Koyu renk bi akıntı değil benimki. Beyaz renk veya şeffaf sümüksü bi akıntıAkıntısı olan arkadaşlar akinti dediğiniz nasi bisey acaba ?rengi kıvamı var mı ince bi tek kan pıhtısı koyu renk gibi bişey olabilir mi?
Benim 2 hafta önce başladı ve 8 gün sürdü. Kusma yoktu ishaldi. Muz,patates,pirinç,kahve,gazoz sürekli yiyip içtim geçmedi. Gün boyu devam eden bişey değil bi sabah bi akşam ishal şeklindeydi. Sudan salgın olmuş olsa dedim ilk 3 gün evimdeydim sonra şileye gittim 5 gün de orda geçmedi. Doktoruma sordum günde 2 kere çok değil dedi Reflor içmemi söyledi. 2 tane Reflorle bitirdim çok şükür.Günaydın kızlar şu salgından ben de etkilendim herhalde 2 gündür tüm gün sürmese de kusma ve ishal şikayetim var. Doktordayım şimdi o da test filan istedi ama zaten ilaç kullanamayacağımı söyledi. Sodanın gazını alıp içmemi filan söyledi, var mı başka tavsiye edebileceğiniz bir şeyler?
Yağçöz sık makineye atarken canım şaka yapmıyorumyaa ben sen süreyim bari geri kalanı kurtarayım aynısefa balsamı ve badem yağı sürüyorum ben de. Tişörtlerim eşofmanlarım hep yağ oldu. Yıkayınca da geçmiyo
Benim de aklıma kahve geldi ama daha yapmadım belki devam etmez diye, birazdan yapıcam canım. Sodayı da herhalde gaz yapmasın diye öyle dedi herhalde, yoksa özellikle için diyorlar hep.Ishalde canim.kuru turk kahvesi icine limon sıkıp yeniyor iyi geliyor eger tuketebilirsen.
Sodanin gazini alip icmek derken neden ki acaba ilk defa duydum. Soda normal icince zararli mi
Bana da sadece Reflor içebilirsin dedi canım, en kötü devam ederse öyle yaparım. Eşimde bir şey yok, salgından olsa onda da olmaz mı diye düşünüyorum, üşüttüm sanırım öyle yordum ben de. Dediğin gibi tüm gün değil, sabah daha çok oluyor bende de.Benim 2 hafta önce başladı ve 8 gün sürdü. Kusma yoktu ishaldi. Muz,patates,pirinç,kahve,gazoz sürekli yiyip içtim geçmedi. Gün boyu devam eden bişey değil bi sabah bi akşam ishal şeklindeydi. Sudan salgın olmuş olsa dedim ilk 3 gün evimdeydim sonra şileye gittim 5 gün de orda geçmedi. Doktoruma sordum günde 2 kere çok değil dedi Reflor içmemi söyledi. 2 tane Reflorle bitirdim çok şükür.
Ay allahim ama bazi vucudlarda sanirim denge merkezinde sikinti olabiliyor canim sen yine cok dikkat et.Benim de aklıma kahve geldi ama daha yapmadım belki devam etmez diye, birazdan yapıcam canım. Sodayı da herhalde gaz yapmasın diye öyle dedi herhalde, yoksa özellikle için diyorlar hep.
Bana da sadece Reflor içebilirsin dedi canım, en kötü devam ederse öyle yaparım. Eşimde bir şey yok, salgından olsa onda da olmaz mı diye düşünüyorum, üşüttüm sanırım öyle yordum ben de. Dediğin gibi tüm gün değil, sabah daha çok oluyor bende de.
