2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar beşiği aldım kurdum dayanamadım. daha 1 buçuk ay var ama olsun hiçbir hasarı olmadan geldi kurulumu da gayet kolay. Oto koltuğuyla şifonyeri de aldık bizim alışveriş bitti galiba

Eklentiler

• 20210813_212740.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 95
  • 20210813_212642.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 95
Kızlar beşiği aldım kurdum dayanamadım. daha 1 buçuk ay var ama olsun hiçbir hasarı olmadan geldi kurulumu da gayet kolay. Oto koltuğuyla şifonyeri de aldık bizim alışveriş bitti galiba
E bebekteki mi bu canım?

Ay allahim ama bazi vucudlarda sanirim denge merkezinde sikinti olabiliyor canim sen yine cok dikkat et.
Doktor da uyarmıştı artık dengeme dikkat etmem konusunda ama yine düşmeyi becerdim Aynen canım artık her adıma dikkat edeceğim, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik şurada.

Tuvalet iletişimini ben youtube da tesadüfen gördüm canım, bir kız bebeğini nasıl eğittiğini gösteriyordu. Bebeği lavaboya ya da tuvalete tutuyor çişini, kakasını yapmasını bekliyordu filan. Biraz araştırdım da pek benlik bir şey değil açıkçası, o yüzden hiç denemeyi düşünmüyorum

Prema Sundari'dir gördüğün büyük ihtimalle, ben de ondan gördüm sonra araştırdım. Ben zaten evde olucam yaa izne ayrılmayı düşünüyorum yaparım diye kendimi gazlıyorum

Sağlıcakla uyut içinde inşallah canım güle güle kullan

Ben doktoruma ne zaman takmam gerektiğini soracağım. Evimde hasyünün güzel bi bel korsesi var. Eski tip ama yenilerden daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Sonbahar olunca inşallah çok yanmayız da sıcaktan.

Koyu renk bi akıntı değil benimki. Beyaz renk veya şeffaf sümüksü bi akıntı kan pıhtısı şeklinde akıntın varsa bi doktorunu bilgilendir canım her ihtimale karşı.
Teşekkürler bilgilendirdim ince tek kahverengi çizgi gördüm bir sorun yok simdilik

Prema Sundari'dir gördüğün büyük ihtimalle, ben de ondan gördüm sonra araştırdım. Ben zaten evde olucam yaa izne ayrılmayı düşünüyorum yaparım diye kendimi gazlıyorum

Ben de hamileliğin başında yaparım ya ne güzel diyordum. Eskiler yaparlarmış, hiç bez kullanmadan bebek büyüttüklerini olurmuş. Annem de dedi ki eskiden ev kalabalıkmış, elti görümce kayınvalide kayınbaba olur onlar yardım edermiş şimdi evde tek başına yapamazsın. Eşin akşama kadar işte, biz desen ne ben ne kayınvaliden o kadar duramayız başınızda al bezini mis gibi büyüt dedi istersen bezden erken ayır ama ilk zaman kendine de çocuğa da eziyet etmiş olursun dedi. Bebek üşürmüş normal oda sıcaklığı olsa bile bekleme süresi falan olunca.

Aynen onu izlemişim Valla ben de evdeyim de yapabileceğimi pek sanmıyorum ama yapana helal olsun şimdiden O kız lavaboya yaptırınca da midem bulanmıştı biraz o kadar da değil yaaa, yaptırıyorsan da tuvalete alıştır bari sadece.

Bizimkiler kışa geliyor bir de gerçekten altı açık öyle tuvalette bekleteyim derken üşütür müyüz o da var. Çoğu şeyini organik, doğal vs aldım ama bu konuda kendimi kapitalizmin kollarına bırakıcam

Evet bu görüş de mantıklı geliyor zaten o kadar kolay bişey değil . Benim de eşim halıları her şeyi kaldıralım evi hortumla yıkarız belli ki ortalığı b.k götürecek diye dalga geçiyor ben yine de bez taksam da gözlemlicem bakalım tuvaleti geldiğini anlayabiliyor muyum ona göre hareket ederim

Al al bitmedi eksikleri ya, inşallah gözden kaçırdığım birşey yoktur. Geriye sadece valize koyup hazır etmek kaldı, onu da yarın yaparım artık
Evet ben oğlumda öyle yapmıştım çünkü, hastaneye gidince hemen doğmuştu
Becerebilirsem ağrılar başlayınca bende merdiven inip çıkayım, plates topuyla hareketler yapayım diyorum. İnşallah yapabilirim birde son haftalarda yere çömelip halı yıkar gibi hareketler yapmanın çok faydalı olduğunu duymuştum, aklınızda olsun kızlar, doktorlarınıza danışabilirsiniz.
Aminn canım. Hadi gözünüz aydın bitmiş hepsi. Ben de bitirdim bi beşik kaldı beşiğe bi türlü karar veremedim
Ben şimdilik şu sepet gibi anne yanı olan beşikten aldım, 250 tlydi fiyatı. Bir kaç ay idare ederim diyorum. Ondan sonra alırsa kayınvalidem oda alırım diyor, almazsa yine pamuk eller cebe
Evet ya iki numara da minnacık, yerim Allahtan bir pakette 20 tane var, çabuk biter. Ondan sonra duruma göre numara büyütürüm bakalım
Çok güzel ya, güle güle kullansın minnoş maşallah

Kızlar merhaba ,
Kamera alacak mısınız ?
Evde olacağım bu yıl alıp almama konusunda kararsız kaldım.

Telsizle kamera fiyatı neredeyse aynı. Xiominin son sürümünü aldık, ses alabiliyor seslenebiliyoruz. Gece görüşü de çok iyi. Tavsiye ederim.
Ben evdeyim şimdilik ama evde kedilerimiz var şimdilik onları takip için kullanıyorum bebek doğunca iş yaparken de odasına koyup takip edeceğim inşallah.

Cok sagol cnm bakacam dedigin markaya oto koltuguda almadim daha ama araba icindeki puset 9 kiloya kadar tasiyomus genelde direk oto koltugu daha mantikli geliyo bana

Cok sagol cnm netten bakayim istanbulda degilim malesef ama netten bakacam mutlaka soyledigin markaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…