2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Valla öyle şimdi bizler yine rahatız annelerimiz neler yaşamış
32 hafta calisabilir raporu bu hafta mi almalıyım yoksa haftaya mi ?31+1 bugun
1 hafta sonra canım
Akıntısı olan arkadaşlar akinti dediğiniz nasi bisey acaba ?rengi kıvamı var mı ince bi tek kan pıhtısı koyu renk gibi bişey olabilir mi?
Yok değil canım açık şeffaf beyaz krem tonlarında genelde

Canım haşlanmış patates iyi gelir ishale. Bol bol da su iç, vücudun su kaybetmiştir geri tamamla.
Bana sürekli sigara mı içiyorsun etrafında içen biri mi var diyor ama bizde kimse sigara kullanmıyor ne ben ne eşim ne eşimin ailesi ne benim ailem
Herşey normal ve yolundayken bebiş geri çıkıyorsa bence son haftalarda kilosunu tamamlayacaktır canım ya. Baksana hiçbir olumsuz durum yok çünkü. Son haftalarda kilosunu ve boyunu yakalayan çok bebek var, seninde bir anda atağa geçip kilo alır inşallah bebişin.

Geçmiş olsun canım pirinç, muz, patates, maden suyu , kefir, yoğurt gibi şeyleri bolca tüket şifa olur inşallah

Merhaba canım prego solo kabin e bakabilirsin hem travel hem kabin. Ben de henüz kullanmadım ama tek elle kapanıyor hafif ve bagajda çok yer kaplamıyor. Ana kucağı da var içinde. Eğer ayrı ayrı alabiliyorsun önce pusetinş sonra arabasını alabilirsin aynı arabanın mesela, maddi açıdan böyle bi tavsiyem olabilir. İbb bisikletçiler çarşısında yerler var uygun bulabilirsin oralarda

Bu iş yapma işini bir düşünücem
Şükür daha hiç catlamadim canım. O kadar ürün aldım ama tek kullandığım ne biliyor musun , zeytinyağı günde iki defa sürüyorum göbek, göğüs ve kalçama
yaa ben sen süreyim bari geri kalanı kurtarayım aynısefa balsamı ve badem yağı sürüyorum ben de. Tişörtlerim eşofmanlarım hep yağ oldu. Yıkayınca da geçmiyo

Akıntısı olan arkadaşlar akinti dediğiniz nasi bisey acaba ?rengi kıvamı var mı ince bi tek kan pıhtısı koyu renk gibi bişey olabilir mi?
Koyu renk bi akıntı değil benimki. Beyaz renk veya şeffaf sümüksü bi akıntı kan pıhtısı şeklinde akıntın varsa bi doktorunu bilgilendir canım her ihtimale karşı.

Benim 2 hafta önce başladı ve 8 gün sürdü. Kusma yoktu ishaldi. Muz,patates,pirinç,kahve,gazoz sürekli yiyip içtim geçmedi. Gün boyu devam eden bişey değil bi sabah bi akşam ishal şeklindeydi. Sudan salgın olmuş olsa dedim ilk 3 gün evimdeydim sonra şileye gittim 5 gün de orda geçmedi. Doktoruma sordum günde 2 kere çok değil dedi Reflor içmemi söyledi. 2 tane Reflorle bitirdim çok şükür.

yaa ben sen süreyim bari geri kalanı kurtarayım aynısefa balsamı ve badem yağı sürüyorum ben de. Tişörtlerim eşofmanlarım hep yağ oldu. Yıkayınca da geçmiyo
Yağçöz sık makineye atarken canım şaka yapmıyorum göğsüne sürüyorsan sürdükten sonra göğüs pedi koyarak sütyenini kurtarabilirsin

Ishalde canim.kuru turk kahvesi icine limon sıkıp yeniyor iyi geliyor eger tuketebilirsen.
Sodanin gazini alip icmek derken neden ki acaba ilk defa duydum. Soda normal icince zararli mi
Benim de aklıma kahve geldi ama daha yapmadım belki devam etmez diye, birazdan yapıcam canım. Sodayı da herhalde gaz yapmasın diye öyle dedi herhalde, yoksa özellikle için diyorlar hep.
Bana da sadece Reflor içebilirsin dedi canım, en kötü devam ederse öyle yaparım. Eşimde bir şey yok, salgından olsa onda da olmaz mı diye düşünüyorum, üşüttüm sanırım öyle yordum ben de. Dediğin gibi tüm gün değil, sabah daha çok oluyor bende de.

Bu arada nasıl başardıysam bugün yine düştüm Banyodan çıkıp odaya giderken ayağımın altından halı kaydı, neyse ki koridor duvarları arasında sektiğim için bu sefer daha yavaş yere düştüm ama elim karnımda hep bebeğin hareketlerini hissetmek için. Ne zaman hastaneye gitsem arkasından düşüyorum resmen, nazar mı oluyor ne oluyor gerçekten anlamıyorum

Bebek için aldığım eksikler geldi kızlar. 1 numara sleepy yeni doğan bebek bezine bakayım dedim, minnacık minik popişi buna mı sığacak diye gözlerim doldu, iyice duygusallaştım benim eksikleri bitti şükür, beşiği bekliyorum bir tek kargoda. Eksikler bitti ama bizde bittik, ne masraflı şeymiş şaka bir yana hepsini hevesle, çok mutlu olarak aldım. Rabbim hepimize sağlıklı güzel günlerde kullanmayı nasip etsin

Ay allahim ama bazi vucudlarda sanirim denge merkezinde sikinti olabiliyor canim sen yine cok dikkat et.

Yağçöz sık makineye atarken canım şaka yapmıyorum göğsüne sürüyorsan sürdükten sonra göğüs pedi koyarak sütyenini kurtarabilirsin
Göğsüme ve kalçama sürmüyorum canım. Kalçam zaten çatlaktı hep bekarlıktan beri gözüm ona alıştı bende fairy döküp bekletsem diyodum. Yağçöz iyi fikir Çarşaflarıma da sıkayım zira çarşaflarım da yağlı

Ben de geçen denedim tas, tava haricinde başka bir şey için kullanmamıştım hakikaten çıktı kıyafetimdeki yağ lekeleri

Hanımlar çatlaklarınız var mı? Varsa ne alemde ben ayy benim olmadı galiba diyodum herkes doğumdan sonra belli olur diyodu. Anaa genital bölge üstüm yani karnımın alt kısmı hep çatlak
Benim simdilik yok ck sukur. Onceleri bebe yagi kullaniyodum. Sonra bi ablama aktar findik yagi onermis hic catlagi olmamis. Findik yagina dondum
Masalah gozun aydin cnm. Darisi basimiza. Daha benm besigim yok bi suru eksik war. Guzel gunlerde kullanin ins

Evet ben oğlumda öyle yapmıştım çünkü, hastaneye gidince hemen doğmuştu

Aminn canım. Hadi gözünüz aydın bitmiş hepsi. Ben de bitirdim bi beşik kaldı beşiğe bi türlü karar veremedim

Ben sleepy 1 numaranın çok çok küçük olduğunu duymuştum o yüzden 2 numara almıştım ama o da çok küçük geldi bana. Minnacık popişleri olacak
Bir de ben tuvalet iletişimi denemek istiyorum yaa bilmiyorum yapabilir miyim. Konuyu araştıran var mı başka acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…