Yaaa fındık yağı mıBenim simdilik yok ck sukur. Onceleri bebe yagi kullaniyodum. Sonra bi ablama aktar findik yagi onermis hic catlagi olmamis. Findik yagina dondum
E bebekteki mi bu canım?Kızlar beşiği aldım kurdum dayanamadım. daha 1 buçuk ay var ama olsunhiçbir hasarı olmadan geldi kurulumu da gayet kolay. Oto koltuğuyla şifonyeri de aldık bizim alışveriş bitti galiba
Doktor da uyarmıştı artık dengeme dikkat etmem konusunda ama yine düşmeyi becerdimAy allahim ama bazi vucudlarda sanirim denge merkezinde sikinti olabiliyor canim sen yine cok dikkat et.
Tuvalet iletişimini ben youtube da tesadüfen gördüm canım, bir kız bebeğini nasıl eğittiğini gösteriyordu. Bebeği lavaboya ya da tuvalete tutuyor çişini, kakasını yapmasını bekliyordu filan. Biraz araştırdım da pek benlik bir şey değil açıkçası, o yüzden hiç denemeyi düşünmüyorumBen sleepy 1 numaranın çok çok küçük olduğunu duymuştum o yüzden 2 numara almıştım ama o da çok küçük geldi bana. Minnacık popişleri olacak
Bir de ben tuvalet iletişimi denemek istiyorum yaa bilmiyorum yapabilir miyim. Konuyu araştıran var mı başka acaba?
Galiba orada da varmış ben Trendyolda görmüştüm Hepsiburadadan aldım. Heyner beşik yazınca çıkıyorE bebekteki mi bu canım?
Prema Sundari'dir gördüğün büyük ihtimalle, ben de ondan gördüm sonra araştırdım. Ben zaten evde olucam yaa izne ayrılmayı düşünüyorum yaparım diye kendimi gazlıyorumTuvalet iletişimini ben youtube da tesadüfen gördüm canım, bir kız bebeğini nasıl eğittiğini gösteriyordu. Bebeği lavaboya ya da tuvalete tutuyor çişini, kakasını yapmasını bekliyordu filan. Biraz araştırdım da pek benlik bir şey değil açıkçası, o yüzden hiç denemeyi düşünmüyorum
Sağlıcakla uyut içinde inşallah canım güle güle kullanKızlar beşiği aldım kurdum dayanamadım. daha 1 buçuk ay var ama olsunhiçbir hasarı olmadan geldi kurulumu da gayet kolay. Oto koltuğuyla şifonyeri de aldık bizim alışveriş bitti galiba
Selamlar kızlar. Doğuma sayılı gün kalmışken doğum sonrası toparlanma araştırmalarına giriştim :)
Bilginiz var mı acaba doğumdan hemen sonra korse takmak iyi diyen de var kötü diyen de… siz napıcaksınız
Teşekkürler bilgilendirdim ince tek kahverengi çizgi gördüm bir sorun yok simdilikKoyu renk bi akıntı değil benimki. Beyaz renk veya şeffaf sümüksü bi akıntıkan pıhtısı şeklinde akıntın varsa bi doktorunu bilgilendir canım her ihtimale karşı.
Prema Sundari'dir gördüğün büyük ihtimalle, ben de ondan gördüm sonra araştırdım. Ben zaten evde olucam yaa izne ayrılmayı düşünüyorum yaparım diye kendimi gazlıyorum
Aynen onu izlemişimPrema Sundari'dir gördüğün büyük ihtimalle, ben de ondan gördüm sonra araştırdım. Ben zaten evde olucam yaa izne ayrılmayı düşünüyorum yaparım diye kendimi gazlıyorum
Evet bu görüş de mantıklı geliyor zaten o kadar kolay bişey değil . Benim de eşim halıları her şeyi kaldıralım evi hortumla yıkarız belli ki ortalığı b.k götürecek diye dalga geçiyorBen de hamileliğin başında yaparım ya ne güzel diyordum. Eskiler yaparlarmış, hiç bez kullanmadan bebek büyüttüklerini olurmuş. Annem de dedi ki eskiden ev kalabalıkmış, elti görümce kayınvalide kayınbaba olur onlar yardım edermiş şimdi evde tek başına yapamazsın. Eşin akşama kadar işte, biz desen ne ben ne kayınvaliden o kadar duramayız başınızda al bezini mis gibi büyüt dediistersen bezden erken ayır ama ilk zaman kendine de çocuğa da eziyet etmiş olursun dedi. Bebek üşürmüş normal oda sıcaklığı olsa bile bekleme süresi falan olunca.