Bu arada nasıl başardıysam bugün yine düştümBanyodan çıkıp odaya giderken ayağımın altından halı kaydı, neyse ki koridor duvarları arasında sektiğim için bu sefer daha yavaş yere düştüm ama elim karnımda hep bebeğin hareketlerini hissetmek için. Ne zaman hastaneye gitsem arkasından düşüyorum resmen, nazar mı oluyor ne oluyor gerçekten anlamıyorum
Göğsüme ve kalçama sürmüyorum canım. Kalçam zaten çatlaktı hep bekarlıktan beri gözüm ona alıştıYağçöz sık makineye atarken canım şaka yapmıyorumgöğsüne sürüyorsan sürdükten sonra göğüs pedi koyarak sütyenini kurtarabilirsin
Ben de geçen denedim tas, tava haricinde başka bir şey için kullanmamıştım hakikaten çıktı kıyafetimdeki yağ lekeleriGöğsüme ve kalçama sürmüyorum canım. Kalçam zaten çatlaktı hep bekarlıktan beri gözüm ona alıştıbende fairy döküp bekletsem diyodum. Yağçöz iyi fikir Çarşaflarıma da sıkayım zira çarşaflarım da yağlı
Benim simdilik yok ck sukur. Onceleri bebe yagi kullaniyodum. Sonra bi ablama aktar findik yagi onermis hic catlagi olmamis. Findik yagina dondumHanımlar çatlaklarınız var mı? Varsa ne alemdeben ayy benim olmadı galiba diyodum herkes doğumdan sonra belli olur diyodu. Anaa genital bölge üstüm yani karnımın alt kısmı hep çatlak
Masalah gozun aydin cnm. Darisi basimiza. Daha benm besigim yok bi suru eksik war. Guzel gunlerde kullanin insBebek için aldığım eksikler geldi kızlar. 1 numara sleepy yeni doğan bebek bezine bakayım dedim, minnacıkminik popişi buna mı sığacak diye gözlerim doldu, iyice duygusallaştım benim eksikleri bitti şükür, beşiği bekliyorum bir tek kargoda. Eksikler bitti ama bizde bittik, ne masraflı şeymiş şaka bir yana hepsini hevesle, çok mutlu olarak aldım. Rabbim hepimize sağlıklı güzel günlerde kullanmayı nasip etsin
Evet ben oğlumda öyle yapmıştım çünkü, hastaneye gidince hemen doğmuştuBenim görümcem ilk çocuğunda öyle yapmış. Sancısı gelince evi baştan aşağı süpürmüş, silmiş, toz almış, akşam için yemek yapmış, tuvalet banyoyu yıkamış. Sonra sıcak duşa girip çıkmış. Sonra hastane de 5dkde doğurdum diyor. Gittiğimde bebeğin kafası saçları gözüküyordu diyor.
Evet duymadınızmı daha önce, sancı tamamen hiç durmadan olmuyor, ara ara geliyor, ama bu ev işlerini yaparkenki hareketler açılmayı tetikliyor, ama suyun gelirse o acil hemen gitmek gerekiyorŞancı başlayınca temizlik miyok artık
Evet canım uyumluymuş çok şükür, inşaAllah sende güzel haberlerle gelMaşallah cnm . Haftasına uyumlu çıkmış . Bende 34 haftada gidicem bakalım benimki nasıl
Aminn canım. Hadi gözünüz aydın bitmiş hepsi. Ben de bitirdim bi beşik kaldı beşiğe bi türlü karar veremedimBebek için aldığım eksikler geldi kızlar. 1 numara sleepy yeni doğan bebek bezine bakayım dedim, minnacıkminik popişi buna mı sığacak diye gözlerim doldu, iyice duygusallaştım benim eksikleri bitti şükür, beşiği bekliyorum bir tek kargoda. Eksikler bitti ama bizde bittik, ne masraflı şeymiş şaka bir yana hepsini hevesle, çok mutlu olarak aldım. Rabbim hepimize sağlıklı güzel günlerde kullanmayı nasip etsin
Ben sleepy 1 numaranın çok çok küçük olduğunu duymuştum o yüzden 2 numara almıştım ama o da çok küçük geldi bana. Minnacık popişleri olacakBebek için aldığım eksikler geldi kızlar. 1 numara sleepy yeni doğan bebek bezine bakayım dedim, minnacıkminik popişi buna mı sığacak diye gözlerim doldu, iyice duygusallaştım benim eksikleri bitti şükür, beşiği bekliyorum bir tek kargoda. Eksikler bitti ama bizde bittik, ne masraflı şeymiş şaka bir yana hepsini hevesle, çok mutlu olarak aldım. Rabbim hepimize sağlıklı güzel günlerde kullanmayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?