Güle güle sağlıkla kullanmayı nasip etsin RabbimKızlar beşiği aldım kurdum dayanamadım. daha 1 buçuk ay var ama olsunhiçbir hasarı olmadan geldi kurulumu da gayet kolay. Oto koltuğuyla şifonyeri de aldık bizim alışveriş bitti galiba
Al al bitmedi eksikleri ya, inşallah gözden kaçırdığım birşey yoktur. Geriye sadece valize koyup hazır etmek kaldı, onu da yarın yaparım artıkBenim simdilik yok ck sukur. Onceleri bebe yagi kullaniyodum. Sonra bi ablama aktar findik yagi onermis hic catlagi olmamis. Findik yagina dondum
Masalah gozun aydin cnm. Darisi basimiza. Daha benm besigim yok bi suru eksik war. Guzel gunlerde kullanin ins
Becerebilirsem ağrılar başlayınca bende merdiven inip çıkayım, plates topuyla hareketler yapayım diyorum. İnşallah yapabilirimEvet ben oğlumda öyle yapmıştım çünkü, hastaneye gidince hemen doğmuştu
Ben şimdilik şu sepet gibi anne yanı olan beşikten aldım, 250 tlydi fiyatı. Bir kaç ay idare ederim diyorum. Ondan sonra alırsa kayınvalidem oda alırım diyor, almazsa yine pamuk eller cebeAminn canım. Hadi gözünüz aydın bitmiş hepsi. Ben de bitirdim bi beşik kaldı beşiğe bi türlü karar veremedim
Evet ya iki numara da minnacık, yerimBen sleepy 1 numaranın çok çok küçük olduğunu duymuştum o yüzden 2 numara almıştım ama o da çok küçük geldi bana. Minnacık popişleri olacak
Bir de ben tuvalet iletişimi denemek istiyorum yaa bilmiyorum yapabilir miyim. Konuyu araştıran var mı başka acaba?
Çok güzel ya, güle güle kullansın minnoş maşallahKızlar beşiği aldım kurdum dayanamadım. daha 1 buçuk ay var ama olsunhiçbir hasarı olmadan geldi kurulumu da gayet kolay. Oto koltuğuyla şifonyeri de aldık bizim alışveriş bitti galiba
Ben de evde olacağım o yüzden kamera yerine direk bebek telsizi almayı planlıyorum.Kızlar merhaba ,
Kamera alacak mısınız ?
Evde olacağım bu yıl alıp almama konusunda kararsız kaldım.
Kızlar merhaba ,
Kamera alacak mısınız ?
Evde olacağım bu yıl alıp almama konusunda kararsız kaldım.
Cok sagol cnm bakacam dedigin markaya oto koltuguda almadim daha ama araba icindeki puset 9 kiloya kadar tasiyomus genelde direk oto koltugu daha mantikli geliyo banaCanım bir süre sonra zaten baston denen modele dönüyorsun o yüzden öyle ağır travel tarzı arabalardan almanı tavsiye etmem. Oto koltuğu tarzı bir şey aldıysan direkt kabin ya da baston modellere bakarsın. Kabin boy dediğim gibi katlanınca az yer kaplıyor, bastonlar da daha hafiftir ama katlanınca bir tık daha yer kaplar.
Arabayı nerede ne kadar sıklıkla kullanacaksın o da önemli canım. Yokuşlu ya da bozuk yollu bir yerde kullanacaksan ağır alırsan pertin çıkar. Kaldırımlara merdivenlere çıkarırken de içinde çocukla indirip kaldırıyorsun yeri geliyor. Baby2Go markasını çok görüyorum insanlarda, fiyatları da uygun istersen onu bir inceleyebilirsin.
Cok sagol cnm netten bakayim istanbulda degilim malesef ama netten bakacam mutlaka soyledigin markayaMerhaba canım prego solo kabin e bakabilirsin hem travel hem kabin. Ben de henüz kullanmadım ama tek elle kapanıyor hafif ve bagajda çok yer kaplamıyor. Ana kucağı da var içinde. Eğer ayrı ayrı alabiliyorsun önce pusetinş sonra arabasını alabilirsin aynı arabanın mesela, maddi açıdan böyle bi tavsiyem olabilir. İbb bisikletçiler çarşısında yerler var uygun bulabilirsin oralarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?